91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #85447 Szerintem jó ez így. Biztos rengeteget lehet (kell) még optimalizálni a hardveres és a szoftveres támogatást. Azt fizessék csak meg a gazdagok - és a türelmetlenek. Egy év múlva már sokkal jobb lesz a helyzet árban is meg kompatibilitásban is, nem beszélve a többi gyártó cuccairól, amik még ki sem jöttek. Egy időben figyeltem ezt a VR fejlesztési versenyt és hát az OR verziója közel sem volt a legígéretesebb.
Karácsony előtt szerintem már jóval többet fogunk tudni. -
artivizsla #85446 A vaterán kétféle is van a kínálatban. -
sakkay #85445 Ennyi. -
#85444 Gondolom az OR stratégiája az, hogy amíg nem jönnek a konkurenciától is hasonló tudású/támogatású eszközök, addig annyit kérnek a sajátjukért, amennyit akarnak. 5-600 euró az nekem is túl sok, főleg ha komplett új gép kell alá. -
#85443 Persze , mindenben lehet találni kiragadott szélsőséges értékeket pro kontra, de összeségében a napi életvitel még igy is pozitivabbra jön ki mint nálunk. és fogászat és költözködés nincs minden hónapban.
ÉS én is odaköltöznék ha ugymond a kapott pénzemért sokkal többet kapnék egy másik országban amiért már nem is kell megdolgozni.
Mittudom én ahol mondjuk egy 100k-s nyugdijjal kiskirályként élhetek.
DE mindegy is ezen rugózni, nálunk ez van és ahogy "valaki" mondta ha nem tetszik el lehet menni. -
Solt #85442 Az nem tortúra, az a legjobb része az egésznek! :))) Az ilyen Alienware féle cuccok mindig horror áron mentek... :) -
Fürtös #85441 Nemnem! én az enyémet Nyiregyen vettem az antikváriumban :D -
Lysandus #85440 Biztos, hogy olcsóbb, ha az ember maga válogatja össze, kérdés, hogy van-e kedve átélni az ezzel kapcsolatos tortúrát! :-)
Egyébként kíváncsiságból rákattintottam az Alienware OR ready PC előrendelésre. Hát az 1000 dolláros minimálár rögtön 1200 lett, és ebben nincs monitor, optikai meghajtó, billentyűzet, egér, és csak 8 giga ram van benne, pedig nem 16 a minimumkövetelmény? :-) Nem is kicsit kezdenek elszállni az urak! :-) -
Solt #85439 Akkor az a lengyel vegyen matekórákat! :) Ő rendelhet már a hivatalos store-ból, szállítással együtt 742 eurót kell fizetnie. :) A 600 USD jelenlegi árfolyamon a vámmal és az áfával növelve sajnos cirka 700 euró. :(
Az OR ready PC-k jóval olcsóbban kihozhatók ha te válogatod össze, hosszútávon pedig igencsak fellendíthetik a PC piacot. Valamelyik NV-s szaki arról beszélt, hogy 2020-ra 100 milliós nagyságrendben lesznek VR kütyük a júzereknél.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:19:51 -
Solt #85438 Fogász rokonom most költözött haza Németországból, mert a nyugdíjából itt sokkal jobban megél. A fogászati kezelés gyakorlatilag 5x áron megy, de például az a költözés, amit nálunk megúszott volna 30K-ból, az kint 500 eurójába fájt, és sorolhatnám még egy darabig a szolgáltatásokat... nekem itthon a fodrász jattal együtt 5 euróért vágja a hajam, ugyanez kint legalább 20-25 euró. :)
Jobban élnek ez tény, ezen kár is vitatkozni, de közel sem akkora a különbség mint amit sokan gondolnak. 700 euró nekik is pénz...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:14:22 -
Lysandus #85437 Tényleg sírnak a 600 dollár miatt. Meg hogy a 600 dollár az nem 700 euró... Egy lengyel meg kiszámolta, hogy neki szállítással együtt 800 euróba fog kerülni.
