IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elvétve megtalálható vagyok a BOB1940 -en, esetleg akinek ismerõs a nicknév, (csak azért írom mert itt nekem ismerõs innen 1 pár)az valószínû ott látott 1edül ugyanis a géppár másik tagja ráhagyta a repülést.
Remélem nem baj, hogy írtam magamról pár sort, mindenkinek jó vadászatot!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szádhoz jelentkezni nem nálam, hanem írásban annak a századnak a fórumán ahova menni szeretnél, az arra kijelölt topic-ban.
Ami a leg járhatóbb út, egy századhoz való bejutásra, ha együtt repülsz velük. Így kéopesek felmérni a tudásod, és hiányosságaidat és ami fontosab eldõl, hogy milyen ember vagy. Ez nagyon fontos, hisz ezek a századok összeszokott baráti társaságok ahova igenis be kell tudnod illeszkedni és azonosulni tudni az ott lévõk elképzeléseivel.
Megmerném kockáztatni, ez fontosabb mint az, hogy le tudsz e szállni ötbõl ötször.
Sejtettem, hogy ez a baj.
Kezzd Fókával,elég könnyû túlhúzni viszont szinte magától kijön belõle,ha már érzed,a többi géppel könnyebb lesz(kivéve a Cobra,ami ritka alattomos jószág).
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Annó még tõlem kért tanácsot ,de aztán nagyon belejött . Kérdezgettem ,,hogy használ e trimmet,meg féklapot ,de semmit. Egyszerûen pont jó idõben csinál minden manõvert és ennyi,az energiáját nagyon jól megõrzi.
Mondjuk mást se csinált mint 1vs 1 dog .
Igen? És te hány éves vagy királyfi??? Csak mert hogy hiszel még a... <#eplus2>#eplus2>
Találkoztam már a gyerekkel többed magammal és õ is rajta volt a ts-en. Tényleg ügyes, de amikor osztotta az észt hogy õ se nem trimmel se nem flapsezik miközben tapadt a csutkára trimmelt gépemre amin ráadásúl még a flaps is take-off-on volt hogy lerázzam magamról akkor rákérdeztem, "hogy igen? akkor hogy követed le amit csinálok" akkor hirtelen síri csend lett nála <#mf1>#mf1>
Amúgy egyszer említette, hogy 2 hétig napi 12 órát gyakorolt, hogy 3. legyen valami dog versenyen.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Persze ez a hiba lehetett véletlen is.
Ha jól emlékszem, az 1/2vszd.-ban van.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Köszönöm az elismerõ szavakat, de azért ne essünk már túlzásokba. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Pl trimmel sikerült már kihozni stabil 130-140 km/h-t is a messzerbõl, bottal meg, sok szerencsét😄 Összességében úgy láttam, amit a trimmel csinálsz, attól soha nem dugózol be. (Hacsak nem a túl alacsony sebességtõl.)
Ezért lehet játszani bothúzás+trim arányával a fordulókban, legalábbis úgy tûnt, beválik.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Szokott ücsörögni egyedül,várja a tudatlanokat dogolni.
Ha látod bátran próbálkozz.
A neve most nem ugrik be de ha látom ígérem bemutatlak neki😊)
Csak nehogy elvegye a kedved mindenfajta IL2 -tõl.😄
""A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függõen, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz.""
Van a lobbyn egy srác, magyar. Úgy dogol ,hogy besz....rsz.
Na a lényeg. Trimmet nem is ismeri. De pl csutka gázon kavar ,az elején rászúrja oszt sanyi. Féklapot nem használ. De garantálom 10 bõl 20 szor lelõ ,(engem is) . Ja van neki egy 3000 forintos joy a.
Szóval okoskodhatunk itt mi asszem 😊)
Mert szerintem sok mindent lehet köszönni a trim-nek dog közben de,hogy a stabilitást?
Ezt most halál komolyan kérdezem.
Mert ugye a német ,de talán az összes vadászon is a magasságit trimmeled.
Na odáig rendben van ,hogy egy egy jól megválasztott pillanatban lerövidíti a fordulási sugarat ,de amennyit használ úgy sokat ronthat is a helyzeteden ,lásd sebességed elkopik. Tehát csínján kell bánni vele,persze ha jó idõben használod úgy elõnyödre válik,de a stabilítást még mindig nem értem.
A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függõen, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
van egy sejtésem, hogy amióta a joy-t telepítettem fel azóta nem mûködik. de ezt inkább csak magamban mondom, mert csak ötletelek...
(Valszeg mégtöbbször lõnének le <#idiota>#idiota>)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ja, és trimm-et se használok <#nyes>#nyes>
Viszont ha lesz freelook ráteszem a trimmet a hotas-ra. Gyûjtök a trackIR-re is. A számlaszámom ahova az adományokat várom: 117.... <#nyes>#nyes>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
remélem minden rendben?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>