IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Szia! Persze, hogy emlékszek. Még az AAA-n szervezõdtünk😊 Üdv itt nálunk<#wave>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Na, most jutottam el odáig, hogy a játékot online is kipróbáljam az új géppel ne csak offline. Az elsõ észrevételem miután a betonra kerültem a felszálláshoz, hogy "bakker ez ugyanúgy lagol mint eddig! Összevissza csúszkálnak a gépek!". Aztán pár másodperc múlva rá kellett jönnöm, hogy csak annyi van, hogy semmi sem szaggat, hanem megy minden megy mint kés a vajban, csak ez nekem hirtelen úgy tûnt, hogy mindenki gyorsított felvétellel mozog. <#idiota><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv a fórumon! <#wave>

acidrain
Sziasztok, még új vagyok a fórumon, kb 2 éve IL 2-zök, 1 szájborg evo-val, általában 109 -est repülök, néha fókát.

Elvétve megtalálható vagyok a BOB1940 -en, esetleg akinek ismerõs a nicknév, (csak azért írom mert itt nekem ismerõs innen 1 pár)az valószínû ott látott 1edül ugyanis a géppár másik tagja ráhagyta a repülést.
Remélem nem baj, hogy írtam magamról pár sort, mindenkinek jó vadászatot!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nesu
Zsírrr!!!<#nevetes1><#taps>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

bocs ha vótmá'

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem kell félni. Valamit én baxtam el a feltelepítésnél (gondolom azzal, hogy engedélyeztem a saitek bill+egér telepítését is). Ha kell a joynak és kedvem is lesz hozzá majd felrakom.

galimatika
Ja igen. Bár nem korhatáros a dolog, de egy bizonyos kor alatt a jelentkezõk nem tudják még kellõ komolysággal és tisztelettel kezelni a dlogokat. Nyilván vannak kivételek, de egy tizenéves ifjonc még nem egy kiforrott személyiség és pont e kiforratlanság egy idõ után nagyon megterhelõ tud lenni mások számára. Ez nem kritika hanem a fital kor sajátossága.

galimatika
Kaptam egy privát üzenetet amire itt válaszolnék.
Szádhoz jelentkezni nem nálam, hanem írásban annak a századnak a fórumán ahova menni szeretnél, az arra kijelölt topic-ban.
Ami a leg járhatóbb út, egy századhoz való bejutásra, ha együtt repülsz velük. Így kéopesek felmérni a tudásod, és hiányosságaidat és ami fontosab eldõl, hogy milyen ember vagy. Ez nagyon fontos, hisz ezek a századok összeszokott baráti társaságok ahova igenis be kell tudnod illeszkedni és azonosulni tudni az ott lévõk elképzeléseivel.
Megmerném kockáztatni, ez fontosabb mint az, hogy le tudsz e szállni ötbõl ötször.

galimatika
Lehet nekem ezután fog elmenni<#wow2><#wow2><#wow2>????

galimatika
Nekem is fent van az SST de semmi bajom a hangokkal. Hogy a csudában lehet az?

hátha valaki tanul belõle. Van már hangja az il2nek mióta letöröltem a joy SST bizbaszát (Saitek Smart Tech.)

Sejtettem, hogy ez a baj.

Chazz76
Átesés határán vagy:surrogó hangot hallasz;a szárnyvégnél fehér csíkot látsz,ekkor kezd leválni az áramlás a szárnyról;elkezd rázkódni a gép.Próbáld megfogni a vasat,ha van pedálod,lépd be ellentétesen finoman,sokat segít.Tényleg fõ a gyakorlás,hogy ráérezz,mi meddig.
Kezzd Fókával,elég könnyû túlhúzni viszont szinte magától kijön belõle,ha már érzed,a többi géppel könnyebb lesz(kivéve a Cobra,ami ritka alattomos jószág).

