IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
"7. Mi kell még a multiplayeres játékhoz?

A Hyperlobby nevû szerverkeresõ program, amit letölthetsz innen: http://www.hyperfighter.sk
Valamint a legújabb patch-ek, amit a játék hivatalos oldalán találsz.

8. Mi az installálás helyes sorrendje?
1946 DVD:

1 1946 (4.07)
2 Patch 4.08"

A FAQ-ból másoltam ki, ajánlom nézz be.

galimatika
Elsõre nekem is sokat tölt. Ki kell várni.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Most hülyéskedsz, vagy tényleg 2010.október???<#conf><#csodalk>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nektek mennyit vár a Transferring mission-nál? Nekem valahogy 3 perc után se kezdi el áttölteni a missiont.. Oka?
Mindent a Te patchelési utad szerint csináltam. <#fejvakaras>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Az nálam egy és ugyanaz.

sziasztok ezt a játékot hogy lehet multiban játszani?:Smiket kell feltenni hozzá?mert engem nem enged fel😞

PSN ID:misi2mezei

Szia Galiba.
Az ac installer 3.8-at a halifax elõtt vagy után raktad fel?
Tüzér legyen a talpán aki ezekkel célba talál 😊

galimatika
Brutális. Hajókon vannak ekkora csövek<#wilting>

Fasza célfelület lenne a légvédelemnek <#nyes>

TG Gida
Nehéz szülés volt.

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Aki még szenved a BoB szerver elindításával, annak íme tuti recept.
Laca volt nálam délelõtt és játszi könnyedséggel varázsolta mûködõképessé az IL2-t.

1. Készíts a biztonság kedvéért egy másolatot a MODs mappádról és töröld utánna az egészet.
2. AAA Community installer
3. UI. 1.1.1 patch
4. LW Serverpack 1.2
5. AC_Installer_v3_8plus Halifax
6. és beszarás, de MÛKÖDIK!!!!!!!!!!

lol! Mijeza repülõ irodaház vs náci UFO???? <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

rudanjoe
remélem egyszer is repülhetõ lesz😊ez

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Nohab
Ahányszor ezt meghallom, mindig repkedni támad kedvem. Nem is lenne baj, ha nem ez lenne az egyetlen hangfájl az asztalomon. <#idiota>
Ben007
mind a 3-at

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Végül is engem nem érdekel. Sosem izgatott igazán. Tök jól elvagyok az il2-vel is. Szoktam is mondogatni, hogy megtaláltam azt a játékot amit mindíg is szerettem volna és az igényeimet tökéletesen kielégíti amíg nem lesz jobb.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Jövõ október a megcélzott dátum, de már láttunk pár halasztást...

www.pcpilot.hu

ja, próbáld erõltetni a cserét.

süllyedt!

de mind a két csavart meghúztad ugye? Mennyi az elmozdulás (billegés)? Mert ha nem szûnt meg és zavaró, akkor visszaküldés lehet hogy segít. A sajátomat elnézve lövésem sincs mi baja lehet. Esetleg az állításért felelõs fogaskerek koptak ki, egy megeröltetett csavargatás miatt de ez nem valószínû... szóval passz. <#conf>

Az enyém lassan 5 éves úgyhogy lekopogom, hogy semmi baja.

Ben007
megvolt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Negwar
Talán ha meghúznád a csavart ami az elsütõ bill. fölött van akkor talán nem mozdul el.

\"This is a good day to die!\"

Ben007
nem hiszem hogy kicserélik de remélem megcsinálják hétfõn go! a postára aztán megint várhatok 1 hetet <#szomoru1>

Õ Jutocsa volt?
Mindent újra le kell töltenem. <#shakehead>

galimatika
Rám ne hagyatkozz mert ezt a menüt is végigzongoráztam már és nem jártam sikerrel. Az én telepítésemnél lehet a gubanc mert az a sorrend ami másnak elsõre mûködött, az nálam nem.
Ha hazaértem, én törlöm az IL2-t és kezdem a telepítést a legelejérõl.
Nekem nagyon sok Mod van fent, az AAA tól az Uberpack-ig minden.
Este néztem, hogy 39 gigabyt az IL2 nálam<#guluszem1>

Hát én így csináltam. 😞
Galiba írd meg, ha sikerült elindítanod, légyszíves.
Köszi!

