IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Én is erre gondoltam,de hogy alig tudom egyenesben tartani a könnyebb gépeket,mert folyton forogni/emelkedni akarnak.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Egész pontosan az, hogy a repülõgép nem személyvonat, de még csak nem is busz😊 Mondjuk már az is elkanyarodik néha, ha elengeded a kormányt.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

highlander15
És ha számít valamit a Pacific fighters és az Ace expansion is fent van.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Szoktak valakinél olyat csinálni a repülõgépek hogy maguktól elfordulnak,emelkednek(autopilot nélkül)?Nálam elkezdte ezt csinálni,mi a hiba oka?

Willenbrock
Én mennék majd késõbb estefelé.Hol,hogyan lehet csatlakozni,milyen verzió kell?Csak vadásszal repülök(Bf 109)
Egyúttal megkérdezem nincs-e kedve valakinek Wings Over Vietnammal multiban dogfightolni?Válalnám a "rossz" szerepét,lennék Mig-21-essel.

Gab920926
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek nagyobb csapatban repülni???
vagy akár Századba belépni!
most kevesen vagyunk a században igaz más zázaddal is szoktunk repülni de örülnénk ha többen lennénk!
esti warozások.... 😊
aki szívesen jön az írjon!

Nekem ez a video nem igazán jött be. Valaki egyszer felett ide egy linket, szintén a youtuberól, ahol egy fw-190es garázdálkodott. Na, az jó video volt, és szépen is repült a srác vele.
Talán lengyel lehetett, de nem emlékszem pontosan.
szekelyland
én érdekelt vagyok, megvan az összes verzió, épp mondd hogy hol és mikor kell csatlakozni

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Scottt
Jelzem,jelenleg csak a 4.0-van fennt viszont karnyújtásnyi távolságra van az Il-2 sima ha valamivel akkor azzal kéne játszani😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

"Egyébként ha páran összejönnénk néha 4.0-ban dogolni, engem nagyon érdekelne."

Engem is! Sõt bármilyen verzióval, kezdve a 2001-es alapmûvel! 😊

Ha valakit érdekel még régebbi verziókkal való kötetlen online szórakozás, az jelezze!

köszönöm a kimerítõ válaszokat, neked és nalyibnak!
igen, egyrészt a szlovák map miatt kellett volna, másrészt nekem csak az 1946 van meg hivatalosan. persze megoldható a többi is 😊

és files.sfs-en kívül számtalan sfs fájl van. Ezek között oda vissza rengeteg hivatkozás, nem lehet egykönnyen összerõltetni egy ennyivel régebbi verziót.

A 4.08-4.09 váltás azért megy, mert nem sok különbség van (1-2 plusz térkép külön xymaps.sfs-ben, amit a 4.08 nem vesz figyelembe, egy két grafikai tuning, ami külön dll-ben van talán, meg a il2fb.exe-ben levõ változások, védelem, stb)

Gondolom az lenne a cél, hogy minden új gép és térkép benne legyen, de 4.0-ás repmodellel. ?

Sajnos nem ilyen egyszerû. Az il2fb.exe-ben semmi nincs ami a repmodellhez, vagy tartalomhoz kapcsolódik (csak ezek verzióját ellenõrzi esetleg). Csak az indításhoz, másolásvédelemhez szükséges dolgokat tartalmaz.

Minden tartalom (modellezés, térképek, gépek) sfs fájlokban van. Ami nem az meg külön van és nem titok. (skinek, mission-ök, stb)

Elõször kéri az rts.dll-t is (ami 4.08-ban nincs), azzal meg végül hibára fut.

A 4.0 még láthatóan a "régi rendszerrel" mûködik, a merged exe-n is a régi FB ikon van.

Egyébként ha páran összejönnénk néha 4.0-ban dogolni, engem nagyon érdekelne.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

highlander15
Köszi!

faq
highlander15
Valami honosítás van hozzá?

olyat nem próbáltatok, hogy 4.09 és rá 4.0 il2fb.exe és files.sfs?
mert a modswitcher ilyen kombóval tud váltogatni 4.08_mods_off és 4.09_mods_on között, és mûködik.
szóval keresek 4.0-hoz való il2fb.exét és files.sfs-t 😊

Scottt
Na ja,20évente?!<#fejvakaras>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Úgy tudom ugyanúgy kiegészítõket fognak késõbb kiadni hozzá mint az Il-hez.A Storm of War-t sorozatnak szánják aminek elsõ része az Angliai Csata.Ebbe a sorozatban lesz a koreai háborús szim is aminek most Project Galba a neve.A múltkori Oleg interjúban volt hogy a SOW amolyan sorozat lesz,ezért remélem az Emil után majd késõbbi Messzerek is lesznek-csak jelenne már meg.

Scottt
Huh,max 20oldalt kell visszaolvasni linkhez,vagy a keresõ lap alján.
Nem,Il-2FB,AEP,PF 3.04m(talán ez az elsõ merged patch,de ha nem akkor pedig megnézed melyik a legkisebb verzió számú merged patch azt rá az 1 mappába telepített FB-AEP-PF kombóra)aztán rá a 4.0^^

tudsz linket adni a 4.0hoz? 1946ra ráerõszakolható valahogy? köszi!

