IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
1500-2000 online bevetésen vagyok túl. Minden JETfly versenyen résztvettem, a 2007-es Fortis-JETfly bajnokságon másodikak lettünk Tommal géppárban. Bevallottan nem szeretem a légiharcot, nálam sokkal jobbak is vannak. Vogel hátrakötött kézzel is lenyomna és amúgy sem repültem egy éve. Mivel már tag vagyok egy másik században, miért jelentkeznék a Dongó kiképzésre? 😊

JETfly OB
VO101 eredmények

www.pcpilot.hu

Nem ismerhet mindenki mindenkit... Sanyo meg tényleg szerényen adta elõ magát.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

nemértem. ha századtag, akkor már nem kell kiképezni. ráadásul az elsõk között. télleg nemértem. 😊
kiképzésrõl volt szó.
bonyolult?

Ez így elég szerény volt... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A német légvédelem csak akkor jó, mikor videon mutatják be a hõs szövi pilótákat, de akkor nagyon😄D

bucsher a szorozóbiztos?😛

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

ja ez jó videó. monnyuk ilyen német légvédelemmel én még nem találkoztam 😊 néha elkéne😊
Sanyo
2001 óta Puma századtag vagyok. 😊

www.pcpilot.hu

te is.

akkor jelentkezzél vogel kiképzésére. mert ugye az volt a kérdés.

Scottt
Beszarás milyen jó ez a videó^^
Vajon Olegék mikor kiadták az elsõ Il-2t tudták, hogy történelmet írnak?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Én még csak fosos 30-as vagyok, most kezdek belejönni 😉

Sanyo
Nyáron 35 és még nem nõttem ki belõle. Nem is tervezem. 😄

www.pcpilot.hu

A héten múltam 40... <#eplus2> (Igaz, én nem fogok jelentkezni.)

Vogel
három harminc éven felüli emberke jelentkezett eddig, úgy néz ki nem lehet kinõni belõle 😊

Sanyo
Ha megvetted, akkor a steam klienst használva bármennyiszer letöltheted újra (ingyen). A steam megy net nélkül is, nem probléma.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
nem igazán értem <#lama>
letöltöm a játékot, de mi van, ha elszáll a vinyó? egyszer már megvettem a játékot..
vagy mi van, ha nincs internetem? akkor nemtok játszani? <#lama><#lama>

GOOBY, pls

hogy on is legyek:
nem terveztek valami barátkozós együtt-repülés-féleséget külsõsökkel?
ebbõl a jelentkezõsdi kiképzõsdibõl már kinõttem, de repülni szeretek 😊

stationary blur 😉

Sanyo
Kiírhatod, de elvileg kell hozzá a steam. Miért lenne off? 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
ha megveszem steamen, akkor ki tudom írni cd-re? tehát ugyanúgy mintha boltban venném
bocs az offért..

GOOBY, pls

Nem... vagy a német gépek sajátja, vagy valósáhgûtlenség, de ellõtt kábellel nem mûködik a trim sem.

Igazság szerint a bal motor fél fordulatszámon pihegett, a jobb meg beakadt 100%-on (szerintem a legjobb dolog a játékban sz*rrálõtt bombázóval hazafelé kacsázni😄), szóval ívelõlap+prop pitch kombóra építettem volna, a 111 orra nagyon szépen reagál ezekre.

Most belegondolva flaps-only módban rázuhanhattam volna a kifutóra<#idiota>

Sanyo
Az Il-2: 1946 hétfõig több játékkal együtt csomagolva akciós a steamen. A csomagolt játékok nélkül amúgy szintén 9,99 euro, de hátha valakit érdekel. 😊

www.pcpilot.hu

íjj 😊 gázkar és magassági nélkül trimmelted??mert magassági nélkül gázkarral simán le lehet rakni és fordítva ugye.
Bf109 érvényes mûszakival és papírpáncéllal eladó😛

...az elõbb majdnem letettem egy 111-est félholt motorokkal, gázkar és magassági nélkül (😄DD), de pár km-re a kifutótól feladták a motorok😊)))

jéééé. nem is emlékszem hogy valaha lett volna ilyen a dongóknál😊 gazdasági válság már a pilótaállományra is kihat? 😄
Vogel
köszi

Sanyo
Engedelmeddel átvettem a hírt. 😊

www.pcpilot.hu

Vogel
Valaki sok filterrel tolja a gamet, egy kis motion blur 😊

életlen ez a fotó 😊

Vogel

A V.4 Dongó század sorozást hirdet! Várunk minden virtuális pilótát aki komolyan gondolja a repülést. Részleteket lásd ITT.

