IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bloesoleil-hez ami megy win 7 64bit-en nem találtam virágboltit
viszont ez a toshiba működik szépen
?(???)?
Ha esetleg lenne kedvetek, csinálhatnánk egy kis házi, össznépi "ereszdelahajam" dogfight-ot, ma vagy holnap Clod alatt.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, csinálnánk két csapatot oszt mehet a hirig (3v3;4v4).
Kérlek titeket jelezzetek itt a fórumon, hogy jönnétek-e.
Akik eddig lesznek: Savi, Safi, Kobold és jómagam.
Thx
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2015.05.30. 20:27:47
3 leddel is próbáltam de rájöttem mire beállítom normálisan a freetrackot megőszülök<#csodalk>#csodalk>
így a zoomot, joystick gombjára tettem, a másik gombra meg a wide view-ot, és így elég nekem, olyan mintha egérrel nézelődnék, ha zoom kell, akkor meg megnyomom a joy-on a gombot.
A sapkán van maga az áramkör, 1 db 3v-os gombelem, 1 ellenállás, meg a led, meg egy mikro tolókapcsoló, az egész kb elférne egy 50 ft-os pénzérmén, súlya meg kb. semmi, nem is érzem hogy a sapkán van valami.
A led elég kis fogyasztású, a wiimote meg újratölthető ceruzaakksiról megy, használat függő meddig bírja, de nekem elég úgy 3 hétig.
kb ennyi, 100 fps-sel megy a nézelődés nem akad, folyamatos.
annyi hogy a freetracknál a threshold csúszkán kell állítani és kész
üdv
aki win7-en hibüzenetet talál a freetrack-nál, az azért van, mert a a control panel-ikon méret(DPI) nem 100%-ra van állítva, hanem 125%-re, vissza kell rakni 100%-ra, újraindítani párszor a sz.gépet és jó lesz
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 23:36:45
?(???)?
Az én ledjeim csak 34 fokosak, de úgy tűnik elég neki.
Egy 1000 éves kölcsönpákával forrasztottam, ami hangosabban búgott mint amilyen meleg volt, amit linkeltél azzal még most is küszködnék.
http://www.hestore.hu/prod_10026487.html
Viszont a PS3 kamerából az infra szűrőt kiszedni extra szívás volt.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
led
hátránya hogy smd-s, de meg lehet forrasztani azért ezt is
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 00:38:18
?(???)?
?(???)?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A többi méret az ahogy sikerült, de meglepetésemre hibátlanul műt. A face track noir progival 10 perc volt a beállítás, nem szaggat, pontos, nem akad szét, szóval teszi amit kell. Mintha Repesz kollega érdeklődött volna TrackIR után. Egyenlőre bátran ajánlom annak aki még nem vett.
Eddig kb. 700 ft-ba van + a PS 3 kamera a piacon 1500 péz.
A tesztvideo konvertálás alatt....
https://www.youtube.com/watch?v=vw3MCuoFa7I&feature=youtu.be
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
On
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A leírtak alapján csak az fw-190 modul van meg neked. Ez jó információ és úgy gondolom az lehet a baj, hogy nincs meg neked az a-10c modul. A letöltő oldalon
"http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1330720/"
ez a komment mindent elárul. Valószínűleg átsiklottál felette.
"
Ga-Bika
28.03.2015 23:43:16
Some difficulties have been the owner module MI-8 sites! Fortunately, the problem is solved!
Must DCS World \ Mods \ DCS_World_Ga-Bika_MODpack \ Bazar \ World \ Shapes folder, delete the file named MI-8MT.lods.
Who does not have A-10C module to clear the DCS World \ Mods \ DCS_World_Ga-Bika_MODpack \ Mods \ aircraft \ A-10C folder. They may confuse some things causing error, freezing occurs, may result.
1.1 upgrade MI-8 repaired! THX!"