Her Laca
A játékban a joy értékeit be tudod állítani . Nos a magasságid max értékét vedd le 90 körülire és nem tudod átejteni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Végül is mindegy. Nem sztárolom,csak megemlítettem. Van még rajta kivûl jó pár krapek akik ellen örül az ember ha elmenekül.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja néha vacakol a nete.De tény ,hogy bitangul érzi a dolgot.
Annó még tõlem kért tanácsot ,de aztán nagyon belejött . Kérdezgettem ,,hogy használ e trimmet,meg féklapot ,de semmit. Egyszerûen pont jó idõben csinál minden manõvert és ennyi,az energiáját nagyon jól megõrzi.
Mondjuk mást se csinált mint 1vs 1 dog .

Husimoto
Steamen megvettem a gémet. Könnyû fokozaton nincs gondom vele. Persze kinek van.😊 De már normál vagy reális fokozaton sajna kész vagyok. Tudom gyakorlás-gyakorlás. De tudok valamit ajánlani, felszállni már sikerült. De sajna a fordulóknál általában vagy átesem, vagy inkább dugóhuzóba és puff. Igy meg nem igazán frankó. Van esetleg valami oldal a Faq-n kívûl amivel tudnék tanulni dolgokat? Vagy ti hogy jöttetek bele? Multiban van olyan, hogy könnyûben mennek a harcok vayg ilyenrõl ne is állmodjak?

"Na a lényeg. Trimmet nem is ismeri. Féklapot nem használ."

Igen? És te hány éves vagy királyfi??? Csak mert hogy hiszel még a... <#eplus2>

Találkoztam már a gyerekkel többed magammal és õ is rajta volt a ts-en. Tényleg ügyes, de amikor osztotta az észt hogy õ se nem trimmel se nem flapsezik miközben tapadt a csutkára trimmelt gépemre amin ráadásúl még a flaps is take-off-on volt hogy lerázzam magamról akkor rákérdeztem, "hogy igen? akkor hogy követed le amit csinálok" akkor hirtelen síri csend lett nála <#mf1>

Amúgy egyszer említette, hogy 2 hétig napi 12 órát gyakorolt, hogy 3. legyen valami dog versenyen.

...körülötte, eléggé... (bocs)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kri ellen én is dogoltam,95%-ban le is lõtt. De szerintem valami nem teljesen tiszta körülötte eléggé szakadozott a játék.
Persze ez a hiba lehetett véletlen is.
Ha jól emlékszem, az 1/2vszd.-ban van.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

.. besz...rsz" a ...röhögéstõl <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Wazzz.....gondolhattam volna<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

"Van a lobbyn egy srác, magyar. Úgy dogol ,hogy besz....rsz."

Köszönöm az elismerõ szavakat, de azért ne essünk már túlzásokba. <#nyes><#nyes>

galimatika
Igen igen! Jó a meglátás. Sokat lehet nyerni egy jól trimmelt géppel, de tény hogy nagyon hamar el is tudja dobni a sebességet.

Nem tudom õ mire gondolt, de a játékban valamiért fizikailag mást csinál a trim és mást a bot.

Pl trimmel sikerült már kihozni stabil 130-140 km/h-t is a messzerbõl, bottal meg, sok szerencsét😄 Összességében úgy láttam, amit a trimmel csinálsz, attól soha nem dugózol be. (Hacsak nem a túl alacsony sebességtõl.)
Ezért lehet játszani bothúzás+trim arányával a fordulókban, legalábbis úgy tûnt, beválik.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

galimatika
Keresni fogom.

Her Laca
Na eszembe jutott. Kri néven fut. Van vagy 16-17 éves😊
Szokott ücsörögni egyedül,várja a tudatlanokat dogolni.
Ha látod bátran próbálkozz.

galimatika
Nem vagyok egy túl büszke fajta. Tanulni belõle és szépen ellene fordítani. Ezt csinálom amióta komolyabban repülök.

galimatika
Világos!!! Akkor viszont nálad a pont. Észnél kell lenni a trimmnél, mert bizony néha el lehet vele kurrantani a dolgokat.

Her Laca
Egész szép kis névsort össze tudnék állítani azokból aki még "gondot okoznának"😄DD
A neve most nem ugrik be de ha látom ígérem bemutatlak neki😊)
Csak nehogy elvegye a kedved mindenfajta IL2 -tõl.😄

Her Laca
Nem ,nem arra gondolt.
""A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függõen, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz.""

galimatika
Ki az? Nekem mostanság csak S.P.Q.R. Cardinal okoz egy kis fejtörést.

galimatika
Szerintem a szint repülésre gondol, ahol csak mész egyenesen egy magasságon és szépen kitrimmeled a gépet, hogy ne emelje és ejtse az orrát.

