IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

A BOB szerver van? Az xfiren, és a hyperlobbyn sem találom. Lw10 alatt futottaz xfiren, de mostanában nem látom. Van egyáltalán?
DonZorro
Pedig igen!!! Most jövök, majd meglátod NeghMester!!! Már be van tervezve szombat estére a meccs és a TS... <#boxer>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Negwar
Hiszem ha látom 😊
Zsozs is minden félévben megígéri hogy jön aztán már 2 éve nem láttam 😊

\"This is a good day to die!\"

Várjál, ha jól emlékszem: az csak a FB+AEP+PF, és 4.04m-ig patchelhetõ. Nem azonos az Il-2 Sturmovik 1946-tal.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Igen.Én is szeretem amikor sorakoznak a boxok a polcon és nem másolt játék van benne.Persze az ember nem szent, és szerintem ritka az olyan aki megvesz mindent.Én sem teszem.De amivel játszok azért fizetek is.
Mondjuk könnyû dolgom van mert szimeken kívül mással nemigen játszok.
( Il2,DCS,Lock On+FC, Rise of Flight (<- ez qrva jó stuff!), CFS3)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

rudanjoe
irány Miskolc😊
kösz az infót....
nem tettem le róla, hogy megszerezzem eredetiben.
Én is öreg vagyok már, és szeretem ha a polcon ott mosolyog az eredeti!

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Falcon87
A cora üzletlánc árulja a játékot.
Miskolcon biztosan van, az enyém is onnan származik 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

LeonSilver
Nekem sincs.Sõt, nincs semmilyen.A sógoromat szoktam megkérni 😉 a zsetont meg odaadom neki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

rudanjoe
internetes vásárláshoz "specko" bankkártya kell😞
nekem olyan nincs.

LeonSilver
A ValveSteam-en az IL-2 Sturmovik: 1946 - 9.99€ (~2700,-HUF) .

Tisztázzunk le pár dolgot...

Az itt fórumozók többsége SOKKAL öregebb nálad. Néhányan 40 felett vagyunk, sõt van, aki 50-nél is öregebb...

Mi megvesszük a játékot. Elsõsorban azért, mert tudjuk, hogy az árának egy része visszaforog egy újabb, jobb szimulátor fejlesztésébe. (Meg ugye a lelkiismeret...)
Ebbõl kifolyólag crack-kel sem foglalkozunk, mert minek?

Másrészt maga a játék ára a legkevesebb az egészben: egy izmos gép, egy monitor, joy, pedál: ez kb. 50-100-szorosa a nyamvadt 2500Ft-nak.

Ha neked a motorozás fontosabb: motorozz. Én 28 éve motorozok, sokáig nekem is az volt a legfontosabb. Aztán egy súlyos baleset, meg az idõk során tizenvalahány barátom halála miatt már nem az a legfontosabb...

Te döntesz...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DonZorro
Meglesz Galiba Testvér, hétvége felé ott leszek... <#violent>

rudanjoe
nemtudom megállni😊......
anno megvettem az alap il2õt, az ace expanziót, a forgotten battlest....
aztán idén nyáron megint "ingerem" támadt repkedni, próbáltam "offline" megvenni az 1946ot, de egy hét guglizás után feladtam, sehol nem árulják már(itthon).....
úgyhogy letöltöttem(nem vagyok rá büszke).....

so: telepítsed, peccseld meg, azt menni fog a warez is...8nekem nem kellett krekk)

Negwar
Ott a pont 😊

A szétszedés nekem is megvolt...

Negwar
Hazaérek felrakom az oldalunkra, ha már ilyen nagy kereslet van rá 😊
Belinkelem majd ide.

A 4 perces küldetést sikerült feltölteni valahova?

"Hidd el, annyit mentem Simsonnal, amennyit elképzelni sem tudsz..."

Az lehet, de ez a ficek szétszedte a sajátját és ami a legjobb, hogy az utolsó csavarig le is modellezte

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
Másodjára sem sikerült. Holnap próbálom újra.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
valami miatt nem ment el a mail. Próbálom újra.

galimatika
Uhh. Sajnos ilyen mélységekben nem ismerem a dolgokat. Én tényleg csak felhasználószinten használom a gépet. A cracket viszont átküldtem a címedre. Amit én használok az nekem és másoknak mindíg mûködött.

Gab920926
Üdv!
Augusztus 20. án volt utoljára .southerncrosswar!és az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e errõl valamit?ha valaki warozott már itt esetleg írhatna hogy Lobbyn a hozzá tartozó slotot hol találom meg mert ilyen slot nincs lobbyn!

szedtem mindenféle crackot és nem múkodik 😞
Nálad mivolt a crack? a rts.dll nevû fájlt cserélte le?
galimatika
Tényleg! Gyere dogoljunk egy kicsit. Mi még nem is találkoztunk pedig egy századba tartozunk.

