IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amíg az NFS-sorozatban ha jó pillanatban nyomod meg a megfelelõ bill. kombinációt, akkor baveszi bármelyik kankanyart, addig egy szim. progit billel nem is tudsz irányítani!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Erre válaszoltam:
"Van egy ötletem: keress valami kölköt, aki qrva jó a MotoGP játékban (szimulátor?, arkád?), de még életében nem ült motoron.
Odaadom neki a 750-esem, és megnézzük, hogy milyen idõt megy Makó-Szeged között. Már ha túléli...."
A kettõ nagyon távol áll egymástól...
De szólj, ha Kiss Norbi autót vezetni is szimulátorból tanult meg, és sose volt jogsija;Ð
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Seat Leon Kupa 2007-es bajnoka!
Elõtte csak SZIMULÁTOROKBAN versenyzett!
Megnyert egy tehetségkutató szimulátor versenyt, és utána beültették egy igazi versenyautóba...
Az elsõ versenyén ha jól emlékszem 3. lett, és az elsõ bajnokságát megnyerte!!!
A bajnokság kezdete, és az elsõ versenye között nem telt el egy év!
De nem õ az egyetlen, de õ a legeredményesebb!
Ott van Wéber Gabi, vagy Micheliss Norbi is!
Van még egy srác is akit Makai Györgynek hívnak... Õ került ki amerikába a Nascarba!
Szintén a szimes világból került át a való életbe, és rögtön az elején, 41 pilóta közül a 13. helyet szerezte meg a Nascarban!
Itt pl. Rosberg gyakorol a Williams szimulátorán:
http://www.youtube.com/watch?v=8zpCT-GgAYk&feature=related
Azért ezt nagyon kipróbálnám. 😊
De visszakérdezek: a F1-es csapatok miért nem egy PC és egy Logitech kormány mögé ültetik a versenyzõiket? Miért költenek dollármilliókat spec. szimulátorokra?
Van egy ötletem: keress valami kölköt, aki qrva jó a MotoGP játékban (szimulátor?, arkád?), de még életében nem ült motoron.
Odaadom neki a 750-esem, és megnézzük, hogy milyen idõt megy Makó-Szeged között. Már ha túléli....
Egyébként egyetértek Sgt.Chris-szel.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Isten áldja a pogányokat!
Nem gondolnék rosszat az idõs repülõkrõl. Én csak azt mondhatom amit személyesen megtapasztaltam. Kisöreg Jak 3 vagy 9 el repkedett annó, na betettük neki . Nézegette a joyt huzogatta ,forgatta,repkedett majd lezuhant. Nekifutott még egyszer ,ugyanaz. Kérdezem ,mi a baj. Erre mondja ,hogy hát a kabin az hasonló,meg minden de hát õ nem érti ezt a modern dolgot,mivel egyrészt nem érzi a fenekén amit érezni kéne ,meg úgy általában semmit . Aki igazi pilóta annak ez sose tudja még megközelítõleg sem visszaadni az élményt ,azon egyszerû oknál fogva,hogy hiányoznak az általad is említett dolgok. Szórakozásnak ,pediglen kiváló😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(A Quake 2 pl szerintem szánalmas volt, de ez nem az a topic😊
Szóval amiben egész biztos vagyok, hogy a legjobb szimekrõl nem közölnek le olyat, hogy "hát ez valahogy még mindig nem hasonlít".
Azt viszont el tudom képzelni, hogy 1-2 veteránnak némi zsebpénzért mindegy is, mit írnak a nevében.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Egyrészt az a helyzet, hogy semmi sem precízen Precízen van leprogramozva, másrészt a direkt butítások is úgy felszorozzák egymást, hogy a végeredmény emiatt tér el messze az igazi légiharctól, és nem a hardver/szoftver lehetõségek miatt.
A valóságban a harc mellett tucatnyi odafigyelnivaló/zavaró dolog volt (lásd lentebb), az ilkettõsnek meg elég csak a harcra figyelnie. Mivel itt is, ott is ember ül a bot mögött, ez szerintem összehasonlíthatatlan végeredményeket ad. És akkor a repmodellrõl még szó sem esett.
Pedig anno volt nekem egy Ford Sierra cosvort RS gyári tuning autóm a maga 220 pacijával meg mindenféle kütyükkel ,de ehez képest az nulla.
No de mindegy is,én aszondom ki mit szokik meg ,az a jó neki. De fenntartom,hogy egy fikarcnyival sincs senki elõnyben velem szemben csak mert TR-t használ. Ha jobb nálam ,lelõ ha meg nem akkor én lövöm le. Tr ide vagy oda.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az alapállítás valami olyasmi volt, hogy "semmi köze a valósághoz". Hát annál szerintem lényegesen több, de tényleg nem akarom tovább szítani a vitát <#eljen>#eljen>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Izzítsátok a Memphis Belle skineket mert Ranwers belekezdett a B-17es fülkébe^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Akkor ha neked lesz lehetõséged menni 1 kört egy Ferrarival, nem mondj róla véleményt, mert fogalmad sincs róla? Hát ez LOL!
