91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Szerintem a 100K nagyon optimista elgondolás jelenleg... legyen így, de szerintem inkább 500 USD körül lesz az ára, vagyis nálunk olyan 170-180K lesz kezdésnek.
  • majonur
    nagyon kivancsi leszek, hogy mennyibe fog kerulni, remelem 100 ropi korul megall, azutan mar kb. vagy 3-400 at kene kolteni az uj PC re, ami vegul is realis, tekintve hogy vagy 3 eve nyuzom a mostanit, hardware csere nelkul. vegul megvan ra a penz, csak akkor nem iden ulok at az egyik szar kocsibol a masik 20 eves fostalicskaba.
  • Solt
    Uhhh, még az a cikk! :D Mi köze az NV-nek az Oculus-hoz, miért az NV fedné fel a gépigényét? Az OR-nek eleve nincs gépigénye... Az Oculus határozta meg, hogy szerintük milyen PC kell az OR-hez... még májusban! :D LINK

Azóta ez már módosult, de lényegi változás csak az USB csatlakozók számában van. LINK

Egyébként holnap indul az előrendelés: LINK

(az ára is holnap derül ki)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.05. 12:58:10
  • Lysandus
    A Team Fusion (TF) patcheket is tedd fel!
  • Fantasy18
    igen használok trackirt.
  • Fantasy18
    köszi a tanácsokat srácok! :) sajnos eléggé belevittek a rosszba.... magasra azért nemtudtam menni mivel vadászok voltak fent. tudom sokkal egyszerübb lett volna 3000ről rá zuhanni 90 fokban. alul szerencsére légvédelem nem talált el... és ami meglepő volt számomra csak 1 orosz vadász volt lent amit 2 német vadász kergetett így le kellet húzódnom 800 méterre. alapjáraton kis kitérővel kellet támadnom a hajót. támadás után pedig a másik hajót támadó srácot vártam be haza fele irányban. ezt az automatikus oldásrendszert nem próbáltam még. (persze ha müködik a játékban) ki is próbálom. még egyszer köszi a tanácsokat skacok :)
  • sakkay
    Oculus gépigény..
  • VO101Tom
    Pár tanács: nekem az tűnt fel, hogy nagyon alacsonyról oldasz, így alig van idő pontosan célozni, főleg ha oldás előtt még ide-oda rángatod a gépet. A légvédelem is sokkal veszélyesebb, az összes nullán kacsázó vadászról nem is beszélve. Már messze emelkedj magasra, amikor az alsó ablakban látod a célt, akkor nemsokára a cél fölött leszel, és kezdhetsz helyezkedni. Én a leborítást kedveltem, körözök a cél fölött, szárnyvég felé kinézve nagyon pontosan látod, hogy mikor vagy pont fölötte, és onnan leborítva már célon vagy. Van, aki a kis ablakban figyeli a célt, és onnan orranyomva repül a célra, de az szögben oldáshoz jó. Legjobb ha 2-3000 méter között támadsz, és olyan 1000-800 méterről oldasz.

Apropo. Az automatikus oldás működik? A magasságmérő alatt van egy második magasságmérő, a fehér tű az ugyanazt a magasságot mutatja mint a fölső, viszont van rajta egy piros mutató is. Azt kellene tudni állítani, és ha egy bizonyos magasságra beállítod, ha a zuhanófék nyitva van, akkor azon a magasságon automatikusan oldja a bombát, és automatikusan felhúzza a gépet (anno volt abból probléma, hogy felvételkor nagy G-nél beájulhatott a pilóta). A nyitott zuhanóféklap a zuhanásban stabilabbá is teszi a gépet, akár 90 fokban zuhanva sem gyorsulsz túl (alapgázon persze), és nagy sebességen sem kezdi felvenni a gépet (nem kell annyit nyomni a botot).