Her Laca
Galiba !
Van a lobbyn egy srác, magyar. Úgy dogol ,hogy besz....rsz.
Na a lényeg. Trimmet nem is ismeri. De pl csutka gázon kavar ,az elején rászúrja oszt sanyi. Féklapot nem használ. De garantálom 10 bõl 20 szor lelõ ,(engem is) . Ja van neki egy 3000 forintos joy a.
Szóval okoskodhatunk itt mi asszem 😊)

Her Laca
Ezt ha kifejtenéd bõvebben.
Mert szerintem sok mindent lehet köszönni a trim-nek dog közben de,hogy a stabilitást?
Ezt most halál komolyan kérdezem.
Mert ugye a német ,de talán az összes vadászon is a magasságit trimmeled.
Na odáig rendben van ,hogy egy egy jól megválasztott pillanatban lerövidíti a fordulási sugarat ,de amennyit használ úgy sokat ronthat is a helyzeteden ,lásd sebességed elkopik. Tehát csínján kell bánni vele,persze ha jó idõben használod úgy elõnyödre válik,de a stabilítást még mindig nem értem.

Bucser
Tévedés. A trim értelme nem ez az IL-2-ben.

A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függõen, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DonZorro
Hangkártya driver újrahúz???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Wááá bakker hogy erre nem jöttem rá!!!!!!! <#idiota><#wilting>

van egy sejtésem, hogy amióta a joy-t telepítettem fel azóta nem mûködik. de ezt inkább csak magamban mondom, mert csak ötletelek...

Tegnap este Galibánál láttam mit is jelent légiharcolni. Hihetelen dolgokat csináltak õ meg a Dongósok, legalábbis nekem nagyon bejött. A felét sem tudnám utánnuk csinálni, hát van mit tanulnom. Én kipróbáltam a trimelést és abban jobb hogy nagy sebességnél is egyenesen megy a repülõ és nem kell a joyal egyenesben tartani ezért jobban lehet célozni <#gun>
Próbáld meg a hangbeállításnál állítgatni. Van egy legördülõ menü, Custom sound, Headphone stb stb.. Lehet a DirectX-ed nem csípi a progit.

Azért megyeget a harc anélkül is. Mi lenne ha még trimmelnék is.. <#violent><#kocsog>

(Valszeg mégtöbbször lõnének le <#idiota>)

DonZorro
Kapcsold be Szepy Testvér a hangszórót az IL2-nél is... <#idiota><#vigyor><#vigyor0><#kacsint><#vigyor2><#buck><#papakacsint><#awink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

galimatika
Én még mindig el vagyok képedve, hogy van aki nem trimmeli a gépet. Bár ahogy tegnap fogalmaztál, amit nem ismer az ember az nem is hiányzik.

Én a mai napig anélkül játszok. Bár már erõsen fontolgatom, hogy átváltok freelook-ra, mert kikoptak a hotas-ban a potik, és nem annyit fordul a nézet amennyit szeretném, hanem hol 2-t hol 3-mat. És dog közben elég zavaró.

Ja, és trimm-et se használok <#nyes>

Viszont ha lesz freelook ráteszem a trimmet a hotas-ra. Gyûjtök a trackIR-re is. A számlaszámom ahova az adományokat várom: 117.... <#nyes>

nincs valakinek ötlete miért nincs hang az il2 alatt? amúgy minden máshol van hang.

Bucser
évekig játszottam IL-2-t TrackIR nélkül😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

galimatika
Figyu Laca! Ha akarsz róla beszlnni...........
remélem minden rendben?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ja, Laca mielõtt félreértenéd, a második mondat nem rád értendõ, csak az elsõ, de az is csak smile-al. Okés?

az ilyenek linkelgetéséért jobb helyen hadbíróság jár! A sok <#kocsog>

Ez már perverz... <#wow1>