91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #85487 Csak a steam már nem biztos, hogy ilyen elnéző lesz... :) -
#85486 Nyugodtan vásároljál, nekem semmi gondom nem volt az oldallal. Nagyon megbízhatónak találtam őket. Amikor nem működött egy serial, akkor visszautaltak! -
Fantasy18 #85485 Oké srácok elfogadom. nekem akkor is bejön. mondjuk havonta változik a játék. ami mondjuk nem tetszik... mert mindig módosítgatnak a gépeken és a sérülés modellen. pár hónapja még az volt a baj hogy szinte minden találatért kigyúladt a gép. sok volt érte a sírás és ki lett javítva már egy ideje. he111 nek valamelyik patchben már erősítették sérülés modeljét. azóta multiban nem vadásztam 111 esekre szóval nem tudom hogy még ilyen könnyen nyaklik-e el a szárnya. viszont a bf110 nek most elég könnyen nyaklik le tőből a szárnya biztos ezen is majd még változtatnak. mondjuk új gép. :) bár ahogy látom a fórumjukon moszkvai pálya jön most meg a ju88 amit már nagyon várok :D elméletileg 2-3 héten belül
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 20:33:11 -
Fürtös #85484 Ezúton is köszi,hogy megkímélted a pénztárcánk
Vagyis , most jut eszembe! Nem űgy volt ,hogy ők fizettek neked? -
#85483 Te voltál a mi tanulópénzfizetőnk :) -
sakkay #85482 Itt elég sokan repülnek igazából is. Csak szólok.
A BOS-meg félig szim, félig játék. Mondom ezt úgy, hogy fizető béta teszter voltam. Elég sokat fizető! -
#85481 @PhantomAss. Ezek szerint nem tetszett...
@Fantasy18. Épp te linkeltél két videót pár hete, amikor a Jak üldözés közben elkapta a fát. Utána a még ép szárny irányába elkezdett pörögni (megmaradt felhajtóerő ellen azért nem kéne...), majd 200-250-el feltúrta a földet, de a gép egyben maradt. Egy ilyen könnyű géptest rohadtul nem így kellene, hogy viselkedjen, de amikor a He 111-es mögött leborítottál, és közben áthúztad a sorozatot a szárnyán, az persze kettéfűrészelte. Négy méter mély szárnyat, dupla főtartón, segédtartókon, két méternyi üza tartályon keresztül, max 1-2 találattal... az a csodás fizika :) -
Fantasy18 #85480 bocsánat félreérthetően írtam.. nem gúnyolódóan akartam... persze bos se tökéletes sőtt a clod sem. igazából egy második vh szimulátor sem az. valahol szerintem a clod nak van a legjobb fizikája... mondjuk szerintem itt egyikünk se tudja megmondani melyik az élethűbb mivel gondolom itt senki sem volt 2vh ban pilóta :) vagy nem repült igaziból ilyen gépekkel. igazából mindenkinek más jön be szimulátor terén. nekem a bos és a clod. dcs szerintem maradjon a modern érában az a tökéletes számukra. -
#85479 A BoS-nak sincs sok köze a szimulátorhoz, maradjunk ennyiben.
Valamint kérlek, hogy normális hangnemben fórumozz.
Tudod, itt lenni nem jog, hanem lehetőség.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.01.08. 18:35:39 -
#85478 Egyébként csak annyit akartam még mondani hogy ha a véleményemet nem tiszteled és kinevetsz, legalább azt tiszteld hogy 10 éve itt vagyok a fórumon, 20 éve szimulátorozom, és kb. az összes szimet ismerem ami a témában az elmúlt 20 évben megjelent.
Nyilván ahhoz kell egyfajta lelki és értelmi érettség hogy más véleményét tiszteletben tartsa valaki, lehet hogy sokkal fiatalabb vagy mint én, nem tudom, nem ismerjük egymást.
De itt ezen a fórumon nem divat egymás véleményén gúnyolódni.
Itt meg szoktuk beszélni a dolgokat.
