IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupa legendás gép egy helyen. Egyszer elmentem a csehekhez egy rally múzeumba hogy saját szememmel lássam a legendás B csoportot de azért egy ilyen nagyon brutális élmény lehet!! Kár hogy számomra ez most szinte elérhetetlen...
Viszont érdekes hogy 2 hete nem játszottam a Bos-al és totál elfelejtette a játék a joystickomat. Az egészet újra be kellett állítani vajon miért?
Azt a szerencsétlen Pe-2est meg tutira eltúlozták oroszék mert nem hiszem el hogy a saját szememmel látom ahogy a 20mm-sel lángba borítom mindkét hajtóművét majd a tűz elalszik és csak fűstől közben alig alig csökken a sebessége meg a magassága.
Az a szemét úgy égne egy ilyen találattól mint a fáklya!!
Hiába lövöm, leesnek róla darabok, meg mindig mutat valami plusz sérülést de az még mindig megy még mindig megy még mindig megy...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.05.20. 19:56:30
Ha jól tudom, akkor ha géphiba akkor a svédek , ha emberi hiba miatt akkor nekünk kell kifizetni.
Az eset után elég érdekes a reggeli cikk is
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.05.19. 19:17:08
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.05.19. 18:45:42
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://www.origo.hu/itthon/20150519-lezuhant-vadaszgep-magyar-hadsereg-legibaleset-zuhanas-csehorszag.html
Igazság szerint elég szarul néz ki...
Mondjuk a kommentek jelentős része a fejeskáposzta-IQ-ról árulkodik...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ITT
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.05.18. 19:16:06
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Na, ennyit Európáról. USA meg Putyin levajazta a jövőt a hátunk mögött és még Viktort szidták, mert szóba mert állni Putyinnal.
Azért az nem 6-7k 😊
A BoS sajnos drága, max -2-3e ft-ot érne nekem, és a DCS is igazából akkor éri meg ha leárazás van.
GOOBY, pls
Viszont a DCS a jó példa arra, hogy ha tisztességesen beletennék a munkát, akkor a BoS-os gépekért is kifizetnék a tömegek a pénzt, viszont ők egy újracsomagolt 10 éves játékért szednék be ezt az árat, ami viszont sokakat kiakasztott.
www.pumaszallas.hu
Nem értem hogy a faszba gondolják ezt a 100 dolláros ára, a CLOD volt megjelenéskor 6-7k forint, de annyit bőven megért. Bár a DCS is nagyon elvan szállva az árakkal... 😞
Utoljára szerkesztette: sulyid, 2015.05.17. 20:06:31
Amit most megvehetsz, a BoS, abban csak téli pálya van, csak Sztálingrád. A nyári pálya, de egy évvel korábbi planesettel a BoM (Battle of Moscow) lesz, de azért külön kell fizetni, az is újabb 100 dollár. 2016 első negyedévére mondták, de a BoS is majdnem egy teljes évet késett, szóval én még várnék az előrendeléssel, ha esetleg szemezel vele.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.17. 19:57:36
www.pumaszallas.hu
Bár nemsokára kijön a Spit IX, de remélem azt sem tápolják fel feleslegesen.
Nagyon sokat játszottam régen az il2-vel, kb 10 éven keresztül nyomtam, elég jól ismerem.
Most hogy már egy ideje használom a dcs ww2 gépeket (mustang, me 109, fóka), azt kell mondjam a két játék ég és föld.
Az il2 egy árkád légi quake 3, de persze ez nem lekicsinylés. Egyszerűen eljárt felette az idő, és amit szimulátorként nyújtani tud az ma már kevés.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.17. 16:37:01
GOOBY, pls
A 4.12.2-t is épp kipróbáltam, de szerintem nagyon feltápolták benne a szövi gépeket. Persze így is lelőhetőek, de idegesítő, hogy erre tért el a fejlesztés. Gondolom a nyugatiak sírása miatt 😊, meg Vérpisti, aki nem tudja lelőni a Messzert.
