IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem külső nézetből is, felold a farok futó rögzítése. Ahogy érzem a fő nyűg az, hogy amikor befékezem valamelyik oldalt, olyan, mintha a másik oldal is fékeződne vele, és így ahelyett, hogy korrigálna, megáll... próbálgatok majd egy kicsit tempósabban gurulni, hátha. :)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Orosz gépek egy gomb a fék, német gépek jobb bal fék külön. Én oroszt gombra tettem német jobb és bal pedál, így már jó!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
No megvettem a BoS-t, csak nem bírtam ki... :)) A taxizás tényleg ennyivel nehezebb mint a CloD-ban, vagy én baszok el valamit? Farok futó nincs rögzítve, bot hason, próbálok játszani a fékkel, de ahelyett, hogy a befékezett irányba fordulna, megáll... kezdek agyfaszt kapni! :)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
mostmár csak kicsit simítani kellene az éleken
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.05.10. 17:33:26
Si vis pacem, para bellum
mostmár fent van a hsfx. működik is kb 3 percig aztán kifagy
nem nyultam bele a conf.ini-be csak a menüben a beállításokon
gondolom rengeteg oka lehet
a pumák oldaláról töltöttem le az ott lévő linkekről a patcheket de ott nem láttam olyat hogy 4.12.1
köszönöm a gyors válaszokat
így mostmár jó kell hogy legyen
1. 4.12
2. 4.12.1
3. 4.12.2
4.12.1 patch ismertetése a PCpilotról.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.10. 13:09:28
4.12-es patch telepítés után szépen indul a játék de mikor tenném fel az utolsó 4.12.2-est akkor indítás után mikor megjelenik a tölttő képernyő 5 % után kilép csak úgy
és utána ha újra felteszem a sima 4.12-őt akkor megint futa játék
tippje esetleg valakinek?
(hsfx 7.0 szeretnék tenni fel utána)
a régi il2-ben volt külön toggle gunsight és gunsight view
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.10. 02:21:33
?(???)?
steamról le lehet tölteni, és majdnem az egész játszható
de csak a hétvégére, utána már nem tudod használni
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.09. 22:43:32
GOOBY, pls
csak szólok hátha valakit érdekel, az arma 3 ingyenes a hétvégén a steamen
GOOBY, pls
igaz, az a kabin ledobás, de amit te javasolsz(lean to gunsight), az se jó,mert túl közel odahajol a revihez.
Ez az il2-ben gunsight view volt.
Nekem olyan kéne ami nem hajol oda a revihez a pilóta, hanem csak a revi középvonalához dől.De nem hajol közel!
Ilyen volt az il2-ben külön, itt már nincs?Csak az odahajolás maradt??<#wilting>#wilting>
?(???)?
Online a legtöbb szerver full real módot használ, ami azt jelenti, hogy semmilyen könnyítés, (nem valós-) automatizáltság nincs bekapcsolva, amit offline esetleg használhatsz. Alapvetően igaz, hogy mindegyik játékban mindegyik gépnél figyelni kell a hajtómű hőmérsékletét (engine temperature), a feltöltőnyomás mértékét (manifold pressure) és a hajtómű fordulatszámát (engine rpm). Ezek kritikus értékei gépenként eltérőek, és gépenként változik, hogy mivel lehet kordában tartani, melyikben vannak automatizált vagy manuálisan kezelendő berendezések. Ha még most ismerkedsz a gépekkel, akkor azzal jársz a legjobban, ha levegő, víz vagy olaj hűtőket -ez is géptípusonként változik, hogy melyikben épp mi van- teljesen kinyitod, és 80%-nál nagyobb gázkar állással csak max 10-15 percig repülsz. Kerüld a lassú repülést is ha ehhez nagy hajtómű teljesítmény társul (emelkedés közben pl, magasra húzod az orrát, akkor sebesség leesik, hajtómű 1000-el dolgozik, szinte biztos, hogy 1-2 percen belül bekrepál. A hűtő hatásossága függ a repülési sebességtől is, nem csak attól, hogy mennyire van nyitva). Ha van a hőmérőkön szín jelölés, vagy rovátka, akkor vörösbe vagy jelzésen túl ne menjen a tű. Teljesítmény fokozó berendezéseket utazáshoz ne használj, csak ha dogfightban szükség van rá. Nagyjából ennyi :)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.09. 12:13:05
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Amatőr kérdés biztos, de mit kellene kapcsolnom hogy online játékban ne főjön meg a motorom? (károsodik, majd elpukkan, csak sejtem hogy megfő).
Gondolom az első küldetéseknél megcsinált helyettem valamit mert nem volt ilyen gondom.
Köszi!
iracing the 'real' race.
Aztán csak azt láttad a chat ablakban hogy xy kiugrott a gépből :D
(ez az alap beállítás a repülőgépből való kiugrásra. )
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.09. 10:29:33
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: i robot, 2015.05.09. 07:42:57
?(???)?
a clodban melyik paranccal lehet a revit centerbe állítani a német gépeknél,és ez melyik controlls "kategóriában" van, sehol se találom.
kösz
?(???)?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.07. 20:46:38
www.pumaszallas.hu
Erhöhte Notleistung ( Fw 190 A8 )
Vízbefecskendezés bekapcsolva ( P47 )
Forszázs bekapcsolva ( La 5 FN )
Többlet teljesítmény engedélyezve ! ( Spitfire IX. )
HSFX :
War Emrgency Power ( Fw 190 A8 )
War Emergency Power ( P47 )
War Emergency Power ( La 5 FN )
War Emergency Power ( Spitfire IX. )
2gb-os filmet másoltam elöször penről PC-re ott stabilan hozta az 50 körüli sebességet visszafelé ugyan ezt a fájt 1gb ig 103 al majd fél percre megált semmit nem másolt majd vissza esett 30ra és a végénék megint megakadt fél percre és 17 megával fejezte be a másolást
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."