IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha neked ez itt a mennyország akkor éllj benne bár nem tudom mi tetszik benne annyira az Il2 -n kívül :)
Si vis pacem, para bellum
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.06.22. 00:33:39
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én már ott vagyok. :-)
két ilyen kevély népet mint ez a 2 nem látott ez a világ. A japók sem semmik. Az egyik leglustább nép is egyben. Fehér alap, piros korong. Semmi kreativitás. :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.22. 00:12:55
Én már ott vagyok. :-)
D9
Egyébként nem csoda hogy felsőbbrendűnek tartják magukat ugyanaz az ősük mint a zsidóknak. De még két ilyen kevély népet mint ez a 2 nem látott ez a világ. Na de nem baj jön a bélyeg meg a 3. templom azt kész vége már nemsoká
Si vis pacem, para bellum
Amíg nem találod magad egy zuhanó repülőgépen. :))
Amerikában meg itt-ott működne.
Nálunk olyan ajvékolás lenne a rasszistafasisztanácikok magyarokról (<#action>#action>TASZ, AI, HRW, MSZP, SZDSZ, Liberálisok, DK, Együtt-PM, Brüsszel, Vatikán, Juncker, Cohn-Bendit, Soros Gyuri, Netanjahu... soroljam még?), hogy az egész várost tényleges életfogytiglanra varrnák be, 7 generációra előre...
És ezt most nem poénból írtam...<#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.06.21. 10:50:56
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GOOBY, pls
Ez viszont jó! Mindenki a pokolra jut, amig van két vallás. Mivel ateista vagyok enyém a mennyek országa.<#taps>#taps>
Ez jó.
Ami képet alább linkeltem, ott meg kiképzőtábort létesítenék a katonáinknak. (éleslövészet)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.21. 10:20:12

Basszus, mint a makákók :-)
Basszus, mint a makákók :-)
Ha lehet hinni már a hírekben.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.20. 11:23:26
Forrás? :)
www.smart-bus.hu
"...Ami meglepetés: a szlovák kormányfő kemény kiállása Orbán mellett. Robert Fico a Globsec biztonsági konferencia péntek délutáni panelbeszélgetésén azt mondta: „Magyarország tiszteletet érdemel azért, hogy megpróbálja saját erőből megoldani az illegális bevándorlás következtében a határain kialakult helyzetet. <…>…> Szeretném bizonyos értelemben kifejezni tiszteletemet Magyarország iránt. Arról ugyanis nem sok szó esik, hogy Magyarországra több bevándorló érkezett, mint Olaszországba vagy Görögországba. És nem voltak rendkívüli csúcstalálkozók, senki nem kért semmit. Most azonban, amikor a migránsok Görögországba vagy Olaszországba érkeznek, ráadásul kisebb számban, mint Magyarországra, ebből egyszerre világméretű probléma van...”
A CloD-ban még Spitek is voltak a hangárban és a fiam úgy csinálta meg. A feleségemet is szidta a Spites :-)<#hehe>#hehe> ( a fiam anyját LOL )
Ez durva:
Az afrikai népség sajnos olyan amilyen ,ha a fehér ember nem megy oda akkor ezek a mai napig kőkorszaki körülmények között élnek ,ami valszeg jó is lenne nekik,nem lenne nagy a népszaporulat ,oszt ellennének. Dolgozni nem akarnak ,sose voltak híresek erről,pont annyit csinálnak ami az életben maradásukhoz kellett. Az ,hogy pl az usa ban rászoktak a melóra csakis annak köszönhető,hogy volt a rabszolga tartás,és kénytelenek voltak. Félreértés ne legyen én nem bántom őket ,olyanok amilyenek ,de kíváncsi sem vagyok rájuk. Meg kell nézni délafrikát mi is lett abból az országból,amint a feketék kezdtek el intézkedni.
Ja tudom, ez csak egy álom, ez nem mostanában fog megvalósulni. Ott van az a hatalmas földrész, Afrika, és kb. 3/4 részén nyomor van az idióták miatt akik a saját hasznukat nézik. Pedig simán élhető hely lehetne...