Ha nagyon zavar, vidd (küldd) vissza garanciális cserére.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ben007
ez most elég béna lett de ha az x-el jelölt gombokat lenyomom akkor a bekarikázott rész elmozdul abba az irányba

galimatika
A Dongók fórumára írta V.4_Pogi

Naszóval,nekem úgy múkodik a BOB szerver,hogy ugyebár az unified 1.1.1 installer fel volt telepítve(ez kell hozzá). Erre rátelepítettem az LW10 forumáról(http://www.luft10.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=899) letöltött servermodpack 1.2-t,majd következett a ACinstaller3.8plus Hallifax telepítõ,aminek a végén a 6-os pontot kell választani,hogy aktiválja az U.I.1.1-et.
Nekem ezután müködik rendesen van benne:Bf-109E-1,Bf-109E-1/B,Bf-109E-3,Bf-109E-3/B,Bf-109E-4_Trop,Bf-109E-7NTrop,CANT1007,CANT1007t,FaireyBattle,SeaGladiatorMkII,SeaHurricaneMkIb,SeaHurricaneMkIIc,SwordfishMkI és Halifax B Mk.III"

Nekem ugyan sikerült desifrírozni a szöveget, de nem biztos, hogy mindenkinek...<#nyes>

galimatika
Én bármennyi késést elnézek, ha az a program tényleg olyan jó lesz mint amilyennek ígérik.
Nekem az IL2 is akkora csoda volt, hogy csak na.
Ami meg a BoB szervert illeti.........<#szomoru2>

Beszéltem egy sráccal a HL-en keresztül, aki annó Olegnek dolgozott az IL2-n. Rákérdeztem, hogy a BoB mikor jön már ki? A következõ választ adta pager-en keresztül:

hali, fogalmam nincs 😊 m?r legal?bb egy ?ve nem dolgozom nekik h?listen. ?ll?t?lag j?v? ny?r de a volt f?n?k?m csak r?h?g?tt mikor r?k?rdeztem 😊

Szóval, jövõ nyár+röhögés=2hét

közel azonos a joyom de akkor sem értem mi a bajod (túl késõ is van hogy megértsem). Jelöld már be a fényképeden, hogy mire gondolsz.

Na, megoldódni látszik a probléma félig.
Ahogy volt, (60%-nál kilépett), úgy hagytam, nem töröltem semmit.
Elindítottam újra aaa commmunity installert, majd patch 1.1.
Utána a spit XIV-bõl, wrapper, majd ac installer v3.1, majd spitXIV install.
Igaz, ugyanúgy csak 1 repteret látok, de legalább már felenged, és a többi (4.08, és alap) is mûködik.
Ben007
van egy kis gondom ez a joystick fej vagy mi ez az egész már akkor is mozog ha nem forgatom a csavart (vagy mit) ez nálatok is így van vagy valami hibádzik

Laci, a wrapper, ac installer, meg a sound mod 093 nem is kell már?
Meg a mod pack 2.7, english carreer language fix?
Nekem sem indul már el😞
Lehet nekem is teljes törlés, reinstall lesz😞
Her Laca
Nyugi.
4.08
aztán tedd fel az AAA modot
Majd a patc et
INNEN
ha megvan akkor
INNEN
letöltöd ezt.
A végén azt kell bejelölnönd amikor rákérdez,hogy mid van hogy AAA vagy valami hasonló.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Ok! Befelyeztem. Egyáltalán nem indul el az IL2. Most lett annyira elegem, hogy letörlöm az egészét és egy pár napig nem nyúlok hozzá, különben kibaszom az egész hóbelebancot az ablakon.
Over, Out.

Én is "sikeresen" eljutottam a 60%-os kilépésig.

galimatika
Igen. Igazad lehet.
Hú de herótom van ettõl a sok Mod-tól meg Patch-tõl<#duhos2><#duhos2><#duhos2>

Szerintem igen.
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=11943

http://www.flyonline.hu/component/option,com_phocadownload/Itemid,108/id,17/view,category/

galimatika
Teljesen belezavarodtam<#zavart2>
Az UI 1.1 az most ugyanaz mint az AAA community installer?

galimatika
És ezeket 4.08 vagy 4.09 alá kell felpakolni?

TG Gida
-UI1.1
-UI1.1.1 patch
-LW10 server mod pack 1.2
-Halifax
Ennyi.

Isten áldja a pogányokat!

Lehet, mikor kérdi, hogy melyik alá, akkor a 0.93-as soundmodot kellene megadni neki, nem pedig az AAA-s mappát (6-os billentyû)?
Vagy marad az egy reptérrõl való rajtolás😞
Nekem most azt kéne megoldani, hogy egyáltalán menjen, ahogy eddig, mert most még az egy repterese verzió sem megy, mit GALIBÁNAK.
galimatika
Ha meg úgy se mûködik akkor hagyom az egészet a fenébe és marad a spit's vs 109's

galimatika
Tudod hol cseszhettük el? Szerintem 4.09 alá akartuk felrakni az egészet.
Az lesz amit mondasz. Törölni a Mods mappát és egy tiszta 4.08-ra rárakni a "kellékeket"