IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Legjobb, hogy realisticen marker jelzi az enemy gép irányát, mikor felhõbe megy... a gépek mozgása, meg erõsen billentyûs. És akkor nincs is belsõ nézet?

Her Laca
Ezz kell nekünk
Bocs hogy ide írok ,de a honlapunk nem üzemel.
A 302 esek küldték ,valami új War ,nagyon ígéretes.
Szerintem ki kéne próbálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Chazz76
"amit a shit eltalál lángba borul" kicsit deja vu érzésem van.

Ne a reality-t nézzétek, ez egy über-arcade játék. Gyakorlatilag minden amit a shit eltalál lángba borul. Mitha napalmmal tüzelne 😊
A csúcs a kiengedett kerékkel harcoló Hurri 😄
Az elétartás jelzõ, az ikonok, a tûzerõ mindent elmond 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

TG Gida
69.9.37.26:8800
pass:mk108

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
És ip-je is van?

Her Laca
ja hogy a fene megenné.
alternatíva a bob servernek van ts e.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Negwar
Bedöglött a szerver, Twilek sem tudja mikor indítják újra. 😊

\"This is a good day to die!\"

TG Gida
Hejj!Nem mûködik a TS?!

TG Gida
Illa berek, nádak erek...

Amikor az elsõként meghalt motoros barátom temetésén voltunk, akkor gondoltam végig az egészet életrõl-halálról.... amikor láttam a koporsón az 1969-1996 feliratot... ami akár az enyém is lehetett volna...
Szörnyû kimondani, de a tizensokadik után már szinte "hozzászokik" az ember, annak ellenére, hogy minden haláleset nagyon megrázó. Volt, hogy egy hónap alatt 3 barátom halt meg.
Gida: ebbõl az egyik a szarvasi P.Zoli volt.

Ha olyan filmeket akarsz nézni, amiken valakiket eltalálnak, de nem lesz bajuk, akkor keress paintball videókat...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ez valami förtelmes!

Her Laca
Mondtam már ,hogy ne rinyáljatok!!!
Fókát neki oszt nincs az a Spit ami ellenáll!😊)

Jaja. No és a Shiten hiába robban vagy 3 20-as, repül tovább, a Bf meg néhány találattól már robban is.
Én azért kipróbálom.
Tudom <#kocsog><#lama>

Ben007
shitfire? <#boxer>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

A lyukas szárnyú Shitfire és Hurricane továbbra is kifogástalanul repül...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Jajj ne!!! Herótom van ettõl. A youtube-t is ellepték ezekkel a videókkal. Már alig lehet találni valami értelmes felvételt.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Szerintem is a légnyomás az oka, mert simán a levegõbe emelkedett a manus. Ha eltalálta volna az ágyú akkor atomjaira hullott volna.

Szepy, régen én is így néztem a filmeket, hogy kerestem az elesõ katonákat. Aztán megnéztem moziban a Ryan közlegény megmentését, ahol Spielberg elég hihetõen mutatja be a partraszállást, talán túl hihetõen is (tudom, Halivúúúd meg effektek, meg a lövedék nem megy 50m-t a víz alatt). Na annyi nekem elég is volt az elesõ emberekbõl egy idõre. Persze biztos más lenne a szitu, ha harcba kéne menni, a vagy-én-vagy-te alapon mûködõ csatában szerintem mindenkit a robotpilóta vinne elõre, elmélkedni meg lelkileg összetörni ráérnénk utána..

