IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyiben mégis idebaxxák nekünk a szomáliai kecskepásztorokat, az Onesta mellé beszerzek egy számszeríjat is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amerikában meg az utolsó kis trafikon is ott lobog a nemzeti lobogójuk. Büszkék rá. Itt meg, náci-nyilas-turbómagyar vagy, ha esetleg némi pozitív érzelemmel viselkedsz azzal, hogy magyar nemzet.
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.11. 09:40:54
www.smart-bus.hu
A valós ellenzék már régen a Jobbik, már a Fidesz is elismerte. Az már más kérdés, hogy a (ballib) médiában szinte nem is szerepelnek.
Nem csodálkoznék rajta, ha napirendre kerülne a politikában és a közéletben a hadsereg állapota. ( Vszeg nem azért, mint ha nagyon érdekelné őket, csak egy kis hirig jól jön az ellenzéknek. )
Jobbulást a pilótának !
www.pumaszallas.hu
TF fórumán nem láttam linkelve, azért voltam csak kíváncsi, hogy ez honnan van.
www.pumaszallas.hu

A kutya jól nyomja 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
volt a pilóta a szerelő meg vagy két segítőkéz a vegyszernél. Gondoltam esetleg a te Édesapád is AN-2 guru.
Si vis pacem, para bellum
Ezt a kérdést hogyan értsem?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
A Béna.
www.pumaszallas.hu
Meg nem egy HerrLacAI célzás terén a csávó 😊
www.pumaszallas.hu