IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Nagy megtiszteltetés volt számomra kezet fogni Pintér Öcsivel, Michna Gyuri bácsival, Frankó Bandi bácsival és Lapossal. Nem érdekel, hogy az egyorrú tudatlan mit vél tudni, akkor is csak a Hazát védték. A mai napig nem kapják meg a kellõ tiszteletet a veteránok és nem csak a repülõkrõl van szó. 😞

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Látom hogy a Spit vs.109 átállt 4.09b1m verzióra.Letöltöttem ezt a patchet és bemásolgattam a mappákba.Csatlakozáskor azonban azt írta ki hogy hiba van mert a Líbia térképet nem találja.Na most akkor ezt a patch önmagában nem tartalmazza?És honnan lehet ezt letölteni hozzá?Ezenkívül úgy írják hogy kell a 4.09 + TS MODS.A TS MODS az micsoda?És vajon a Soundmodot is elfogadná a szerver?

Willenbrock
Én letöltöttem piratebayrõl és mininováról õket.History Channel Dogfights a sorozat címe.

Hellosztok!En leginkabb segitseget szeretnek kerni...szoval megvettem nemreg a IL-2 1946-s game-t az UbiSoft oldalon.kifizettem , letoltottem,feltelepitettem, tokeletesen ment amig elinditom a game-t es ker valami Production Activation micsit...haat leirja hogy meg tudom nezni a download listan ezt a szamot vagy betut de nem adtak hozza semmit csak a letoltesi segitseget de nem mentem vele sokra =-DDD...erre a problemara szeretnek segitseget kerni!koszonom!
Vogel
Gyõztesek írják a történelmet.
Nekem meg olyan érzésem van, hogy neonáciknak néznek minket többször amiért német oldalon repülünk. Akivel beszéltem az il-2rõl és hogy mi melyik oldalon repülünk éreztem az ellenszenvet. "hogy merészelek horogkeresztet tenni a gépre". Sztem a magyar és német 2.vh-s pilótákat nem hõsként nézi a többség, hanem beállították õket a "rosszaknak". Számomra õk a lovagiasság netovábbja. Több FixTV-s szereplés után ebben megerõsítettnek érzem magam, "mondjunk valamit azért az il-2esekrõl is"-szinten folytak a beszélgetések.
(ez kikivánkozott belõlem)

Összesen 5 igazolt és 1 nyilvántartott gyõzelme volt, ebbõl 2+1db P38. De ezt a hármat egyetlen bevetésen (élete harmadik harci bevetésén) érte el.
Nem õt lõtték le ernyõn, neki megsérült a gépe, egy mezõn kerékre akarta letenni, de egy árokban fejre állt a gép és elégett.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Aztán ki a bánat nézné meg ezeket Kólaföldön, ha másról szólnának?😄

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Szia Willenbrock

Tudnál valami segítséget adni; honnan lehet megszerezni a sorozat epizódjait ???
Kerestem már sok felé. Torretet nem igazán preferálom. Általában FTP- szervereket látogatok.
Lehet pont ez a gond; eddig nem találtam sehol.<#falbav>

Elõre is köszi
Willenbrock
Vietnámos részeket is beszereztem-hát ott is sorban hullanak a Mig-ek a Sidewinderek mindíg célba találnak és Phantom sosem válik áldozattá természetesen.Azért mindíg megnézem ezeket de néha tényleg bosszantó az elfogultságuk.

Willenbrock
Gondolom jópár ilyen kéttörzsû csodával végzett.<#violent>

Willenbrock
Nem õt lõtték le ernyõn lógva?Nagy primitívség volt az USA pilótáktól ez a gyakorlat.Az Angliai Csata alatt a német pilóták Göring ilyen irányú terveit egyöntetûen elutasították.

szekelyland
Hat ezekrol a Dogfightos videokrol reg lemondtam, csak az uber szuper amerikai pilotakrol szol es a gonosz naci noob pilotakrol kiket nyulak modjara lodoznek le az egbol

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
nem ilyen egyszerû
nálam is egy csomótt szórakoztunk, aztán
itt
találtunk segítséget

GOOBY, pls

Sanyo
Szia!

A routerben be kell állítani a gépére, hogy a 21000-es portot oda/vissza engedje (port forward). Utána már menni fog.

www.pcpilot.hu

Gab920926
Sziasztok!
az a probjémám hogy hyperlobbyn hostolni szeretne egy ismerõs!
én már megoldottam 1x magamnak de neki rúter van és nemtudjuk hogy mit kell beállitani a hostoláshoz a rúteren!

