IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondod, hogy nincs élet az Il-2-ben TrackIR nélkül?
Én 6-7 éve játszom nélküle...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
És még ezt is😊)

Revidiálnom kell nekem is az álláspontomat. Lehet a veres oldalon a helyem. Ezek után.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A Dongók fórumán találtam."Novi góóód"
Ezt meg kell osztanom veletek is.😊)

köszi

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
A szerver cím: twilek.hu a jelszó:tspass

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

inkább jobb lenne ha megadnátok hova mit írjak hogy közvetlenül lépjek be asztalról.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

a kényszer vitt rá elhiheted... <#gonosz3>

Her Laca
Gépet bõvítettél?????????
Nem hiszem el. Biztos csak viccelsz. Tuti.

A honlapról beléphetsz.

Na, kénytelen voltam gépet bõvíteni (alaplap miatt) és újra is pakoltam a rendszert. Valaki légyszi adja már meg hogy hogyan lépek be a ricsi ts-re.
Elõre is kösz.

kamaszaki
Hiába van az embernek joy-a, ha nincs trackIR😞 Én spec ezért hagytam abba, mikor még el sem kezdtem...

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

TG Gida
Újra mûködik Twilek TS szervere.Várunk minden szobapilótát aki még nem kapott permanens bant.

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Az az IL2 compare vagy valami hasonló. Menj fel a pumák oldalára amit mondtam és onnan le is tudod tölteni õket.
A joy -t meg megkérdezem, de ha jól emlékszem 3000 huf az ára. Estére megmondom.

Az a program érdekelne amiben összelehet hasonlítani a gépeket. Mondtad hogy a G2 jobb mint az F4. ezeket akarnám megnézni hogy miben jobb és rosszabb. A másik meg a joy amit mondtál hogy lehet hogy eladó. A vezeték nélküli saitek. Az is érdekelne ha nem túl drága.
TG Gida
<#lama>

galimatika
Privát üzenteben elküldtem az e-mail címemet. De ha nem személyes a kérdés akkor itt is nyugodtan felteheted.

Menürendszer? Küldetésrendszer? A küldit a szerver adja dogfigthban, online warokban meg megszerkeszti valaki a slotokból...

Ezzel arra akartam csak utalni, hogy a játék sava-borsát a multi adja. Single-ben az ember max. gyakorol vmit quick mission builderben nagy néha, oszt ennyi.
Köszönöm!!! Még csak azt, hogy itt sokan ismerik Galibát és nem tudjátok véletlenül az email címét, mert otthon kerestem de nincs otthon viszont kéne vele beszélnem.
PhantomAss
elevator trim néven találod a controls között

GOOBY, pls

Galiba monddta, hogy trimmeljem a gépet mert akkor az szinte egyhelyben megfordul. De melyik az a trim ami a magasságit állítja? Tudnátok segíteni. Galibát nem érem el.
Her Laca
Ha a kérdés felém irányul,már mint ,hogy miért nem tetszik,hát írhatnék oldalakat. De nem teszem. Nézd még az IL2 sem egy hú de nagy szimulátor ,de ez a förmedvény biztos nem az. Márpedig az ember felállít magának egy szintet és általában az alá nem akar menni.
A menürendszer meg felõlem a világ legjobbja is lehet azzal nem lehet repülni😊
De ha neked bejön akkor hajrá! A te dolgod és semmi esetre sem szeretnék az ízlésedbe beleszólni. Jó szórakozást hozzá,de mint mondtam itt nem sok információra számíthatsz.

Nohab
Van neki, de nem hiszem, hogy nagy élet lenne benne.
miért nekem teccik😄tény,hogy nem olyan mint a PC-s IL-2 ok de attol még jo😊
de konzolra nemis lehetne ilyen szimulátort csinálni tul sok a gomb😄
de a Menurendszere meg a kuldetésrendszere nekem jobban teccik mint a PC-s IL-2 knek valahogy jobban kiigazodok rajta😊

PSN ID:misi2mezei

galimatika
Gyakorlatilag csak a neve ugyanaz, de igazából semmi köze az IL2-höz.
Nyisson már valaki egy topic-ot annak a rettenetnek.

Her Laca
Most esett le. ""KB 10 perc bombázás után""
Mennyi bomba fér arra a kütyüre?

Her Laca
Ez egy rajz. Ebbõl aztán meg nem mondja senki pontosan melyik verzió. Szerintem.

Ben007
valaki megmondaná ez milyen szerkentyû?addig eljutottam hogy P-40 de a verzióra nem jöttem rá<#nemtudom><#help>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Her Laca
Játszanak EEEEEEEEE? Csak evvel játszanak . Normális (persze szerintem) ember nem is igen játszik mással,max más szimulátorral.

