IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Hellosztok!En leginkabb segitseget szeretnek kerni...szoval megvettem nemreg a IL-2 1946-s game-t az UbiSoft oldalon.kifizettem , letoltottem,feltelepitettem, tokeletesen ment amig elinditom a game-t es ker valami Production Activation micsit...haat leirja hogy meg tudom nezni a download listan ezt a szamot vagy betut de nem adtak hozza semmit csak a letoltesi segitseget de nem mentem vele sokra =-DDD...erre a problemara szeretnek segitseget kerni!koszonom!
Nekem meg olyan érzésem van, hogy neonáciknak néznek minket többször amiért német oldalon repülünk. Akivel beszéltem az il-2rõl és hogy mi melyik oldalon repülünk éreztem az ellenszenvet. "hogy merészelek horogkeresztet tenni a gépre". Sztem a magyar és német 2.vh-s pilótákat nem hõsként nézi a többség, hanem beállították õket a "rosszaknak". Számomra õk a lovagiasság netovábbja. Több FixTV-s szereplés után ebben megerõsítettnek érzem magam, "mondjunk valamit azért az il-2esekrõl is"-szinten folytak a beszélgetések.
(ez kikivánkozott belõlem)
Nem õt lõtték le ernyõn, neki megsérült a gépe, egy mezõn kerékre akarta letenni, de egy árokban fejre állt a gép és elégett.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Tudnál valami segítséget adni; honnan lehet megszerezni a sorozat epizódjait ???
Kerestem már sok felé. Torretet nem igazán preferálom. Általában FTP- szervereket látogatok.
Lehet pont ez a gond; eddig nem találtam sehol.<#falbav>#falbav>
Elõre is köszi
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
GOOBY, pls
A routerben be kell állítani a gépére, hogy a 21000-es portot oda/vissza engedje (port forward). Utána már menni fog.
www.pcpilot.hu
az a probjémám hogy hyperlobbyn hostolni szeretne egy ismerõs!
én már megoldottam 1x magamnak de neki rúter van és nemtudjuk hogy mit kell beállitani a hostoláshoz a rúteren!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://www.combataircraft.com/tactics/high_speed_yoyo.aspx
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Remélem leszünk páran 😊
Itt elég sokan vannak,többek közt jómagam is.19:00 után biztos vagyok.
Isten áldja a pogányokat!
Én kezdésnek javasolnán az IL-2 1.2-es verziót (ez az utolsó patch hozzá).
Nincs sok rutinom az FMB-ben, de szívesen összedobok egy egyszerû dog mapet. Vagy netrõl keressünk egyet. Vagy ha nektek van jó mapetek akkor hajrá.
Érdekel valakit földrombolás is vagy elég lesz a légiharc?
Német oldalon bombázókból csak Stuka B2-van, meg 109-es Jabo-k. Az oroszoknál pedig IL-2 variánsok.
Engem realistic beállítással érdekelne a játék; itt még így is benne van a saját gép ikonja a térképen és a speedbar. Esetleg ikonok, bár nem tudom ebben a verzióban lehet e finomhangolni a távolságokat és az ikon típusát.
mondjuk én fóka A8/A9-nél még nem találtam tartósan stabil sebesség/gázkar állást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is 😊
A Bf109 pl szépen egyenesben marad, csúszás és borulás nélkül, valahol 40-50% gáz környékén. A magasságit meg a sebességhez kell trimmelni.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
elfordulás ellen vadászoknál nincs ellenszer.
én 5 percre is ott hagyhatom nem zuhan le!! 😄