Itt a másik videója:

http://www.youtube.com/watch?v=_3puI0xvvgk&feature=related

Tulajdonképpen nem a mozi a lényeg. A srácról, aki csinálta, annyit kell tudni, hogy azon kevesek egyike, akinek +100-as streak-je van online waron. (Ebben a kevesebb, mint 10 fõs elit klubban természetesen vannak magyarok is! :-)))
nme muszáj, de ha lobbyn szeretnél repülni, akkor ildomos 😊
+1

Én pl õs-Sturmovikban meg FB 1.22-ben kampányokat játszok. 😉

Scottt
Nem muszáj minden patchet felrakni/elfogadni^^<#ravasz1>
pl 4.0,nekem az a jó,meg egyébként sem játszok online.

Aztán jön a nyavalygás a vörös oldalról, hogy az eddig megszokott, buziknak való Shitfire lehal a negatív G-s manõvereknél. Erre Olegék javítanak rajta...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Szerintem elfelejtheted.A SoW az Angliai csata idõszakát dolgozza fel,szóval Emil,Mk I-es Spit,Mk I-II-s Hurri,Berta Stuka.
Mire a SoW megjelenik(ha-ha-ha)az évek kérdése,és az Il-2 kódját se 2 nap alatt törték fel...

az nem kifejezés 😊
akinek nincs ilyen élménye, az még soha nem játszott online 😊

Nohab
jézusmária 😊 köszi!

Azért, a sow-ban szívesen látnék már egy griffon motoros spitet is. Vagy egy XIV-est (igaz, már az is griffon).
Kíváncsi lennék rá, mit emelkedik. De a másik oldalról meg Fw-190 d11-et vagy d13-at.
lbs=pounds(font) tömeg mértékegysége (az lb a mérleg latin nevére utal->libra)
psi=pounds per square inch (font/négyzetincs), nyomás mértékegysége

és ezek közül melyik a lbs?

Ezt használjuk paintballban is. 1 bar = 14.5 PSI

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor ez végül egy emelt töltési nyomású motorról van szó. (azt nem tudom, hogy az turbos, vagy kompresszoros)
Már gondolom az alap IX-eshez képest.
PhantomAss
szép englis mértékegységek😊 lehet hogy õk sem tudják

GOOBY, pls

Úgy tudom, hogy 25 font/inch2 töltõnyomást jelent. (szûk 1.8 bar)

Srácok, a spit IX 25lbs-nél, a "25lbs" mit takar? Könnyebb? Erõsebb motor? Vagy mit jelent? Nem találtam meg, hiába néztem a googlet.
hátha ez a funkciója akkor megint valaki nagyot kaszált vele, dehogy az emberi hülyeség határtalan az újra egyértelmû ^^
Köszönöm ez szebbé tette a napom😄
Azért kár,hogy nem látszik rendesen az a laptop kiváncsi lennék mit használnak...

Az a bördarab az autók elején pedig a kavicsfelverödéstöl óvja a géptetöt,de én soha fel nem raknám olyan ronda,inkább lefényezem 2 évente.

A Béna.

Ezt láttátok már?

http://www.vatera.hu/repulogeproncs_135560175.html

Mit szóltok hozzá?

Her Laca
Persze ,hogy az asszony😄 Mindenrõl õ tehet.
Most lopom a netet,a lányom laptopjával kalózkodom a környék nem biztonságos vezeték nélküli hálózatain😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

...és persze az asszony az oka... 😄

Én is nemrég váltottam: 10k helyett 6k lett, és még a feltöltési sebesség is megnõtt...

Off

Fürtös és Sanyo kívánságára (bár talán már volt korábban is)

Honlap

Video (A blow off szelep hangja fenomenális...<#finom>)

off

régóta figyelem, és gondolkodok azon a dolgon, hogy mi a rák fenét keres a motorháztetõn az a bõrborítás. de max 25 centi. szoval nemértem, de amint látom te szaki vagy 😊
Her Laca
Bocsi ,hogy ide írok nem ide való dolgot. Mocsok T felmondta a szerzõdésem mert a nejem elfelejtette befizetni az egyik számlát.
Kikapcsolták a netem ,mire berohantam kifizetni de közölték,hogy már leszerelés alatt van a dolog.Úgyhogy új elõfizetést kellett kötnöm ami elvileg a héten már mûködni fog. Vicces mert elõzõleg 10 huf volt most meg 7 ezer.😊 na majd jövök ha lesz netem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát ha már Nfs reklámozásra kérik fel akkor csináljon igazi szénnétuningolt verdát a'lá Need for speed...
Gondolom nem kevés pénzt kapott érte de a gépre max 200ezret ha ráköltött... Mondjuk a legdurvább a lemez motorháztetöre ráhuztak egy kevlár réteget😄
na elég az offból különben is nem mélto ez az ember (?) arra,hogy itt emlegessük a nevét😄
Mondjuk azért azt a 76-ost megnézném,hogy hogy fért be meg milyen hangja lehet😄

A Béna.