IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Öcsikémnek laptopja van és õ is szeretne nyomulni a gémmel, csak a gépének valamiért nem tetszik az il-2 1946 lemez. Amikor elindítja a játékot a laptop elkezdi felpörgetni olyan szinten a lemezt hogy majdnem szétesik.
1. Valaknek valami ötlet hogyan lehetne ezt orvosolni?
2. Esetleg van valami megoldás hogy lemez nélkül fusson a játék?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
akik a koncra mennek. Én már csak legyintek az ilyenekre ,had legyen boldog az ingyen killel. Na nem mintha én egy cápa lennék😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elalszom, ha az ellen vonalai mögött is hiába meresztgetem a szemem...
Szerintem ha létezik erre egyáltalán megoldás, az az lehetne (mármint az álom-il2-ben😊, hogy minden gép kap egy "harcértéket", aztán az ebbõl készülõ pontrendszerbõl planeset-enként kiszámolhatná a szerver, milyen létszámarány "igazságos".
Utána nagyjából ezt az arányt erõltetné a játékosok közt (lásd America's Army).
Nekem tegnap csak fordulóharcos légigyõzelem jutott, de legalább hazamehetett a szétlõtt kábeleivel. Valahogy nem értem, hogy a "szétlövömaz égõroncsotis, megapilótátiskilyuggatom" emberek mit esznek a WOE és WC stílusú légtereken, mikor ott van nekik a sok "deathmatch-szerver".
Tetves ocsmányiroda kitalálta, hogy a szakmai és a telephelyem új TEÁOR számai nem stimmelnek, ezért meg kell szereznem egy ennek megfelelõ szakmát is...
Emiatt kedden vizsgázok tûzvédelembõl. A szakmunkásvizsga április végén lesz...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
prop állásszöghöz nem kell nyúlni, feltöltõhöz se nagyon, hiszen nem mennek olyan magasra, a keveréken meg egyet kapcsolsz ha füstöl
kb ennyit kell foglalkozni egy fapados ruszki gépen a motorral
de ha nem foglalkozol vele akkor sem történik semmi gond a géppel
szvsz nemtom miért van egyáltalán iylen formában ez így benne a játékban
vagy lenne reálisabb vagy semmilyen-I betü azt hali
GOOBY, pls
Egyébként minden magyar eltûnt a war-clouds-ról! Mi az mindenki modokkal repül?
Kicsit ,nagyon árkád -nak érzem kedvenc játékomat. Az esetek többségében nem egyéb mint egy lövöldözõs FPS ,csak ezt a levegõben csináljuk.
Ritka öröm amikor olyan ellenfelekre akadok akiken látszik,hogy ésszel repülnek. Minap volt egy srác ,kerülgettük egymást tisztes távolságból,méregettük a lehetõségeket,emelkedtünk egyre feljebb,majd amikor végre összecsaptunk de nem sikerült elõnyös pozíciót felvennünk ,mindketten szépen odébbálltunk . Egy lövést nem adtam le ,de komolyan mondom sokkal jobban tetszett a szituáció ,mintha csak szimplán forgolódtunk volna. És igen ,biza jót tenne a játéknak ,ha a géppel is kéne foglalkozni,de pl az is egy megoldás ha olyan szerveren repülünk ahol nincsenek ikonok ,és a navigáció lefoglalja az embert. Ott nem igen vannak "vérpistik"😊 Ha jól tudom a német gépeken sok mindent automatizáltak,hogy a pilóta a harccal tudjon foglalkozni kb olyan ez mint az F16 VS Mig 21 .Bár nem mindenki a német oldalon repül,így valóban egyenlõtlen lenne ha nekik folyamatosan kapcsolgatni kéne harc közben.
Tapasztalatom,hogy elszaporodtak a finoman fogalmazva "komolytalan" játékosok. Fõleg a moddolt Il2 nél fordul elõ. Tegnap pl 10 spit bõl 5 lelõhetetlen volt . Meg se próbálnak harcolni . Ha megunod és kiválsz csak utánad fordul és elkezd lõni. Vérlázító.
