IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JETfly OB
VO101 eredmények
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
bonyolult?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
bucsher a szorozóbiztos?😛
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Vajon Olegék mikor kiadták az elsõ Il-2t tudták, hogy történelmet írnak?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
letöltöm a játékot, de mi van, ha elszáll a vinyó? egyszer már megvettem a játékot..
vagy mi van, ha nincs internetem? akkor nemtok játszani? <#lama>#lama><#lama>#lama>
GOOBY, pls
nem terveztek valami barátkozós együtt-repülés-féleséget külsõsökkel?
ebbõl a jelentkezõsdi kiképzõsdibõl már kinõttem, de repülni szeretek 😊
bocs az offért..
GOOBY, pls
Igazság szerint a bal motor fél fordulatszámon pihegett, a jobb meg beakadt 100%-on (szerintem a legjobb dolog a játékban sz*rrálõtt bombázóval hazafelé kacsázni😄), szóval ívelõlap+prop pitch kombóra építettem volna, a 111 orra nagyon szépen reagál ezekre.
Most belegondolva flaps-only módban rázuhanhattam volna a kifutóra<#idiota>#idiota>
www.pcpilot.hu
...az elõbb majdnem letettem egy 111-est félholt motorokkal, gázkar és magassági nélkül (😄DD), de pár km-re a kifutótól feladták a motorok😊)))
www.pcpilot.hu
A V.4 Dongó század sorozást hirdet! Várunk minden virtuális pilótát aki komolyan gondolja a repülést. Részleteket lásd ITT.
2 gb 800-as ramom van, mindenhez elég
én azt választanám
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Lokkonban nem nagyon láttam megvaneaszárny-kijelzõt az F15-ön<#idiota>#idiota>
Ugyanakkor XP alatt tényleg aligha tudod kihasználni a + 1GB-ot.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én a 3 gigát választanám, annyit nem ad a dual. Ugyis max 2 gigát oszt rá windows/progi és akkor fullra ráteheti a kezét a ramra meg marad a többinek is. (ha jól tévedek)
Melyik a jobb megoldás: a jelenlegi 2x1GB DDR2/800 RAM dualba kötve, vagy 3x1GB DDR2/800, de single használatban.
Alaplap: P35DS3, proci: C2D 8400@3GHz
Mégis kamu a felvétel szerintem.
De a kamerán is látszik, hogy közeli dolgot vesz.
Amíg nem mutogattak kiszálló emberkét, eszembe sem jutott hogy ez igazi, olyan makettes mozgása volt.
Három egyértelmü pont: 1. a légcsavaron függeszkedés leszállás elõtt, 2. a pattogás, 3. ahogy a makett kimegy a képbõl, és befordul az igazi gép, nagy fókuszváltást csinál a kamera - ugyanis az annyival távolabb van, hogy ugyanakkorának látsszon. De a fûbe mélyedt futókon is látszik, hogy messze van a betontól.
De azért ügyes video😄