galimatika
A keleti kultúrkörben van egy hagyomány ahol a halál mint meditációs téma jelenik meg. Maga Buddha is azt mondta, hogy a halálon való elmélkedés a legerõteljesebb gyakorlat. Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy benned is együttérzést és empátiát váltott ki a sok szenvedés amit a filmeken láttál. Szerintem fontos, hogy az ember valamilyen formában találkozzon a szenvedéssel, mert felébreszti a kis nárcisztikus álomvilágából.
A mai steril világban nem nagyon találkozunk a halállal szemtõl szembe. Persze van aki a technikát, a repülõket és páncélosokat vizslatja a képeken és persze vannak olyanok is akik a halált keresik.
Fura, de mindkettõ érdekes az ember számára.
Csak érdekesség de az olyan emberek mint te akik a halált keresik és annak megjelenési formáit, gyakran lesznek lelkészek, mûvészek, vagy látnek el karitatív munkákat.
Az egyetemen pszichológiát halgattam és ott az ilyen embereket csak úgy hívták, hogy kiváló alapanyag.
Egyszóval szerintem kell egy kis "instant" halál a mai embernek, hogy elgondolkodjon azon mennyit ér az élet ami körülveszi, mert anélkül csak az ösztönök és a tudattalan cselekedetek maradnak, amik elkerülhetetlenül pusztulást vonnak maguk után.
Egyébként megértelek.
Elnézést a nagyon OFF témáért.

OFF

Volt idõ amikor én is csorgó nyállal néztem minden csata jelenetet amit archív felvételeken lehetett látni és mitöbb, mit nem adtam volna érte ha mutatják amint éppen eltalálnak valakit és az holtan esik össze...

Ez volt rég. Azóta felnõttem és az empátiám is fejlettebb lett (legalább is merem remélni). Most már elszomorítanak az ilyen felvételek és nem is nézem õket szívesen, mert most már nem rohangáló figurákat látok a képernyõn, hanem magát a katonát, az egyén, az embert és az egész tragédiát. Most már csak sajnálatot érzek és keserûséget és szánom a német katonát úgyanúgy mint az oroszt és szánom azokat az ártatlan civileket akik épp az orosz, német vagy éppen amerikai, japán, vietnámi megtorlásoktól szenvednek.

Szóval megcsömörlöttem az ilyen felvételektõl...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
Egy idejig biztos csak kiabálva értette meg a parancsokat. Tuti halláskárosodás.

OFF
Szerintem lehetséges, pont hátbafújta a csõszájfék.
ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ha a párttitkár azt mondja hogy fûszoknyában hulahoppozzanak akkor azt csinálják. Aki nem csinálja azt meg lelövik, ala Ellenség a kapuknál.

Ui: Tudom ott csak 5 tölténnyel kellett tankot meg géppuska fészket támadni, de szerintem az eredmény közel azonos.

Chazz76
Haha,hihetõ hogy a harcok sûrûjében ilyen hatalmas lobogó vörös zászlókkal rohangálnak,ide lõjjél Hermann.itt vagyunk.

rudanjoe
már nagyon várom én is....

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

galimatika
Azt néztem én is. Nem sokat vacakolnak. Gondolad a légnyomástól esik el?

Az kemény mikor 0:15-nél elsüti az ágyút a fickó mellett..

galimatika
Szeptember 6.-án 21.00.-kor indul egy sororozat a National Geographic channel-en.
Apokallipszis: a második világháború címmel.
feljavított színes felvételekkel.
Elõzetes videók itt.

Ja, és olvasd el a F.A.Q.-t itt fent pirossal, sokat segít 😊

Szia!

Ha online is akarsz játszani, akkor szerezd be az "il2 1946" programot. Ez feltelepíti az összes kiegészítõt amit a játékhoz kiadtak. Ezután tedd fel a 4.08m kieget, és ezzel up-to-date is lett a játékod, mehetsz az online légtérbe. ezen kívül vannak még modok, amiket már többször felsoroltak itt az utóbbi pár hétben, olvass vissza.
Az online játékhoz kelleni fog még a Hyperlobby és a TeamSpeak. Google a barátod ezeknek a letöltésénél 😊

Joy tekintetében sztem elõször egy alapot vegyél, mert ha nem tetszik nem a drágát kell kidobnod. Egy Saitek Evo sztem tökéletesen megfelel a célnak.

Aztán ne szegje kedved, ha párszor lelõnek, én is 4 halál 1 túléléssel kezdtem. Mára (kb 5 év után) ez kezd megfordulni 😊

Üdv,
Glo

Üdv mindenkinek!

