IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként jól emlékszem, hogy a játékban a 109-es nem lehet trimmelni a csûrõket? Valójában lehetett szerintem. Vagy csak bizonyos változatokon?
Újrapakoltam a teljes Il2-õt, s korábban írt file-okat az elõírt sorrendben felraktam. Betölti a kezdõképernyõt s pár másodperc után kidob az asztalra. Akár online, akár offline próbálkozom.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Gondoltam, így péntek este repülõk már egyet pár hónap kihagyás után, de ez nem fog összejönni, úgy látom. 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegnap errõl beszéltünk éppen a ts en és arra a megállapításra jutottunk,hogy nem valószínû.
Szerintünk csak a magasságit tegergették. De ez nem biztos,csak ez látszik logikusnak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A propelleres gépeken kormányfelületek alapvetõen úgy vannak behangolva, hogy középállásban, egy bizonyos sebességen (magassági kormány) és motorteljesítmény mellett (oldalkormány és csûrõ) egyensúlyi helyzetben legyen a gép. Ez általában a gépnek egy optimális utazósebessége.
A probléma trim nélkül az, hogy változhat a kívánt utazósebesség, lehet állandó oldalszél, stb. Ezek miatt folyamatosan valamilyen kormánykitérítésre van szükség (változtatjuk a kormányfelületek, mint szárnyprofilok íveltségét), hogy a gép egyenesen haladjon a kívánt irányba és kívánt magasságon. Ez a pilótára nézve terhelõ.
A trimm lapok az elsõdleges kormányfelület kilépõélén kialakított (magassági, csûrõ, oldalkormány) kis felületû, külön mozgatható részei.
Semmi más feladatuk sincs, mint a kormányfelület íveltségét változtani a kormányszervek (pedálok és bot) használata nélkül (ugye ezek is az íveltséget változtatják), úgy, hogy a beállított íveltség a pilóta ereje nélkül is állandó maradjon).
Tehát a kormányfelület kitérésének mértéket nem lehet trimlapok segítségével változtatni, ugyanakkor a trim lapok kitérítése az alapállásból kis mértékben javíthatja és ronthatja az elérhetõ maximális irányváltoztatást. Bár nem ezért lettek kitalálva, de szerintem is lehetséges ezáltal némi elõnyt szerezni azzal szemben aki nem használ trimmet.
Az a baromság a játékban, hogy:
1. a trim túl egyszerûen használható; a valóságban szerintem csak kevesek merhettek játszani harci helyzetben a trimmel (a legtöbb gépen ehhez vagy a botot vagy a gázkart el kellett engedni)
2. szerintem túl hatásos a trim, nem hiszem, hogy ilyen széles tartományban befolyásolta volna a kormányfelületeken keletkezõ felhajtóerõt
1. Töröld a Mods mappádat!
2. Egy szûz 4.08-ra kezd el feldobálni a Mod-okat.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Felpakoltam a BoB szerverhez a cuccokat az alábbi sorrendben:
1. UI. 1.1
2. UI. 1.1.1
3. LW serverpack 1.2
4. AC Installer
Ez utóbbinál a 6-ost nyomtam, ahogy azt itt a fórumon olvastam , de nem mûködik. Time out hibával kidob. Van valakinek ötlete, hogy mi a hiba, s mit szúrtam el?
Nagyon köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én már annak is örülni fogok, ha meg tudom magam lepni egy új monitorral.
AMD ék odab***nak az Eyefinity-vel az tuti! 😊)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
F4 alulról
Messzerek futószalagon
BF 109E gépsor Erla gépgyár Lipcsében
1. sisapka
2. játékpisztoj
és goooooo<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer>
Mármint nem a játék .
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ötlet?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Me-262
Nem gondoltam volna, hogy a "Junkers Jumo 004" szóösszetételt egy motoros boogie dalszövegben fogom viszonthallani 😊))
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Ami a trimmet illeti, valóban, ha használod, minden gép jobban fordul, az egyik legfontosabb a közelharcban, így nekem is egy plusz tengelyre van téve. Tengelyre azért fontos, mert ha mögé tudtál férkõzni, a full farokra trimmelés miatt negatív manõverrel könnyen lerázhat, és engem zavar a célzásban is. Egyszerûbb, mint a neutral bill.-t nyomkodni. Az il-2 ben még azt vettük észre, hogy a gép kevésbé is dobja el fordulóban a sebességét, ha trimmel téped, ami viszont már ellentétes az aerodinamika törvényeivel, mivel a trimm csak a kormánykitérítéséhez szükséges kormányerõt csökkenti, aerodinamikailag nem javít semmit a gépen, mert a légellenállás nagyon nagy része a szárnyon keletkezik ugye, az kap sokkal nagyobb állásszögben megfújást, így neki rohadt mindegy, hogy mi történik ott hátul 😊 "
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Keress valami olyat, amin van oldalkormány (a bot jobbra-balra forgatható a tengelye körül.)
A szétnézéshez szükség van a hat switch-re ami a bot tetején egy nyolc irányú nézõpont választó.
Tapasztalatból tudom ajánlani a Saitek Cyborg evot-t ami ténylegesen használható cucc.
Nos a nézelõdés az egy örök probléma.
Ha joy -odon van hat swits akkor könnyedén tudsz vele nézelõdni. Az az a kütyü amit minden oldalra tudsz nyomkodni,és általában középen van.
A poti ,a potmeter rövidítése .
A joy od szerintem nem a legjobb ,de ha neked megfelel ,és jól tudod használni akkor a világért se vegyél másikat.
Én egy Saitek joyt ajánlanék ,már ha nem okoz nehézséget.
Szóval, azt veszem ki az írásaitokból, hogy a harc közbeni szétnézésre a joy-t használjátok? Ha igen melyik gombokra kiosztva?
Mi az a poti?
Illetve nekem egy nagyon régi 6 éve vásárolt Logitech WingMan Attack 2 joy om van. Az mennyire jó IL2-zni vagy fektessek be egy kicsit komolyabb joy ba?
Köszönöm elõre is a válaszokat és sry a túlzott tudlanságért.
Üdv minden légiharcosnak!