IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Végre mûködik. 😊

www.pcpilot.hu

Chazz76
Leszedtem a flyonline.hu-ról és telepítettem én is a modot.Tökéletesen mûködik a switcher is.
Nagyon durvák a hangok és a fülkék,élmény hallgatni és nézni,respect az alkotóknak.<#worship><#eljen>

Trucker39
Lehet, hogy érdemes lenne egy ujratelepítés. persze a config file-t azért biztonságba helyezni nem árt elötte.

Az általad megadott linkrõl szedtem le regisztráció után.
Elõször a mirror1-el próbálkoztam, de ott vmi gáz volt, utána egy másikról (már nem tudom), de onnan simán leszedte. Tudtommal a korábbi verzióm nem orosz volt (legalábbis az 1946ig), az utána feltelepült dolgok vmelyike kavarta be.
4.08
4.09b1 skins
vagy AAA

lehet választani!
telepítsem újra?

Willenbrock
"A nyugati vásárlóknak szánt változatról nem tesznek említést"Remélem ez nem azt jelenti hogy itt nem is akarják forgalmazni.(ejnye hát mi is a nagy béketáborba tartoztunk-adhatnák ide is elsõ körben:-))

Sanyo
Az volt a baj, hogy én is csak a part1-et próbálgattam, eszembe sem jutott, hogy a rarokat nem kezeli rendesen. 😞

www.pcpilot.hu

Sanyo
Igen, május 7. Egyelõre csak Oroszország és a FÁK, mi csak késõbb kerülünk sorra.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nem volt beállítva, kösz. Most úgy tûnik jó, próbáljátok ki. Hálás köszönet Richtofen kollégának. 😊

www.pcpilot.hu

TG Gida
Oroszországban május 7.-én jelenik meg.

Isten áldja a pogányokat!

Willenbrock
Rise of Flightrõl tud valaki újat mondani?Megjelenés esetleg?Vagy majd 2 hét múlva?:-)

Trucker39
Egy hétvégén szedtem le és mind rettenetesen be volt lassulva. Tulajdonképp szinte mindröl szedtem le, kivéve a getright-s ról, mert ott kért pass-t. Mindegyiken ugyan az van, azért Mirror.

Szerintem az orosz verzió az nem ez az. Vagyis lehet hogy nem ezt töltötted le.

PhantomAss
akinek crc-hibás a mod, annak lehet hogy a géppel van baj (pl wincseszter szektorhiba, kábel meg van törve)
én már jártam így!
én is letöltöttem a modot (3.mirrorról,mert onnan jött a leggyorsabban), és nem volt vele gondom

GOOBY, pls

OFF: A Phoca-ban be van állítva a rar-is letöltésre engedélyezett típusnak? Nem tudom pontosan hol lehet de a mime type valami ilyesmi kell legyen: {rar=application/x-rar-compressed}

Vogel
part 1 lejön a többi mime.

Nashville
Sanyo hol lehetne beszélgetnünk errõl a témáról, mert az oldaladról sikerült letölteni a part01.exe fájlt és a patch- et, a többit az allaircraftarcade-ról, de hibát jelez a kicsomagolásnál.

Contemporary Country Music

Sanyo
Több próbát is tettem, de egy alkalommal sem futottam bele a hibába. Bele tudnánk menni ebbe a témába az ottani fórumon? Nem offolnék itt túl sokat, itt csak bejelenteném hogy sikerült. 😊

www.pcpilot.hu

Melyik mirrorról szedted? Mert nekem orosz jött le

Trucker39
Jah és van benne switcher is, ami jelentösen megkönnyíti a különbözõ szerverekhez a csatlakozást. Összesen 6 MOD közül lehet könnyedén átkapcsolni, így feleslegessé válik az esetleges további, IL-2 verziók gépen történõ tárolása. Magam is megtaláltam a nekem leginkább tetszõ switch beállítást: "_Switch-408_Mods_On_With_6DOF" <#smile>

Tulajdonképp csak a régi IL-2 alkönyvtárból a config.ini filét tettem át az újba és szépen ment minden. felbontás, részletesség, stb. Egyedül az X-52 beállítással szenvedtem meg, mert a Vista nem volt képes a régi profilt használni, így újra kellett készítenem egy profilt.