De ahogy nézegettem az oculus oldalát, lesznek Oculus ready PC-k is, 950, 1000 dollártól kezdődő áron. Mindenki arra tett, hogy majd ettől felélénkül a PC piac? -
#85436 Ebben igazad van,de még ha drágább is ezek kint mint nálunk , az akkor sem 3-5x drágább és minőségben talán jobbak is. a termékek meg néha ugyan anyni vagy még olcsóbbak is mint nálunk.
Arról nem is beszélve, hogy náluk egy munkából jön össze ennyi és nincs másodállás és az sem biztos hogy 3 műszakozik, igy még marad ideje élni és a hobbyjának is élni meg a családjával.
ÉS ha mi a szakmánknak megfeleő munkát akarnánk kint végezni akkor egy sor követelménynek kell megfelelni, meg honositani és átképzések, amit a kedves semmiféle tudást vagy szakmát felmutatni nem tudó migránsok ingyen a valoguk alá kapnak .
DE ez egy másik történet...
itt ezek a bosszantó dolgok -
Solt #85435 Tegyétek ezek mellé a szolgáltatásokat, mert általában ez marad ki a képletből! :) Óvoda, iskola, orvos, stb... De kár ezen rugózni, mert abban a pillanatban amikor megnézitek a külföldi fórumokon a júzer aláírásokban a gépeket, azt fogjátok látni, hogy kb olyan arányban vannak top gépek mint nálunk... ennek nyilván oka van! :) -
sakkay #85434 -
#85433 Tessék, villanyszerelő: 1.641 - 3.456 € pro Monat -
#85432 Egyébként ITT lehet nézelődni fizetésileg :)
A jobtitelhez kell beírni a szakmát, germánul. -
#85431 Nem hisszük azt, vagy legalább is a zöm nem hiszi azt. De! Például egy pékmester 1.520 - 3.232 € között keres.
Ebből az összegből könnyebb 2-3 hónap alatt összespórolni a zsetont, mint az itteni lófaszbérekből.
A vőm villanyszerelő technikus, kint laknak már osztrákiában. Az előző munkahelyén 2250€-t keresett... -
sakkay #85430 Én nem hiszem Solt, de a fizu 3-5 x annyi mint itt. Szóval olyan mintha 40-100 között lenne itthon. Megvennéd nem? Én igen. -
Solt #85429 Külföldi fórumokon is megy a sírás... csak mi hisszük azt, hogy arrafelé kolbászból van a kerítés! :) Tuti lejjebb megy majd az ára, de abból jó esetben is év vége lesz... :(
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 17:55:59 -
sakkay #85428 Na de ez jóval nagyobb élmény mint bármi más. Megveszik. Max egy kicsit lejjebb megy az ára. AZtán ahogy jön a többi-na akkor lesz nagy áresés. -
Solt #85427 Ez nem csak nekünk sok Leon... nem véletlen, hogy kint sem elterjedtek a 200K-s monitorok, VGA-k, ők is inkább az középkategóriát veszik, pedig mi innen úgy gondoljuk, hogy megtehetik. :) -
Lysandus #85426 Persze, azzal hitegette a népet, hogy tök olcsó lesz. Átszámoltuk, akkor olyan 50 ezerre jött ki forintban.
És ahogy sejtem kevés lenne neki az i5-3470K, meg a 7970-s vidkarri. Szóval alsó hangon még 150 ezret ki kellene adni konfigra is. -
#85425 Az, hogy nekünk sok(k) a 700€ nem jelenti azt, hogy másnak is. Persze nem kevés, de egy germán vagy osztrák pont leszarja.
