IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chazz76
Abba lehet hagyni a személyeskedést te nagy gentleman!Ha nem érted mirõl beszélek,akkor sajnállak nagyon!De olvasd el még egyszer a 19194-et,hátha leesik:szó sem volt le vagy felszálló géprõl,pusztán van aki ellövi a lõszerét aztán már villogtat is.Vagy húzza a füstöt,de harcképes;akkor ne szedjem le,igaz?
Ez a hozzáállás max a századkonyhán nyerõ,csak nem a fronton.Nem baj,oda is kell ember.

Vogel
Harcképtelenségig kell lõni minden gépet aztán ott kell hagyni, nem érdemes több figyelmet szentelni rá.

galimatika
Harcképesnek nincs. Föleg ha elõtte terrorizál felszállás közben. Ezzel sincs sok baj, de mikor már az egész map arról szól 120 percig, hogy fel tudjak szállni az tényleg egy horror. Maximális egyetértésem GIDA.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
egyébként ha valakit szeretek sok darabban látni az a LA5FN. Sokkal gyakrabban gyûlik meg velük a bajom mint a Shitekkel. Régebben sokkal sûrûbben elõfordult, hogy 5000m-nél elkezdte húzni a kis barna csíkját és le tudtam emelni majd ráborulni, de sajnos már egyre többen ismerik a keverékbeállítást<#hehe>

TG Gida
Csak egy példa: Bob szerveren szállnék fel,spit felettem kb. 1k-n.Kétszer szétlõ a földön,légvédelem persze semmi.Nagy nehezen felszállok,megtámadom alulról,menekül haza.A Csatorna felett félúton már villog mint a stroboszkóp - hívja a segítséget - de nem válok ki.Laca közben leszed rólam pár hívatlan látogatót,üldözöm tovább.Már a parttól 5 kilóméterre durva légvédelmi tûz,de nem mer visszafordulni,csak menekül.A repterétõl jó messze világít,nyitja a futót,le akarna szállni.Még keményebb légvédelem.A srapnel csak úgy pattog a gépemen.A kifutótól úgy 1 km-re érem utol,persze nincs kegyelem,hullik is darabokra a négy húszas jóvoltából.Erre én vagyok a vulcher nazi bastard.Hogy merem én õt a spitbõl saját reptér felett lelõni a cheater fókával,amikor õ éppen haza akarta vinni a két kill-jét,amiket becsületes légi harcban szerzett.Ergo harcképes ellenségnek nincs kegyelem.

Isten áldja a pogányokat!

Jaja, a shitre mindez nem vonatkozik, azt addig kell lõni amíg mozog! :-)

Chazz: Ez nem idealizmus kérdése. Hanem úgy hívják, hogy jólneveltség. Megható, ha valaki tisztában van vele, hogy nem úriember, de ezzel azért nem szokás kérkedni!

Vogel: Velem is elfordult már ilyesmi, és én is engedtem már haza sérült enemit. Olyan is volt, hogy a szarrá lõtt gépbõl kiugrottam, mikor átértem a fronton, had legyen meg a kill-je a fickónak.
galimatika
Ezzel viszont egyet tudok érteni. Minden áron lõni akarnak. Nekem volt olyan, hogy nem lõttem le senkit, mégis nagyon jót repültem. Kis kergetõzés, kis elemelés a yak elõl stb. nem volt véres, de valóság szagú.

A Shitfire pilóták nem számítanak, õk egyébként is azért ülnek bele, hogy mindenáron gyõzelmük legyen.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én általában akkor hagyom a másikat ha elég harcképtelennek tûnik, ergo spitfire-t/hurrit minimum 20 darabban engedek el és ebbõl 16 lángoljon😄D

Csak azon húztam fel magam ha bombázóval egész bevetés alatt nem találkoztam senkivel, erre leszállás közben lõtték keresztül VALAHOGY a pilóta acéltrónját.....de aztán rászoktam, hogy olyankor a hasi lövésztõl szállok le, azt nehéz eltalálni<#idiota>

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

galimatika
Szerintem tök mindegy ki mit csinál és melyik szerón. A te cselekedeteid kizárólag csak téged minõsítenek. Ezért mondják, hogy az agresszió agressziót szül. Én sem lövök le senkit ha füstöl, vagy már kilebegtet, de nem is érdekel ha valaki engem seggbe lõ leszállás közben. Az õ dolga. Én akkor sem adom vissza ha tehetem. Nem érzem jól magam tõle. Viszont jól esik mikor megköszönik, hogy csak billegtettem mellette egyet.