OFF Arra nem jöttem rá, miért nem kezeli macro-ban a kapcsolt utasításokat. Pld: "ALT+B"
Már kérdeztem, de hátha azóta tudja valaki, hogy ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni. Sima betüket ne javasoljatok, mert azok már elfogytak. <#smile>

Trucker39
Ezt a verziót szedtem le és telepítettem egy 4.08m tiszta il-2-re:

"= AAA Unified Client Installer version 1.1 = "
Linkelni nem tudom, mert ugyis regelni kell.

Valami AAA installer régebben nekem is orosz nyelvûre tette a dolgokat, de ez amit javaslok, ez biztosan angol lesz, hiszen teszteltem.

A mérete nem kicsi, ha jól tévedek olyan 2,2 GB csak a MOD.

AAA_Community_Installer_ver_1_1_part01.exe
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part02.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part03.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part04.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part05.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part06.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part07.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part08.rar

Meg kell még ez is: AAA_Unified_v1_1_Patch_v1_0.exe

Nashville
Ezt a AAA Community Installer ver1.1- et én is megszereztem általatok. Kösz a tippet! Mondjuk az az angol nyelvû fórum egy kicsit sok nekem, de bespájzoltam és késõbb elõveszem, csak tudnám a helyes telepítési sorrendet! 😊 ...ja és ne oroszul jelenjenek meg a szövegek. Egyelõre el van a fiam a PF+FB+AEP- el, de szerintem hamarosan rákérdez a modokra, mert már megszokta a többi játékban. Addig ha lenne valami tuti telepítési sorrend tanács, az jó lenne.

Contemporary Country Music

Vogel
Hát ha nem vagy extrém módon tûzfalazva akkor bárhová bemehetsz, persze a verziónak stimmelnie kell.

Egyelõre Join-olni próbálnék majd vhova

Vogel
21000-es port kell, de általában csak hostoláshoz.

Én a korábban kiírt listám végére telepítettem fel.

Még egy kérdés, milyen porton kell bejelentkezni on-line játékhoz? Mert én még ezt nem próbáltam (igaz, a régi gépem nem is bírta volna)

ja ja vigyázni kell mire rakod rá. kicsit próbálkozni kell aztán egyszer csak jó lesz 😊

Trucker39
Nos, ez érdekes. Az általam javasolt linkröl szedtem le magam is (még Sanyo nem javította az oldal hibát) és szûz IL-2-re telepítettem fel (Vista-val kísérletezgetek), de nekem egyböl angol verzióban indult el.

Kösz
Megvan. lejött, felraktam
A patch-et is.
De most totál cirill betûs.... honnan a fenébõl tudjam, mi a feladat. :p
Van vmi, ami visszaírja angolra?

Trucker39
Igen. Itt az eredeti hely. Bár ide regisztrálni kell elöbb.
Link

Hello

gáz van, nem tudom letölteni, le jött az elsõ rész, meg a patch, de a többi file-ra a köv. üzit adja:

Hiba történt a fájl letöltése közben (nem található a Mime típus)

ahhhahahahahah

Kösz
errõl már hallottam, meg olvastam
kerestem is torrentet ,de nem volt fent, este töltés

köszi!

Sanyix
na ez az amit nem akarok 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Ha nem kell a rugó, akkor drótvágóval levágod 😊 Én már nem is tudom, hogy hol az enyém.

Sanyix
hát fókáztam utána egy gyorsat. És az összevissza ficánkoló veterán ai-kat úgy szedegettem mint a cseresznyét a fáról 😊 ráadásul jól kanyarodó yakok meg p40-esek voltak, de olyan gyorsan és pontosan tudtam így célozni kapásból, hogy pillanatok alatt repült a szárnyuk. Eredeti rugóval meg ott ment a túlhúzogatás, hogy egy picit lejjebb kéne, de túlhúzom a visszatartó erõ miatt, aztán vissza kéne húzni de megint túlhúzom, aztán már kiment elõlem, és ugye a helyben forduló gépek után nem érdemes fordulni 😊
Földi célpontokat is sokkal jobban lehet megcélozni, lõttem is pár t34-et bf110+bk 3.7-el.

