91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Nekem felszálláshoz két módszerem van; a körösztű-kasú illetve, ha ez nem működik akkor a tökön-babon át. Többnyire beválik. Kombinálni is lehet.
  • sakkay
    HA aszthiszem bal oldalra nézel, van egy ilyen kis bajonett záras kinézetű kütyü..az az.
  • RepeszElek
    a farokfutót rögzítettem, de hogy tudom ellenőrizni hogy így is van? csak mert én semmi különbséget nem érzek hiába nyomogatom a gombot, jó lenne ha ilyenkor nyugtázná a játék azzal hogy kiírja a parancsot amit adtam vagy valami.
    Egyébként ha elsőre nem is mindig, másodszorra vagy harmadszorra azért szokott sikerülni, nem tudom mi volt tegnap miért nem ment sehogy sem...nekem ez a legnehezebb az egész játékban

Mindegy mindenesetre elmentettem amit írtál, mert nagyon hasznosnak tűnik, majd ha lesz időm és kedvem gyakorolok, köszi!!!

Amúgy szerintetek az miért van hogy ha beülök egy másik játékos bombázójába gunnernek, csomószor kidob a gépéből?
    Én tökre örülnék ha valaki beülne a gépembe és segítene védekezni a vadászok ellen, mi bajuk ezeknek?
  • macleody
    Köszi az infót. Dservert el tudtam indítani, láttam is a játékban a szervert de nem engedett fel. Alt-tabbal megnéztem a dservert, üres volt az ablak. Újra elindítottam, de akkor meg kidobott a játékból, hogy bejelentkeztem egy másik gépről. Megnézem ezt a lineket amit írtál.
  • Fantasy18
    Bos ban 2 szerón is 84 en vannak este 9 től hajnali 3 ig. az egyik wings of liberty a másik a ded expert. ha ezekre be tudsz jutni egész jó mókában lehet részed. wings of liberty szerintem a legjobb főleg ha felmész a ts ükre is. van kb 10-15 srác aki mindig együtt tolja rajban támadnak HE 111 esekkel vagy bf 110 el mindig. őket szoktam vadásszal mostanában védeni.
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.16. 15:06:06
  • VO101Tom
    Lejössz a kis útról? :) Hát, akkor ne gyere le :) Amit Sakkay kolléga mondott, farokfutó rögzítés alap, a másik alapszabály, hogy farokkerekes géppel taxizás, nekifutás első szakaszában (100 km/h alatt) úgy közlekedsz, hogy koppig hason a bot (kivéve az olyan helyzetek, amikor a farokfutó rögzítés a bottal össze van kötve - 190D, P51 - ott fordulásnál nyilván előre kell tolni). Az oldalkormány olyan 70 km/h fölött hatásos annyira, hogy a gépet stabilan irányítani tudd. Meg persze azt is meg kell szokni, hogy ha elindul a gép segge, és ellene fékezel, ellene lépsz, akkor nem szabad lekapni a gázt (common hiba), a légcsavarszél akkor nem tud segíteni. A gép úgysem fog kilőni, felszállásnál is milyen lomhán gyorsul, viszont meg tudod tartani a seggét. Tehát ha elindul a segge, akkor ellene lépsz, ellene fékezel, hason a bot és gázfröccs. Ha megfogtad, akkor meg időben kell visszavenni, másik common hiba, hogy a delikvens csak akkor rakja középre a kormányokat, amikor a gép orra jó irányba áll, de az már késő, akkor át fog lendülni az ellenkező oldalra. Ezt viszont kis gyakorlással meg lehet érezni.
  • sakkay
    Farokkerék fix, nem fix. Az kell neked.
  • lala42
    Most jöttem ATAG-ról. 65 embert hagytam ott. Nagy volt a zsibi.
  • RepeszElek
    mondjuk ma volt szerver a bos-ban ahol 70-en is voltak, igaz játszani nem tudtam mert egyszerűen képtelenség eltaxizni a kifutóra, nem tudom mi a trükkje de ha elcseszed és lejössz arról a keskeny kis útról ami a kifutóhoz vezet kezdheted elölről kb...
    Szal 35 perc után feladtam, repülni ezerszer könnyebb
  • lala42
    Nem. Van úgy,hogy 60-70-80 fő is bent van a szerveren.
  • RepeszElek
    és a cod-ot is olyan kevesen játsszák online mint a Bos-t?
  • Frenky
    Hi! 2016-ban is várunk minden érdeklődőt, jelentkezőt! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF azért jött létre, hogy legyen egy online közösség, ahol azok az emberek vannak, akik kedvelik és használják a Digital Combat Simulatort. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni. A virtuális repüléssel kapcsolatos kérdéseket és információkat meg tudjuk beszélni ebben a közösségben. Az online repülések közben képezzük repülési tudásunkat, és amikor szükséges segítünk a kezdő játékosoknak is. A hétfői meeteng után a szabályzat és a tagfelvétel egy kicsit megváltozott, egyszerűbb lett, hogy még többen tudjatok csatlakozni :-) Üdv, HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/
  • VO101Tom
    Nem, CloD-hoz csak a Team Fusion Mod-ok vannak, abból a 4.312 a legutolsó.
  • RepeszElek
    jöttek ki új modok a cod-hoz az elmúlt 1 évben? :) ha igen hol tudom letölteni? :) köszi előre is!
  • VO101Tom
    Nem egészen. Il-2/CloD féle coop vagy dogszerver hostolás nincs. Ha online akarsz hostolni akármilyen küldit, akkor a dservert kell indítanod, de előtte a supporttól kell kérned a dedikált szerver futtatására egy speciális accountot, ami az 1C tulajdona marad (gépek sem járnak hozzá, online játékra sem használható), viszont fizetni sem kell érte (bővebben: itt). Azt viszont nem tudom, hogy a dserver futtatható-e ugyanarról a gépről amiről játszani akarsz (régi il2-nél a dservernek külön gépen kellett lennie).