PhantomAss
néhány hónapja volt, hogy (nem emlékszem melyik szerveren,woe, spitvs109 vagy vmi hasonló komolyabb szerver volt) lelõttem 2-3 gépet, megyek haza, futó, lámpa, a majom spithuszár meg amikor földet érek szarrá lõ
alig voltam ideges
láttam hogy jön, de gondoltam csak nem olyan bunkó hogy leszállás közben lelõ...
aztán mondtam neki hogy elég gáz hogy az über gépével csak leszálló gépeket tud lelõni

GOOBY, pls

Ez attól függ, hogy melyik szerveren vagy. Némelyik század gyakorló szerverén (pl. BgAF, GRIJ) mindennapos a sérült gép lelövése, a vulching, stb... de ott nem is kell komolyan venni, mert többnyire sérült géppel is harcolunk.
"Vérpistike" (vagyis árkád beállítású) szervereken (pl. SoV) is gyakori, de ott sok a hülyegyerek, tehát nem szabad meglepõdni...
Normális, full real, vagy ahhoz közeli beállítású, komoly szervereken (pl. WarClouds, Spit vs. 109, Zeke vs. Wildcat) ez nagyon ritka, én igazából még csak távol-keleti játékostól (koreai, kínai) tapasztaltam, de ezt sem gyakran.
Ha jól emlékszem, a WarCloudson mindössze egyszer lõtt rám leszállás közben, bekapcsolt navi fényeknél egy koreai srác.
Annyit hozzá teszek, hogy én nem szoktam füstölgõ, vagy navi fényt használó vagy kieresztett futójú gépre lõni.
Sõt, azt is megvárom, hogy a repterétõl legalább 1 percnyire eltávolodjon: ne mondhassa, hogy felszállás közben lõttem le. (De a guruló vagy respawnoló gépekre nyugodt szívvel dobok egy 500 kilós bombát...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Chazz76
Tisztelem az idealizmusodat,kár hogy pont a játékban nem müködik,mert mindenki annyira hajt a killre,hogy minden mást lesz..r!
És igen,ha velem valaki bunkó,akkor én is az leszek!A normális ember általában azt adja vissza,amit kap,úgyhogy errõl ennyit.

Vogel
Dongó fórumon az "így haltam meg..." c. topic amit ajánlok. Nagyon tanulságos, az elejétõl fogva.

Imádom az ilyen sztorikat, olyan felemelõ! 😊 Csinálhatnátok egy blogot, ahol össze lehetne gyûjteni a pozitív sztorikat... 😊

www.smart-bus.hu

Vogel
Engem kísért haza két P39es online fronton. Lelõtték géppáromat, majd kegyetlenül megrongálták a fókámat. Mellém repültek és a frontvonalig kísértek, majd elhúztak egy "S!" keretében. Jól esett.

PhantomAss
én is Richtofennek adok igazat
ha vkibõl dõl a füst és villogtat vagy kiengedi a futót nem lövöm le,cserébe elvárom ugyanezt
viszont olyanba is belefutottam már, hogy õ visszafordult és lelõtt
a bunkója <#ejnye1>
általában a vérpisti szerverek ilyenek, a normális szervereken normális pilóták vannak (általában)

GOOBY, pls

Nem igaza lenne, hanem IGAZA VAN!

A hozzáállásodon pedig változtass! Azért, mert az emberek 90 %-a bunkó, te is az leszel?
Chazz76
Ott igen,de a 90% nem az sajnos,ezért ilyen a hozzáállás a kérdéshez,amúgy igazad lenne.

Nem értek egyet. Azt gondolom, akármi volt a háborúban ez egy játék, és nem feltétlenül kell megsemmisíteni az ellenfelet, elég legyõzni.

Úgy hiszem "érett" társaságban értékelik az efféle gesztusokat.

Chazz76
Szerintem felesleges kegyelmet adni,bárhogy villogtat,nem érdekel,ha tudom,lelövöm.Viszont cserébe én se sírok,ha az égõ gépemet sorozza.
Ez így volt a háborúban is,persze leszámítva néhány "tündérmesét".Úgyhogy szedd csak le nyugodtan,fordított esetben õ se habozna,hidd el.

TG Gida
Egy mod pack az IL-2-höz.

TG Gida
A társaikat szokták hívogatni vele.Ha tudnának még visítanának is mint a kismalac amit ölnek.

Priviben ment.

