IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez a ROF csak a fejlesztés elején más volt a címe.

ZsozS
Sziasztok!
Eladó egy TrackIR 3-as, ha valakit érdekel a dolog privátban megbeszéljük a dolgot!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Scottt
Ha már ROF enyhe Epic Fail, hogy a legnagyobb tüzérségi zárótûz közepén csiripelnek a madarak<#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen, és ezzel mi lesz?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Scottt
Van 1(beta?!)klikkelhetõ fülke valamelyik SBD-hez lehet baszkurálni mindent ami levan modellezve a játékbana 3D-hez meg rakd fel a trackiros modot^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Új 3d fülkék kellenének már az Il-2-be szerintem,olyanok mint az FSX-hez való Bf 109 fülke pl.Meg "klikkelhetõ" belsõ részletes indítással.

Her Laca
Megjegyzem Gida mondta a minap,hogy a modderek készítenek elsõ vh-s gépeket az Il 2 höz. Kíváncsi leszek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Olyan régen játszunk már az Il2 vel,hogy lassan nincs mit fórumozni róla😊<#vigyor2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Persze csak megmutattam milyen jó oldalt találtam a Dr I-esrõl.

Jó ez az I. vh-s téma, érdekes és aktuális is lett, de ez még mindig az IL-2 fórum? <#crazya>

Gundark 1 1
Igen de azt is tegyük hozzá hogy bár a Dr1 legenda lett, nem szerették túlzottan a pilóták. Persze a "nagyok" (Voss, Richthofen, stb) ki bírták belõle hozni azt amivel jobb volt mint az akkori szövetséges gépek. Nem szerették hogy "lassú" és sok irányban "rossz a kilátás". No meg szeretjük elfelejteni hogy tulajdonképpen a Triplane ihlette. A legenda szerint maga Manfréd (is) erõltette egy német 3 fedelû gyártását...Akár igy akár úgy, ez lett a "német elsõ világháborús gép". Akár a Teve az angoloknál vagy a Nieuportok a franciáknál. Az hogy volt több gép is, Rumplerek DVIIesek, SPADok, már borítsa jótékony homály 😊
Willenbrock
Itt rengeteg fotó és rajz van a Fokker Dr.I-rõl és híres pilótáikról.

Willenbrock
Werner Voss aki félelmetesen repülte a Dr-et.

Willenbrock
Kurt Wolf ezzel zuhant le.

Willenbrock
DR I-es fülke.

Willenbrock
A báró felszálláshoz készül.

avagy Hannibal Letter repülõleckét vet két kannnibál affér között...

Ez is durva de ezvan link

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyix
Vagy csak valamennyire tûzállónak akarták csinálni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
És ebben az az érdekes ,hogy egy korrekt csontit öltöztettek be .

Her Laca

Her Laca
A csizmákra hívnám fel a szíves figyelmeteket.

Her Laca

Gab920926
Sziasztok!
A hyperlobby újra telepíése után ezt a hibaüzenetet kapom indításkor! :Run time error '52'
Bad file name or number.
Mi lehet a probléma?

Scottt
A felirat a gépen német szóval tuti van valami logikus indok,a németek semmit se csinálnak fölöslegesen^^😊

TG Gida
Gondolom ez valami világháborús über magassági-szkafander-g ruha.Vagy csak fázós a pilóta?

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca

Figliar
Köszönöm a gyors választ! 😄

Hyperlobby, gondolom a következõ ez lenne, hogy honnan lehet letölteni, szóval csak klatty a linkre... 😊
408, igen kell.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Figliar
Helo, elfelejtettem annak a programnak a nevét, amivel lehet játszano Online a sturmovik 1946-ot jó lenne ha valaki megmondaná 😊 és 4.08 az patch kell hozzá?

Willenbrock
2 repülhetõ gép-a többi fizetõs kiegészítõ?Értelmetlen single kampány,Egyedi sérülésmodell nincs?Ezek nem hangzanak valami jól.De legyen kellemes csalódás.

Gundark 1 1
Köszi, tényleg jók. És nemsokára itt a RoF 😊
Ha már eluralkodott az I.vh-s hangulat, néhány eredeti kép

ITT

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Nos én már beszereztem egy kötött hálósapkát, egy prémes bundát ,kerek napszemüveget.Asszem veszek valami egyszerû joy -t is hozzá,mert egy hotas rendszer azért kicsit túlzás lesz ezekhez a gépekhez.
Van valakinek Saitek Aviátor? Ezzel kacérkodok.

repvez
Ez a folyamatos netkapcsolat tényleg baromság, mert igy aki megveszi eredetibe, de csak adatkorlátos netje van akkor lehet hogy egy elég szép adatmennyiségrol kell lemondania azért mert szinglében szeretne egyedül játszani egyet.
Sanyo
Rise of Flight béta, csak ami nyilvánosan is elérhetõ infó... (ugye megértitek)

www.pcpilot.hu

Sanyo
Lefordítottam Tim Stone cikkét magyarra. Nem volt könnyû, akinek esetleg feltûnik egy félrefordítás, kérem szóljon. 😉

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na ugye😊))))) Ha nagy gondolatok találkoznak😄
Hazudnék ha állítanám ,hogy nem tudtam errõl az idézetrõl.

hát kipróbáltam ezt a gyorskötözõs lottyadtfaszos módszert és télleg sokkal pontosabban lehet vele célozni. csal fura úgy repülni jó párév után hogy nincs semmilyen ellentartása a joynak 😊 de amúgy tetszik. ja és tudom hogy nincs benne poti de úgy fáj a szívem ilyen kókadtan itthagyni szegényt mert akaratlanul is arra gondolok hogy tönkremegy benne valami 😊
"Soha ne hátrálj meg a küzdelemtõl. Támadj akkor is, ha kedvezõtlen helyzetbõl kell, ezzel megzavarod az ellenséget."

Adolf Galland

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
"Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek..."
A csodafegyver mi magunk vagyunk ! Ezt ne feledje Herr Chazz76! Ne feledje.

Her Laca
😄
De komolyan. Azt vettem észre,hogy a legtöbb ,(persze nem mindegyik) spites kollega megzavarodik ha teljesen elõnytelen helyzetbõl támad az ember. Szerintem az agresszivitásnak nagy szerepe van .

Chazz76
Ja,mein Führer!
E lelkesítõ szózattól fellelkesülvén hû lövészemmel felszállva egy Gólyával leseprünk az égrõl egy lavór gárdaezredet.Csak addig tartsunk ki,míg megérkeznek a csodafegyverek...

Her Laca
Ezt vitatom😄 Erkölcsi fölényünk biztos tudatában ,képesek vagyunk leküzdeni az olyan bagatel szituációkat is ,mint pl a magasság hiánya.
<#violent><#violent><#violent><#violent>

Chazz76
Lényeg a magassági fölény,az erkölcsi csak utána jöhet.<#vigyor>

Her Laca
A gonosz Vörös hordák ,Spithuszárok ,megelégelték,hogy állandóan lelõjük õket és fondorlatos módon programozói tudásukat latba vetve morálisan akarnak megtörni minket. De nem hagyjuk magunkat . Majd megint az élre törünk Gidám ,mert mienk az erkölcsi és mindenfajta fölény😄

TG Gida
Tudja valaki,hogy mi történt a Bob1940_by_lw10 server statjával?

Isten áldja a pogányokat!

Tegnap kipróbáltam IE-n belül letötletni, nem MF használatával.
Így a rar-fileok is elindultak. Estére leszedem az magyar linken való fileokat és azzal újratelepítem. Hátha!

Chazz76
De még hogy!😊