IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Attól függ ki ül benne.
...bár ez mindenre igaz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Billegtesd oszt látsz hátra is.
Dog ban nincs ennél jobb német gép, bár én személy szerint inkább a Fókára esküszöm.
Azt szeretem amikor IX es spitek leállnak dogolni a G2 vel.
Ritka az amikor én húzom a rövidebbet.
Nem is tudom melyik német ász ragaszkodott az F4 eséhez még akkor is amikor már mindenki G6 ossal repült. Szerintem az F4 ,G2 volt az igazán eltalált vadászgép.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy a videó tényleg jó...
Az 5000-es sorozat meg már úton a boltok polcai felé. Nekem igaz 4890-van, de erõsen gondolkodok 1 5800-as felé. ( persze majd a játékok mondják meg,hogy kell-e egyáltalán 1680x1050-hez.<#rolleyes>#rolleyes>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
és pár hónap múlva veszek egy 5000 es Atit. Ezt meg beteszem a fiam gépébe. Pár hónap és kb 60000 körül már biztos lehet kapni majd valami ütõs kártyát,de lehet kihúzom a BOB megjelenéséig ,mert mit lehet tudni😊)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Met kb. 30-35 körül, már van Fer. 4870-es is.4870 árgép
Osztottam ,szoroztam és holnap elhatolok venni egy 4850 ati kártyát.
Nézegettem használtakat,de becs szóra az emberek beütötték a fejüket,vagy fogalmam sincs mit gondolnak, de egy használt 8800GT ért 20-22 ezreket kérnek. Újonnan veszek 9800GT -t ami ugyan az 25-26 ért.
Meg atit ami sokkal gyorsabb ,korszerûbb ,25 ért. Mikor jelzem a figuráknak ,hogy mondjuk 15 -öt hajlandó vagyok adni a használt kártyáért,hát elküldenek melegebb éghajlatra.
Hol élnek ezek????
De találkoztam olyan hirdetéssel is,hogy 28 ezer,mert tuningos a kártya.
Kész vagyok teljesen😊))
Lenne egy problémám!
Sajnos vodafosos netem van,kb 2 hónappal ezelõttig semmi bajom nem volt az il-2 szerókkal.De most azt csinálja hogy piszkosul ugrál a pingem játék közben 180-1100 ig!!<#duhos2>#duhos2>Ezért fel sem tudok menni egy szeróra sem mert állandóan kidobál 3 felszólítás után!Valaki nem tudna segíteni mert már nagyon unalmas ez a helyzet!
Ja és akkor nem megy fel csak a pingem ha az opcióban a network-ben 9.6 kb/sec-ra állítom de úgy nagyon laggol vagy nem is tudom mit csinál mert egyszer ott a repülõ lövök rá majd el húz valamerre de követni nem lehet mert olyan gyorsan megy persze ez is a net miatt van!<#falbav>#falbav>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
DE a magasságiról nem találtam semmit. Annyit kiderítettem, hogy amit Richtofen kollega belinkelt, azok a fix trimmek, kívülrõl nem állíthatóak. A kabinban lévõ két baloldali kerék közül a jobb szolgált a "magassági kormánylap állítására" (németbõl való fordítás), tehát valóban a magassági lap térült ki. Innen mindenki szûrje le amit gondol.
(rásegítés alatt a teljesen kitérített kormánylapát fizikai túlhúzását értem trimmel a maxon túl)
Ez téves elképzelés. A valós trimm is így mûködik. ( nekem elhiheted, hisz tapasztalatom van benne<#nyes>#nyes>
Tehát téves elképzelés, hogy harci repülés közben kormányzási szerepe lenne. Csak a vezethetõséget segíti elõ. (természetesen ez egy valós élethelyzetben egy szalonnán nevelkedett pilóta számára nem igazán jelent nagy elõnyt<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Az állatvédõk azért vannak a szõrmebundák és nem a bõrkabátok
ellen,
mert könnyebb idõs hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... "
2010
A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák.
Magyarország: A tüdõszûrõ-állomásokat eladják egy cipõbolthálózatnak.
2015
A Világ: Az elsõ agyátültetés az USA-ban.
Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök.
2020
AVilág: Mágneses levitációval mûködõ jármûvek elterjedése.
Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.
2025
A Világ: Az elsõ ember a Marson.
Magyarország: Az elsõ ember a 4-es metrón.
2030
A Világ: Elkészül a New York - London alagút.
Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét.
2035
A Világ: Világköztársaság.
Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen.
2040
A Világ: Az elsõ lakótelep a Holdon.
Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával".
2045
A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik.
Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik.
2050
A Világ: Kapcsolatfelvétel az elsõ földönkívüliekkel.
Magyarország: Az elsõ ÁFA-csalások földönkívüliekkel.
Tehát a trimm alapvetõen kényelmi berendezés. Arra szolgál, hogy a magassági,oldal, vagy csûrõ kormánylapokat állandó meghatározott kitérítésben tartja a pilóta beállítása alapján. Értelemszerûen a kormányfelület kilépõélén fejt ki forgatónyomatékot a kormányfelület hossza által meghatározott erõkaron. Ebbõl látható, hogy többletkitérítést nem okoz a kormányfelületen. Tehát nem okoz forduló szûkítést, csak a pilótának kisebb erõt kell kifejtenie a kormányzáshoz. Így nem fárad el. Mivel alapvetõen a magasságin lévõ trimmet egy tárcsa forgatásával lehet ezeken a gépeken mûködtetni, el lehet képzelni, miközben bal kéz a gázzal fûrészel a jobb pedig a bottal birkózik, vajon a trimmet mivel tekergetheti egy 4-5 G-s forduló közben.
az ac installerbõl nem jó a sima 3.8, hanem a "3.8 plus Halifax" -ot használd
Kicsit átgondoltam: a trimlapok maguk méretüknél fogva majdnem jelentéktelenek a gép közvetlen irányváltásában. Igazából arra jók, hogy a kormányfelületek maguktól térjenek ki bizonyos mértékben.
találtam egy ábrát is: remélem jó a link