IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
No no! Adják csak meg a tiszteletet bácsi. Nem úgy van az!!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Megbeszéltük<#idiota> Holnap lesz a pótvizsgám de pénteken viszem a szótárt meg a opening strtegis könyveket is.
Nem is tudtam hogy századdal repülsz.
Negwar
Ez jó 😄

\"This is a good day to die!\"

galimatika
Ja igen! És ezt a bácsizást is már megbeszéltük egyszer. Igaz?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
De bizony. Akkor te vagy a Kõszegi Pisti. Na akkor két dolog.
1. Pénteken úgy is jössz át Noémihez, hozd a kis mobil winyódat, arra összeszedem ami kell.
2. Hozd vissza légyszíves az angolszótáram, mert kéne, te meg tudtommal már túl vagy a pótvizsgán.

Her Laca
BÁcsi😊)))))))))))))))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De igen! Csak nem Zolibá az?
Her Laca
Ja .És egy csomóan jelentkeznek századokba,meg kiképzést akarnak ,meg ilyesmiket. No meg fárasztó kérdésekkel bombázzák a munkában megfáradt virtualfightert. Nem is értem.
<#violent><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent>

Nohab
Ide berakod a linket megmondom (egyébként fönt van ott is).

Többieknek: Nyár végén mindig ennyi friss hús jön ide?<#hehe>
galimatika
Hmmmm. Az osztálytársnõdet nem Galántai Noéminak hívják véletlenül?
Egyébként igen, le lehet tölteni onnét, sok minden mással egyetemben.

Az 1946 van meg. az osztájtársnõm faterjától kaptam címet a patchez az al airkraft arcade-ot onnan le tudom szedni ezeket?
egyébként a születési évem a 95.
galimatika
Ha az 1946 van meg, akkor elõbb 4.08 és arra mehet a 4.09. ezenkívül érdemes leszedni innen az AAA community installert és az ott található dolgokat. Ebben lesz egy mod váltó is amivel a 4.08 és a 4.09 közt tudsz váltani, mivel mindkét verzióval futnak szerverek.
A nevedben a 95 mire utal?

Sziasztok! Én csak most találkoztam ezzel a programmal az egyik osztálytársnõm apukája révén és van pár kérdésem. Visszaolvasva láttam, hogy a netes játékhoz kellenek patchek. Láttam 4.04, 4.08, 4.09 stb stb.
nekem most mindet, vagy csak az utolsót kell felrakni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
galimatika
Ez egy teljesen új játék. Az IL2-höz pedig valamikor a közeljövõben jön ki a 4.09-es javítás hivatalos változata.

Ez a BoB egy teljesen új játék lesz vagy kiegészítõ az IL2-höz?
(Rég játszottam az il2-vel + nem követem mostanában a fejlesztését)
és ezt hova kell másolni???? 😄😄
Ben007
megjött a joy de van egy kis problémám picit megmozdítom balra akkor úgy marad és nem adtak hozzá lemezt de ez nem baj mert lehet tölteni a netrõl is

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sanyix
oleg küldött nekem egy forráskódot amivel mindig lehet tudni az új gém aktuális gépigényét, és mától lehet indítani 😄

for(long i=3000; i++; i<Long.MAXVALUE) {
sleep(2 weeks);
print("Current PC requirement: CPU: "+i+" Mhz, RAM: "+i+" Mbyte, VGA: Radeon HD"+i)
}

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

najó. akinek kell a 4perces az írja meg priviben az emailcímét és elkldöm azokat amik nekem vannak.!.
Sanyix
Én egy egy Phenom VII 45000+ X36-ot vennék, benne 128 Gbyte DDR6 3,2 ghz rammal, és egy radeon hd 9950-et 16 Gbyte GDDR8 rammal a BoB-ra. 2 hét múlva már úgy is elérhetõ lesz ez a gép, amiért nem is megyek el, hanem fénypostán küldik. Remélem elég lesz hozzá a házi fúziós reaktorom teljesítménye is, bár ha csúcsra jár legalább jó sok keletkezett héliumot szívhatok be amivel repkedhetek így emelve a játék élményét, és kappanhangon énekelhetek közben 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

galimatika
Én is remélem, hogy nem kell vennem semmit csak a BoB-ot, meg egy saját joy-t.

Ezt a konfigot minek fejleszteni?
Ha a 4 GB, 9800GT nem elég neki akkor optimalizálják még egy kicsit.

Még jó, hogy a 2 hétbe a tél is belefér <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

2 hét hosszú idõ <#eplus2>

és amíg ilyen szép idõ van, addig memóriát sem fogok venni

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
4 G ram, intel qudro core, G-force 9800 gtx de lehet, hogy valami más a neve<#idiota> sajna nem vagyok egy pc-guru.

És mi a terv? Csak lested a konfigokat már 😊

2 hetem van rá, hogy kitaláljam.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

És milyen lesz a "végsõ" konfig?

Csak azért kérdem, mert ha úgy teszem fel, hogy milyet vegyek, akkor egybõl erõmûveket kezdtek ajánlani 😊

galimatika
Ha az istenek is (Dóri és Noémi) is úgy akarják akkor ram és esetleg egy vid, kártya, bár két hónapja vettem új gépet ami egyenlõre hibátlanul szuperál, de majd meglátjuk mit kaptam a pénzemért.

rudanjoe
ahogy a picasso kalandjaiban mondják: nónimani😞
én speciel nem tervezek semmilyen vásárlást.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Ki milyen gép vásárlását, esetleg új hardware beszerzését tervezi a BoB-ra?

Negwar
Nem, elrontottam. Feltöltöm valahova máshova mert a mi oldalunkon kissé körülményes, csak tegnap este már nem volt idõm rá.

Csak nekem mutat üres oldalra a link?

Negwar

Ben007
huh kössz

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Akkor hajrá mindenki, akinek hiányzik! (A szegedi Cora-ban az általam említett kiadás van (volt?))

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Falcon87
Sz-sz-sz, kellemetlen :S

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Biztos, hogy az 1946, onnan származik az enyém is.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

galimatika
Egy kicsit visszakanyaradva az elõzõ témához, én soha nem csináltam etikai és erkölcsi kérdést abból, hogy megvegyem e a programot, vagy letöltsem valahonnan és crack. Viszont egyet értek azokkal akik megveszik. Ha nem a közoktatásban dolgoznék lehet, hogy én is megvenném, de jelenleg még a joy se az enyém amivel repkedek. Ha van egy kis pénzem ami felett rendelkezhetek arra meg lecsap a 14 éves lányom aki szerint egy hip-hop album maximális prioritást élvez egy Il2 programmal szemben.

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

galimatika

DonZorro
OK Mesterem, visszatérünk... <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ben007
thx valaki nem adná oda pmbe a saját conf.ini fáljjából a szövgeket olyan kéne amiben a grafikai cuccok a legjobbra vannak állítva?

Mer az nem peccs hanem mod 😊

Több is van, keress Ultra 1.7-ként vagy AAA1.1.1-ként, biztos lesz találat 😊

Ben007
egy csomó oldalt végignéztem a googleban és sehol se találtam egy normális 4.09-es peccset valaki nem tudna adni egy jó linket?

Negwar
Ha jól tudom nem megy, mert bedöglött a szerver gép.

Negwar
Visszatérünk erre hétfõ reggel...

rudanjoe
köszi
hóelején letesztelem!

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

dehogy kell! Sima mágneses bankkártya meg paypal oszt jónapot!

Ben007
és mi a magyar szerver IP-je?