IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Meg nem egy HerrLacAI célzás terén a csávó 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
bloesoleil-hez ami megy win 7 64bit-en nem találtam virágboltit
viszont ez a toshiba működik szépen
?(???)?
Ha esetleg lenne kedvetek, csinálhatnánk egy kis házi, össznépi "ereszdelahajam" dogfight-ot, ma vagy holnap Clod alatt.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, csinálnánk két csapatot oszt mehet a hirig (3v3;4v4).
Kérlek titeket jelezzetek itt a fórumon, hogy jönnétek-e.
Akik eddig lesznek: Savi, Safi, Kobold és jómagam.
Thx
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2015.05.30. 20:27:47
3 leddel is próbáltam de rájöttem mire beállítom normálisan a freetrackot megőszülök<#csodalk>#csodalk>
így a zoomot, joystick gombjára tettem, a másik gombra meg a wide view-ot, és így elég nekem, olyan mintha egérrel nézelődnék, ha zoom kell, akkor meg megnyomom a joy-on a gombot.
A sapkán van maga az áramkör, 1 db 3v-os gombelem, 1 ellenállás, meg a led, meg egy mikro tolókapcsoló, az egész kb elférne egy 50 ft-os pénzérmén, súlya meg kb. semmi, nem is érzem hogy a sapkán van valami.
A led elég kis fogyasztású, a wiimote meg újratölthető ceruzaakksiról megy, használat függő meddig bírja, de nekem elég úgy 3 hétig.
kb ennyi, 100 fps-sel megy a nézelődés nem akad, folyamatos.
annyi hogy a freetracknál a threshold csúszkán kell állítani és kész
üdv
aki win7-en hibüzenetet talál a freetrack-nál, az azért van, mert a a control panel-ikon méret(DPI) nem 100%-ra van állítva, hanem 125%-re, vissza kell rakni 100%-ra, újraindítani párszor a sz.gépet és jó lesz
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 23:36:45
?(???)?
Az én ledjeim csak 34 fokosak, de úgy tűnik elég neki.
Egy 1000 éves kölcsönpákával forrasztottam, ami hangosabban búgott mint amilyen meleg volt, amit linkeltél azzal még most is küszködnék.
http://www.hestore.hu/prod_10026487.html
Viszont a PS3 kamerából az infra szűrőt kiszedni extra szívás volt.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
led
hátránya hogy smd-s, de meg lehet forrasztani azért ezt is
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 00:38:18
?(???)?
?(???)?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A többi méret az ahogy sikerült, de meglepetésemre hibátlanul műt. A face track noir progival 10 perc volt a beállítás, nem szaggat, pontos, nem akad szét, szóval teszi amit kell. Mintha Repesz kollega érdeklődött volna TrackIR után. Egyenlőre bátran ajánlom annak aki még nem vett.
Eddig kb. 700 ft-ba van + a PS 3 kamera a piacon 1500 péz.
A tesztvideo konvertálás alatt....
https://www.youtube.com/watch?v=vw3MCuoFa7I&feature=youtu.be
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
On
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A leírtak alapján csak az fw-190 modul van meg neked. Ez jó információ és úgy gondolom az lehet a baj, hogy nincs meg neked az a-10c modul. A letöltő oldalon
"http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1330720/"
ez a komment mindent elárul. Valószínűleg átsiklottál felette.
"
Ga-Bika
28.03.2015 23:43:16
Some difficulties have been the owner module MI-8 sites! Fortunately, the problem is solved!
Must DCS World \ Mods \ DCS_World_Ga-Bika_MODpack \ Bazar \ World \ Shapes folder, delete the file named MI-8MT.lods.
Who does not have A-10C module to clear the DCS World \ Mods \ DCS_World_Ga-Bika_MODpack \ Mods \ aircraft \ A-10C folder. They may confuse some things causing error, freezing occurs, may result.
1.1 upgrade MI-8 repaired! THX!"
A lényege, hogy ha a-10c modullal nem rendelkezel, akkor a (nálam így van)
"C:\DCS World\Mods\DCS_World_Ga-Bika_MODpack\Mods\aircraft" elérési útvonalon lévő "A-10C" mappát egész egyszerűen töröld és így aktiváld a modot, majd a SweetFX-et.
Úgy gondolom ezek után ha mindent jól csinálsz mennie kell! A probláma forrása az a-10c-n belül az rwr mod lesz sztem.
Egyedül már csak a Ga_Bika Modpack-ot nem tudom feltenni. Letöröltem mindent, újratelepítettem a legújabb DCS Word-öt ( 1.2.16.) és rá a legfrissebb FW 190 D9-et, majd a főmappába másoltam a kicsomagolt pack-ot, aktiváltam a JSGME-ben a Sweet és a Ga_Bika fájlokat, de nem indul így el a játék, csak ha a Sweet-et aktiválom egyedül.
Feltöltő vs turbó
A probléma abból adódik, hogy az angolban is jelentheti a supercharger a turbosuperchargert is. A lényeg, hogy a Mustangnak kétsebességes kétfokozatú sűrítője volt, amit a főtengely hajtott meg. A korai Merlin motorokkal példálóznak is a cikkben, ahol a sűrítő meghajtása 150 lóerőt vett el a motor teljesítményéből. De hozzáadott 400-at, tehát a nettó nyereség 250 lóerő. A kétsebességes kétfokozatú sűrítőnél az összefüggés bonyolultabb. De gondolom ez (a kétsebességes kétfokozatú feltöltő bevezetése) csinált igazi magassági vadászt a Mustangból.