IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Her Laca
"2 óra repülés után nem tudod mozgatni a kezed. nekem ez a tapasztalatom. meg az, hogy egy év után a potik szanaszéjjel kopnak, és halálpontatlan lesz a joy. igaz nem olvastam el, hogy ez potis-e."

KV a logitec joyra írta. Legalábbis én így értelmeztem,hiszen az volt a téma.Nem hinném ,hogy általánosított. De majd megkérdem.
És eszembe sincs kötekedni veled.😄D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

nem kp, kv. fáradt vagyok...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

"De itten a logitech potikról van szó!!!"

Lol!!! Laca megfigyeltem, te direkt kötekszel velem! 😊
A francokat! Kp általánosítva beszélt az ffb-rõl és nem márka szerint. Aztán meg kiderült, hogy "na jó akkor nem az összes ffb szar csak a legotech" mert neki az volt és beszart.

"No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is."

Most is megtudhatod a vélemyényemet: MAJD HA HÜLYE LESZEK!

ps.: amúgy még mindíg y van a nevem végén... de mind1

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

AZ X52-ben a rudder potis, a tengelyek Hall-jeladóval mûködnek.
Ha jól emlékszem, a Cyborg csak potis, nincs benne Hall-jeladó.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

TG Gida
Saitekben nincs poti.

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Én most logitech joyal repülök. A ruddernek akkora a holtjátéka, hogy már nem tudok hova utánállítani. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kemény a rugója. Az egyetlen amit szeretek benne, hogy kényelmes.

PhantomAss
sztem az il2 ff-je egy kicsit el van cseszve
pl a motorindításnál nem hiszem hogy semmi remegés sincs a boton-legalábbis régebben nem volt, a woe-ben pedig majdnem kitépte a kezedbõl amikor indítottad 😊na jó, az is el van túlozva kicsinyt
az átesés viszont jól meg van oldva, azt én is szerettem, szal nem rossz a ff egy repszimnél ha jól meg van csinálva

GOOBY, pls

Her Laca
De itten a logitech potikról van szó!!!
A saitek potik nem romlanak el,annyira.
No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

KPnak, infrared, nekem, meg még párunknak szétment. monnyunk nekem logitech volt... 😊
galimatika
Nekem is force-os saitek-em volt és nem azért adtam el mert bármi bajom lett volna vele.
Amíg azzal repültem, pl soha nem ejtettem át a gépet, mert az átesés határánál már kezdett remegni a bot, így mindig tudtam, hogy mennyit lehet húzni még rajta.
Egyéb iránt pedig Laca nézetét osztom. Ha tudsz repülni, akkor szinte mindegy mi van a kezedben.

4 éve használom a potis hullaszar kézleszárasztós ffb-s szájtekemet és semmi baja se neki, se nekem PONT

Ben007
na holnap feladom a joyt és megint joynélkül leszek 😞 viszont a másikon a tányért bekentem kézkrémmel és mintha kicserélték volna! De a másikat nem igazán kívánom kenegetni majd egy,két év múlva

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

rudanjoe
nekem egy saitek cyborg 3d forcestickem van, mikor az elsõ il2 megjelent akkor vettem (6-7 éve ,asszem9 és tökéletesen mûködik azóta is....)
imádom ahogy rángat, engem nem fáraszt😊

ilyen

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

2 óra repülés után nem tudod mozgatni a kezed. nekem ez a tapasztalatom. meg az, hogy egy év után a potik szanaszéjjel kopnak, és halálpontatlan lesz a joy. igaz nem olvastam el, hogy ez potis-e.
rudanjoe
marha jól néz ki, és úgy olvasom forcefeedbackes (nem úgy mint az x52)
80 ropi az ára😞 - ha tehetném megvenném azonnal....

ti használtok forcefeedbacket egyébként... sztem marha fílinges ahogy
ki akarja rántani a kezedbõl.... célzásnál szopás néha azé, de így autentikus legalább.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Her Laca
Idõ arra van amire akarjuk ,hogy legyen😊)

nincs idõ.
Her Laca
Nem mondod ,hogy még nincs kész??
Már mióta készítik.

az igen. hasonlót épít egy ismerõs (ricsisek ismerik, Farkaskomáról van szó), csak Õ éppenséggel ugyan ezt csinálja majd meg Herculesbõl 😊 és majdan ha minden jó KP majd megprogramozza.

ez is majd két hét múlva kb... 😄
DonZorro
EZ milyen szerintetek Srácok??? A pedál nagyon királynak néz ki...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

galimatika

Ezt olvastam én is.
De a "lehet kicsit korábban"-ban benne van a két héten belül is. 😉

galimatika
Doug: Még néhány kérdés a Storm of War: Battle of Britain-al kapcsolatban, melõtt továbbmennénk.
Idézet Sanyo-tol
"Nemrég azt mondtad, hogy az Angliai Csata 70. évfordulóján szeretnéd kiadni a programot. Ez 2010 szeptembere. Bízol benne, hogy a repszimulátorosok 2010 októberében már repülhetnek a játékkal?