Negwar
Ámen 😊

\"This is a good day to die!\"

Her Laca
Negwar picit gonoszkodott😊) Ne is foglalkozz vele.😄
Sajnos ezen a fórumon nem hiszem ,hogy tudna válaszolni valaki is a feltett kérdésedre. Ahogy ismerem a tisztelt tagságot ,aszt hiszem nem tévedek túl sokat ha azt állítom ,hogy ezek akkor fognak az általad említett förmedvénnyel játszani amikor anyósuknak ló legel a sírján. De lehet akkor se. Nézz utána hátha van külön topikja .

Negwar
Persze mert tripla csavart orsóból kell oldani a bombát a templom torony mellöl és akkor gyõzöl. Ja és utána jön a fõ ellenség, ha eljutsz odáig akkor írj...

\"This is a good day to die!\"

TG Gida
Mi az hogy!

na megszereztem az IL-2 Sturmovik:Birds Of Prey-t😊de elakadtam benne😞
most a Batle of Stalingrad 2. kuldetésében vagyok asszem IL-10 el kell menni vagy (IL-2😄)na mind1 nem az a lényeg hanem hogy nemtom mit kell csinálni mert bombázom a foldon lévo tankokat de nem lesz semmi csak Mission Failed😞persze nem rogton hanem kb 10 perc bombázás után...pls akinek esetleg megvan és tudja mit kell irja le vagy kuldjon PM et!
elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

Husimoto
Sziasztok, gondolkozom az 1946 beszerzésén. Van még értelme régebben sokat il-2 ztem single. Játszák még a játékot sokan multiban? Lehet hülye a kérdés akkor elnézést, mert ha még van közössége a játéknak akkor befektetek én is egy példányra Steamen! Köszi elõre is.

Nálam ilyenkor Tir USB ki-be, és minden megjavul.
Hátha!

Igen,közben olvastam a rof fórumon..

PhantomAss
szeva Zsolti, rég láttalak
köszi a hsz-eket, de kb 4éve van trackirem, szóval kipróbáltam mindent amit lehet..most törlök minden gombkiosztást a játékban és megnézem mi lesz
egyébként az új account jó gondolat 😊

GOOBY, pls

Sanyo
Lehet újat csinálni.

www.pcpilot.hu

A ROF Demo alatt nem mûködik a TrackIr-je.
Phantomass,nem lehet a 72 órát újrakezdeni,ha egy újratelepítés után másik emaillel csinálsz új accountot?

i robot
Ki-be kapcsolás F9, center F12. Ez hogyan lehet nálad demo, vagy milyen demo-ról beszélsz?

Chazz76
Freetrack-el tolom(mármint az IL-2-t),de kipróbáltam a demót is,és tökéletesen mûködik ugyanazokkal a beállításokkal,mint az IL-2.A center nincs beállítva,sose volt rá szükségem,nem mászik el.

Sanyo
Nem lehet hogy a TrackIR center gombját valami már használja a játékban? Nekem megy simán, az "í" gombon van a center, még soha nem volt gond vele.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
jah...így könnyû 😮)))

GOOBY, pls

Her Laca
Titkot árulok el😊) Nincs TR em😊

PhantomAss
nálatok megy a trackir rendesen? nekem holnap lejár a demó és nemtom belõni, nincs center..egyszerûen nem tudok játszani vele

GOOBY, pls

A "kezelõfelületért" viszont tökön kéne rugdosni õket. Meg a töltési idõkért...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Én azt látom pár óra játék után,hogy ezeket a fûrészeket nem egy nehéz kordában tartani. Az hogy figyelni kell a motorra ,olajnyomásra rendkívül tetszik. A fények a kabinban ,a városok ,a táj mind mind nagyon jó. Asszem megrendelem. A lövésnél kell odafigyelni de már sikerült jó párszor lefûrészelnem szárnyakat. Mindenesetre tényleg jó lett.

Elsõre felszálltam full realban. Én lepõdtem meg a legjobban...

Her Laca
Skacok!
Feltettem ezt a Rise of Flight demot.
Hát szép ,meg jó nagyon. Mondjuk minden ai-t lelõttem elsõre aki szembe jött. Persze nem mélyedtem bele csak a levegõbõl indulva,de jó volt azt elmondhatom.

Ez csutkára ugyanaz mint az AW. Még a honlap felépítése is.

Amúgy jót tenne sztem a dog szeróknak, ha az AW-hoz hasonló rendszert tudnának fejleszteni, úgy, hogy ne kelljen órákig ülni egy slotban egy fél óra repülésért, amit 3x kell restartolni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..