Anno a DBW-ami ugye 4.10.1m -re ment, nem voltak ennyire pofátlanul jobbak még. Azokban a kampányokban kiegyenlítettebb és élvezhetőbb volt a harc.
Sajnos sok szimulátort ez az össze-vissza moddolás, fejlesztgetés ölt meg online vonalon. Valóban jó lenne valami egység ezen a téren, de ez sajnos lehetetlen. Ezzel csak az amúgy is eléggé megritkult közösséget szórják szét egyre jobban. A játékipar is egyre inkább arra tendál, hogy nem olyan játékok kellenek, amit hetekig, vagy hónapokig kell gyakorolni, mire jönnek az első eredmények. A célközönség a nagy tömeg, aki csak lövöldözni akar.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.17. 14:10:35
www.pumaszallas.hu
Egyébként már fent van a SAS Modact 5.3, rengeteg géppel és térképpel, mint a DBW-ben, most kezdem a kiegészítéseket beleszuszakolni és akkor majd jelentkezem a telepítési útmutatóval.
Az UP3RC4 a 4.11-re is felmehet.
UP3RC4 telepítési sorrendje :
IL2 1946 4.07
4.08
4.09
4.09 Skin
4.10
4.10.1
4.11
UP3RC1
RC2
RC3
RC4
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.17. 13:13:30
A DBW 1.71, pedig az UP3 RC4-re.
Mára annyira szerteágazó lett ez a moddolás, hogy elég eligazodni, hogy mit mire, stb.
alap játék :
4.12.2 - utolsó frissítés az alapjátékhoz
4.13. - tavaly óta ígérik, volt is bemutató róla, de nem adták még ki
Mod-ok az utolsó patch szerinti verzióval :
UP3RC4
DBW 1.71
HSFX 7.03
SAS ModAct 5.3
Histomod ( klikkelhető kabin, de nem rakták be egyik Mod-ba sem )
The Jet Era Mod ( csöves gépek )
Kiegészítők, amik több Mod-hoz is adhatók :
Tiger 33 : hang, grafika
TFM : DBW és SAS mod-hoz bővítmény
High Texture : DBW mod-hoz nagy felbontású textúrák
Claymore : HSFX és SAS mod-hoz FW 190-es bővítmény
Westfront : újtérképek SAS és HSFX-hez, + 4 dogfoght küldetés a HSFX mod-hoz.
SAS ModAct 5.3 esetében eddig itt tartok :
- 4.12.2 mappa elkészítése ( egy szűz 4.12.2 bemásolása )
- ModAct 5.3 letöltése, kitömörítése és bemásolása a 4.12.2 főmappába )
Most következik, hogy a SAS mod alá feltegyem a többi kiegészítőt, majd akkor meglátjuk, hogy mit fog mutatni a játék.
Innen letölthető a ModAct 5.3.
Itt is van egy kis magyar nyelvű okosság a Mod-okhoz.
Helyette küldöm a "Westfront" mod képeit :
Singham, az indiai Chuck Norris... (orosz szinkronnal)
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.05.16. 20:51:07
http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=2139
A benchmark programokkal nem vagyok igazán naprakész, de a 3dmark elvileg erre van, hogy csúcsra hajtja a gépet. Esetedben a pontozás lényegtelen, viszont ez megizzaszt minden vasat, amit alá tesznek, tesztelheted leterhelve, hogy csinál-e hibát.
www.pumaszallas.hu
azért gondolom hogy valami driver/program hiba lehet, mert ha kilépek a játékból , kitörlöm a cahce-t,és újra elindítom, akkor jól működik
de majd feltelepítek valamilyen újabb játékot (csak a clod meg il2 van a gépemen), és megnézem hogy hogyan muzsikálnak a hardverek (nem-e melegednek.....)
szóval próbálkozok még
köszönöm a segítséget<#eljen>#eljen>