IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát csak feltettétek a LW10 Modpack 1.2-ot és mûködött minden?

Her Laca
Nem értem ,hogy mi a baj.
Alant linkelltem,hogy mi kell.
Én semmi mást nem csináltam ,mint annó azt feltelepítettem ,és kész.
Gidának is mûködik.
Töröljétek ki a Mods könyvtárat,és újra tegyétek fel amik kellenek. Lehet ez megoldja a problémátokat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hajjaj. ez egy pöppet túlzás.
galimatika
Igen, nekem 60% nál lépett ki. talán SirArcher linkjei megoldást jelenthetnek.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

elbaxtam a linkelést de így is mûködik. Szóval az a kínom, hogy azok nem valódi gépek csak computer grafics. Ezek után a hangokra is kiváncsi lennék hogy eredetiek-e. Mondjuk az elejétõl kezdve mindíg is gyanus volt nekem, hogy hogy mernek azokkal a gépekkel ilyen alacsonyan is repülni...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Helyesbítek:
Hallifax mod

hp?t=18762Hallifax MOD

Elvileg ezek kellenek:
Quick installation guide:

To take away all issus about the Installation please read the following:

The beginn ist a clean 4.08m or a game ( You can take you mod game version and delete the MODS and files folders. )

Than install the UnifiedInstaller 1.1 you find here

http://allaircraftarcade.com/forum/viewforum.php?f=58 ( you have to be registered )

After that take the patch to UI 1.1.1 you get here:

http://allaircraftarcade.com/forum/view ... hp?t=12618

or here:

http://rapidshare.com/files/271496104/A ... _1.1.1.exe

Now it´s time for LW10 Modpack 1.2

http://rapidshare.com/files/263806114/L ... er_1.2.rar
or
http://www.mediafire.com/?puomqzme2ix

Run the selfinstaller modpack. After extraction choose continue installation ! ! ! !
Than run
ACinstaller3.8plus Hallifax and choose option 6 activation for UI 1.1.

Now join the Server and all should go fine!

The next step has to be done on BoB1940!

From the beginning the BoB1940 Server was a full real Mod Server , using moded maps and moded planes as they are needed on the map. The AAA comunity has done great work since we did the last update on the Server 7 Month ago. There are some plane builded and some interesting other mod been created that with we can do big steps to get the game more realistic and the planeset more complete. After the first steps we are sure that you will have fun on that stuff like we have even if the one or other thing will not be easyer to be done :wink:
We still will be concentrate onto Canon BoB map and Redfox59/So.V-Volperossas Italy Africa Greeze map plus on other for one mission. Thre BoB mission ( 1940/41 and 43 ) will bechanging with three other mission in mission lenght from 2 to 4 hours. Statistics will be still online and reseted every 4 to 6 weeks here: http://85.25.139.20/lw10/

Most, hogy feltettem az ac installert, már jó.
El sem indul,, 40% körül kilép😞 Próbáltam az ac installer 3.0, és a 3.8-assal is.
galimatika
Ha jól tudom akkor az AAA oldaláról. Még nem volt idõm megnézni, mert nálunk már megy a suliban a felvételiztetés és eléggé el vagyok havazva.
Szerintem majd a többiek beszámolnak az eredményekrõl és talán dobnak pár linket ahonnan az alábbi dolgokat le lehet tölteni. Én pl csak UI. 1.1.1-et találtam<#fejvakaras>

Nohab
Vagyis rájöttél, hogy ez nem játékból van?
Hö..? <#wilting>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Bakker!! Egy világ omlott össze bennem! Most vettem, csak észre hogy ez az egész csak /29/yEuOw5yrLO4CGI OMG <#rinya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Hát õõõõõ...
ingyen se kéne

OFF:
3db-ot lehet venni max.
Úgyanolyan gagyi mint a BigMac régi áron.
Órákat álltak érte sorban. Az idõ meg ügye pénz, tehát nem olyan olcsó ez.
ON:

Galimatika:
Az AC installert nem említi a szerver fóruma. Azt honnan lehet leszedni?

Ben007
Mindenki repülõre 15.00 és 16.40 között 100 forint a sajtburger a mcdonalds-ban

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

még egy utolsó aztán befejezve

-Képzeld kaptam egy új gyógyszert amnézia ellen!
-És jó?
-Hogyne! Eddig ez a legjobb.
-És mi a neve?
-Hát izé várjálcsak... vmi virágneve van segítsél már.
-Krizantém?
-Neem egyszerûbb...
-Ibolya?
-Azaz Ibolya!... Ibolya, hogy hívják azt az új gyógyszert???<#wilting>

galimatika
Elméletileg ez a helyes telepítés.