PhantomAss
ugyanilyem alaplapom van, a procim gyengébb
2 gb 800-as ramom van, mindenhez elég
én azt választanám

GOOBY, pls

TG Gida
Miért lenne kamu?A Halálcsillag is Föld körüli pályára állt.😊

Isten áldja a pogányokat!

http://www.youtube.com/watch?v=I89EMDZ0dsc&feature=related
Úgy tudom Az F-15 felhajtóerejének majdnem felét a törzs adja..szóval egy szárnnyal a negyedét veszíti el...az egyik oldalon kétszer annyi lesz mint a másikon, ez még kezelhetõ szerinem.
Lokkonban nem nagyon láttam megvaneaszárny-kijelzõt az F15-ön<#idiota>

A legtöbb alkalmazásban nem fogod érezni a különbséget szerintem sem. Az elvi sebességkülönbség 100%, az optimista becslés 25-30%, a gyakorlatban sok tesztben viszont akkora különbséget produkál a dual channel konfig, ami alig nagyobb mint mérési hibahatár.

Ugyanakkor XP alatt tényleg aligha tudod kihasználni a + 1GB-ot.

Vogel
Nem vagyok nagy F15 szakértõ de valami visszajelzést csak ad a gép hogy valami nem kóser a jobb szárny irányából 😊 Bár azért jelentõs csonk maradt meg.

Láttam róla doksifilmet. Úgy emlékszem nem is tudta a muksó, hogy nincs meg az egyik szárny. Csak azt érezte, hogy nehezen reagál a gép, ellen kellett kormányozni, meg folyt el az üzemanyag. Akkor döbbent le amikor kiszállt.

Sanyix
hát nemtudom intelen hogy megy, de amd64 alapon kb 5gbyte/sec vs 8gbyte/sec különbség van 800-as ramokkal single és dual között, ami meg nem kevés. x64-es vindóz oszt több mint 2 gigát 64bites programra, mondjuk az il2 nem ilyen, sõt fogadnék hogy a sow se lesz ilyen 😄 (minek fejlõdni?)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Szted észre fogsz venni valami változást il-2ben ilyen konfig mellett? 😊

Én a 3 gigát választanám, annyit nem ad a dual. Ugyis max 2 gigát oszt rá windows/progi és akkor fullra ráteheti a kezét a ramra meg marad a többinek is. (ha jól tévedek)

Hardver-guruk, némi segítséget kérnék:

Melyik a jobb megoldás: a jelenlegi 2x1GB DDR2/800 RAM dualba kötve, vagy 3x1GB DDR2/800, de single használatban.
Alaplap: P35DS3, proci: C2D 8400@3GHz

Vogel
Ismerem a történetet, de minek mentette meg a gépet? Nem kicsit kockázatos volt a pilótára nézve a leszállás.

Jogos.

Mégis kamu a felvétel szerintem.

Vogel
Ezek a gépek szimmetrikus szárnyszelvényûek, és csak a szárny szöge kelt felhajtóerõt, tehát háton is ua a felhajtóerõ mint hason, tudtommal.

i robot
http://www.youtube.com/watch?v=-_EXtBEaBbs&feature=related
Itt az F-15, ez igaz.

jaizé.. leszálláskor érdemes nézni a háttérben lévõ házak, fák, és másik kisgép arányait... dögnagyok az elõtérben guruló géphez képest😊
De a kamerán is látszik, hogy közeli dolgot vesz.

Tényleg meggyõzõ a fizikája, mivel egy távirányítású modellrõl lehet szó😊

Amíg nem mutogattak kiszálló emberkét, eszembe sem jutott hogy ez igazi, olyan makettes mozgása volt.

Három egyértelmü pont: 1. a légcsavaron függeszkedés leszállás elõtt, 2. a pattogás, 3. ahogy a makett kimegy a képbõl, és befordul az igazi gép, nagy fókuszváltást csinál a kamera - ugyanis az annyival távolabb van, hogy ugyanakkorának látsszon. De a fûbe mélyedt futókon is látszik, hogy messze van a betontól.

De azért ügyes video😄

Balumann
De ez hogy lehetne reális, ha egyszer nincs baloldalon szárnya a repülõnek, hogy nem kezd el egyre gyorsabban pörögni, és hogy húzza még balra is vissza? Ez kizárt, hogy ez lehetséges így, nem repülhet így ha nincs szárnya.

Ja és amikor zuhanásba megy: hogy lehet pont fordított irányba orsózni fél szárnnyal, mint ahogy a felhajtóerõ hat? 😉