IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Anno megvolt nekem az a ks film, de a tönkrement vinyómmal együtt az is eltünt... 😞
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy konkrétan ez a kép hol található,azt nem vágom.Egy 37-esbe belenézni nem semmi,hát még ha rád tüzel,az durva lehet.Egyébként ajánlom a www.ww2incolor.com oldalt,rengeteg kép található,ami a legfontosabb,szinesben,témákra felosztva.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szia Feri😊
Nekem is genius f23-am van. Nálam is jelentkeztek az elmondott ugrálások. De. Én megcsináltam,lehet, hogy száraz a tengely, vagy csak egyszerûen szar. Wd40-el befújtam, azóta jó. Nem ugrál, "pontos". azért idézõjelben, mert nekem pontos. Nincs, és nem is fogok 20ezret áldozni egy joyért.Ez anno 5000 körül volt(1 éve, már).
Tudom tré, és mennyire fasza egy x52, de akkor ez jó volt, és még most is repülhetõ.
Azonban, ha mostanában veszel, a saitek nem rossz vétel. Ennél jobb szerintem. Ha egy szer majd beszarik az enyém, talán valami hasonlót újítok be én is.
Az oroszokra visszatérve, meg nem minden orosz "paraszt". Azért ne feledjük el, hogy sztálin is grúz volt. A vörösöknél is voltak tajparasztok, akik azt se tudták, hol van európa besorozták õket, aztán meg itt kiélték magukat.
Ugyanúgy mint itthon is voltak a régi rendszerben basúgók, 8 általánosos tsz elnökök ki-kinek a rokona alapon. (még most is ez van sajna)
Az oroszok között is voltak normálisak. Számvéber Norbert könyve, Budapest ostroma.
El lehet olvasni, jó könyv. Ezen alapon az angolok sem valók az égre, sem más nemzet. Minden nációnak megvannak a saját "fekete" emberei.
Genius F-23: Kb. egy-másfél hónapnyi repülés után lehetett kidobni a szemétbe, mert pontatlanná vált. Senkinek nem ajánlom. Az egyik barátom annak idején kérdezte, hogy milyen joyt vegyen, s adtam neki tippeket, de a legfontosabb ez volt: "Nehogy Genius F-23-at vegyél!"
Na vajon milyet vett? Persze, azt! Kb. két hónappal késõbb mondta, hogy nem tudja mi van a joyával, de össze vissza ugrál a gép, s nem tud pontosan lõni...
Saitek Cyborg 3D Gold: Kb. 8 évnyi repülés után semmi baja nincs, pedig napi szinten van használva. Kényelmes, pontos, jó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha jól tudom elnyûhetetlen.
Én vagy négy évig gyilkoltam,Negh vagy három és még tökéletes.
Ez még békebeli!!!! Nekem nincs rá szükségem,van vagy két garnitúra X52 -õm. Holnapra megmondom hol találod ,vagy priviben megadom a kollega telefonszámát.
Van nekem egy kedves század társam NeghWar akinek annó odaadtam az én százezer éves saitek gold tökömsetudja milyen joy omat használatra.
Mivel nemrég vett egy új joyt (mert az isten felvitte a dolgát)😄
asszem az amit adtam felszabadult. Nos holnapra megkérdezem tõle mi van a szóbanforgó élvezeti pálcával ,és ha még egyben van(amit ajánlok erõsen)😄 akkor biza mondom neked adom, és tudsz repülni.
Pénzt nem kérek érte,max vonatozhatsz egy csöppet lévén Negh igen lusta és nem igen mozgolódik. Ha kell szólj ,és elintézem.
Nem is oly drága és szerintem elég jó minõségû.
Kezdetnek tökéletes.
A következõ botod legalább egy Cyborg legyen. 😉
Nem kell új ,az apróhirdetések között találsz bõven alig használt darabokat,oszt meg lehet egyezni. Ez amit belinkeltél ,nem is tudom mire jó,talán papírnehezéknek ,dísznek,vagy valami hasonlónak.
- pontatlanság, center elvesztése, ugráló jel mozdulatlan bot mellett is, nos ezek egy repszimnél megengedhetetlenek, nagyon precíz kell legyen a szerkezet, hogy ne csak célpont legyél
- konstrukciós hiányosságok; pl széttörik a kezedben, elkopik, nyikorog, beszarnak a kapcsolók
- szoftver gondok; gyenge minõségû, nem konfigurálható driverek, stb
A konkrét típust nem használtam, de hasonló árkategóriában csak negatív tapasztalatom van (Logitech)
Azt mutatja a statisztika (pl itt), hogy a Saitek Evo botok azok amik barátságos áron beszerezhetõk manapság, és ritkán szenvednek ilyen problémáktól.
Persze magasabb árkategória is van (Saitek X52, CH Products, amit én láttam már), de kezdésnek ez túlzás.
Én azon a véleményen vagyok ,hogy nem nemzet,avagy faj függõ a jó pilóta.
Az igazán nagyok bizony tisztelték egymást ,mindegy is milyen nemzetiségûek voltak. Az Oroszok is kitermelték a saját jó pilótáikat ,mint minden más nemzet. A jó pilóta ,vagyis az eredményes és jó harci pilóta ismérvei pár mondatban leírhatók. Most ugyan ittam a barátommal pár kupica pálinkát így nem igen akarok hosszan tartó eszmefuttatásba kezdeni de röviden vázolnám.
Pontos lõ készség, helyzetfelismerés,rámenõsség,és persze az adott technika tökéletes ismerete valamint némi óvatosság. Majd holnap kifejtem ha kijózanodtam😊
Te honnan tudtad hogy burkoló a foglalkozásom???
Nagyon jó!😄
nekem sem volt még eddig joystickem, ma nézegettem párat az electro worldben. Mivel itt olvastam, hogy ajánljátok a saitek cyborg evo-t, ezért olyat kerestem de nem volt. Viszont megnézegettem a többit, és hát, olyan kis csenevész szarnak tûnnek, a 15ezres logitech joystick szerintem elrepedne ha erõsebben megmarkolnám, ugye a saitek nem ilyen? :o)
A hat switch is érdekes, azt hittem hogy folyamatos mozgása van, de most ahogy nyomkodtam õket, kattogtak az egyes állásokban, szóval valami diszkrét jelük van. Jól sejtem, hogy a játékban ilyen joystickos hat-switch-csel nem lehet olyan nézelõdést megvalósítani mint az egérrel, vagy egy trackIR-rel (tehát folytonos, nem pedig pozícióba ugró)?
Egy kérésem lenne a Tisztelt társasághoz.Láttam régebben egy képet Pokriskinrõl,amin egy kobra elõtt van lefényképezve,de úgy hogy bele lehet látni a 37-es ágyú szájába.Nagyon tetszik nekem ez a kép,de most valahogy sehogy sem találom.Ha esetleg meg van valakinek,vagy tudja hol található nagyon megköszönném a segítséget.
Isten áldja a pogányokat!
El tudnátok mondani részletesen mért szar a Genius F-23u joy? Olvastam mindenki szerint szar itt, de kicsit bõvebben?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"