Nem haragszom vagy ilyesmi, peace :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:27:04 -
#85477 másképp látjuk...
elhiszem hogy jól játszol vele, de attól még szimulátornak rossz, mivel nem sok köze van a valós fizikához. Lövöldözős repülős játéknak jó...
Egyezzünk meg abban hogy sem a BoS, sem a WT nem szimulátor
Tényleg nem akartam a lelkedbe gázolni, de szerintem azért széles körben ne hangoztasd hogy a BoS grafikában , sérülésmodellben és fizikában jobb mint a DCS
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:18:57 -
Fantasy18 #85476 az igen :D BOS/BOM nak idejétmúlt grafika? :D meg szar törés modell? :D mikor próbáltad ki utoljára? azért a DCS nek van idejét múlt grafikája hiába az új engine. abban a törés modell egy kalap szar. de te tudod... szerintem próbáld ki még egyszer és gyakorolj vele... nekem érdekes nincsenek olyan problémáim hogy nemtudok célozni, bombát is oda dobom ahova én akarom.(lentebb van egy bf110 es meg egy stukás videóm nézd meg) és a gépet is úgy kezelem ahogy én akarom. amúgy simán orra bukik ha pedálon tövig nyomom a féket vagy ha nagy hóba szállok bele instant nyom egy fejest előre. azért a war thunder nevű játékot ne soroljuk a szimulátor kategoríába mivel annak köze nincs hozzá. ha fizetni kéne azért senki nem játszana vele :D
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 17:41:29 -
#85475 Hát, szerintem nem érdemes azt a játékot megvenni (mondom ezt úgy hogy volt szerencsém kipróbálni).
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de szerintem a BoS egy vicc, olyan mintha 10 évet visszamennél az időben.
Lehet hogy csak azért vagyok ilyen kritikus mert mostanában a DCS WW2-vel szoktam néha repülni, és azzal összehasonlítva sehol sincs a BoS.
Buta fizika, buta repmodell (simán le lehet szállni bárhol, nem bukik orra a gép hiába nyomod a féket tövig, előrenyomod a botot és a hátára fordul a gép, ide-oda imbolyog és alig lehet célozni, lezuhansz több száz m magasról és a gép csak csúszik a földön de nem törik szét, és még sorolhatnám. A grafika is idejétmúlt, pedig ultra részletességgel fut nálam.
Két dolog tetszett, az egyik a gépek külső megjelenése, az nagyon szép a dx9 ellenére is, a másik a földközeli sebesség szimulálása, nagyon jó a megvalósítása annak is.
De úgy mint szimulátor semmiképp sem ajánlom.
Sajnos nagyon látszik hogy a RoF motorjával rövid idő alatt összecsapták az egészet, és az kb. ennyire képes. Ami jó volt az első vh-s gépekhez már nem igazán jó a 2 vh-ra.
Inkább próbáld ki a War Thundert, az legalább ingyen van.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 15:50:48 -
GPx8 #85474 Köszi. Azért akarom olcsón megvenni. -
Solt #85473 Jókor jut eszedbe, idáig akciós volt steam-n! :) Normális helyen jelenleg nincs akcióban, és szerintem jelen formájában nem is érdemes megvenni (akadások), de ha mindenképpen kell, akkor ITT kérdezz rá, hátha van valami ötletük, no meg ott biztos tudnak 100%-s infót adni a G2A-ról is. -
GPx8 #85472 BoS-t. -
Solt #85471 Szürke bolt, ne nagyon erőltesd, ha nem muszáj. Mit szeretnél? -
GPx8 #85470 Sziasztok!
A G2A-ról vett már valaki kódot? Tapasztalat? -
GPx8 #85469 :))) -
Lysandus #85468 -
Solt #85467 :D -
#85466 Igen, azt már régóta bejelentették hogy ez nem a "végleges" rift, csupán az első széles körben megvásárolható változat, és talán már jövőre jön a javított is.
Azért ha lesz valahol kipróbálható változat (pl SIM City) akkor megnézem mit tud mert kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a dk2-höz képest. -
Lysandus #85465 Mondjuk a trackIR-t bárki csinálhat webcammal házilag, a szoftverek is megvannak hozzá. És úgy tényleg 10 alatt van.