A segítségeteket kérném két dologban. Még kezdõ vagyok a szimulátorokban, inkább stratégiáztam. Az akciós game-ek nekem túl rövidek, hamar végigvihetõk.
Már vagy 4 éve megvan az IL 2-nek az elsõ példány, de csak most próbáltam ki és egész jó.

Az elsõ kérdés: melyik joyt vegyem meg?
A második: gondolom már több példánya is létezik az il2-nek, felsorolnátok a megjelent részeket, úgy tudom van csendes-óceáni része is.

Elõre is köszi a segitséget mindenkinek!!
Én is szenvedtem, de HerrLaca segített megoldani. Ha vannak fent modok, az sem baj. (nekem a 4.08-tól kezdve sound mod0.93, aaamod pack2.7,aaa community és a többi is fent volt.) Féltem is, ha felteszem az 1.2-es communityt, szétesik az egész. De nyugodtan lehet rörölni a mod mappát, és az aaa communitytõl kezdeni az installt, ahogy írtad.
Mûködik, szép, jók a hangok (eddig sem volt rossz), szép a felhõzet.
Nem egészen idevágó de nagyon érdekes és egyben lenyügözõ video:
Repülésegy U2 fedélzetén.
U2spyplane

A Béna.

galimatika
Jól látod. Mindenképp próbáld ki.<#nevetes1>

42nd Intruder
Tehát ha jól értem, akkor ez tartalmazza az összes szükséges és a community által legjobbnak tartott modokat? Mert akkor az zsír 😄

galimatika
Ami még fontos! Egy szûz 4.08-ra telepítsd fel a felsorolt Mod-okat.
Ja és nagyon sok új térkép + az AAA Com. Inst. tartalmazza a 4.09 Patch-et.

galimatika
Nagyon sok új repülhetõ gép. Szépek a hangok az effektek. Minden gépnek van saját kabinja, a régi kabinokat feljavították.
Összeségében sokat dob a játékélményen.

42nd Intruder
Hali! Valaki elmondaná, hogy ezzel a telepítéssel akkor konkrétan milyen is lesz aaz IL-2? Gondolok itt realitás, géphangok stb... Van lent nekem pár mod de már fene se emlékszik, hogy lettek feltelepítve, aztán sose lehet tudni mikor kell mégegyszer felrakni az egészet:

1. Készíts a biztonság kedvéért egy másolatot a MODs mappádról és töröld utánna az egészet.
2. AAA Community installer
3. UI. 1.1.1 patch
4. LW Serverpack 1.2
5. AC_Installer_v3_8plus Halifax

koszi szepen!
jon lefele

Her Laca

Sziasztok!
Kerhetnek egy linket az AAA Community Installer -hez.
koszi

galimatika
Nagyon jó kis oldal. Két napja fedeztem fel és rengeteg érdekes dolgot találtam.

Her Laca
Én meg nem az FFB-rõl értekeztem,hanem a potikról😊))
Logitech az joyt eddig nem tudott csinálni. Kormányt igen van is nekem,de joyt azt sajnos nem. Bár lehet ez most sikerült nekik.
Nem is értem mi lehet a nehéz abban,hogy csináljanak egy strapabíró minden igényt kielégítõ cuccot. Komolyan mondom egyszer nekiállok és fabrikálok egyet ,de olyat ,hogy sose megy tönkre. Lesz benne acél,meg csapágyak ,meg ilyesmik😊) Lehet lesz vagy 20kg,de tartós lesz.

kurva szép képek. már bocsánat 😊
Hmmm... közel egy évig használtam MS Sidewinder FFB-t, csak és kizárólag az X52 HOTAS rendszere miatt váltam meg tõle. (Ja, meg mert gameportos volt)

igaz.én a logitechre írtam. de nem ebbõl vontam le következtetést a piac ffb-s joyaira. eddig csak negatívumokat hallottam hosszutávon az ffb-rõl, de íme itt vagytok Ti, az ellenpélda 😊
galimatika

galimatika