Sanyo
Richtofen, kérek egy email címet, a többiek akik jelentkeztek a RoF dvdre, kérem nézzenek el a flyhu idevágó topikjába, egy email is ment mindenkinek. Köszönöm.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Van aki szokott kegyelmet kérni a légiharcban?Nekem múltkor nagyon villogtatott egy szövi gép,mondtam is magamban "ej kit akarsz te átverni,látom jól hogy milyen géppel vagy"aztán arra is gondoltam hogy talán engem nézett szövinek a 109-essel.Bárhogy volt is a végén szép lyukat csinált a földbe-hiába villogott <#eplus2>

Felesleges, mint ahogy az ûber grafikai részletesség. Szart sem érzékelünk belõle játék közben. De hát a tömegeknek ez kell.

javítottam a linkeket (remélem) :
http://www.ipon.hu/hir/ocean_szimulacio_nvidia_modra_(dx11_techdemo)/6094

"8. Französischer Zerstörer L'Adroit vor Dünkirchen"

http://www.ipon.hu/hir/ocean_szimulacio_nvidia_modra_(dx11_techdemo)/6094

ez tetszene, és ez:

http://www.wlb-stuttgart.de/seekrieg/4005-bilder/40-05-08.jpg

"8. Französischer Zerstörer L'Adroit vor Dünkirchen"

http://www.wlb-stuttgart.de/seekrieg/40-05.htm

hát , mindenfélét lehetett olvasni, kezdve attól hogy "ha idén nem jön kki akkor el vagyunk bocsájtva" - tavaly, aztán az újságíró aki demó verzióval játszik ami hamarosan nyilvános lesz, ez kb fél éve volt 😄 lehet azóta már dx11 a téma.......<#pias>

Gundark 1 1
A Pt Boats mikor jön? Tudom két hét múlva, de kicsit közelebbi? 😊
Szerintem is felesleges. Ha nagyon akarják, megoldhatták volna úgy, hogy kiadják (talán már évekkel ezelõtt) a repszim részt, aztán modokkal a többit.

szvsz sem a SEOW online kampány, sem az átlagos 1C ww2 stratégiai játék nem egy divatos arcade "battlefiled" játék ( pt-boats, theatre of war ~> egyik sem arcade!! ) Pt-boats - ban egész biztos il-2 flight model van, és már vagy 5éve fejlesztik, nvidias mérnökök is segédkeznek benne, és már vagy ezeréve physix támogatást ígérnek. Azt viszont nem lehet tudni mi lesz , vagy hogy éppen milyen mértékben összehangolt a fejlesztés az 1C kiadó berkein belül <#alien> .

galimatika
Segítene nekem valaki abban, hogy mire jó az AAA_Community_Installer?<#nemtudom>

Vogel
Megkaptuk a választ, hogy nem lesz hivatalos 4.09 (nem mintha eddig azt hittem volna hogy lesz 😛).
Nem tudom, de valahogy nem szimpatikus nekem a BoB-ban ez a földi bohóckodás. Túl sok emberanyagot és erõforrást emésztenek fel. Most õszintén, jó az ha 40 percet ülsz egy AA mögött, hogy mellépuffogj pár lövedéket? Kezd battlefileddé redukálódni a fejlesztés.

Köszönöm a segítséget!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

PhantomAss
de miért nem tudom megnyitni egyik linket sem otthonról? hülye szolgáltató
a munkahelyrõl bezzeg megy

GOOBY, pls

Sanyo
Itt a SimHQ cikk második részének fordítása. Folytatása következik.

www.pcpilot.hu

Kegyelmet kér... <#eplus2>

Gyönyörû kép! De miért gyújtottál navit? :-)
Sanyo
Félreolvastam, bocs. 😊 Azt a cuccot is beszerzem ha kell, nekem megvan eredetiben és nagyon állat.

www.pcpilot.hu

-jelentem én az akusztikus felvételeket tartalmazó CD-kre gondoltam a vásárlási igényemmel, nem akarok RoW -t vásárolni, egyelõre legfeljebb AA emberanyagnak lennék jó <#smile>

Sanyo
A mennyíségtõl is függ, de kb. 20-30 dollár a játék árán felül, darabonként.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Kb. sem lehet tudni mennyi lehet a postaköltség-csak úgy nagyságrendileg?

Sanyo
Késõbb jelentik be. Fel vagy írva. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo mester, +1 nekem is.

Download version lesz vajon?

galimatika
Szuper!!!! Nagyon köszönöm a lehetõséget<#worship>

Sanyo
Szólni fogok, ha már pontosan tudom hogy mennyi.

www.pcpilot.hu

galimatika
Engem is felírhatsz a listára. Köszi. A lóvét hova küldjem?