IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Repülni a20-tól aj2m5-ön keresztül mindennel lehetett, ami repül."
Khm...Kavintont a járókereten felejtette Uram! 😉

galimatika
Lentebb írtam. Nekem is ugyanez a nyûgöm volt. Az oldalukon van egy lista amiket telepítgetni kell. Mondjuk az is igaz, hogy a telepítés után sem változott semmi. épp most próbálok kiigazodni a sok javítás és mod között. Ha jutok valamire azonnal megírom. Te neked is választható volt az egyész géppark?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Nagy igazság. Tudjátok, néha tényleg azt gondolom, hogy ennél a "sportnál" az egyik legnagyobb készség a türelem, a legveszedelmesebb pedig a kapkodás.

Ma felnéztem a BOB szerverre, de elég érdekes térképet adott ki.
43-as csatorna, de csak egy felszállópálya volt, az is a német oldalon. Bombázni lehetett egy célt, ami német oldalon volt. Repülni a20-tól aj2m5-ön keresztül mindennel lehetett, ami repül.
Kész van ez a szerver, vagy nálam van valami bibi?
ezesetben a járókereted lábaira dióhéjat regasztunk, így jól el fogsz csúszni! 😊
galimatika
A földbefúródás kizárva. A járókeretemre támaszkodva minden szituációt megold Galibabácsi. A hallókészülékemet tizesre állítom és már akkor hallak benneteket amikor beindítjátok a motort.<#idiota>

és akkor te ájultan fogsz mellettünk földbefúródni??? 😛
Miközben Te az Immelman tetején épp hasra fordítod a gépet, mi meg 720-nál felhúzzuk <#nevetes1>

Tegnap AW-n unalmamban dumáltam egy német sráccal (a recon A20 sehogy se akart megérkezni), Kylu volt a neve. Õ mondta meg a "pilots dogma"-t: "If nothing to do: climb" 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Jól van jól! Csak bácsizzatok. Lesztek ti még alattam kétezer méterrel háttal a napnak<#boxer><#violent><#gun><#bdead><#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és a negyven rabló

galimatika
Már a melóhelyen vagyok, így nem tudom megmindani, de szerintem ha ráklikkelsz akkor kiderül. Ha jól emlékszem akkor nem egy túl nagy dolog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Galiba bá! 😉

Kb. hány Mega plusz dolgot kell telepíteni?
Fogytán a hely. 😞

Oké, köszi😊
Kell a toolbox, a mod pack 1.2, alul (a luftlw10 honlapán, a linken, amit adtál) az a 17 kiegészítõ? (E-1, E-3b, halifax javítás)
galimatika
Igen. vannak benne új gépek és kabinok, pl F156 storch. Nagyon vagány<#hawaii>

Akkor az LW10 szerverhez kell az 1.2-es patch, ami 178megás?
galimatika
Nekem elég egy is, de az legyen kék, sok szép Messerschmitt-el, viszont most csak vörös van spitikkel. BRRRRRRRRRRRR
Egyéb iránt már kezd összeálni a kép. A szerver service pack 1.2 kívül még kell néhány javítás.
Ha valakinek szarozna akkor itt találhat orvosságot a bajaira.

Kis telhetetlen, hány reptérrõl akarsz egyszerre startolni? <#nyes>

galimatika
Megnéztem a BoB szervert az este és elég sokat szarakodtam vele. A problémám az, hogy csak az egyik oldal repterét látom, tehát csak vörös vagy csak kék és abból is csak egyet. Viszont ott meg az összes gép megvan. Felraktam én mindent amit az LW-s srácok mondtak este de semmi.

Sanyo
OFF: A lányom mostanában ha valami tetszik neki az mondja, hogy ez cuci meg muci, ha meg nem tetszik neki akkor "ez nem muci". Marha jól megértjük egymást, kivéve amikor tanulásról, takarításról vagy mosogatásról van szó. Ki érti. <#wink>

www.pcpilot.hu

Ben007
o.k. csak nem tudok regisztrálni

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sanyix
elqrtad.... lehagytad az y-okat. -> küldcsy üzcsy stb...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Mikor? 2 hét múlva?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A Forgotten Battles-re menj.

Ben007
valami nemfrankó ezzel a hyperlobbys izéval igaz sose használtam de nincs valami más progi?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
nem találom a hiperlobby programon belül az il2 1946-ot mit csináljak?

szerintem lemaradtam valamirõl... Még nem az a korosztály vagyok, hogy rákosielvtárs jusson eszembe 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Jajj kérlek te nem ismered a kifinomult diplomáciát és taktikát. Amíg vele játszik, addig sem a lányával játszik <#nyes>

Ahh! gonoszak vagyunk...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ben007
a tapasztalat igaz elvtárs?

Hidd el, tisztítani is hatásos.. és azért fel se jelenthet 😊

Amíg 14 éves a lányom (ha a srác 95-ös és Galiba (Gali-Bá? <#nyes>) lányának oszt.társa akkor gondolom) addig azt gondol amit én gondolok <#eplus2>

Ben007
ez nem elég hatásos a vadászpuskát nem tisztítani hanem csõre kell tölteni és a tökéhez nyomni

galimatika
Menjünk át valami nyugdíjas fórumra, ahol pacemakert meg mûvégtagokat csereberélnek. Ott mi leszünk a királyok<#eplus2>

galimatika
Vennem kell egy gumicsizmát<#gonosz2>

Ben007
vajon ezt a lányod is így fogja gondolni?

Ja, és megy a BoB szeró a Lobbyn, akit érdekel.

Hmm.. jó apa leszek.. majd egyszer <#vigyor1>

Ben007
elveszett gyerekkor

A "Na akkor 2 dolog"-nál szartam volna össze magam, mert ilyenkor jön a:
1: Ha a lányomhoz bármely nedves részed hozzáér letépem a töködet.
2: Ha a lányom bármely nedves részéhez hozzáérsz az elsõ lehetõség lép érvénybe <#nyes>

Ja és ezt persze úgy, hogy lehetõség szerint véres gumicsizmában tisztítod a vadászfegyveredet az asztalon <#eplus2><#eplus2>

mirõl is?

mit mondtál, te vénember?? <#eplus2>

Ben007
nektek is Rákosi elvtárs jutott az eszetekbe?

csak azt ne mond, hogy siratod az elveszett ifjúságodat! <#wilting>
Ne csináld má' mer' mingyá' depis leszek én is <#rinya>

Pedig olyan testhezálló volt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

köszcsi <#idiota>

...na jó, itt fejezzük be a buzis enyelgést, csak két csitrit hallottam így nyáladzani a hátam mögött a pénztárnál sorba állás közben, és nagyon kellett tûrtõztetnem magam, hogy hátra ne basszam a hajam ha még sokáig kell hallgatnom.

küldcsi küldcsi 😊
Faxom... de vén hülyének érzem magam...<#rinya>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

privcsi üzcsi küldcsi

Húha, hogy mik derülnek itt ki kérem <#idiota>

galimatika
Míllen kicsi ez a virtuális égbolt.

galimatika
Ja, hogy még azok is nálad vannak.
Ok. megbeszéltük, Pénteken várlak és sok sikert holnapra.