Itt viszont nem csak egy gyártó lesz, ha minden igaz. Tehát a kérdés az, hogy a trackIR-féle, vagy mondjuk a videókártya-féle piac áll majd be. És azért látok arra is esélyt, hogy az utóbbi, tehát hogy előbb-utóbb esni fognak az árak. Ugyanis van hova fejlődni. Ott van például a felbontás. Szerintem év végére-jövő év elejére OR-ből is kiadnak majd egy jobb felbontású változatot, és így a korábbi verzióknak esni fog az ára. -
#85464 A TrackIR is egy érzékeny téma, pont gondolkodtam rajta hogy az is belekerül vagy 10k forintba önköltségi áron (hasraütésre), és ével óta 50k környékén van, wtf
Gondoltam majd kijön a Rift, utána ki fog TR-t venni, dehát ez így inkább 2 kiló..
Itthon is lehet venni amúgy 230k, ha valakit érdekel:
576kb oculus ár
-
Solt #85463 Konkrétan megrághatná a puli a blankolt cerkáját! :D -
Solt #85462 Az a baj, hogy ezekhez én elég szenvedélyesen állok hozzá, és nagyon meg tudok sértődni azon, ha nem úgy van ahogy ígérik, meg ahogy én már elképzeltem, ezért háborgok ennyire! Majd elmúlik, de ettől még szarjanak sünt! :))) -
Lysandus #85461 Tom basszus, már megint mi vagyunk az álmodozók, te meg a realista. :-D
És tényleg az anyjuk hátsóját! Nekem sose volt szimpatikus ez a nyavalyás Zuki. -
Valka78 #85460 Kivéve, ha kap valamilyen állami kedvezményt. Ha el tudnák intézni, hogy gyógyászati, rehabilitációs esetleg oktatási segédeszközként kerüljön be a politikai köztudatba, akkor el lehetne érni, hogy valamilyen módon támogassák az elterjedését. Kaphatna adó, vám meg egyéb kedvezményeket (mint az internet). Így a gyártó is megkapná a pénzét, meg mi is ólcsón hozzájuthatnánk. Hát NEM? -
#85459 Azt feltételezve, hogy egyébként a műszaki paraméterei nem rosszabbak, semmi garancia nincs rá, hogy más gyártó ezt olcsóbban adná. és arra sem vennék mérget, hogy belátható időn belül az OR sokkal olcsóbb lenne. TrackIR olcsóbb lett az évek során? Nem igazán. Én használok pár extra kütyüt a PC-hez, 3d connexion egér pl, annak az új ára az elmúlt öt évben konkrétan a duplájára emelkedett úgy, hogy az alapmodellen semmilyen változás nincs. De a wacom táblát is mondhatnám, pár ezrest csúszkál az ára ide-oda, de nagyjából a kategóriákat évek óta tartja. A felső kategóriás joy-ok detto. Az olyan cuccoknál, mint a PC alkatrészek, videokártya, ott látható ez a tendencia, hogy újonnan qrva drága, mikor kijön a köv változat, akkor valamennyit esik, de tuti hogy az OR verziók nem fognak olyan ütemben jönni ahogy a pl. a videokártyákat fejlesztik.
@Solt.
Tudom, hogy ez most mindenhol botrány (már mémeket is gyártanak belőle :) ), és sokan hőzöngenek, és egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazuk (igazatok). Qrva anyjukat, de tényleg. Én is fentem a fogam egy ilyenre :/ -
Solt #85458 Ezért vagyok pipa én is... ha tudtam volna, hogy ilyen drága lesz, és ennyire nem elérhető, akkor nem vettem volna meg a 980Ti-t, hanem vettem volna egy 390X-t, meg egy FreeSync monitort. -
#85457 Pont ez az...beetették a népet pedig tudhatták előre hogy nem lesz olyan olcsó.
Egyszerűen hazudtak, ennyi.