1. UI. 1.1
2. UI. 1.1.1
3. LW serverpack 1.2
4. AC Installer

Magam még nem tudtam kipróbálni, mert este nem maradt idõm, de ma ráfekszek a dologra.
Szerintem nekem a felsoroltak közül csak a fele van meg.
Ha valakinek megy az referálhatna róla.

Sanyix
Nemrég olvastam egy ilyet, hogy:

-Fiam a hülye német haverod már megint eldugta a távirányítót!
-Alzheimer apa! Alzheimer...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szia Galiba.

Sikerült valamit javítani a BOB szerveres helyzeten? Tegnap voltam fenn, vátogattam az atmosphrere, és a zutis mod-ot, de ha nincs bekapcsolva, akkor fel sem enged. Herr Laca fenn volt tegnap, neki jó.
Én meg csak 1 repteret látok mindíg😞 Már nem tudok mit kitalálni.
"Noémi monta hogy Zoli(bá)-t is meghúzták oroszból hetedikben."

OFF

Tudod fiacskám, volt idõ (te akkor még nem éltél, de én sem nagyon hála Istennek), amikor az oroszt beleverték a magyarba és abból megbukni nem szégyen volt, hanem hazafias tett. Szóval örülj neki erõsen, hogy szabadon tanulhatsz angolt vagy bármilyen nyelvet.

Chazz76
Mindenki másra esküszik,én speciel kézápolóval szoktam kenni,de majd a többiek is adnak tanácsokat.Arra figyelj,hogy a potikhoz ne menjen be a cuccos,inkább vékonyan a tányért meg a peremet.
Ha lekönnyíted a rugót,a kopás is jóval kissebb.Próbálgassd elõször könnyítés nélkül a joy-t,aztán kipróbálod könnyítve,utána eldöntheted,neked melyik fekszik jobban.

Ben007
úgy konkrétan te mivel kened a tányért?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Chazz76
Jó lesz az.Az enyém már kissé viharvertebb,kb 1 éves,de semmi baja.
Ha megfogadsz egy tanácsot,kötözõvel összehúzod a rugót+kened a tányért,sokkal finomabb mozgásokra leszel képes,célzásnál nem jön rosszul.

Hmmm... írtam már pár missiont (elsõsorban a flyonline-nak). de az AI mozgást csak a coop-okban végez (kivéve V1)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ben007
telefonnal csináltam azért ilyen szar a minõség

Ben007
Az én cyborg evom <#vigyor2>

Ben007
Csak nem megvan a gumicsizma?

Jól hangzik!
Bár mostanában nem nagyon van idöm repülni😞

A Béna.

Her Laca
Mozognak a tankok vannak ai repülõk,változik a front kb ennyi elsõre.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én is a toolboxot, ész 1.2-est is.😞
galimatika
Felraktam azt is meg tool box-ot is és semmi. A héten délutános vagyok, de nyolc fele haza érek és próbálom újra.

Nekem minden a mig-9 tõl, a fiesslerig, minden. Gondokodtam is, mivel menjek bombázni.
Lehet, az atomos B-29-el kellettt volna, így könnyen leradíroztam volna az ellenséges harckocsi oszlopot😊 Csak nem tudom, hogy az adminok mit szóltak volna.
Her Laca
Tudod mi a bibi!!! Változik a front! hoppá

Her Laca
Na megvan EZT NI

Her Laca
Nos én most léptem be és nekem hibátlan.
Van valami amit fel kell hozzá rakni, Gida a multkor linkelte ,de fogalmam sincs mit.

galimatika
Én még azt se bánnám ha mûködne rendesen az a nyomorult szerver.
bár lehet, hogy én vagyok csak ilyen szerencsétlen.

Her Laca
És a statot is törölték!!! Hát ezért küzdöttem én oly sokat az angelus égbolton?<#szomoru1>

<#wilting><#help>
galimatika
Igen a hír igaz. MEGHÚZTAK!!! Na most egy kicsit könnyebb a lelkem, hogy e sok éves tehertõl megszabadultam. Ami meg téged illet Kõszegi fiam.......
holnap várlak<#bdead>

Érdekesen akarsz bevágódni! <#hehe>

Noémi monta hogy Zoli(bá)-t is meghúzták oroszból hetedikben.
galimatika
Tiszta ciki nem?<#ravasz1>

ejjejjejjejjj. angolból pótvizsga 😊
galimatika
Na, gratulálok, bár szerintem lehetett volna az jobb is.
A mondatod második felét majd pénteken megvitatjuk.<#bdead><#bdead><#bdead>

Egy kettessel átmentem<#mf1>pénteken megyek Zoli(bá)-hoz. <#idiota>
ugyanolyan orvos mint alzheimer 😊
galimatika
Kavinton, kavinton. Elfelejtettem mi az.........

galimatika
Ja igen írtad. Bocs.