IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Mér nem tudok belépni multiba?
kiírja hogy valami fájl megnyitási hiba
Pls<#help>#help>
elõre is thx
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Re.2000 (AI only) -> cockpit already in works for future add-on
Nem is a Re-2000 az érdekes hanem a future addons 😊
Így van, ez látszik a belinkelt videókon is. Emiatt a célzást úgy oldják meg az árkád gémekben (PC-n is), hogy a célzást nem neked kell csinálni, hanem magától céloz egy bizonyos kúp alakú térrészen belül. A Blazing Angels-t próbáltam annak idején, hát nagy élmény volt... Meg a BattlesStations Midway-ben is ilyen az irányítás, de mentségére szóljon az inkább stratégiai játéknak vallja magát, nem szimulátornak.
a kontroller a verekedõs játékokhot való
autóhoz kormány, repülõgéphez joy, fps-hez egér
GOOBY, pls
Ha a BOB ban is hasonló lesz akkor jó kis játékunk lesz az elkövetkezõ évekre.
Két hét múlva😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
kizárólag konzolra készült?
Legnagyobb rész lenne a sorozatban,hiányolnám pc re.
(Gondolom ezt az il2-modok is tudják, azt hiszem ma rászánom magam a letöltésre)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
😄 az a vicces, hogy az egyik videóban villog valami "Trim your aircraft" felirat, gondolom vagy egy T gomb ami mindent egyenesbe trimmel 😉
"igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?"
Hogy a hatévesek is elmondhassák, hogy realisztikus szimulátorral nyomulnak.<#guluszem1>#guluszem1>
miért kell egyy repszimet kiadni konzolra, ahol csak kontrollerrel tudod irányítani?
én sem játszok az il2-vel billentyûzettel
jó, tudom van joy amit konzolhoz is lehet kapcsolni, de eleve nincs trim (ami legalább olyan fontos mint az elsõdleges kormányok), és a többirõl ne is beszéljünk
igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?
GOOBY, pls
A fények ,árnyékok ,nagyon valósághûvé teszik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én még raktam hozzá 1-2 dolgot^^
Apropó akit érdekel már van
B-17 E,F,G
Fi-156
Me-210 kabin is
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A AAA_Unified_1_1_Patch_1.1.1.exe is ide tartozik, vagy az más dolog?
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Köszönöm! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az a bizonyos oldal a www.flyonline.hu?
Ezt a 4.08-as patch-re kell feltenni?
Köszönöm a választ!
Papa01
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az 1946-hoz léteznek MOD-ok, vagy kiegészítõk, amelyeket érdemes feltenni, kipróbálni?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv:
Papa01
Nekem a grafika sem tetszik annyira, ezek a szénné effektelt, kontrasztos, szemkifolyatós dolgok nem bejövõsek valahogy. Halivúdi az összhatás.
IL-2 BOP "nehézségi szintek"
Megnéztem a videókat, de a "simulation mode" és "realistic mode" is egyaránt nevetséges a videók alapján. A külseje szép, de azon túl nagyon ratyi lesz ez a program.
Most olyannal fárasztanálak titeket, hogy a cyborg evo, és a cyborg 3d gold között van érdemi különbség?
Gondolom a goldon több gomb van, de használatbeli van?
www.pcpilot.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha ennyit áradoztok nekem is el kell kezdenem pénzt herdálni...
😊
már most se akarom lecserélni, csak elsõre, mikor kicsomagoltam nem dobtam hanyatt magam 😊
most a pedálon gondolkozom 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
x52
18 ezer valamennyi volt összesen, életem legsimább és leggyorsabb netes vásárlásán vagyok túl !!!, elsõ fogásra nem gyõzött meg, elég mûanyag, de ki még nem próbáltam komolyan, egyelõre még beállítgatom ahogy idõm engedi
Mindegy ,bennük megbízok,úgyhogy pár nap ide vagy oda mindegy. Jövõ hétre vagy utána biztosan megjön.
Én nagyon régóta ,csak náluk veszek mindent,nagyon meg vagyok elégedve velük. A garanciát is korrektül intézik,bár talán csak egyszer volt ilyetén problémám.
Hotas az hotas. Nincs olyan hogy van ami hotas az X52 ben.
Magyarul egy nagyjából teljes repülésvezérlõ rendszer.
Tehát kb azt jelenti,hogy nem kell a kezed levenned a kezelõ szervekrõl,mert minden funkciót rá bírsz kalibrálni. Mit tudom én hány gomb ,tekerentyû,ezt szorozd hárommal. A részleteket majd elmondják a többiek,ehhez most egy kicsit lista vagyok😊