A lényege, hogy ha a-10c modullal nem rendelkezel, akkor a (nálam így van)
"C:\DCS World\Mods\DCS_World_Ga-Bika_MODpack\Mods\aircraft" elérési útvonalon lévő "A-10C" mappát egész egyszerűen töröld és így aktiváld a modot, majd a SweetFX-et.
Úgy gondolom ezek után ha mindent jól csinálsz mennie kell! A probláma forrása az a-10c-n belül az rwr mod lesz sztem.
Egyedül már csak a Ga_Bika Modpack-ot nem tudom feltenni. Letöröltem mindent, újratelepítettem a legújabb DCS Word-öt ( 1.2.16.) és rá a legfrissebb FW 190 D9-et, majd a főmappába másoltam a kicsomagolt pack-ot, aktiváltam a JSGME-ben a Sweet és a Ga_Bika fájlokat, de nem indul így el a játék, csak ha a Sweet-et aktiválom egyedül.
Feltöltő vs turbó
A probléma abból adódik, hogy az angolban is jelentheti a supercharger a turbosuperchargert is. A lényeg, hogy a Mustangnak kétsebességes kétfokozatú sűrítője volt, amit a főtengely hajtott meg. A korai Merlin motorokkal példálóznak is a cikkben, ahol a sűrítő meghajtása 150 lóerőt vett el a motor teljesítményéből. De hozzáadott 400-at, tehát a nettó nyereség 250 lóerő. A kétsebességes kétfokozatú sűrítőnél az összefüggés bonyolultabb. De gondolom ez (a kétsebességes kétfokozatú feltöltő bevezetése) csinált igazi magassági vadászt a Mustangból.
www.pumaszallas.hu
Ha a track clip pro-t akarod lemásolni, akkor a három pont ne essen függőlegesen egy vonalba. Ha a legfelső és a legalsó van egy vonalban, akkor a középső másfél centire van kifelé tolva. A többi méret ránézésre jó (illetve annyi, hogy az eredetin a legalsó van legelöl, az a leghosszabb szár).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.25. 12:36:45
www.pumaszallas.hu
Ami a musztáng szerkezetében egy sokkal érdekesebb rész -szerintem- az a hűtője. Ebben a cikkben pont megemlítik, de nagyon sokat nem olvasni róla. Az angolok a 30-as évek közepén fedezték fel, hogy ha a hűtőt olyannak tervezik, hogy a levegő ne csak gyorsan átmenjen rajta, lehűtve a hőtőfolyadékot, hanem hagyják, hogy a levegőt közben rendesen felmelegítse, akkor a hűtőt elhagyó nagy nyomású meleg levegővel extra tolóerőt is nyerhetnek (Meredith effekt). Csillagmotoros gépeken is kihasználják ezt, felhelyezett motorburkolat jelentősen csökkenti a légellenállást. Ehhez viszont az kell, hogy a motort a lehető legnagyobb hőmérsékleten tartsák, ahol még nem megy tönkre. Spitfire volt az első típus, aminél ezt alkalmazták, annak glikolos hűtőfolyadékja nyomás alatt 120 fokig melegedhetett fel, de nem volt igazán hatékony. A Musztáng volt az, aminél ezt tökélyre fejlesztették, néhány tesztben egész durva, 400 LE körüli tolóerőt számoltak a hűtőből kiáramló meleg levegőnek (ez gyakorlatilag kiváltotta a hűtő saját légellenállását, pár %-os veszteségre csökkentve annak meglétét). Csak összehasonlításnak, a meszákban az MW50 használata volt hasonló kaliberű plusz teljesítmény.
Nemrég a CloD-nál is felmerült ez a kérdés, hogy a Meredith effektet a TF bele tudja-e tenni, amire mondta a srác, aki az FM-et kalapálja, hogy felesleges rugózni ezen, mert már benne van. Még a hajtóművek kipuffogói által keletkező extra tolóerőt is számolja (igaz, az nagyon elenyésző mértékű, DE benne van). Mai napig van, amin én is meglepődök, hogy anno Oleg és Luthierék milyen szimulátort raktak össze...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.25. 10:46:15
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."