IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy TrackIR 3-as, ha valakit érdekel a dolog privátban megbeszéljük a dolgot!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A hyperlobby újra telepíése után ezt a hibaüzenetet kapom indításkor! :Run time error '52'
Bad file name or number.
Mi lehet a probléma?
Isten áldja a pogányokat!
408, igen kell.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Van valakinek Saitek Aviátor? Ezzel kacérkodok.
Hazudnék ha állítanám ,hogy nem tudtam errõl az idézetrõl.
Adolf Galland
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A csodafegyver mi magunk vagyunk ! Ezt ne feledje Herr Chazz76! Ne feledje.
De komolyan. Azt vettem észre,hogy a legtöbb ,(persze nem mindegyik) spites kollega megzavarodik ha teljesen elõnytelen helyzetbõl támad az ember. Szerintem az agresszivitásnak nagy szerepe van .
E lelkesítõ szózattól fellelkesülvén hû lövészemmel felszállva egy Gólyával leseprünk az égrõl egy lavór gárdaezredet.Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek...
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Így a rar-fileok is elindultak. Estére leszedem az magyar linken való fileokat és azzal újratelepítem. Hátha!
Werner Voss aki félelmetesen repülte a Dr-et.
Kurt Wolf ezzel zuhant le.
DR I-es fülke.
A báró felszálláshoz készül.