IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Egyúttal megkérdezem nincs-e kedve valakinek Wings Over Vietnammal multiban dogfightolni?Válalnám a "rossz" szerepét,lennék Mig-21-essel.
Nincs kedve valakinek nagyobb csapatban repülni???
vagy akár Századba belépni!
most kevesen vagyunk a században igaz más zázaddal is szoktunk repülni de örülnénk ha többen lennénk!
esti warozások.... 😊
aki szívesen jön az írjon!
Talán lengyel lehetett, de nem emlékszem pontosan.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Engem is! Sõt bármilyen verzióval, kezdve a 2001-es alapmûvel! 😊
Ha valakit érdekel még régebbi verziókkal való kötetlen online szórakozás, az jelezze!
igen, egyrészt a szlovák map miatt kellett volna, másrészt nekem csak az 1946 van meg hivatalosan. persze megoldható a többi is 😊
A 4.08-4.09 váltás azért megy, mert nem sok különbség van (1-2 plusz térkép külön xymaps.sfs-ben, amit a 4.08 nem vesz figyelembe, egy két grafikai tuning, ami külön dll-ben van talán, meg a il2fb.exe-ben levõ változások, védelem, stb)
Sajnos nem ilyen egyszerû. Az il2fb.exe-ben semmi nincs ami a repmodellhez, vagy tartalomhoz kapcsolódik (csak ezek verzióját ellenõrzi esetleg). Csak az indításhoz, másolásvédelemhez szükséges dolgokat tartalmaz.
Minden tartalom (modellezés, térképek, gépek) sfs fájlokban van. Ami nem az meg külön van és nem titok. (skinek, mission-ök, stb)
A 4.0 még láthatóan a "régi rendszerrel" mûködik, a merged exe-n is a régi FB ikon van.
Egyébként ha páran összejönnénk néha 4.0-ban dogolni, engem nagyon érdekelne.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
mert a modswitcher ilyen kombóval tud váltogatni 4.08_mods_off és 4.09_mods_on között, és mûködik.
szóval keresek 4.0-hoz való il2fb.exét és files.sfs-t 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem,Il-2FB,AEP,PF 3.04m(talán ez az elsõ merged patch,de ha nem akkor pedig megnézed melyik a legkisebb verzió számú merged patch azt rá az 1 mappába telepített FB-AEP-PF kombóra)aztán rá a 4.0^^
http://www.youtube.com/watch?v=_3puI0xvvgk&feature=related
Tulajdonképpen nem a mozi a lényeg. A srácról, aki csinálta, annyit kell tudni, hogy azon kevesek egyike, akinek +100-as streak-je van online waron. (Ebben a kevesebb, mint 10 fõs elit klubban természetesen vannak magyarok is! :-)))
Én pl õs-Sturmovikban meg FB 1.22-ben kampányokat játszok. 😉
pl 4.0,nekem az a jó,meg egyébként sem játszok online.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mire a SoW megjelenik(ha-ha-ha)az évek kérdése,és az Il-2 kódját se 2 nap alatt törték fel...
akinek nincs ilyen élménye, az még soha nem játszott online 😊
Kíváncsi lennék rá, mit emelkedik. De a másik oldalról meg Fw-190 d11-et vagy d13-at.
psi=pounds per square inch (font/négyzetincs), nyomás mértékegysége
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Már gondolom az alap IX-eshez képest.
Azért kár,hogy nem látszik rendesen az a laptop kiváncsi lennék mit használnak...
Az a bördarab az autók elején pedig a kavicsfelverödéstöl óvja a géptetöt,de én soha fel nem raknám olyan ronda,inkább lefényezem 2 évente.
A Béna.
http://www.vatera.hu/repulogeproncs_135560175.html
Mit szóltok hozzá?
Most lopom a netet,a lányom laptopjával kalózkodom a környék nem biztonságos vezeték nélküli hálózatain😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fürtös és Sanyo kívánságára (bár talán már volt korábban is)
Honlap
Video (A blow off szelep hangja fenomenális...<#finom>#finom>)
régóta figyelem, és gondolkodok azon a dolgon, hogy mi a rák fenét keres a motorháztetõn az a bõrborítás. de max 25 centi. szoval nemértem, de amint látom te szaki vagy 😊
Kikapcsolták a netem ,mire berohantam kifizetni de közölték,hogy már leszerelés alatt van a dolog.Úgyhogy új elõfizetést kellett kötnöm ami elvileg a héten már mûködni fog. Vicces mert elõzõleg 10 huf volt most meg 7 ezer.😊 na majd jövök ha lesz netem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom nem kevés pénzt kapott érte de a gépre max 200ezret ha ráköltött... Mondjuk a legdurvább a lemez motorháztetöre ráhuztak egy kevlár réteget😄
na elég az offból különben is nem mélto ez az ember (?) arra,hogy itt emlegessük a nevét😄
Mondjuk azért azt a 76-ost megnézném,hogy hogy fért be meg milyen hangja lehet😄
A Béna.