IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Kb, mint Te az enyémet 😊)))
L Viper
Azért ott sem mindenki elbutított média idióta <#eljen>
Nem különösebben kedvelem az amikat...most finoman fogalmaztam. De4 ez a klip kurva jó-a zene sem rossz.

Nem különösebben csípem a Viktor & Co.-t, de a kérdőívet visszaküldöm, számukra kedvezően kitöltve.
Amennyiben mégis idebaxxák nekünk a szomáliai kecskepásztorokat, az Onesta mellé beszerzek egy számszeríjat is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én kedd éjjel jöttem meg Erdélyből, egy hetet töltöttem ott, bejárva egy jó nagy részét egy kertbarát körrel. Hát mit mondjak, jelenleg gondolkodom azon, hogy hogy is lehetne oda "kivándorolni", olyan szép az ottani táj.

Az én álláspontomat az ügyben szerintem alaposan ismered! 😊)))

www.smart-bus.hu

L Viper
Egészségükre, én inkább maradok ciki 😊 jó ez <#eljen>
De amerikainak lenni menő dolog, magyarnak lenni meg ciki! 😊)

www.smart-bus.hu

L Viper
Hihetetlen ez a "turbómagyar" jelző is.
Amerikában meg az utolsó kis trafikon is ott lobog a nemzeti lobogójuk. Büszkék rá. Itt meg, náci-nyilas-turbómagyar vagy, ha esetleg némi pozitív érzelemmel viselkedsz azzal, hogy magyar nemzet.
Ha még csak hidegen hagyná őket... 😊 Ha viszont téged érdekel, akkor "turbómagyar" vagy... 😊)

www.smart-bus.hu

L Viper
Hát igen. Annyira befogadóak, csak épp a határon túli magyarság hagyja hidegen őket. Beteg egy társaság.
+1

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ne is mond... ezzel a plakát mizériával kezdenek az agyamra menni... hirtelen mindegyik milyen befogadó lett, bezzeg amikor a kettős állampolgárságról volt szó, akkor meg riogattak a több millió "román" munkavállalóval... Mindegyiknek a kertjébe telepítenék 40-50 ilyen bevándorlót, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt változna meg a véleményük.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.11. 09:40:54

www.smart-bus.hu

L Viper
Az ellenzék, már ha azokat a pár %-os pártocskákat annak lehet egyáltalán nevezni, mindenre hörög. Most a sereg állapotára éppen. Ha mondjuk venne az ország 5 db helikoptert, akkor meg épp az ellenkezőjét fröcsögnék, hogy minek, meg miből. Szánalmas amit művelnek.
A valós ellenzék már régen a Jobbik, már a Fidesz is elismerte. Az már más kérdés, hogy a (ballib) médiában szinte nem is szerepelnek.
Már napirendre került. Nem mintha ez azért lett volna, mert foson van a honvédség-na ez tényleg nem azért volt-de attól még ráugrott az ellenzék keményen. Persze a honvédség foson van szó se róla...

Túl alacsonyan volt, vagy gond lehetett az üléssel, hogy nem vált le ?

Nem csodálkoznék rajta, ha napirendre kerülne a politikában és a közéletben a hadsereg állapota. ( Vszeg nem azért, mint ha nagyon érdekelné őket, csak egy kis hirig jól jön az ellenzéknek. )

Jobbulást a pilótának !
VO101Tom
Kádár Sanya kattintot belőle, a szék nem vált le, azzal együtt ért földet. fb-n írta, hogy többszörös csigolyatörése van, de egyenlőre úgy néz ki, hogy megússza műtét nélkül. De a legfontosabb, hogy túlélte.

www.pumaszallas.hu

Én fordítva vagyok, nem olvasom a fórumot, csak az FB oldalukat szoktam nézegetni. 😊
VO101Tom
Köszi,
TF fórumán nem láttam linkelve, azért voltam csak kíváncsi, hogy ez honnan van.

www.pumaszallas.hu

Facebook, Team Fusion oldala...
Tessék
VO101Tom
Ezt ki és hova posztolta?

www.pumaszallas.hu

Végre van valami életjel a Spitfire MkIIB kapcsán. 😊
Ismét egyel kevesebb a Grippenek száma.
mustangdc3
Küldtem privátot

Si vis pacem, para bellum

Ez ám a dogfight 😄

A kutya jól nyomja 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem, az én édesapám a honvédségnél volt Szentkirályszabadján Minyó (Mi-8) sárkányos és később Szolnokon csirkecomb (Mi-2-es) szerelő. Az AN-2-eshez nem sok köze volt mint szerelőnek, ismeri a típust de még nem repült vele.
mustangdc3
Nekem egy munkatársam An 2-n volt szerelő anno a mezőgazdaságban használták a típust permetezésre és brigádokban dolgoztak
volt a pilóta a szerelő meg vagy két segítőkéz a vegyszernél. Gondoltam esetleg a te Édesapád is AN-2 guru.

?
Ezt a kérdést hogyan értsem?
mustangdc3
Brigádba dolgozott?

Ha az ember apja sportot űz már belőle hogy összetörje az összes bögréjét, akkor az ember vesz már valami különlegest, hátha arra majd jobban odafigyel a szintúgy repmániás (ex-hivatásosrepszerelő) apja.
mustangdc3
😊 igazán hasznos kellék

A reggeli kávéhoz is vettem egy kis kelléket. 😊
Nem, egy egyszerű "hütőmágnest" (vagy használom aminek akarom, ha kisebb lenne akkor kulcstartónak használnám), a kép azért ilyen, mert a vörös laptop tetején fotóztam hogy rendesen látszódjon hogy mit is ábrázol. 😊
mustangdc3
Kocsit a matricához?

Vajon mit vettem sétarepülés után? 😊
<#eljen>

VO101Tom
Köszi, megnézem.

www.pumaszallas.hu

Küldtem privátot. Ez publikus-már ami a benne lévő infókat illeti. <#alien> A Falusis részeket tekerd át!

Ha már sorozat, és valaki nem látta volna:
LINK.
(Angolul: Generation war)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Black Sails sorozat (imdb). Nagyon jó, csöcsök és kalózok 😊 A 2. évad nemrég ért véget, angolul már tölthető.

www.pumaszallas.hu

Tom ez melyik filmből van?

A Béna.

VO101Tom
Klasszikus <#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.01. 23:17:12

www.pumaszallas.hu

repvez
Hang nélkül néztem a videot,de kerekedett a szemem mikor a tündérhez tette a csillagot grafikánál, gondoltam az nyomot sokat, hogy abban volt pilóta láb meg kéz.

Meg nem egy HerrLacAI célzás terén a csávó 😊
Grafikához kicsit vaksi a csávó. A két kockpit azért nem egy kategória <#falbav>

VO101Tom
Érdekes látni, hogy az első videóhoz képest hogy megváltozik a véleménye, amint elkezd kicsit játszani a cloddal 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
CloD VS War Thunder

😊

A második videóban elkapja a kollégát a gépszíj...

Nem<#alien>

Srácok ha letörlöm a firefoxot, nem veszítem el a könyvjelzőimet ugye?

Zpogi
Igen,de csak tegnap 😊

VO101Tom
Aha látom, jól szól, de azt olvastad ugye, hogy ez nem sound mod, hanem csak utólag keverte a filmre a srác.

www.pumaszallas.hu