Mellékesen a dserver mappa tök üres, neked kell letölteni vagy legyártani a küldetéseket hozzá, vagy a temp mappából kiszeded valamelyiket, amit már online repültél más szerveren.

Sok a kavarás vele, gondolom nem akarják még egyszer eljátszani a CloD-os fiaskót, hogy amikor már temették volna a játékot, a pofátlan júzerek még játszottak volna a pénzükért, elkezdték moddolni, és azóta is vígan használják online.
  • macleody
    Ez komoly, hogy nem tudok a saját szerómra felmenni, csak ha veszek mégegy példányt a játékból?
  • Valka78
    ?
  • lala42
    Karácsonykor volt?
  • Valka78
    Kettőt :) Plusz a huszasok (190 A9)
  • VO101Tom
    Mit kapott oda? 30-ast? :)
  • Valka78
    Nem látszik, de a pilóta túlélte :)

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.01.14. 18:34:56
  • VO101Tom
    Egyébként -mint már sokszor leírtuk- a repülős közösség legnagyobb kritikája a BoS-al kapcsolatban, hogy a hardcore szimulátorosoknak nem elég komoly, a war thundereseknek meg qrva drága, és alig van benne gép. Mellékesen az online fícsörök is el leettek qrva - amikor kijött a játék, akkor az egyszerű játékosoknak még hostolni sem lehetett, csak official szervereken lehetett repkedni. A mission készítő editor is csak jóval később került bele. Ráadásul az is egy bugos fos, és alig enged földi egységeket használni. Az sem sokat segít a dolgon, hogy ha AI gépeket teszel a küldetésbe, vagy AI földi egységeket, az drámaian lerontja az online játékosok számát. 30-40 főnél többen nem tudnak a szerveren repülni, mert a szerver oldali leterheltsége hatalmas lesz, atomerőmű kell alá. A játék jelenlegi állapotában például nem tudja kezelni a különböző kilockolt gépeket - a küldetés készítője megcsinálja a coop küldetést, hogy van benne pl szárnyágyús mesza, te beülsz a gépbe úgy, hogy neked nincs kilockolva, akkor nem hibaüzenetet ad, hanem egyszerűen kirak a szerverről. Nagy botrány volt ebből is amikor kaidták. Úgyhogy maradnak a kis területen zajló, közeli reptérről felszálló dogfight szerverek, esetleg ez a tankozós móka, de ezeket az ember nagyon hamar megunja - főleg, ha olyan online háborúkban már repkedett korábban, mint a VEF vagy Bellum, vagy akár a CloD-os SoW.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.01.14. 17:29:14
  • VO101Tom
  • feca1229
    Esetleg lehet, hogy kicsit csalódtak a játékban mert nem teljesen azt kapták a világ legjobb szimulátorátol amire számitottak, de csak talán...
    És most kicsit szüneteltik, és várják a csodát :-)
  • RepeszElek
    hehe, most nézem hogy két értelmű
    de az orosz is ember üsse kő
    A több millió ember közül akihez eljut úgy értem hogy a lehetőség adott, hisz ott van csak meg kell venni, nem igaz hogy ilyen kevesen veszik vagy mégis?