Sajnos nem lehet hozzászólni a videóhoz, pedig szívesen felvilágosítottam volna õket Lõrincz Matyiról...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Valahogy úgy. Az utánaforduláshoz túl nagy sebességet emelkedéssel "elkoptatod", ugyanakkor az energiaszint megmarad a gyûjtött magasság révén. Nem kell azért átesésig lassulni, corner speed vagy kevéssel lassabban. Az enyhén döntött gépbõl emelkedés közben folyamatosan követhetõ a támadott gép. Aztán ráborítani és hajrá...
http://www.combataircraft.com/tactics/high_speed_yoyo.aspx

highlander15
Mi volt a legnagyobb magasság,amit Heinkel-111-el elértetek?Én 7750m-re felvittem a kicsikét.Amúgy tudtok olyan csapatot,ahol Heinkel-el is repülnek?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Sanyix
a high yoyo az az amikor utánakanyarodás helyett meredeken elkezd emelkedni, majd mivel a vízszintes sebesség közel 0 lesz ezért az ellenfél mögött marad magasabban?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A 109-es pilótája a legelemibb hibát követte el amit csak tehetett. Egy alapképzésen átesett virtuális 109-es pilóta is tudja, hogy akkora energiafölénybõl vagy egy high yo-yo-val marad kedvezõ pozícióban vagy kiemelkedik, komótosan egy "kávészünet" és újabb rácsapás.

Willenbrock
Van egy videó itt Robin Olds P-38-as gyõzelmeirõl.Elég viccesen adja elõ a G-force hatást,mikor kifordult a 109-es elõl.

1.2 dog a Lobbyn most! 😊 Igaz hogy externalssal nyomják a srácok, de jó kis csihipuhi. Ha valaki még itt vann gyertek 😉

TG Gida
Azért csak gyere!

Isten áldja a pogányokat!

Szaraxik a headsetemen a mikrofon, nem fogok tudni TS-re menni. HL-en most nem látok még ismerõs nevet, késõbb megnézem.

Na, azért a WarClouds sem túl rossz iskola...

Talán... (kicsit korai/késõi az idõpont)

Én sem vagyok benne jó, de felkészültem, hogy a war-on edzett század-pilóták lealázzanak <#gun><#vigyor0>

Willenbrock
Nekem megvan az alap IL-2 meg az 1.2 Patch is hozzá.Én dogfightben benne lennék bár nem vagyok még túl jó benne.

Engem biztos nem mert nem leszek itthon, de egyébként sincs meg az õsilkettõ😊

Nos, senki mást nem érdekel a dolog ma este?

Rendben. 7-körül érek csak haza.

Remélem leszünk páran 😊

TG Gida
Jah...Javasolnám,hogy TS-en gyûljünk össze a dog szervezésére.Esetleg lehetne ezen is:92.43.201.25:8767 password:tspass.
Itt elég sokan vannak,többek közt jómagam is.19:00 után biztos vagyok.

TG Gida
110-es nem ér.Abban van oldalkormány trimm.

a 110-es😛PP <#banplz>

TG Gida
Én is benne vagyok.

TG Gida
Melyik messzer tudott két órát repülni?

Örülök ha mást is érdekel régi verziós dog 😊

Én kezdésnek javasolnán az IL-2 1.2-es verziót (ez az utolsó patch hozzá).

Nincs sok rutinom az FMB-ben, de szívesen összedobok egy egyszerû dog mapet. Vagy netrõl keressünk egyet. Vagy ha nektek van jó mapetek akkor hajrá.

Érdekel valakit földrombolás is vagy elég lesz a légiharc?
Német oldalon bombázókból csak Stuka B2-van, meg 109-es Jabo-k. Az oroszoknál pedig IL-2 variánsok.

Engem realistic beállítással érdekelne a játék; itt még így is benne van a saját gép ikonja a térképen és a speedbar. Esetleg ikonok, bár nem tudom ebben a verzióban lehet e finomhangolni a távolságokat és az ikon típusát.

igeeeeeeeeennn 😊))

A realisztikus 109-nél az lenne, hogy 2 óra játék után alig tudsz ráállni arra a lábadra, amivel végig be kellett lépni... kell ez neked?😄D

ja jó, billentyûzetrõl is rá lehet segíteni, de ez hogy úgy mondjam nem túl realisztikus.

Nekem is fent figyel a gépemen az õs-Sturmovik 1.1

De igen, X52-nél meg lehet oldani az oldalkormány trimmelését. Egyetlen probléma, hogy amint belépsz valamelyik oldalba, a manõver után semlegesbe áll.

ja igen, igazad van.
mondjuk én fóka A8/A9-nél még nem találtam tartósan stabil sebesség/gázkar állást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is 😊

Annyi azért van, hogy a gépeket általában utazóteljesítményhez állították.

A Bf109 pl szépen egyenesben marad, csúszás és borulás nélkül, valahol 40-50% gáz környékén. A magasságit meg a sebességhez kell trimmelni.

highlander15
Kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

próbáld használni az elevator trim funkciót a szintben repüléshez.
elfordulás ellen vadászoknál nincs ellenszer.

highlander15
Vezérlõpultban bekalibráltam(keresztet középre raktam),és lock on-ban és hawx-ban jó.

Gab920926
nem lehet hogy nincs normálisan kalibrálva a joyod???
én 5 percre is ott hagyhatom nem zuhan le!! 😄

highlander15
Most kezdtem egyébként(pénteken kaptam joystickot),eddig nagyon tetszik,csak ez picit zavaró volt.

Gab920926
willenbrock!
Teamspeakon megtalálsz a 12.DD szobályi között
vagy hyperlobbyn airforce war 1 szobáiban! 1/2_Gabesz illetve 1/2_Xander-t keresd!
am 4.08 as patch!
álltalába mi is messerrel repülünk waron!!!