GOOBY, pls
http://alfahir.hu/kialtsa_taxi_budapest_es_elobujnak_szegeden_a_bevandorlok
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.06.17. 20:36:52
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Egy csak egy megoldás lenne a probléma kezelésére,de azt senki sem meri, akarja
felvállalni.Háború,azaz erővel "rendet " tenni azokban az országokban ahonnan
jönnek ezek az emberek. De maga a háború így is elkerülhetetlen lesz ,csak nem
mindegy számunkra ,hogy hol fog lefolyni.
És még egyszer. Nincs humánus megoldás sajnos.
Ezek a menekültek nem passzióból vágnak neki az ismeretlennek ,sokszor a pici
gyerekükkel a karjukon,hanem mert már nincs veszteni valójuk. És nem érdekli már
őket sem veszély sem kerítés sem semmi.
Én tudom milyen az amikor emberek minden veszélyt vállalva nekiindulnak ,nem
érdekli már őket akkor semmi,ha meghalnak az sem. Láttam annó ilyen embereket
nem keveset ,elhihetitek nekem.
Persze nem azt mondom,hogy ide kell engedni őket.Közel sem.Ha csak egy két ,vagy
pár tucat eltérő vallású,kúltúrájú család lenne az nem probléma,hisz
asszimilálódnak ,de tömegben már nem fognak ez egyértelmű.
Ráadásul ezek az emberek ,nem csak ,hogy kúltúrálisan mások,de hasztalanok egy
fejlett európai országban ,hisz sem tudásuk sem semmi olyan értékük nincs ami
hasznos lehetne egy egy befogadó országnak.Csak terhet jelentenek.
És persze ha már jó sokan vannak akkor bizony elkezdődik a fosztogatás,a sok
kiéhezett fiatal férfi bizony nekiesik az asszonynépnek ,összepiszkítják a
környezetüket (mást nem is nagyon tudnak,lévén az emberi szükséglet az már csak
ilyen) ,így egy egy társadalomnak bizony védekezni kell ellenük ,és fognak is csak
idő kérdése. Addig van szerencsélyük a bevándórló tömegeknek amíg csak a
rendőri ,katonai szervekkel kerülnek kapcsolatba,de ha majd az európai népesség
fog vadászni rályuk ,akkor elkezdődik az a bizonyos háború mint fentebb
említettem.Mert akkor majd ők is védik magukat ha tehetik.A Franciáknál már
lassan el is jön ez az idő,de nem csak ott.
És a kör bezárult.
És most már azt is kár boncolgatni ki miatt is lett mindez így ,ez már történelem
sajnos, a folyamat megállíthatatlan.
Történelmi pillanat tanui lehetünk kollegák,egy új világégés van kialakulóban a
szemünk előtt,bár azt hittem az én életemben ilyen nem fog bekövetkezni.
És ,hogy mennyire is mindegy nekik ,itt tisztán látható.
https://www.youtube.com/watch?v=Dsd7Yxb1lik
Az az EU-s ország ahova nem mennek vagy csak a töredéke jut el,meg röhög a markában és köszöni jól megvan.
Mert nem hallottam semmi hirt arról , hogy az EU vagy más támogatná az országot , hogy ugymond eltartjuk a bevándorlókat akik az ő országába ment volna.
Az is egy bicskanyitogató dolog, hogy egy bevándorlót alanyi jogon megilletnek a gyogykezelések, ingyen fogászat és akár kemo kezelés is, addig egy tisztes államporgálnak sulyos pénzeket kell fizetni vagy hosszú hónapokat várni rá.
A napi ellátás összege is messze meghaladja egy dolgos állampolgár napi keresetét vagy segélyét, akkor hol van itt igazságos rendszer?
Egyébként meg minden európai ország fogadjon be x% bevándorlót a régi gyarmatairól, országelhagyási tilalommal.
Mi járnánk a legjobban a Ferenc József-föld okán... <#awink>#awink>
Illetve volt még valami icipici kínai gyarmatunk is, de annyi kínai úgyis van itt, amennyi a kvóta lenne.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.06.17. 07:22:44