-
Fantasy18 #85424 lefuttatam a gép tesztett ocolus honlapján.... 970gtx megvan usb portok oké. 16gb ram oké... I7 3770K 4.2 proci gyenge neki?? omg tehát 210 ezer plusz új proci 300 felett lenne.. király.... ja de úgyse szállítanak magyarországra... cukkenberg meg 1 éve arról beszélt hogy mennyire olcsó lesz az oculus és hogy mennyire jó lesz mindenkinek... hát nyaljon sót
-
#85423 Ahogy elnézem, egy jó ideig nem lesz még ócó használt trackIR-el elárasztva az e-bay... -
Solt #85422 Annyi sajnos... 700 euró az EU-s ára, és valamikor áprilisban szállítják. Horror... -
Lysandus #85421 Biztos? Az qrva sok... -
Solt #85420 No, 600 USD az OR... :( -
Fantasy18 #85419 Üdv urak! Stukázás után belekóstoltam a BF110 be is :) de azért a stuka marad az örök kedvenc :) jó lett volna ha az a bf109 es engem véd és nem a földi célpontokat lövi.... mondjuk sikerült lerázni az orosz srácot magamról, de sajnos a gép nem bírta már hazáig.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.06. 15:02:40 -
Solt #85418 -
lala42 #85417 Ha visszaadod, odaadom. :-) -
#85416 Nem hiszem, hogy lenne erre profil. Valamikor feljössz TS-re, és elmondom, hogy miket érdemes beállítani, de DCS-nél nem bonyolultabb. A program kezelése, ablak testreszabása már inkább igényel kis magyarázatot, ott van pár dolog, amiben -többi szimhez képest- sok a szokatlan vagy új dolog. -
#85415 Persze, privátban küldök linket. -
Fürtös #85414 Tom, Tobak Tibor könyvit át tudod küldeni e-könyvben?
A szokásos történet, évekig kajtattam mire megszereztem aztán persze kölcsönadtam... azóta nem láttam -
sakkay #85413 Én elhiszem neked -
Solt #85412 A gépigénynek semmi köze az NV-hez, azt az Oculus határozta meg még májusban, egyben az AMD féle gépigénnyel, de ettől még játék függő lesz a történet. Ez csak egy ilyen átlagos nesze semmi fogd meg jól. A cikkben meg rengeteg fals infó van az említetteken kívül is...
Az NV a hardveres "hátrányra" a GameWorks VR-l reagált, vagyis szoftveresen próbálnak elkövetni mindent azért, hogy a hardveres hátrány a jelenlegi felhozatalnál ne legyen gond, vagyis a késleltetés minél kisebb legyen. LINK -
sakkay #85411 Gondolom az NV lépése azon pletykákkal szemben, hogy hardveres okok miatt, még a 980ti is kevés lesz. -
Frenky #85410 Sziasztok! Most telepítem újra a Clod szimet, + TF javításokat. Van valahol a Logitech Extrema 3D Pro-hoz valamilyen profil, mentett beállítás? Üdv, HUNter -
Solt #85409 Nem akarok ijesztgetni senkit az árral, holnap tutira kiderül mennyi az annyi... az mondjuk biztató, hogy akik a kickstarter programban támogatták őket az első verzió megvásárlásával, azok kapnak egyet ingyen, szóval valószínűleg nem lesz horror ára. Az okosok mindenesetre 400-500 USD közé várják.
Szimeseknek valóban kötelező darab lesz, de eleinte szerintem bajban leszünk, mert normális látvány mellett fix 90 FPS-t elővarázsolni nem lesz egyszerű... az igazi ideje ennek majd 2-3 év múlva érkezik el, addigra talán a játék fejlesztők is lépnek előre a támogatását illetően. -
majonur #85408 huh, 200 ezer az mar masik mese, pedig nincs mas ut szerintem. aki szimulatorokban gondolkozik elobb utobb meg kell lepni,
olyan ez kb. mint annak idejen a trackIr volt, lehet nelkule is, meg alternativ vonalakon is, de azert csak ez a legjobb.