IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BOB szerver van? Az xfiren, és a hyperlobbyn sem találom. Lw10 alatt futottaz xfiren, de mostanában nem látom. Van egyáltalán?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Zsozs is minden félévben megígéri hogy jön aztán már 2 éve nem láttam 😊
\"This is a good day to die!\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk könnyû dolgom van mert szimeken kívül mással nemigen játszok.
( Il2,DCS,Lock On+FC, Rise of Flight (<- ez qrva jó stuff!), CFS3)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kösz az infót....
nem tettem le róla, hogy megszerezzem eredetiben.
Én is öreg vagyok már, és szeretem ha a polcon ott mosolyog az eredeti!
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Miskolcon biztosan van, az enyém is onnan származik 😊
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nekem olyan nincs.
Az itt fórumozók többsége SOKKAL öregebb nálad. Néhányan 40 felett vagyunk, sõt van, aki 50-nél is öregebb...
Mi megvesszük a játékot. Elsõsorban azért, mert tudjuk, hogy az árának egy része visszaforog egy újabb, jobb szimulátor fejlesztésébe. (Meg ugye a lelkiismeret...)
Ebbõl kifolyólag crack-kel sem foglalkozunk, mert minek?
Másrészt maga a játék ára a legkevesebb az egészben: egy izmos gép, egy monitor, joy, pedál: ez kb. 50-100-szorosa a nyamvadt 2500Ft-nak.
Ha neked a motorozás fontosabb: motorozz. Én 28 éve motorozok, sokáig nekem is az volt a legfontosabb. Aztán egy súlyos baleset, meg az idõk során tizenvalahány barátom halála miatt már nem az a legfontosabb...
Te döntesz...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
anno megvettem az alap il2õt, az ace expanziót, a forgotten battlest....
aztán idén nyáron megint "ingerem" támadt repkedni, próbáltam "offline" megvenni az 1946ot, de egy hét guglizás után feladtam, sehol nem árulják már(itthon).....
úgyhogy letöltöttem(nem vagyok rá büszke).....
so: telepítsed, peccseld meg, azt menni fog a warez is...8nekem nem kellett krekk)
Belinkelem majd ide.
Az lehet, de ez a ficek szétszedte a sajátját és ami a legjobb, hogy az utolsó csavarig le is modellezte
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Augusztus 20. án volt utoljára .southerncrosswar!és az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e errõl valamit?ha valaki warozott már itt esetleg írhatna hogy Lobbyn a hozzá tartozó slotot hol találom meg mert ilyen slot nincs lobbyn!
Nálad mivolt a crack? a rts.dll nevû fájlt cserélte le?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Remélem elindul a game ha Galimatika küld crackot és jó lenne onlinebe játszani 😊
Találkozzunk a virtuális égen! (de légyszi majd légy a vörös oldalon )<#eplus2>#eplus2>
Néhány adat:
- Antonov még 1940-ben kapta a feladatot, hogy emeljen a levegõbe egy T-60-ast. A tank 5,7 tonna súlyú.
- Csak egy példány épült.
- Magára a tankra erõsítették a 18 m fesztávú, 12 méter hosszú sárkányt, amely magában 2 tonnát nyomott
- TB-3-assal vontatták.
- 1942-ben abbamaradtak a kísérletek.
Most ha nekem valaki azt mondja, hogy ez a kütyü a lánctalpaira szállt le kb. 100 km/h sebességgel, röhögni kezdek. Akkor inkább húzzák be a kéziféket, és használják csúszótalpként az alját 😊

Isten áldja a pogányokat!
Majd megbeszéljük.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Mentségemre" szolgáljon, hogy miután kiléptem a Spit's vs 109's-rõl és kidühöngtem magam a figyelmetlenségem miatt, a 102-ek hírnevét öregbítendõ, hat felszállásból tizennégy spitit vakartam le arról a tetves afrikai égboltról. Ja, persze kia nélkül<#nyes>#nyes>
Vége a szabadságnak így megint itt vagyok, hogy táncolhassak az idegeiteken<#eplus2>#eplus2>
No de félre a tréfával. Remélem mindenki jól van és kinyaralta magát.
De a retusáló az ágyúcsövet is leszedte.<#heureka>#heureka>
Ben007:
Attól függ milyen szerveren akarsz játszani.
Van 4.08 szerver is. Van egy version switcher program ami segít kiválasztani a szükséges verziót. Ott van ahol az Il2.exe.
teljesítõképességében???
Ezért ezt kapod te reakciós <#violent>#violent>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D