IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 6-7 éve játszom nélküle...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Revidiálnom kell nekem is az álláspontomat. Lehet a veres oldalon a helyem. Ezek után.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt meg kell osztanom veletek is.😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem hiszem el. Biztos csak viccelsz. Tuti.
A honlapról beléphetsz.
Elõre is kösz.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Isten áldja a pogányokat!
A joy -t meg megkérdezem, de ha jól emlékszem 3000 huf az ára. Estére megmondom.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Ezzel arra akartam csak utalni, hogy a játék sava-borsát a multi adja. Single-ben az ember max. gyakorol vmit quick mission builderben nagy néha, oszt ennyi.
A menürendszer meg felõlem a világ legjobbja is lehet azzal nem lehet repülni😊
De ha neked bejön akkor hajrá! A te dolgod és semmi esetre sem szeretnék az ízlésedbe beleszólni. Jó szórakozást hozzá,de mint mondtam itt nem sok információra számíthatsz.
de konzolra nemis lehetne ilyen szimulátort csinálni tul sok a gomb😄
de a Menurendszere meg a kuldetésrendszere nekem jobban teccik mint a PC-s IL-2 knek valahogy jobban kiigazodok rajta😊
PSN ID:misi2mezei
Nyisson már valaki egy topic-ot annak a rettenetnek.
Mennyi bomba fér arra a kütyüre?
valaki megmondaná ez milyen szerkentyû?addig eljutottam hogy P-40 de a verzióra nem jöttem rá<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Sajnos ezen a fórumon nem hiszem ,hogy tudna válaszolni valaki is a feltett kérdésedre. Ahogy ismerem a tisztelt tagságot ,aszt hiszem nem tévedek túl sokat ha azt állítom ,hogy ezek akkor fognak az általad említett förmedvénnyel játszani amikor anyósuknak ló legel a sírján. De lehet akkor se. Nézz utána hátha van külön topikja .
\"This is a good day to die!\"
most a Batle of Stalingrad 2. kuldetésében vagyok asszem IL-10 el kell menni vagy (IL-2😄)na mind1 nem az a lényeg hanem hogy nemtom mit kell csinálni mert bombázom a foldon lévo tankokat de nem lesz semmi csak Mission Failed😞persze nem rogton hanem kb 10 perc bombázás után...pls akinek esetleg megvan és tudja mit kell irja le vagy kuldjon PM et!
elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
Hátha!
köszi a hsz-eket, de kb 4éve van trackirem, szóval kipróbáltam mindent amit lehet..most törlök minden gombkiosztást a játékban és megnézem mi lesz
egyébként az új account jó gondolat 😊
GOOBY, pls
Phantomass,nem lehet a 72 órát újrakezdeni,ha egy újratelepítés után másik emaillel csinálsz új accountot?
www.pcpilot.hu
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Feltettem ezt a Rise of Flight demot.
Hát szép ,meg jó nagyon. Mondjuk minden ai-t lelõttem elsõre aki szembe jött. Persze nem mélyedtem bele csak a levegõbõl indulva,de jó volt azt elmondhatom.
Amúgy jót tenne sztem a dog szeróknak, ha az AW-hoz hasonló rendszert tudnának fejleszteni, úgy, hogy ne kelljen órákig ülni egy slotban egy fél óra repülésért, amit 3x kell restartolni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..