Oleg: Igen, ez a tervünk. Szerintem egy kicsit korábban fog érkezni, de most még nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor. De 2010 október (vagy egy kicsivel korábban) a Storm of War: Battle of Britain-nek több ezer játékosa lesz."

Tehát két hét és 2011 között bármikor várható.

galimatika
Ez már erõssen filozófiai kérdés. Metafizikai síkra terelve a kérdést, ez erõssen az idõ relativitásával függ össze és a különbözõ szubkultúrában nevelkedett emberek idõvel kapcsolatos felfogásával. Arra a következtetésre jutottam, hogy kelet fele haladva az idõ, mint lineáris folyamat, erõssen megnyúlni látszik. Ami keleten csak két hét, az kicsit nyugatabbra már egy örökkévalóság.

thx megprobálom😊
és azt nem tudja valaki,hogy mikor lesz esetleg uj IL-2?😄
mert azt hallotam,hogy September 4. lesz uj de az csak konzolokra jon és nem lesz annyira szimulátor jellegu mint az elozok de PC re mikor jon uj?:S

PSN ID:misi2mezei

nincs nõ nincs, ívás.... 😄
galimatika
Íme a megoldás. már sokaknak bevált<#ravasz1>

Ilyen az én formám. Tegnap felnyomtam a laptopomra az il2-t, hogy menjen a BoB szerón. Erre ma délelõtt barátnõm elvitte Sopronba, most kezdhetem elõrõl a telepítést <#falbav>

De legalább már tudom hogy hogyan kell <#hawaii>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Van valaki aki tudta telepíteni a Quick Mission Builder Plus-t?
Ez az a Mod amit ha felrak az ember akkor, majd az összes térkép repülhetõ a QMB-ben.

galimatika
<#nyes><#szeret><#worship><#worship><#worship>

Her Laca
Én még nem hallottam😊)

PhantomAss
jajjjjj
hányszor kellett ezt meghallgatnunk Szentkirályszabadján...
😮)

GOOBY, pls

Her Laca
Ezt nézzétek meg ,hátha nem ismeritek
Három része van ,nekem megvan az eredeti,Dr.Varga Ferenc nyugállományú repülõ ezredestõl kaptam.

Her Laca
Srácok! Ezt ismeritek ? A magyar légierõ indulója

galimatika

Ben007
AAA Community Installer nem adnál egy linket én csak torrenteset találtam és ez 1.1 giga?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
<#falbav>sok lesz ez estére

galimatika
Felejtsd el a 4.07 patchet.
1. IL2 1946.
2. Patch 4.08
3. AAA Community Installer
4. UI.1.1.1
Ezekkel minden szerverre feel kell tudj menni.
Ha BoB1940 Szerveren is repülnél, akkor még.....
LW10 Serverpack 1.2
AC_Installer_v3_8plus Halifax
És kész.

Ben007
az egyik ismerõsöm is akar játszani de neki nem eredeti a játéka neki is kiírja ugyanezt a hibát

Ben007
viszont timedout hibával kidob minden szerverrõl

Ben007
SIKERÜLT THX

A felh neved lesz a nickneved. A jelszó tök mindegy, csak jegyezd meg 😊 AMúgy ha mindkét pipát kijelölöd akkor nem fogja többet kérni. MAx ha újrarakod a Lobby-t egy winfos reinstall után.

Utána a General room-ban vannak a dogszerverek, középen balra a legördülõ menüben meg a különféle online war-ok közt lehet választgatni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ben007
és mind 1 mit adok meg felh.-névnek és jelszónak?

Her Laca
Persze.
feltelepíted
Utána a Forgotten battlest jelöld be amint elindítod,írj be egy nevet és egy jelszót ,értelem szerûen ,a pipákat ne fejtsd ki. Majd nyomj egy connectet.
Erre alul a chet ablaknál (középen kér egy email címet,majd a jelszavad még egyszer. A sorrend lehet fordítva van nem emlékszem már. Na és így.

Ben007
valaki elárulná hogy a hiperlobby-t hogyan kéne használni?

Her Laca
nem

Szia .

Rosszul néztem, nálam is ugyanaz😊
Az LW10_serverpack_1.2_toolboxot akartam kérdezni, hogy az kellett-e?
Sanyo
lap közepe:
Doug: Még néhány kérdés a Storm of War: Battle of Britain-al kapcsolatban, melõtt továbbmennénk.

Nemrég azt mondtad, hogy az Angliai Csata 70. évfordulóján szeretnéd kiadni a programot. Ez 2010 szeptembere. Bízol benne, hogy a repszimulátorosok 2010 októberében már repülhetnek a játékkal?

Oleg: Igen, ez a tervünk. Szerintem egy kicsit korábban fog érkezni, de most még nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor. De 2010 október (vagy egy kicsivel korábban) a Storm of War: Battle of Britain-nek több ezer játékosa lesz.

www.pcpilot.hu