Igaz nem sokat nyomtam még az IL2-vel de mivel MÁR JÁTSZOTTAM vele így VAN kialakult véleményem, mind a két technikáról, amit a megfelelõ fórumban írtam le!
Én elfogadom a Te véleményed, de ez nem vita tárgya! A felhasználók egy része veled ért egyet, egy másik része pedig velem! (ahogy olvashattuk)
- a pilóta-hatásokból csak a szürke- és vörösvakság szimulált. Sok manõver nem okoz ájulást, de nagyon sokat ront a közérzeten a "szokott" pilótánál is, és nem csak a manõver idejéig. A minimum az lenne, hogy romlik a hang/kép ilyenkor. A valóságban Sokkal szûkebb metszetet ad a mit-bír-a-gép és mit-bír-a-pilóta halmaza.
- a gépek G-terhelhetõsége nevetséges, lássuk be. 1-2 gépet leszámítva mûvészet szárnyat törni.
- nem tartom egy X-Plane-nek a 4.0m patchet, de már az is teljesen megváltoztatja a légiharc alapstílusát. Pedig az volt az egyetlen patch, ahol a gépek dinamikája hasonlított bármilyen (II.vh) légibemutatóra, guncam-felvételre. Ezekhez képest nagyon viccesnek tûnik, micsoda mozdulatok történnek pl 4.08-ban a kitérésre.
- azt már elég halkabban említeni, hogy a valóságban igenis figyelni kell a mûszerfalat és reagálni kell rá (ha 2 perc múlva is szükséged van a motorra), itt meg nelegyen sokáig óverhít azt' csókolom....
- az idõjárás végtelenül egyszerûsített. Mit szólnátok szélnyíráshoz pölö?😊
Így nem állítanám, hogy a játéknak komolyabb köze van a légiharchoz.
Vagy azt a pár britet, akik a repnapokon imitált 2.vh-s légiharcokat vívnak.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont van annyi elõnye ha arcade, ha hardcore szim, hogy nem kell évente 2-3x a barátok temetésére járni...
legmélyebb tiszteletem neked, de a moto gp nem motorszim, hanem egy arcade játék, akkor inkább a crimson skiest hasonlítsuk a valós repüléshez, mint az ilt
a különbség az, hogy az il még mindig inkább szim, mint arcade játék
(mégha mi nem is így gondoljuk)
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Egyébként TB-re gondoltam, mint Gripen-pilótára a Pumák között.
Motoros gépekkel tanulják az alapokat. Majd megnézem mi is a típusa, olyan mustangos de kicsit hosszabb az orra.
(Egyébként a Star Trekbõl 3 percnél többet nem voltam képes elviselni...)
Amugy kinek hiányzik az hogy maga alá fosson egy 5G-s fordulóban, vagy esetleg összehánnyam a szobát mert még nem érzem annyira a repcsit és beviszem egy dugóhuzóba.
tényleg jópofa a Bel Amival cirkálni 😊
(amugy is jobban kedvelik a lock on-t)
De tény az is hogy mi sem repkedünk ezekkel a madarakkal!
Tehát mi is csak okoskodunk.
Ez azt jelenti hogy nem igazán lehet eldönteni mennyire valóságos ez a sim, és persze azt hogy félig már pilótának érezhetjük magunkat mert okoskodunk.<#smile>#smile>
Nem hiszem hogy a pumáknál lenne.
ez a különbség.
Laca: A Gripen-pilóta most virtuális Puma?
Többieknek: Én életemben még repülõgépen sem ültem, de egy (szerintem) megfelelõ analógiát tudok említeni.
Ez pedig a "Moto GP" játékprogram, és a valós motorozás.
SZINTE SEMMI KÖZE A KETTÕNEK EGYMÁSHOZ!!!
A látvány valóban olyasmi, meg egy-két alapvetõ fizikai törvényszerûség, de ezzel ki is merült minden hasonlóság.
Azt az érzést (PC) szimulátoron nem lehet visszaadni, amikor teljes gyorsításkor a belsõ szerveid "elindulnak hátrafelé", vér helyett adrenalin van az ereidben, és közben pokolian kell figyelni, hogy ne emelkedjen túl magasra az elsõ kerék, különben hanyatt esel...
Vagy amikor ennek ellentéteként satufék 250-rõl, kiugrik a szemed, igencsak markolod a kormányt, mert ekkor is 1G hat rád vízszintesen, és közben szintén pokolian figyelsz, hogy a hátsó kerék ne emelkedjen túl magasra, különben átfordulsz...
A kanyarokról, térdkoptatásról, útegyenetlenségeken történõ kormányszitálásról, szembejövõ kamionról még nem is szóltam...
Vajon az Il-2 miért lenne sokkal közelebbi a repüléshez?