Szerintem jót tenne a játéknak, ha emiatt az akció-rész kicsit nyugodtabbá válna, mármint az ellenfelek részérõl (mindenkinek foglalkozni kéne magával a géppel is), az "unalmas repkedés" meg érdekesebbé.
Persze azt leszámítva tenne jót, hogy alig játszaná valaki;Ð
Ha ismered a FMB használatát, akkor ez nem probléma, ha nem ismered, akkor most sajnos nem tudok segíteni (kedden vizsgázok)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
eddig csak olvasgatni jártam ide, de most szeretnék tanácsot kérni. online nem szoktam repkedni mert a gépem elég tré, és idõvel se nagyon bírnám,de nagyon szivesen próbálgatnám offline az air race pályákat, de a neten csak annak a leírását találtam hogy hogyan lehet online versenyezni. egy-két pályát letöltöttem,de nem tudok rájönni hogyan kéne beilleszteni a programba. Minden segítséget elõre is köszönök!
A mappatömörítéssel is vigyáznék, a megtakarított helyért cserébe lassabb hozzáférést kapsz (ami pl játék töltésnél számíthat, vagy amikor játék közben lement egy skint, stb, ne ezen múljon hogy 2 mp alatt a földbe álljon a géped, miközben a windóz tömörít 😊 ).
Bögyörõ: Wings of Power az említett FS-csomag neve, korai messer és spitfire, mustang, P-47 és egy Zero van benne. Ha jól szimulált világháborús szimulációt szeretnél, sokkal inkább azt ajánlom.
Habár kisgépes mûrepülõ-figurákban meg az FS nagyon gyenge, de úgy látom neked nem ez fontosabb😊
Az Il-2-ben nincs megcsinálva a mûszerezettség és motorkezelés, és a (piaci) célközönséget tekintve talán nem is lesz.
Sajnos ezt majd csak a "2 hét mulva" megjelenö SOW:BOB-ba lehet majd megtenni amit már mindenki vár.
Esetleg még kiprobálhatod a BOBII-t ott állitolag mindent lehet kapcsolni mint igazibol bár a grafija nem olyan jo mint a sturmo, én még nem probáltam.
Csak vistával megy, de ott lehet symlinkeket használni. Ez végül is a egy fájlra egy link, de nem ilyen lnk fájlként, hanem normálisan úgy látszik mintha ott lenne egy fájl, közben lehet csak egy link a másikra.
úgy lehet ilyen linkeket csinálni fájlra, hogy parancssor: mklink ahova akarod a fájlt+fájlnév.kit az erdeti fájl
nekem így volt: mklink f:\gamez\il2fake\fb_3do.sfs f:\gamez\il2\fb3do.sfs és így tovább, sajnos egyenként, de ezekbõl a nagy fájlokból nincs sok
könyvtáraknál is mûködik, csak ott az mklink után kell egy /d kapcsoló is, és persze a fájlevet le kell hagyni, mert ez könyvtár.
így: mklink /d f:\gamez\il2fake f:\gamez\il2fake\bin
Én így csináltam meg. Az összes sfs-t a files.sfs kivételével csak linkeltem a csatorna modos il2-be, meg bin, intros, lib, ngen, samples, training könytárakat is, mert ezek megegyeznének mind2ben.
Így az eredmény, 6 giga helyett 2,88 gigás csatorna modos il2, amit mappatömörítéssel 1,88 gigára szorítottam le.
Megadsz egy nevet ,jelszót,majd connect. Aztán alul a chet ablakban kér egy email címet,majd hogy írd be a jelszavad és kész.
PL: nekem emígyen van e:\Játékok\1946\il2fb.exe
megmondaná nekem valaki hogy kell használni a Hiperlobbyt??
kéri az eélérési út vonalat az IL-2 höz de hiába adom meg normáilsan nem fogadja el!nem találja :S!