IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni, hogy hol találom meg az IL2-ben készített screenshot-okat totalcmd-ben?
Keresgéltem de fogalmam sincs, hol lehetnek...<#idiota>#idiota>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.pcpilot.hu
3D-s animációt készítek és ww2 repülõ hangokra lenne szükségem a kisfilmhez. Lehetõleg eredeti hangok kellenének. Ha vki rendelkezik ilyen gyûjteménnyel és hajlandó megosztani velem kérem írjon nekem:
[email protected]
megj.: Elsõsorban messer és stuka hangok kellenének.
Elõre is köszönöm!
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
azt oszd szét a virtuális századok között . Még ki is fizetem nekik😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ettõl függetlenül bele tudom élni magam egy ilyen giga csatába 😉.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ha ez a progi tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek látszik...
Reménykedjünk. Eddig jónak ígérkezik.
www.pcpilot.hu
A táj valóban nem a legszebb, de a játék hangulata és az idõjárás kiváló.
Hát szerintem szarnak a közönség véleményére. Motorindítási procedúra, kapcsolható mûszerfal (utóbbit aláírom hogy nehezebb megvalósítani). Az utolsó mondatára csak magamból tudok kiindulni, engem nem érdekel 46 féle szuper ufók, legyen egy meszer (pl) alaposan kidolgozva. Ha ez megvan, akkor átemelhetik kényelmesen a következõ szimbe.
www.pcpilot.hu
Ilyen részletességû grafhoz alap lesz a többmagos rendszer. Így elsõ blikkre olyan, mintha a földi objektumok több polygonból állnának, mint az Il2-ben maguk a repülõgépek. 😮
Remélem addigra már támogatja majd a tobbmagos rendszereket és a win7-et.
Ennyi idobe még beleférne egy full kapcsolhato fülke is.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
www.pcpilot.hu
Nincs offline mód, sorozatszám nélkül pedig nem lehet regisztrálni (email és jelszó). Idõvel bizonyára meg fogják törni, de egy idõ után nagyon unalmas lesz multi nélkül. Amihez serial, email és jelszó kell ugyebár, az pedig amúgy is jár az eredetivel együtt. A béta csak egy ~2 gigás exe volt, ha az iso-n belül nem csak az van, akkor szerintem is a teljes lehet.
Ígértek egy demót, de mostanában nagy a csönd körülötte, a péntekre ígért válaszokat sem kaptam még meg.
www.pcpilot.hu
Igazság szerint nem feltörésre gondoltam, hanem valami "trial" regisztrációs lehetõségre, hogy vásárlás elött megjöjjön a kedve a szobapilótáknak. Az szép és jó, hogy tesztelõk, valamint Sanyo kolléga kipróbálhatta, de sajnos én ilyen maradi vagyok, hogy szeretem tudni, mit veszek.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A tapasztalatokról néhány gondolatot:
- a link müködik és a részei szépen, hibátlanul beszerezhetöek.
- .iso állományként mountolható
- telepítése gond nélkül lefutott, bár nem sokat értettem belõle, mert orosz a lelkem ( Vista 32 alá történt a telepítés )
- telepítést követõen további 200 Mb update-t szedett le és telepítette
- elsö induláskor a feliratok számomra érthetetlen jelekbõl álltak
- második inditáskor automatikusan átvált angol feliratokra.
- setup-ban szépen be lehet állítani a szükséges dolgokat
A további dolgokról sajnos már nem tudok nyilatkozni, mivel egyböl egy email címet kér valamint egy jelszót. Felkínál egy lehetõséget, ami a szimulátor honlapjára visz, gondolom itt kellene a szimulátorhoz kapott jelszóval regisztrálni.
A megjelenõ, már a játékhoz tartozó grafikus felület feliratai angol nyelvûek, ebböl azt a következtetést merészeltem levonni, hogy a játék is angol feliratos lesz.
Kiváncsian várom milyen módszerrel lehetséges majd a kipróbálás, mert igy, mondhatni "zsákbamacská"-ért nem szivesen adnék ki egyetlen fillért sem.
Arra is kíváncsi vagyok, ki mire jutott ezzel a problémával.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Remélem össze hozok valamit ezekkel az infókkal.<#wave>#wave>