IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a hozzáállás max a századkonyhán nyerõ,csak nem a fronton.Nem baj,oda is kell ember.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Isten áldja a pogányokat!
Chazz: Ez nem idealizmus kérdése. Hanem úgy hívják, hogy jólneveltség. Megható, ha valaki tisztában van vele, hogy nem úriember, de ezzel azért nem szokás kérkedni!
Vogel: Velem is elfordult már ilyesmi, és én is engedtem már haza sérült enemit. Olyan is volt, hogy a szarrá lõtt gépbõl kiugrottam, mikor átértem a fronton, had legyen meg a kill-je a fickónak.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak azon húztam fel magam ha bombázóval egész bevetés alatt nem találkoztam senkivel, erre leszállás közben lõtték keresztül VALAHOGY a pilóta acéltrónját.....de aztán rászoktam, hogy olyankor a hasi lövésztõl szállok le, azt nehéz eltalálni<#idiota>#idiota>
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
alig voltam ideges
láttam hogy jön, de gondoltam csak nem olyan bunkó hogy leszállás közben lelõ...
aztán mondtam neki hogy elég gáz hogy az über gépével csak leszálló gépeket tud lelõni
GOOBY, pls
"Vérpistike" (vagyis árkád beállítású) szervereken (pl. SoV) is gyakori, de ott sok a hülyegyerek, tehát nem szabad meglepõdni...
Normális, full real, vagy ahhoz közeli beállítású, komoly szervereken (pl. WarClouds, Spit vs. 109, Zeke vs. Wildcat) ez nagyon ritka, én igazából még csak távol-keleti játékostól (koreai, kínai) tapasztaltam, de ezt sem gyakran.
Ha jól emlékszem, a WarCloudson mindössze egyszer lõtt rám leszállás közben, bekapcsolt navi fényeknél egy koreai srác.
Annyit hozzá teszek, hogy én nem szoktam füstölgõ, vagy navi fényt használó vagy kieresztett futójú gépre lõni.
Sõt, azt is megvárom, hogy a repterétõl legalább 1 percnyire eltávolodjon: ne mondhassa, hogy felszállás közben lõttem le. (De a guruló vagy respawnoló gépekre nyugodt szívvel dobok egy 500 kilós bombát...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
És igen,ha velem valaki bunkó,akkor én is az leszek!A normális ember általában azt adja vissza,amit kap,úgyhogy errõl ennyit.
www.smart-bus.hu
ha vkibõl dõl a füst és villogtat vagy kiengedi a futót nem lövöm le,cserébe elvárom ugyanezt
viszont olyanba is belefutottam már, hogy õ visszafordult és lelõtt
a bunkója <#ejnye1>#ejnye1>
általában a vérpisti szerverek ilyenek, a normális szervereken normális pilóták vannak (általában)
GOOBY, pls
A hozzáállásodon pedig változtass! Azért, mert az emberek 90 %-a bunkó, te is az leszel?
Úgy hiszem "érett" társaságban értékelik az efféle gesztusokat.
Ez így volt a háborúban is,persze leszámítva néhány "tündérmesét".Úgyhogy szedd csak le nyugodtan,fordított esetben õ se habozna,hidd el.
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
http://www.ipon.hu/hir/ocean_szimulacio_nvidia_modra_(dx11_techdemo)/6094
"8. Französischer Zerstörer L'Adroit vor Dünkirchen"
ez tetszene, és ez:
http://www.wlb-stuttgart.de/seekrieg/4005-bilder/40-05-08.jpg
"8. Französischer Zerstörer L'Adroit vor Dünkirchen"
http://www.wlb-stuttgart.de/seekrieg/40-05.htm
Nem tudom, de valahogy nem szimpatikus nekem a BoB-ban ez a földi bohóckodás. Túl sok emberanyagot és erõforrást emésztenek fel. Most õszintén, jó az ha 40 percet ülsz egy AA mögött, hogy mellépuffogj pár lövedéket? Kezd battlefileddé redukálódni a fejlesztés.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
a munkahelyrõl bezzeg megy
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu

Download version lesz vajon?