én? 😮
jaj hagyad má' inkább arról beszélj miért nem repülsz?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DonZorro
Látjátok Srácok, Õ pl meg sem érdemli a játékot, még ha az ingyé is van meg neki... <#eplus2><#duhos2>

ááá ne törõgyte azzal van másik és megvan oldva 😄
Remélem elindul a game ha Galimatika küld crackot és jó lenne onlinebe játszani 😊
Lehet, hogy tohonya, de jó tanács. Sose írd ki teljesen torzítatlanul az email címedet, ha nem akarsz kéretlen leveleket vagy bot-okat meg miegymást.

Találkozzunk a virtuális égen! (de légyszi majd légy a vörös oldalon )<#eplus2>

ha elindul majd partyzunk egyet 😊
[email protected]
vagy Xfire: tutika94
Köszi hogy segítesz 😊
És szerinted hol kezdtem el keresni? 😊
A Kolibri könyvek sorozat "Különleges repülõgépek" darabjában benne volt a repülõ tank, amely az A-40 nevet kapta. (ez itt a rekllám helye, he-he. 😊 )

Néhány adat:

- Antonov még 1940-ben kapta a feladatot, hogy emeljen a levegõbe egy T-60-ast. A tank 5,7 tonna súlyú.
- Csak egy példány épült.
- Magára a tankra erõsítették a 18 m fesztávú, 12 méter hosszú sárkányt, amely magában 2 tonnát nyomott
- TB-3-assal vontatták.
- 1942-ben abbamaradtak a kísérletek.

Most ha nekem valaki azt mondja, hogy ez a kütyü a lánctalpaira szállt le kb. 100 km/h sebességgel, röhögni kezdek. Akkor inkább húzzák be a kéziféket, és használják csúszótalpként az alját 😊

i robot
Nem kell mindjárt felkapni! Gyere repülni online jó célpont leszel!<#violent>

TG Gida
Még te mondod,hogy tohonya?!Nem hallottad még a "google a barátod" kifejezést?

Isten áldja a pogányokat!

Negwar
Jézusom mit tettél 😄😄😄😄 Szerintem többet be se nézz ide😄 Ezért mit fogsz kapni...

galimatika
Írd meg az e-mail címed és kapsz egy cracket. Ja és nem tohonyák, csak már nagyon öregek<#eplus2>

ekkora tohonya szarháziakat már tényleg 😮 szerinted rögtön ide jöttem hogy kérdezõsködjek? annyit kértem hogy tud e valaki jó cracket erre rögtön nemkem ugranak és elkedzdenek sértegetni meg fikázni 😮 hát kösz mindent
Her Laca
ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!
Majd megbeszéljük.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
OFF. Van egy easy glider tipusú vitorlázóm, 180cm-es szárnyakkal, egy km hatósugarú rádióval, megkímélt állapotban. Rég nem használom és csak a helyet foglalja. Csere is érdekel. Bármit fedobhattok érte. (labdabicskakistalicska) ON

Her Laca
Nem baj Galiba😊) Mostanság leginkább te lõsz le ,de már kezdem megszokni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Lacának! Komolyan mondom már nem tudom, hogy hova ássam magam szégyenemben<#szomoru1><#zavart1><#wow3><#zavart2>
"Mentségemre" szolgáljon, hogy miután kiléptem a Spit's vs 109's-rõl és kidühöngtem magam a figyelmetlenségem miatt, a 102-ek hírnevét öregbítendõ, hat felszállásból tizennégy spitit vakartam le arról a tetves afrikai égboltról. Ja, persze kia nélkül<#nyes>

galimatika
Béke földlakó Testvéreim!
Vége a szabadságnak így megint itt vagyok, hogy táncolhassak az idegeiteken<#eplus2>
No de félre a tréfával. Remélem mindenki jól van és kinyaralta magát.

Chazz76
Talán hátra van fordítva,hogy meredek landoláskor nehogy a földbe fúródjon,bár ezeknek a korai harckocsiknak elég rövid csöveik voltak,passz.

Én nem kételkedem Chazz76 elvtárs.<#zavart1>
De a retusáló az ágyúcsövet is leszedte.<#heureka>

Ben007:
Attól függ milyen szerveren akarsz játszani.
Van 4.08 szerver is. Van egy version switcher program ami segít kiválasztani a szükséges verziót. Ott van ahol az Il2.exe.

Chazz76
Te kételkedni mersz az élenjáró szovjet ipar és tudomány
teljesítõképességében???
Ezért ezt kapod te reakciós <#violent>

Ben007
ha netezni akarok felrakjam a 4.09 pöccsöt is?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
Egy kínai tank megtámadott egy békésen szántogató traktort a traktor viszonozta a tüzet és elrepült <#vigyor5>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D