IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Trimmel ez a mozgástér nem nõhet,ha jól gondolom.
Azokon a gépeken ,huzallal ,netán rudazattal mozgatták a kormányszerveket.
Tehát légi harcban maximum annyi elõnye lehetett ,hogy nem kellett koppig húzni a botot a pilótának,így kényelmesebb volt vagy lehetett a dolog.
Gondolkodjatok csak el egy pillanatra. Na most jutott eszembe. Nem tudom ,hogy az akkori gépeken a magassági ki volt e bõvítve külön trimm lapokkal ,amely külön vezérelhetõ volt ,mert ha igen akkor valóban lehetett vele operálni. Utána kéne nézni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Hol itt a baj?
link
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tobak Tibor írja a Pumák földön égenben, hogy a trimmet õk (azaz a pumások) is használták a forduló további szûkítésére.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Olyanom nekem is van a szekrény tetején😊)
Csak nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni a látványvilágban😊)
Minden fullon,maxon. De köszi még egyszer.
Azért félévente én se akarok 40-50 pénzt kiadni videó kártyáért😊
Most Mercire gyûjtök,kitaláltam ,hogy veszek egy CLK 230 ast😊
Természetesen Coupet!
Il2-t egészen kultúráltan vitte csak aztán váltottam ATI-ra. 5000 kemény magyar forint.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Egyébként grat a belépéshez, biztosan jó a csapat.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De fontos ,hogy minimum a 8800GT szintjén legyen.
Az ár csak annyiban érdekes,hogy nem akarok nagyon sokat kiadni mert tervbe vettem egy felsõ kategóriás kártyát ,de hát mire ideérnek az új ATI-k az még jó pár hónap.
És ugye addig se IL2 se Rise of Flight,se Loc On😞((((
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Van valakinek Gts 250 es karesza?
Végleg megadta magát a videó kártyám,és komoly dillemában vagyok.
Vagy veszek egy nagyon jó kártyát,ami ciki mert hetek múlva jönnek az új Ati szériák. Vagy veszek egy használt 8800 ast de a neten mindenki beütötte a fejét mert 20 körül kínálgatják. Aquaba 25 újonnan.
Vagy ezt a gts 250 et néztem ami egy picit jobb mint a 8800 GT olyan 9800GT+ kategória. Na ezt is megkapom 25 ért.
Ezzel mondjuk kihúzom még egy fél évet vagy akár egy egészet is.
És aztán veszek valami aktuális komolyat,addig talán ki is forrják magukat meg az árak is mérséklõdnek.
na szóval van e valakinek ilyen 250-s ,és ha igen mik a tapasztalatok.
de ez már az új változatokban szerintem Lostech😊
Fókát kell megtanulni jól repülni és kész😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
No meg a sebességre. Az adja a legjobb stabilítást.
Észrevettem,hogy már akkor kiválok ha csak egy picit is kezd elõnytelen lenni a helyzet,és gyûjtök kraftot. Pedig régebben aztán leálltam én miden helyzetben pörögni forogni😊
Ez már beteges lesz,vigyázz😄D
Elméletet nem tudom mögötte, de személyes tapasztalat, ha egyszer ráérzel sokat segít. Ugyanis a gép stabilitása a legfontosabb egy közvetlenközeli légiharcban ahol már elkopott a sebessége mindkét félnek és óllózással próbáltok a másik mögé kerülni. A túlzott trimmeléssel instabillá tehetõ a gép (persze megfelelõ irányba) így helyzeti elõnyhöz juttathat akár.
Persze ezzel folyamatosan kellett játszani. Olyan volt mint a prop-pitch.
De ugyanez volt a helyzet az egy körben röpködés közben is, ha ráhúztad a trimet akkor szûkítette a fordulót minden különösebb sebességvesztés nélkül.
De mint mondottam én az újabb ufováltozattal már nem játszottam. Pac. Fighters utolsó patchéig toltam online. (valszeg megváltozott)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..