IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy ide írok ,de a honlapunk nem üzemel.
A 302 esek küldték ,valami új War ,nagyon ígéretes.
Szerintem ki kéne próbálni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A csúcs a kiengedett kerékkel harcoló Hurri 😄
Az elétartás jelzõ, az ikonok, a tûzerõ mindent elmond 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
alternatíva a bob servernek van ts e.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szörnyû kimondani, de a tizensokadik után már szinte "hozzászokik" az ember, annak ellenére, hogy minden haláleset nagyon megrázó. Volt, hogy egy hónap alatt 3 barátom halt meg.
Gida: ebbõl az egyik a szarvasi P.Zoli volt.
Ha olyan filmeket akarsz nézni, amiken valakiket eltalálnak, de nem lesz bajuk, akkor keress paintball videókat...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Fókát neki oszt nincs az a Spit ami ellenáll!😊)
Tudom <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Szepy, régen én is így néztem a filmeket, hogy kerestem az elesõ katonákat. Aztán megnéztem moziban a Ryan közlegény megmentését, ahol Spielberg elég hihetõen mutatja be a partraszállást, talán túl hihetõen is (tudom, Halivúúúd meg effektek, meg a lövedék nem megy 50m-t a víz alatt). Na annyi nekem elég is volt az elesõ emberekbõl egy idõre. Persze biztos más lenne a szitu, ha harcba kéne menni, a vagy-én-vagy-te alapon mûködõ csatában szerintem mindenkit a robotpilóta vinne elõre, elmélkedni meg lelkileg összetörni ráérnénk utána..
A mai steril világban nem nagyon találkozunk a halállal szemtõl szembe. Persze van aki a technikát, a repülõket és páncélosokat vizslatja a képeken és persze vannak olyanok is akik a halált keresik.
Fura, de mindkettõ érdekes az ember számára.
Csak érdekesség de az olyan emberek mint te akik a halált keresik és annak megjelenési formáit, gyakran lesznek lelkészek, mûvészek, vagy látnek el karitatív munkákat.
Az egyetemen pszichológiát halgattam és ott az ilyen embereket csak úgy hívták, hogy kiváló alapanyag.
Egyszóval szerintem kell egy kis "instant" halál a mai embernek, hogy elgondolkodjon azon mennyit ér az élet ami körülveszi, mert anélkül csak az ösztönök és a tudattalan cselekedetek maradnak, amik elkerülhetetlenül pusztulást vonnak maguk után.
Egyébként megértelek.
Elnézést a nagyon OFF témáért.
Volt idõ amikor én is csorgó nyállal néztem minden csata jelenetet amit archív felvételeken lehetett látni és mitöbb, mit nem adtam volna érte ha mutatják amint éppen eltalálnak valakit és az holtan esik össze...
Ez volt rég. Azóta felnõttem és az empátiám is fejlettebb lett (legalább is merem remélni). Most már elszomorítanak az ilyen felvételek és nem is nézem õket szívesen, mert most már nem rohangáló figurákat látok a képernyõn, hanem magát a katonát, az egyén, az embert és az egész tragédiát. Most már csak sajnálatot érzek és keserûséget és szánom a német katonát úgyanúgy mint az oroszt és szánom azokat az ártatlan civileket akik épp az orosz, német vagy éppen amerikai, japán, vietnámi megtorlásoktól szenvednek.
Szóval megcsömörlöttem az ilyen felvételektõl...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szerintem lehetséges, pont hátbafújta a csõszájfék.
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ui: Tudom ott csak 5 tölténnyel kellett tankot meg géppuska fészket támadni, de szerintem az eredmény közel azonos.
Apokallipszis: a második világháború címmel.
feljavított színes felvételekkel.
Elõzetes videók itt.
Ha online is akarsz játszani, akkor szerezd be az "il2 1946" programot. Ez feltelepíti az összes kiegészítõt amit a játékhoz kiadtak. Ezután tedd fel a 4.08m kieget, és ezzel up-to-date is lett a játékod, mehetsz az online légtérbe. ezen kívül vannak még modok, amiket már többször felsoroltak itt az utóbbi pár hétben, olvass vissza.
Az online játékhoz kelleni fog még a Hyperlobby és a TeamSpeak. Google a barátod ezeknek a letöltésénél 😊
Joy tekintetében sztem elõször egy alapot vegyél, mert ha nem tetszik nem a drágát kell kidobnod. Egy Saitek Evo sztem tökéletesen megfelel a célnak.
Aztán ne szegje kedved, ha párszor lelõnek, én is 4 halál 1 túléléssel kezdtem. Mára (kb 5 év után) ez kezd megfordulni 😊
Üdv,
Glo
A segítségeteket kérném két dologban. Még kezdõ vagyok a szimulátorokban, inkább stratégiáztam. Az akciós game-ek nekem túl rövidek, hamar végigvihetõk.
Már vagy 4 éve megvan az IL 2-nek az elsõ példány, de csak most próbáltam ki és egész jó.
Az elsõ kérdés: melyik joyt vegyem meg?
A második: gondolom már több példánya is létezik az il2-nek, felsorolnátok a megjelent részeket, úgy tudom van csendes-óceáni része is.
Elõre is köszi a segitséget mindenkinek!!
Mûködik, szép, jók a hangok (eddig sem volt rossz), szép a felhõzet.
Repülésegy U2 fedélzetén.
U2spyplane
A Béna.
Ja és nagyon sok új térkép + az AAA Com. Inst. tartalmazza a 4.09 Patch-et.
Összeségében sokat dob a játékélményen.
1. Készíts a biztonság kedvéért egy másolatot a MODs mappádról és töröld utánna az egészet.
2. AAA Community installer
3. UI. 1.1.1 patch
4. LW Serverpack 1.2
5. AC_Installer_v3_8plus Halifax
jon lefele
Kerhetnek egy linket az AAA Community Installer -hez.
koszi
Logitech az joyt eddig nem tudott csinálni. Kormányt igen van is nekem,de joyt azt sajnos nem. Bár lehet ez most sikerült nekik.
Nem is értem mi lehet a nehéz abban,hogy csináljanak egy strapabíró minden igényt kielégítõ cuccot. Komolyan mondom egyszer nekiállok és fabrikálok egyet ,de olyat ,hogy sose megy tönkre. Lesz benne acél,meg csapágyak ,meg ilyesmik😊) Lehet lesz vagy 20kg,de tartós lesz.