IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Patch? már 4.09-nél járunk. Melyik szerverre akartál menni? van ahova kell az AAA community installer. Innen leszedheted.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

fecska
Hello!
Mér nem tudok belépni multiba?
kiírja hogy valami fájl megnyitási hiba
Pls<#help>
elõre is thx

Aha, persze. 2 hét múlva...<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
nem hiszek az ilyenekben, de ezen megakadt a szemem:

Re.2000 (AI only) -> cockpit already in works for future add-on

Nem is a Re-2000 az érdekes hanem a future addons 😊

galimatika
Errõl tudtatok? official 4.09 coming soon

Vogel
Játszottam PS2-n repülõssel, modern gépek, unlimited ammoval. Gépágyú volt kihívás, a rámlõtt rakétákat egy kétgombos kombóval lehetett lerázni 100%ra. Nem volt rossz 😊 1-2 óra élményt adott.

Vogel
Ugyanez, sõt sokkal de sokkal több minden van a PC-s verzióban.

"... ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetõen..."

Így van, ez látszik a belinkelt videókon is. Emiatt a célzást úgy oldják meg az árkád gémekben (PC-n is), hogy a célzást nem neked kell csinálni, hanem magától céloz egy bizonyos kúp alakú térrészen belül. A Blazing Angels-t próbáltam annak idején, hát nagy élmény volt... Meg a BattlesStations Midway-ben is ilyen az irányítás, de mentségére szóljon az inkább stratégiai játéknak vallja magát, nem szimulátornak.

PhantomAss
nem fikáztam
a kontroller a verekedõs játékokhot való
autóhoz kormány, repülõgéphez joy, fps-hez egér

GOOBY, pls

Her Laca
No jó de a külcsín is fontos.
Ha a BOB ban is hasonló lesz akkor jó kis játékunk lesz az elkövetkezõ évekre.
Két hét múlva😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ez pontosan így van 😉

Srácok az IL2:sturmvik Birds of Prey

kizárólag konzolra készült?
Legnagyobb rész lenne a sorozatban,hiányolnám pc re.

Chazz76
Single-ben szerintem ultragagyi lesz:vadássz le 50 enemy-t idõre,védd meg a Királynõt,Churcille-t,stb.Talán a multiban van fantázia,de kontrollerrel?Nevetséges,emiatt nem veszek Ps3-at,max a Grand Turismo 5. miatt(off).

Vogel
védeni is fölösleges...

Vogel
Külcsín, vadász a vadász elleni videót linkelne valaki? (lusta vagyok) Mert ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetõen. Nagy eresztés egy egyenesen repülõ gépre rálõni. Olyan csûrõs csavarós videóra gondolok.

teljesen jól el lehet repkedni il2-vel is kontrollerrel. kár zsigerbõl fikázni.

Ez a késleltetett-csúsztatott fejmozgás viszont borzasztó jól visszaadta nekem azt az igazi Behányós hangulatot😊) amit repülõgépben érzel, mikor megborul a fent-és-lent.
(Gondolom ezt az il2-modok is tudják, azt hiszem ma rászánom magam a letöltésre)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

"de eleve nincs trim"
😄 az a vicces, hogy az egyik videóban villog valami "Trim your aircraft" felirat, gondolom vagy egy T gomb ami mindent egyenesbe trimmel 😉

"igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?"
Hogy a hatévesek is elmondhassák, hogy realisztikus szimulátorral nyomulnak.<#guluszem1>

PhantomAss
lehet hogy maradi vagyok, de én az egész koncepciót nem értem:
miért kell egyy repszimet kiadni konzolra, ahol csak kontrollerrel tudod irányítani?
én sem játszok az il2-vel billentyûzettel
jó, tudom van joy amit konzolhoz is lehet kapcsolni, de eleve nincs trim (ami legalább olyan fontos mint az elsõdleges kormányok), és a többirõl ne is beszéljünk
igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?

GOOBY, pls

Her Laca
A belsõ nézetes második videó azért ott van.
A fények ,árnyékok ,nagyon valósághûvé teszik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Ez nagyon gyengén szuperál :S

Scottt
Ez már csak patch(de szerintem fölös)
Én még raktam hozzá 1-2 dolgot^^
Apropó akit érdekel már van
B-17 E,F,G
Fi-156
Me-210 kabin is

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Papa01
Hûha, izgalmasnak hangzik, megnézzük!! 😊

A AAA_Unified_1_1_Patch_1.1.1.exe is ide tartozik, vagy az más dolog?

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Scottt
Igen,igen

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Persze szivesen,hát gyakorlatilag egy "új"játékot varázsol,új töltõképernyõ,jó pár gép új kabint kapott,tucat új effekt(Pl a motor indításnál lángcsóva)új nyomjelzõk,új hangok^^

Papa01
Pár szót még írnál, mit is tud az UI 1.1 mod?
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi szépen!

