IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
KV a logitec joyra írta. Legalábbis én így értelmeztem,hiszen az volt a téma.Nem hinném ,hogy általánosított. De majd megkérdem.
És eszembe sincs kötekedni veled.😄D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lol!!! Laca megfigyeltem, te direkt kötekszel velem! 😊
A francokat! Kp általánosítva beszélt az ffb-rõl és nem márka szerint. Aztán meg kiderült, hogy "na jó akkor nem az összes ffb szar csak a legotech" mert neki az volt és beszart.
"No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is."
Most is megtudhatod a vélemyényemet: MAJD HA HÜLYE LESZEK!
ps.: amúgy még mindíg y van a nevem végén... de mind1
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha jól emlékszem, a Cyborg csak potis, nincs benne Hall-jeladó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
pl a motorindításnál nem hiszem hogy semmi remegés sincs a boton-legalábbis régebben nem volt, a woe-ben pedig majdnem kitépte a kezedbõl amikor indítottad 😊na jó, az is el van túlozva kicsinyt
az átesés viszont jól meg van oldva, azt én is szerettem, szal nem rossz a ff egy repszimnél ha jól meg van csinálva
GOOBY, pls
A saitek potik nem romlanak el,annyira.
No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amíg azzal repültem, pl soha nem ejtettem át a gépet, mert az átesés határánál már kezdett remegni a bot, így mindig tudtam, hogy mennyit lehet húzni még rajta.
Egyéb iránt pedig Laca nézetét osztom. Ha tudsz repülni, akkor szinte mindegy mi van a kezedben.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
imádom ahogy rángat, engem nem fáraszt😊
ilyen
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
80 ropi az ára😞 - ha tehetném megvenném azonnal....
ti használtok forcefeedbacket egyébként... sztem marha fílinges ahogy
ki akarja rántani a kezedbõl.... célzásnál szopás néha azé, de így autentikus legalább.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Már mióta készítik.
ez is majd két hét múlva kb... 😄
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
De a "lehet kicsit korábban"-ban benne van a két héten belül is. 😉
Idézet Sanyo-tol
"Nemrég azt mondtad, hogy az Angliai Csata 70. évfordulóján szeretnéd kiadni a programot. Ez 2010 szeptembere. Bízol benne, hogy a repszimulátorosok 2010 októberében már repülhetnek a játékkal?
Oleg: Igen, ez a tervünk. Szerintem egy kicsit korábban fog érkezni, de most még nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor. De 2010 október (vagy egy kicsivel korábban) a Storm of War: Battle of Britain-nek több ezer játékosa lesz."
és azt nem tudja valaki,hogy mikor lesz esetleg uj IL-2?😄
mert azt hallotam,hogy September 4. lesz uj de az csak konzolokra jon és nem lesz annyira szimulátor jellegu mint az elozok de PC re mikor jon uj?:S
PSN ID:misi2mezei
De legalább már tudom hogy hogyan kell <#hawaii>#hawaii>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez az a Mod amit ha felrak az ember akkor, majd az összes térkép repülhetõ a QMB-ben.
Három része van ,nekem megvan az eredeti,Dr.Varga Ferenc nyugállományú repülõ ezredestõl kaptam.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
1. IL2 1946.
2. Patch 4.08
3. AAA Community Installer
4. UI.1.1.1
Ezekkel minden szerverre feel kell tudj menni.
Ha BoB1940 Szerveren is repülnél, akkor még.....
LW10 Serverpack 1.2
AC_Installer_v3_8plus Halifax
És kész.
Utána a General room-ban vannak a dogszerverek, középen balra a legördülõ menüben meg a különféle online war-ok közt lehet választgatni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
feltelepíted
Utána a Forgotten battlest jelöld be amint elindítod,írj be egy nevet és egy jelszót ,értelem szerûen ,a pipákat ne fejtsd ki. Majd nyomj egy connectet.
Erre alul a chet ablaknál (középen kér egy email címet,majd a jelszavad még egyszer. A sorrend lehet fordítva van nem emlékszem már. Na és így.
Rosszul néztem, nálam is ugyanaz😊
Az LW10_serverpack_1.2_toolboxot akartam kérdezni, hogy az kellett-e?
Doug: Még néhány kérdés a Storm of War: Battle of Britain-al kapcsolatban, melõtt továbbmennénk.
Nemrég azt mondtad, hogy az Angliai Csata 70. évfordulóján szeretnéd kiadni a programot. Ez 2010 szeptembere. Bízol benne, hogy a repszimulátorosok 2010 októberében már repülhetnek a játékkal?
Oleg: Igen, ez a tervünk. Szerintem egy kicsit korábban fog érkezni, de most még nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor. De 2010 október (vagy egy kicsivel korábban) a Storm of War: Battle of Britain-nek több ezer játékosa lesz.
www.pcpilot.hu