IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alant linkelltem,hogy mi kell.
Én semmi mást nem csináltam ,mint annó azt feltelepítettem ,és kész.
Gidának is mûködik.
Töröljétek ki a Mods könyvtárat,és újra tegyétek fel amik kellenek. Lehet ez megoldja a problémátokat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Hallifax mod
Quick installation guide:
To take away all issus about the Installation please read the following:
The beginn ist a clean 4.08m or a game ( You can take you mod game version and delete the MODS and files folders. )
Than install the UnifiedInstaller 1.1 you find here
http://allaircraftarcade.com/forum/viewforum.php?f=58 ( you have to be registered )
After that take the patch to UI 1.1.1 you get here:
http://allaircraftarcade.com/forum/view ... hp?t=12618
or here:
http://rapidshare.com/files/271496104/A ... _1.1.1.exe
Now it´s time for LW10 Modpack 1.2
http://rapidshare.com/files/263806114/L ... er_1.2.rar
or
http://www.mediafire.com/?puomqzme2ix
Run the selfinstaller modpack. After extraction choose continue installation ! ! ! !
Than run
ACinstaller3.8plus Hallifax and choose option 6 activation for UI 1.1.
Now join the Server and all should go fine!
The next step has to be done on BoB1940!
From the beginning the BoB1940 Server was a full real Mod Server , using moded maps and moded planes as they are needed on the map. The AAA comunity has done great work since we did the last update on the Server 7 Month ago. There are some plane builded and some interesting other mod been created that with we can do big steps to get the game more realistic and the planeset more complete. After the first steps we are sure that you will have fun on that stuff like we have even if the one or other thing will not be easyer to be done :wink:
We still will be concentrate onto Canon BoB map and Redfox59/So.V-Volperossas Italy Africa Greeze map plus on other for one mission. Thre BoB mission ( 1940/41 and 43 ) will bechanging with three other mission in mission lenght from 2 to 4 hours. Statistics will be still online and reseted every 4 to 6 weeks here: http://85.25.139.20/lw10/
El sem indul,, 40% körül kilép😞 Próbáltam az ac installer 3.0, és a 3.8-assal is.
Szerintem majd a többiek beszámolnak az eredményekrõl és talán dobnak pár linket ahonnan az alábbi dolgokat le lehet tölteni. Én pl csak UI. 1.1.1-et találtam<#fejvakaras>#fejvakaras>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
3db-ot lehet venni max.
Úgyanolyan gagyi mint a BigMac régi áron.
Órákat álltak érte sorban. Az idõ meg ügye pénz, tehát nem olyan olcsó ez.
ON:
Galimatika:
Az AC installert nem említi a szerver fóruma. Azt honnan lehet leszedni?
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
-Képzeld kaptam egy új gyógyszert amnézia ellen!
-És jó?
-Hogyne! Eddig ez a legjobb.
-És mi a neve?
-Hát izé várjálcsak... vmi virágneve van segítsél már.
-Krizantém?
-Neem egyszerûbb...
-Ibolya?
-Azaz Ibolya!... Ibolya, hogy hívják azt az új gyógyszert???<#wilting>#wilting>
1. UI. 1.1
2. UI. 1.1.1
3. LW serverpack 1.2
4. AC Installer
Magam még nem tudtam kipróbálni, mert este nem maradt idõm, de ma ráfekszek a dologra.
Szerintem nekem a felsoroltak közül csak a fele van meg.
Ha valakinek megy az referálhatna róla.
-Fiam a hülye német haverod már megint eldugta a távirányítót!
-Alzheimer apa! Alzheimer...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sikerült valamit javítani a BOB szerveres helyzeten? Tegnap voltam fenn, vátogattam az atmosphrere, és a zutis mod-ot, de ha nincs bekapcsolva, akkor fel sem enged. Herr Laca fenn volt tegnap, neki jó.
Én meg csak 1 repteret látok mindíg😞 Már nem tudok mit kitalálni.
OFF
Tudod fiacskám, volt idõ (te akkor még nem éltél, de én sem nagyon hála Istennek), amikor az oroszt beleverték a magyarba és abból megbukni nem szégyen volt, hanem hazafias tett. Szóval örülj neki erõsen, hogy szabadon tanulhatsz angolt vagy bármilyen nyelvet.
Ha lekönnyíted a rugót,a kopás is jóval kissebb.Próbálgassd elõször könnyítés nélkül a joy-t,aztán kipróbálod könnyítve,utána eldöntheted,neked melyik fekszik jobban.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Ha megfogadsz egy tanácsot,kötözõvel összehúzod a rugót+kened a tányért,sokkal finomabb mozgásokra leszel képes,célzásnál nem jön rosszul.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bár mostanában nem nagyon van idöm repülni😞
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet, az atomos B-29-el kellettt volna, így könnyen leradíroztam volna az ellenséges harckocsi oszlopot😊 Csak nem tudom, hogy az adminok mit szóltak volna.
Van valami amit fel kell hozzá rakni, Gida a multkor linkelte ,de fogalmam sincs mit.
bár lehet, hogy én vagyok csak ilyen szerencsétlen.
holnap várlak<#bdead>#bdead>
A mondatod második felét majd pénteken megvitatjuk.<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>