Az a bizonyos oldal a www.flyonline.hu?
Ezt a 4.08-as patch-re kell feltenni?

Köszönöm a választ!

Papa01

Scottt
Igen,az UI 1.1 nevû cucc(Sanyó oldaláról letölhetõ)minden értelmes dolgot tartalmaz csak fel kell rakni😉És multi kompatibilis^^

Bucser
konzolra készül. mit vártál???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papa01
Sziasztok!
Az 1946-hoz léteznek MOD-ok, vagy kiegészítõk, amelyeket érdemes feltenni, kipróbálni?

A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv:
Papa01

Hát ez elég nevetséges valóban. Úgy látszik a valósághû szimulátorok továbbra is csak PC-n fognak megjelenni.

Nekem a grafika sem tetszik annyira, ezek a szénné effektelt, kontrasztos, szemkifolyatós dolgok nem bejövõsek valahogy. Halivúdi az összhatás.

Csak azért, hogy újra megtörjem a csendet:

IL-2 BOP "nehézségi szintek"

Megnéztem a videókat, de a "simulation mode" és "realistic mode" is egyaránt nevetséges a videók alapján. A külseje szép, de azon túl nagyon ratyi lesz ez a program.

galimatika
Nekem evo force volt, ami néha szarakodott. Gyakran volt olyan, hogy csak az IL2 második indítására mûködött rendesen.<#fejvakaras>

Her Laca
Az evo újabb,azt hiszem. Goldot már nem is lehet kapni ,ha jól emlékszem.

Sziasztok !

Most olyannal fárasztanálak titeket, hogy a cyborg evo, és a cyborg 3d gold között van érdemi különbség?
Gondolom a goldon több gomb van, de használatbeli van?
Sanyo
Bakker ez már ilyen olcsó? Én meg azt hittem, hogy használtan 18-ért adni bomba üzlet akárkinek. <#wow1>

www.pcpilot.hu

DonZorro
Az egyik haverom eladja az X52-t potom egy 10-ért. Picit kopott, picit használt, de nagyon jól mûködik még mindíg... Valakit ha érdekel, keressen meg...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ne csináljátok ezt! <#szomoru1>
Ha ennyit áradoztok nekem is el kell kezdenem pénzt herdálni...
😊

óóó
már most se akarom lecserélni, csak elsõre, mikor kicsomagoltam nem dobtam hanyatt magam 😊

most a pedálon gondolkozom 😊

galimatika
.....hát a hozzászólások egyértelmûek. Ha ennyi pluszt ad mint amit mondtok, akkor megér 20K-t meg némi ajtócsapkodást otthon.

Ha hozzászoksz, nem akarod majd lecserélni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

bocsánat, azt elfelejtettem írni
x52

galimatika
Joy-t, vagy pedált?

most vettem a Wox-nál
18 ezer valamennyi volt összesen, életem legsimább és leggyorsabb netes vásárlásán vagyok túl !!!, elsõ fogásra nem gyõzött meg, elég mûanyag, de ki még nem próbáltam komolyan, egyelõre még beállítgatom ahogy idõm engedi

Her Laca
Elhiszem. Már régóta szemezgetek vele de 30-40 pénzt nem vagyok hajlandó adni érte. 20 -at igen. De azt néztem ,hogy az Aqua-ba is rendelni kell.
Mindegy ,bennük megbízok,úgyhogy pár nap ide vagy oda mindegy. Jövõ hétre vagy utána biztosan megjön.

Ha megszokod, nagyon megdobja az élményt a pedál. De kell pár nap, amíg rendesen menni fog.

Her Laca
Aqua-ba😊))
Én nagyon régóta ,csak náluk veszek mindent,nagyon meg vagyok elégedve velük. A garanciát is korrektül intézik,bár talán csak egyszer volt ilyetén problémám.

Her Laca
Most nézem a pedáljuk is kb 20 körül van. Még az Aqua-ba is. Megyek veszek egyet.

Igen, webáruházakban occsó, de cseszheti az ember ha valami baja van, halálba szopatnak a szervízekkel. Hova mehetsz asztalt borogatni? 😊

Her Laca
"Olvastam vissza, és néztem, hogy az x52-nél van ami hotas. "

Hotas az hotas. Nincs olyan hogy van ami hotas az X52 ben.
Magyarul egy nagyjából teljes repülésvezérlõ rendszer.
Tehát kb azt jelenti,hogy nem kell a kezed levenned a kezelõ szervekrõl,mert minden funkciót rá bírsz kalibrálni. Mit tudom én hány gomb ,tekerentyû,ezt szorozd hárommal. A részleteket majd elmondják a többiek,ehhez most egy kicsit lista vagyok😊