Bezzeg a warhtunder árkád szarsággal ezrek nyomják online nap mint nap...
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.01.14. 15:54:14
  • VO101Tom
    Az orosz nem ember?
  • lala42
    " több millió ember közül akikhez ez a játék eljut "
    Na! Azért ne túlozz!
  • RepeszElek
    Tegnap gondoltam tankozok egyet a Bos-ban, de jármű kiválasztás után 10775ről számolt vissza a startig az mi?? nem értem:)
    Viszont nem értem hogy van pénzük egyáltalán fejlesztésekre, én még életemben nem láttam 100 embernél többet a multiban,de sokszor csak 4-5 -en lézengenek rajta. A játékosok nem szeretnek multizni vagy mi? Hihetetlenek tűnik hogy több millió ember közül akikhez ez a játék eljut nem beszélve arról a rengeteg oroszról, nem érdekel senkit..:(
  • Willenbrock
    Szép ez a G-2-es vagy 4-es messzer. Én egyszer a müncheni Deutsches múzeumban voltam, ott egy Emil van kiállítva,az meg kisebbnek tűnt mint ahogy elképzeltem. Ott a Me-163 Komet tetszett a legjobban.
  • i robot
    Ja és a Vulcan tényleg marha nagy. Azt hittem a Plafon lett alacsonyabb csak amikor elnéztem a végéig akkor eszméltem fel mi alatt állok.
  • i robot
    A hab a tortán az amikor a Bözsinek valamilyen évfordulója van hamar előkapnak egy Spitfire, Hurrican, Lancaster köteléket aztán teszenek néhány kört London felett. Brutál hang-látvány ingyé.
    Legközelebb ha sikerül kijutnod még tudom ajánlani a Sience Museum-ot és az Imperial War Museum-ot. Szintén ingyé még több cukorkabolt.
  • Papa01 #85576
  • sakkay
    Tök jó! Tényleg, szerintem itt sokan lennének ott gyerekek
  • mijki
    A Stukán, meg a 110-en kívül amin meglepődtem azaz Avro Vulcan volt, bitang nagy gép. És a 262-es se túl barátságos szemből. :D
    Amúgy nekem a legmaradandóbb azaz érzés volt, hogy ugye láttam a repülőket képeken, videókon, virtuálisan repültem velük jó pár száz órát, erre most ott álltak előttem, teljes valójukban, megtapogattam szinte mindet, vártam hogy meséljenek. :) És direkt a Battle of Britain hangárt hagytam utoljára, tudtam hogy ott lesz az Emil, a Stuka, a Zerstörer, Ju-88, He-111 stb., az ikonikus német vasmadarak. :)
    Tudom, ez most így hülyén hangzik leírva, de olyan izgatott és boldog voltam, mint kisgyerek a cukorkaboltban. :D
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2016.01.13. 20:10:28
  • i robot
    RAF museum jó hely. Kicsit zsúfolt, viszont végig lehet tapogatni szinte az összes gépet. Számomra a legkülönlegesebb a He-162-es. Nézted a német gépek méreteit? Én ledöbbentem mekkora pl. a 110-es meg a Stuka.

• PhantomAss
    Nagyon jó
    oda én is szeretnék eljutni
  • Lysandus
  • mijki
    OFF:
    A karácsonyi szünet alatt volt szerencsém elutazni Londonba és gondoltam megosztom a RAF Museumban és a HMS Belfast-on készült képeket, remélem tetszenek :)

Képtár(Dropbox)
    ON:
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2016.01.13. 13:28:45
  • Solt
  • repvez
    OFF:
    Multkor volt róla szó:
    kupolaváros