A pumaszállás.hu-n van megosztva egy eredeti, 1943-as Kassai repakadémiáról származó zubó tankönyv, abban pl a támadási eljárásokat, és a Revi célzó használatát is nagyon jól elmagyarázza. Hogy lehet vele fokot mérni, mennyit kell a cél elé (fölé) tartani szögben oldáskor, stb. Nem hosszú, és egyszer mindenképp érdemes átolvasni:
    Itt az M04-es tétel:
    http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/tan-es-gepkonyvek/261-tan-es-gepkonyvek-magyar.html
  • Lebowski
    Javaslom, ha egy darab malac van a hasad alatt, akkor hosszában oldj a hajóra. Továbbá ne emelj a dél előtt, mert nagyon lelassulsz, és az nem ildomos. Inkkább haladj túl rajta és immelmannal oldj, így kihúzás után egyből irányon vagy haza (feltéve onnan támadod a célt :) )
  • Indi69
    re
  • RepeszElek
    Ügyes! Kedvet is csináltál a stukázáshoz:)
    Te használsz trackirt?
  • sakkay
  • Fantasy18
    Tanulgatom a stukázást multiban. még van mit tanulnom. de imádom a gépet.
  • Willenbrock
    Adam Makos új könyvével leptem meg magam karácsonyra: A végtelen ég hősei. Jó könyv,bár nem a világháborúban,hanem a koreai hadszíntéren játszódik és haditengerészeti Corsair pilótákról szól.
  • Pordycus
    Halihó!

Ma végre felteszem az összes clod patchet és nekiállok :)

Kedves Indi írtam neked privát üzenetet majd reagálj :)
  • repvez
    A legjobb a top10es videok :) (mondjuk az utolsónál a csoki nekem is bemenne)
  • PhantomAss
    Hát ezek meg annyira unják hogy elaludtak?
    :D
  • Indi69
    ez se rossz
  • sakkay
  • VO101Tom

Sajnos itt nincs "belső" kamerás felvétel, de a néger gyerek feje itt is priceless
  • sakkay
  • sakkay
  • VO101Tom
    DLC-kkel együtt kértem én is.
  • sakkay
    Van egy csomó dlc 2.5 pénzért, én megvettem az összes 2vh. témájút, de van 60-70 es évek beli is.
  • VO101Tom
    Ja ja, köszi a tippet, már megrendeltem, de csak hétfőn kapom meg a saját copy-t. :)
  • sakkay
    Tom mondtam pár napja, hogy ez a játék akciós a steamon negyedikéig. Már régóta ismerem, de csak most vettem meg-eredetibe. Ezt a vidit 16. perctől érdemes megnézni, csak azért-mert ez mégiscsak egy hc stratégia, nem pedig egy szim.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.01.02. 09:53:38
  • croatianus
    Bujékot!
  • Zpogi
    B.Ú.É.K. mindenkinek!

Egy gyöngyszem: A taknyolás magasiskolája
  • Lysandus
    Boldog Új Esztendőt mindenkinek!
  • lala42

Szóval, kinek-kinek érdemei szerint.
  • lala42
    B.U.É.K. Mindenkinek!
    Kinek-kinek érdemei szerint.
  • lala42
    B.U.É.K. Mindenkinek!
    Kinek-kinek érdemei szerint.
  • feca1229
    Én olvastam nagyon jó könyv!
  • VO101Tom
    Nincs mit. Most nézem, az Elfelejtett hősöket Csaba még Becze Csaba néven írta, ha könyvesboltban keresnéd, akkor úgy megtalálod.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.31. 21:44:31
  • Gundark 1 1
    Köszönöm!
  • Solt
    Lesz az még a steam-n is ennyi, nem rohanok sehova! :)
  • macleody
    A válogatós mindenit! Pedig csak 26€ :)
  • Solt
    Nem! :)
  • macleody
    Rockstar digital download. Nem steames már nem is jó mi? :)
  • Solt
    Steam kóddal? Hol?