Most arra gondoltam, hogy a kábelösszefogók helyett inkább drótot használok, és majd jól összecsavarva fogom összehúzni a rugót.
Azt tudom hogy nem lehetetlen a rugót kiszedni, csak én nem akarom annyira szétszedni.

Meg egyébként is köztudott, hogy az ember keze nagyobb erõkifejtésnél nem tud olyan finoman mozogni mint kisebbnél. Na meg ez a "precision centering system" (az év vicce egyébként, kb olyan mintha egy fahusángra ráírnám, hogy precision killing system) korong se ragad meg a lyuk szélén randomban, mert mostmár nem nyomja rá a rugó mint az állat.
Grat a saiteknek, hogy a szinte elnyûhetetlen, és mindig pontos belsõt, ilyen szar "precision centering system"-ekkel cseszik el, ami valószínûleg a legolcsóbb része a joynak. Meg a hülye kéztámasz állító helyett valami rugóerõ szabályzó pöcköt tehettek volna rá.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Szopás kiszedni a rugót, de nem lehetetlen. Ez a felkötöm a rugót is érdekes megoldás 😊 De ugye, hogy pontosabb? Mindenki csak leszól és amikor kipróbálják, rögtön bólogatnak, hogy miért nem próbálták ki korábban saját maguk joyán. Sebességfüggõ bekeményedésû volna az igazi, de hát olyan nincs. Így a mesza is fly by wire 😊

Sanyix
Akkor is elcsúszik, persze vissza lehet csúsztatni a helyére, de zavaró ha játék közben kell.

Sanyix
Nem is vennék. Azért van egy alap minõségi elvárásom, amibõl a genius f23 szerûségek kiesnek.

Trucker39
Esetleg próbáld ki, ha még nem tetted: Link

Her Laca
Ez kell csak a 4.09b1m kihagyható de sokan használják már.
1946 + 4.08m + 4.09b1m

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Segítsetek!
Régen szereztem dolgokat a sorozathoz, mondjátok meg, hogy mi az a lényeg, fontos, szükséges, kihagyhatatlan stb. patch, amirõl lemaradtam
kösz

ami jelenleg van:
Il-2 Sturmovik + 1.1a + 1.2
FB + 1.22 over 1.2
AEP + 2.01 + 2.04
PF + 4.01m + 4.02m + 4.03m + 4.04m
Pe-2
(The Last Days - Nem mûködik, települ, ott van, de nem tölti a pályát)
1946 + 4.08m + 4.09b1m

kamaszaki
1000 köszönet.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Bomb bay doors mod
-------------------------------------------------------------------

For the following bombers you must set a new key to open the bomb bay doors
Mosquito Variants, B25 Variants, B29, B17 Variants, B24.
The function to set for the Bomb bay doors to open is function 'Power 10' within the controls

kamaszaki
Esõs napokra megmondaná nekem valaki, hogy a fenébe tudom ledobni az atomot b-29-sel? Nem engedi a control szerinti bombaledobóval :S

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

TG Gida
Van egy pár féle szimulátoruk még.
http://www.astragon.de/index.php?cPath=33

"...karrier és küldetés játékmódokban" <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Be kéne építeni a BOB ba és lehetne reptereket készíteni a vállalkozó kedvû kollegáknak. Meg a vakondtúrások megszüntetésére is jó lehetne.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A szimulátór😊

Hogy miket ki nem találnak?

TG Gida
Az nem kifejezés😊

túl erõs az x52 rugója? atyaég. cougart ne vegyél 😊

PhantomAss
plágium! cougar megoldás...
lengyelpiacos feeling, de biztos jó lehet vele repülni <#integet2>

GOOBY, pls