Amúgy a Vive lehet hogy még drágább lesz:
"statements from HTC imply that it will be more expensive than the Rift, which makes sense given the hardware on display"
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.07. 13:49:47 -
Solt #85456 Gyakorlatilag ugyanaz... -
Lysandus #85455 Vive-nek mik a specifikációi? Gondolok itt elsősorban látószögre és felbontásra. -
Solt #85454 A tavsz végén, nyár elején érkezik a VIVE is, ráadásul annak az elején van már kamera is, és azért a Valve mint háttér nem rossz ajánló levél. Én csak azt mondom amit látok a vélemények alapján... rengeteg a csalódott júzer, kint is nagyon sokallják az árát, és főleg azon vannak felháborodva, hogy nem erről volt szó. Szerintem reális opció, hogy, ha a VIVE jó árat kap, akkor sok vevőt elcsábít tőlük.
Ilyen háttérrel a 4-5 hónap szállítási határidő vicc kategória. -
Lysandus #85453 Igen, a magas árnak annyi előnye lesz, hogy nem tudják letarolni a piacot. Így biztos, hogy lesznek más belépők is.
Egyébként én se értem, mert eddig mintha azt célozták volna, hogy gyors fejlesztéssel elsőként megjelenni és lenyúlni az egész új piacot. Most éppen ezt adták fel. Nyilván a nagy többség egy VR sisakba fog beruházni. Ha az először megjelenő olcsó, akkor abba. De ez nem az. -
#85452 Én nem hiszem, hogy nagy veszteségük lenne ebből. 4-5 hónapos határidővel szállítanak, akkor a gyártókapacitásuk határán vannak, és konkurencia jelenleg nem létezik. Fejlesztések mennek persze, de egyik sem kiadáshoz közeli állapot. Az OR a DK verziókkal egy nagyon hosszú ideig futó és széles réteghez eljuttatott beta-tesztelésen van túl, ezt a hátrányt nehéz lesz ledolgoznia másnak. Ha mégis kijönnek valamivel, akkor na bumm, leviszik ennek az árát oda, ahova eredetileg ígérték, és akkor majd megveszik azok is, akiknek az volt a maximalizált összeg. És akkorra lehet, hogy már boltban is lehet majd kapni. -
Solt #85451 Nem is lenne ezzel "semmi gond", ha előzetesen nem arról pofáztak volna megállás nélkül, hogy olcsó lesz, nem lesz sokkal drágább mint a DK2 (350USD) stb... Ehhez képest majdnem a duplája, ráadásul hónapokat kell várni rá. Egy ilyen háttérrel rendelkező cég esetében ez két rendkívül amatőr húzás. Biztos vagyok benne, hogy ez dollár milliókban mérhető kiesés lesz nekik, ha a HTC VIVE meglovagolja ezt az elégedetlenségi hullámot.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.07. 12:59:56 -
Lysandus #85450 Persze, hogy a fanatikusok lerablásáról szól. Közgazdaságtan fogalmi kereteivel kifejezve: a fogyasztói többletet szeretnék minimalizálni. Magyarul: ha vannak olyanok, akik megveszik 600 dollárért vagy 700 euróért, akkor először nekik adják el. Utána jönnek azok, akik hajlandók kevesebbet fizetni érte.
Akkor sem lennék meglepve, ha majd jönnének különböző változatok is. Mint az OEM, vagy a "ligth", kicsit olcsóbban. Ezt meg úgy hívják, hogy árdiszkrimináció. -
#85449 Jaja. Nekem Orchid Righteous 3D volt az első VooDoo karim. És ha jól emlékszem, akkor olyan 50-60e Ft körül volt az ára. Az abban az időben qrva sok zseton volt :)
-
#85448 Aztán majd megindul a tömeggyártás, és megy lefelé az ára. No meg jön a konkurencia mindenféle egyéb elképzelésekkel. Szóval az elején kell lerabolni a fanatikusokat, mert utána ki tudja hogy merre tart a piac. Emlékezzünk csak anno a voodoo kártyákra. Egy időben mindent uraltak, ma meg már szép emlék :)