IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az X52-nél nem "van ami hotas", hanem az X52 az Hotas (Hands on Throttle and Stick), azaz külön gázkarból és botból áll.
Húsz alatt vannak ,eszem megáll.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Akkor írok a srácnak, hogy kell a joy.
Olyan kérdésem lenne, a saitek cyborg joyt, azt milyennek találjátok?
Olvastam vissza, és néztem, hogy az x52-nél van ami hotas. Az mit jelent?
Egyébként itt néztem, az x52-est.
http://www.argep.hu/product_362853.html
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.vatera.hu/saitek_x45_digital_joystick_150628581.html
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Oka: sokkal nagyobb úton mozog a joy a megszokottakhoz képest.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ami most jobban érdekel és köze is van a topic-hoz az az, hogy fog e hozni valami javulást a repülésben, ha veszek egy X52-t, vagy vagy várjam meg míg kinyiffan a Logitech extrem 3D pro. Megvan két éve, de még szuperál.
Azért a sárgáknak is volt egy-két dobása, ami túlmegy a cserkészcsíny kategórián: a nankingi mészárlás, vagy a 731-es különleges egység tevékenysége. Az utóbbi biológai hadviseléssel és emberkisérletekkel foglalkozott. De úgy, hogy abba talán Mengele doki is beleõrült volna, ha látta volna.
Unit 731
Nanking massacre
ON
Isten áldja a pogányokat!
Sem az írót nem ismerem, sem a Wikipedia nem 100%-ig megbízható, de mi az?
Eszerint '42-tõl léteztek külön büntetettekbõl álló egységek, akiket ilyen feladatokra alkalmaztak; sem ernyõt nem kaptak, sem páncélozva nem volt a fülkéjük. Egyet tehettek, védték az életüket, ezzel együtt a gép épségét.
Szerintem zárjuk le azzal, hogy örüljünk, hogy az ilyen történetek, csak a történelem könyv hasábjairól riogatják az embert.Nem vagyok sem fasiszta sem kommunista, sem semmiféle idológia követõje. Vallásos ember lévén abban hiszek, hogy ha egyenesen élsz nem lehet olyan nagy hibákat elkövetni és talán még valami hasznodat is látják a többiek.
"Legfõbb érték az ember"(A Szovjetunió alkotmánya)ha-ha
"...<#bdead>#bdead> A vörösöknél mocskosabb emberfajta nem nagyon volt abban az idõben."
Mocskosabb nem de ugyanolyan mocskos azért volt, ugye? Csak pár csontocska kell ahhoz a koponyához...
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Mert a történelmet a gyõztesek írják.
"Mivel a gép repülése igen nagy áldazotakkal járt a repülõszemélyzet részérõl,ezért egy Il-2 pilótája vagy lövésze általában már 10 sikeres bevetés után megkaphatta a Szovjetunió Hõse kitüntetést" (Wikipédia)
Megdöbbentõ számok.Képzelem,milyen morálja lehetett annak a lövésznek,aki elõtt már kilõttek 4-5 lövészt a gépbõl,amivel õ ment bevetésre.
Ha õ nem tud egy komplett életrajzot róla hát csodálkoznék😊))
Mit csodálkoznék. Egyenesen kétségbe esnék.
Nem egy képes könyv, ellenben tele van adatokkal,a kormányzó helyettes halálával meg elég terjedelmesen foglalkozik. Ott nézz utána ha megvan,én most nyaralok így nincs a közelemben a könyv.
Néha keverik szerintem a velük történteket,a másokéval.
De megbocsátható véleményem szerint😊 Pont tegnap beszélgettünk errõl galibával.
Azt a felvételt láttam a tévében. Nem szoktam nézni a fókusz/aktív jellegû szarokat, de mikor kapcsolgattam a csatornákat felkaptam a fejem a "második világháborúban volt vadászpilóta" szavakra.
"Sõt talán a dereka szokott fájni egy kicsit de amúgy fitt 😊 nekem beszámíthatónak tûnik."
Örömmel hallom. <#eljen>#eljen> Éljen soká!
A neten utánaolvastam, ézt azt írták, hogy a korai típusokon változó állásszögû légcsavar volt (variable prop pitch, ami azt jeletni hogy manuálisan lehetett állítani), viszont késõbb állandó-sebességû légcsavart kaptak a gépek (constant speed propeller, ami viszont azt jelenti, hogy automatika tartotta egy elõre beállított fordulatszámon a motort a prop. pitch vezérlésével).
Csak kérdezem?
""ja az öreg úr is ezt mondta hogy nem kínlódtak vele.""
Ha hallgatod a bácsit azért kezeld a dolgot fent tartásokkal,javaslom.
Hány éves az öregúr?
www.pcpilot.hu
Hmmm... én kísérletképpen "összeházasítottam" az X52 gázkarját egy Cyborg Evo-val illetve egy Microsoft Sidewinderrel és az ID2 prioritás ellenére hibátlanul ment minden.
Egyszer pedig egy autós kormány pedál részét "párosítottam" egy Cyborggal, és mûködött... (igaz, a pedál kialakítása miatt nem volt jó repülni vele)
Annyit hozzáteszek, hogy a "hardver beállítás" menüpontban valóban nem látja, de a játékban használható.
Pár éve egy német il2-rajongó készített interjút egy Bf109-es veteránnal. Volt pár kérdése, ami kifejezetten a játékra irányult, pl. hogy a való életben állítgatták-e manuálisan a légcsavarszöget. Az öregúr azt felelte, hogy tök jól mûködött az automata funkció, így nem piszkáltak bele, ráadásul légiharc közben nem is volt rá idejük ilyesmivel szórakozni. Már nem találom sehol az interjút, pedig igen érdekes volt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Annyi kell itt meg, hogy kezzel kell editalni a configfile-t, mert hiaba allitod el a control panelnal a joystickok prioritasat mindig a kisebb Id-vel rendelkezot latja csak.
pl
AXE_X JoystickDevice1=aileron
AXE_Y JoystickDevice1=elevator
AXE_Z JoystickDevice1=-power
AXE_X JoystickDevice2=rudder -> ami a ppjoy
szerintem
Már a 4.05m is külön fizetõs kiegészítõ volt, a 1946 pedig 4.07-es verziótól kezdõdik; a 4.04-ben nincsenek meg azok a tartalmak amik a 4.05-4.08 patchekben vannak.
Egyébént gyüjtõi célzattal nézegettem ezt a kiadást. Áruld el lehet külön telepíteni belõle a 3 programot vagy csak egyben az összmergelt FB+AEP+PF-et?
Köszi