IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem is tudtam hogy századdal repülsz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
1. Pénteken úgy is jössz át Noémihez, hozd a kis mobil winyódat, arra összeszedem ami kell.
2. Hozd vissza légyszíves az angolszótáram, mert kéne, te meg tudtommal már túl vagy a pótvizsgán.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
<#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Többieknek: Nyár végén mindig ennyi friss hús jön ide?<#hehe>#hehe>
Egyébként igen, le lehet tölteni onnét, sok minden mással egyetemben.
egyébként a születési évem a 95.
A nevedben a 95 mire utal?
nekem most mindet, vagy csak az utolsót kell felrakni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
(Rég játszottam az il2-vel + nem követem mostanában a fejlesztését)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
for(long i=3000; i++; i<Long.MAXVALUE) {
sleep(2 weeks);
print("Current PC requirement: CPU: "+i+" Mhz, RAM: "+i+" Mbyte, VGA: Radeon HD"+i)
}
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha a 4 GB, 9800GT nem elég neki akkor optimalizálják még egy kicsit.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
és amíg ilyen szép idõ van, addig memóriát sem fogok venni
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak azért kérdem, mert ha úgy teszem fel, hogy milyet vegyek, akkor egybõl erõmûveket kezdtek ajánlani 😊
én speciel nem tervezek semmilyen vásárlást.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
\"This is a good day to die!\"
\"This is a good day to die!\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Isten áldja a pogányokat!
Több is van, keress Ultra 1.7-ként vagy AAA1.1.1-ként, biztos lesz találat 😊