IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NoSubtitles=1
Helyette nagy betûvel legyen a Titles
NoSubTitles=1
Ebben a kérdésben tud nekem valaki segíteni? Esetleg ismertek valakit aki szedett már szét, és rakott is össze ilyet? 😊 Inkább bíznám valami ügyesre, mert attól félek, ha szétszedem, akkor annyi neki! 😊
www.smart-bus.hu
Arcade=0
HighGore=0
mapPadX=0.65059525
mapPadY=-0.023809524
viewSet=2
Intro=0
NoSubTitles=1
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=1
iconTypes=3
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=0
3dgunners=1
SubTitlesLines=5
HakenAllowed=1
ClearCache=0
TypeClouds=1
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
😄DDDD szerintem úgy értették, hogy a játékmotor jelenlegi kötöttségeivel Sidewinder rakétákat még nem tudnak tenni rá.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ja a spitfire hûtés az örök kérdés számomra. Ha valaki ezt megvílágítaná, megköszönném. Milyen lehetett a Spit 9 hûtése, amit így lehet modellezni?
Az egyik patchben csak annyit írtak róla, hogy "átalakítottuk a Spitfire IX hûtését, a játékmotor jelenlegi kötöttségein belül". Na azóta nem lehet megfõzni bármit csinálsz.
Ha alap IL-2 Sturmovikod van akkor azt választod a játék listából (de ezt senki nem játssza már). Ha Forgotten Battles, Aces Expansion, Pacific figters vagy Sturmovik 1946, akkor a Forgotten Battles-t választod.
A legtöbb szerver az IL-2 Sturmovik 1946-os verzón fut, amit a dobozos változatról 4.08m vagy 4.09b1m változatra kell patchelni (google-ben millió link)
A prop pitch-realitásnál nekem sokkal nagyobb "fun factor" az állandó vészteljesítményezés, ami KIZÁRÓLAG a túlhevülésre hat... felszálláskor mindenki 110%+WEP-pel megy (ha van esze😊, és egyáltalán mindenféle nem-vész helyzetben lehet következmény nélkül használni, a spiten pl akár szünet nélkül órákig is (tesztelve, mielõtt belekötne valaki).
Ha a motor-rongálódást csinálták volan meg (WEP esetén), sokkal többet haladt volna a játék...dehát oleg is rájött hogy ha jóbavagy' a fórumkirályokkal (akármennyire nem vágják a repülést), baj nem lehet.
A lényeg, hogy a belsõ égésû motor nem egyformán jól teljesít minden fordulatszámon, hanem van egy szûk rpm tartomány, ahol a legerõsebb.
Ha a gép gyorsul, a propeller ugyanolyan lapátszög mellett könnyebben forog, a motor fordulat megnõ (ez nem optimális, és rongálhatja a motort is)
A constant-speed propeller esetében egy szabályzó berendezés (governor) gondoskodik róla, hogy a motor fordulat a gázkar állásától függetlenül az optimális tartományban maradjon; mindezt a lapátszög állításával.
Tehát akárt 200km/h-val függeszkedünk, akár 800km/h-val zuhanunk, akár 50%-os gázzal, akár teljes WEP-pel, az rpm-et igyekszik pl. 2200 körül tartani.
Igen, teljesen más a modellezés 😊 Én szeretek mindegyikkel szórakozni. Mindegyik fõ verzió teljesen más (IL-2, FB(1.x), AEP (2.x), PF(3.x-4.x)).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Isten áldja a pogányokat!
Ahogy mondtátok, sokkal érezhetõbb a gépek tömege. Nehézkesebben mozognak, szinte folyamatosan húzni kell a botot.
Nehezebb a célzás is, az oldalkormány sokkal jobban beingáztatja a gépet.
Talán kicsit hangsúlyosabb a motor nyomatéka miatti félrehúzás is.
Nem tudom, hogy ez e a legrealisztikusabb, de azt hiszem a legnehezebb verzió eddig.
Kár, hogy nem ebbe az irányba mentek tovább. Jó lett volna ha ezt bennhagyják a játékban, mint plusz nehézségi szint kapcsolót. Aki akar árkádozzon, aki meg szereti a kihívásokat az hadd örüjjék'
Na mindegy, majd két hét múlva a SOWBOB...
Most hogy ennek beceneve mint Jug pont ennek ellenkezõjét jelenti a szlengben az csak a pilóták humorának köszönhetõ szerintem😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A messzerhangra úgy emlékeztem, hogy más mint a fóka, de ahol én repülök ott csak ritkán vannak messzerek, ha Lacusch bejön 😊
Az a gáz hogy a messzerhang ugyan az mint az f4u, f6f, a-20 hang, most csak ennyi jut eszembe 😊
ja meg a messzerhang is ugyan az mint a fókahang, ergo a p47 is 😊
aminek más hangja és messzirõl meg lehet külömböztetni az a p38, p51, p39, shit, meg a többi angol gép, ja és persze a komcsi gépek traktorhangja is jól elkülöníthetõ. De amúgy simán lehetnek meglepetések.
Az alaplapi hangkáryával nem annyira hallhatók.
Fókával repülök:
- fókahang=barát, kivéve ha ha p47 ami fókahanggal álcázott😊
- messzerhang=barát
- minden mmás hang ELLENSÉG!
😛
Ha egyedül vadászgatok, nagyon jól szokott jönni: amikor meghallom a zajt, már nézek is körbe, hogy mi újság.
De azt is hallom, hogy mikor indul be a légósziréna az ellenséges reptéren, ha arrafelé bóklászok.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt hiszem a tempest-eken még ma is lehet a pitch-kezelés hibájának(?) kihasználásával irreálisan nagy teljesítményt nyerni, ezt egyes helyeken csalásnak minõsítik.
A 4.00 és a 4.01 között olyan elsõre szembetûnõ nagy differenciát nem érzek, de csak 1-1 rövid reppenés volt. Este még alaposan letesztelem többféle géppel 😊