IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hyperlobby nevû szerverkeresõ program, amit letölthetsz innen: http://www.hyperfighter.sk
Valamint a legújabb patch-ek, amit a játék hivatalos oldalán találsz.
8. Mi az installálás helyes sorrendje?
1946 DVD:
1 1946 (4.07)
2 Patch 4.08"
A FAQ-ból másoltam ki, ajánlom nézz be.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mindent a Te patchelési utad szerint csináltam. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
PSN ID:misi2mezei
Az ac installer 3.8-at a halifax elõtt vagy után raktad fel?
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Laca volt nálam délelõtt és játszi könnyedséggel varázsolta mûködõképessé az IL2-t.
1. Készíts a biztonság kedvéért egy másolatot a MODs mappádról és töröld utánna az egészet.
2. AAA Community installer
3. UI. 1.1.1 patch
4. LW Serverpack 1.2
5. AC_Installer_v3_8plus Halifax
6. és beszarás, de MÛKÖDIK!!!!!!!!!!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az enyém lassan 5 éves úgyhogy lekopogom, hogy semmi baja.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"This is a good day to die!\"
Ha hazaértem, én törlöm az IL2-t és kezdem a telepítést a legelejérõl.
Nekem nagyon sok Mod van fent, az AAA tól az Uberpack-ig minden.
Este néztem, hogy 39 gigabyt az IL2 nálam<#guluszem1>#guluszem1>
Galiba írd meg, ha sikerült elindítanod, légyszíves.
Köszi!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Naszóval,nekem úgy múkodik a BOB szerver,hogy ugyebár az unified 1.1.1 installer fel volt telepítve(ez kell hozzá). Erre rátelepítettem az LW10 forumáról(http://www.luft10.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=899) letöltött servermodpack 1.2-t,majd következett a ACinstaller3.8plus Hallifax telepítõ,aminek a végén a 6-os pontot kell választani,hogy aktiválja az U.I.1.1-et.
Nekem ezután müködik rendesen van benne:Bf-109E-1,Bf-109E-1/B,Bf-109E-3,Bf-109E-3/B,Bf-109E-4_Trop,Bf-109E-7NTrop,CANT1007,CANT1007t,FaireyBattle,SeaGladiatorMkII,SeaHurricaneMkIb,SeaHurricaneMkIIc,SwordfishMkI és Halifax B Mk.III"
Nekem az IL2 is akkora csoda volt, hogy csak na.
Ami meg a BoB szervert illeti.........<#szomoru2>#szomoru2>
hali, fogalmam nincs 😊 m?r legal?bb egy ?ve nem dolgozom nekik h?listen. ?ll?t?lag j?v? ny?r de a volt f?n?k?m csak r?h?g?tt mikor r?k?rdeztem 😊
Szóval, jövõ nyár+röhögés=2hét
Ahogy volt, (60%-nál kilépett), úgy hagytam, nem töröltem semmit.
Elindítottam újra aaa commmunity installert, majd patch 1.1.
Utána a spit XIV-bõl, wrapper, majd ac installer v3.1, majd spitXIV install.
Igaz, ugyanúgy csak 1 repteret látok, de legalább már felenged, és a többi (4.08, és alap) is mûködik.
Meg a mod pack 2.7, english carreer language fix?
Nekem sem indul már el😞
Lehet nekem is teljes törlés, reinstall lesz😞
Over, Out.
Hú de herótom van ettõl a sok Mod-tól meg Patch-tõl<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=11943
http://www.flyonline.hu/component/option,com_phocadownload/Itemid,108/id,17/view,category/
Az UI 1.1 az most ugyanaz mint az AAA community installer?
Nekem most azt kéne megoldani, hogy egyáltalán menjen, ahogy eddig, mert most még az egy repterese verzió sem megy, mit GALIBÁNAK.