91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #85727 Ált. iskolai tananyag... Pontosabban az egyik legegyszerűbb gyakorlat az elektromosság terén, közvetlenül az elemcsere és az akku töltés után.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.02.05. 18:23:23 -
#85726 Én is most vettem észre vaterán a hirdetést, nem tudom mért kell itt így lehúzni a gyereket,keres rajta pár ezret hát egészségére.
Ebay-en még drágábban, 40 euróért árulnak hasonlót. Az meg , hogy "és egy sima párhuzamos kapcsolást csak meg tud mindenki oldani" , hát köszi nekem pl. fogalmam sincs hogy kell. -
Kurfürst #85725 A TrackIR-el tényleg csak az a gond, hogy mocskosul drága. 20-at még megérne nekem, de 60-ért ki van csukva. Sajnos monopolhelyzetben van a gyártó, annyit kér érte, amennyit nem szégyell. :/ -
Paladin #85724 Mielőtt kitörne a "háború" : szerintem mind egyetérthetünk abban, hogy a POV-hoz képest a freetrack is hatalmas élmény, és a trackir pedig minden tekintetben profibb és jobb megoldás nála.
Hogy kinek melyik éri meg, ott van szerintem csak a vita. Kinek-kinek a zsebe, meg a szimezés fontossága dönt.
-
#85723 Ez az ár érték dolog elég szubjektív, én pont nem kezdtem bele, hogy melyik éri meg jobban, mert ha valaki max 10e Ft-ot szán ilyen fejmozgás követőre, akkor neki a freetrack a legjobb megoldás. Ha valaki ki tud adni 60-at, akkor annak trackIR. Viszont azt látni, hogy aki kiadott érte 60-at, az nem nagyon akar azután megválni tőle, pedig hardveraprón vissza tudná kapni a pénze nagy részét, ha el akarná adni - akár használtan is. Ha a freetrackhoz képest semmi pluszt nem nyújtana, akkor ez nem így lenne. -
Valka78 #85722 Én '46, clod, arma II -ben használtam csak, de kompatibilitási problémám nem volt. Annyit mondhatok, hogy sokkal jobb, mint pov kapcsolóval vacakolni és ha az ember egyszer már megszokta, akkor egyenesen fényévekkel jobb, (görbéket amúgy itt is lehet állítani, szerintem szoftveresen ez is tud annyit) vacakolni, meg állítgatni tényleg kell, de ha kész, akkor már jó. Mindez kb 2500 Ft-ért.
Trackir-t soha nem használtam, így nem tudom mi a különbség, de hogy 60K-t nem adnék érte az biztos. Ja. A trackir-nek nincs valódi ellenfele a piacon (gondolom jogi problémák miatt) azért ilyen drága. Na ez a lehúzás. Ha kiderülne, hogy az előállítási költsége 10K Ft, nem lepődnék meg túlzottan... -
#85721 Hogy miért jobb a TrackIR? Jobb a frissítési frekije (3Pro felett már 120 Hz, de 4Pro-nál régebbit amúgy sem szabad venni, azokban nincs 6DOF). Bárki aki ismerőseim közül nálam kipróbálta, mind elsőre ezt mondta, feltűnően sokkal simább a mozgás. A freetrack 30 Hz-es kamerával egy vicc, a 60 Hz már nem annyira rossz, de az is még pont a fele annak, amit a TrackIR tud. A kamera felbontása egyébként nem túl nagy, viszont az érzékenysége sokkal jobb, mivel speciálisan erre tervezték. Atomstabil a végállásoknál is (track clip-el), a szoftvere sokkal jobban állítható, különböző görbéken húzhatod be az érzékenységét, hogy középen finomabban mozogjon, de végállásba se kelljen túl sokat fordítani a fejeden. Van benne egy egyszerű gombnyomásra aktiválható "precíz mod", akkor egy sokkal laposabb görbére vált, és például erős zoomnál is teljesen jól kezelhető. Simán tudok klikkelni az MFD gombjaira akkor is, ha zoomolok. Ja, és ami még fontos, hogy minden szimulátor támogatja. Nem véletlen, hogy a TrackIR mai napig ilyen drága, és ennyire nem lehet venni használtan sem.
A freetracknál rengeteg problémád van a szoftverrel, nem csak egy napos retlekés, és utána pöpec, mert akkor senki nem venne trackIR-t. Ha kijön egy új patch, akkor lehet, hogy már nem működik (mint fél éve kb a DCS alatt kellett egy teljesen más szoftverre váltani, nem emlékszem a nevére, valami oroszos hangzása volt). A program sokszor lefagy (akár játék közben is), vagy eleve el sem indul.
Én elég régóta trackIR-t használok, a freetrack pontos belvilágát nem ismerem, de mi, akik rendszeresen repkedünk együtt, sokan sokféle megoldást használunk, és arra viszont emlékszem, hogy freetrack-el rengeteg probléma van. Pogi például nem is olyan rég váltott trackIR-re, ha erre jár majd elmondja a tapasztalatait. -
Valka78 #85720 Ja, kb mint a zsiguli vs. volkswagen (nem dízel) -
RepeszElek #85719 A Bos-al müködik a freetrack? -
sakkay #85718 Nem kell pl. szarakodni vele, amikor pár program kiszűri', meg pontosabb. Én ezért cseréltem le a free trackamet. -
RepeszElek #85717 Mindegy most a lényeg nem is ez hanem hogy mitől trackir a trackir, mert való igaz ezt én is megtudom csinálni, és ha a beállítások miatt egy egész szabadnapom is rámegy akkor is pár ezer nem 60 !, de ha egy hétig szarakodok vele míg tökéletesítem akkor is megéri, ha a végén ugyan olyan jól teszi a dolgát max. nem olyan csinos :P
Szóval most már komolyan érdekel hogy mitől trackir a trackir és miért nem csinál mindenki otthon, tényleg csak hogy ne kelljen szarakodni, puszta kényelemből fizet súlyos összeget inkább az ember? Nem hiszem, főleg a magyar nem ilyen :), nem tűnik logikusnak...
Nah akkor áruljátok el a titkot ! -
#85716 Ez igaz, nem TrackIR-ként kellett volna hirdetnie. -
Valka78 #85715 Az sem átbaszás hogy 8K, mert nem kötelező kifizetni. Én csak a kameráért fizettem 2K körül, a többit az itthon talált vackokból raktam össze. Monnyuk nem is néz ki a olyan faintosan, mint a srác cucca, de teljesen jól műkszik. Amúgy a Jeep is jó példa :D
A trackir örülhet, hogy fogalom lett :) -
#85714 Nekem semmi bajom vele, mindenki azt aggat a fejére amit akar, és annyiért, amennyit nem sajnál rákölteni. Csak a névhasználat miatt érzem úgy hogy nem ugyanazt kellene használni. Hívja fejmozgás -követőnek, vagy bármi másnak.
Például ha dzsip-et árulnak nem mindegy hogy az Jeep, vagy parancsnoki UAZ, pedig hasonlítanak egymásra.
-
#85713 És mi a baj vele? Megrendelem a kamerát 3000-ért, kihozza a futár + 2000HUF fuvardíjért, beülök az autóba, elmegyek a elektronyos boltba megvenni a ledeket, vezetéket, ellenállást, anyámkínját, hazamegyek, 1 óra mire összerakom a cuccot, közben anyázok, mert nem forr össze a vezeték, aztán végre csak kész lesz. És akkor még az is lehet, hogy elbasztam valamit és nem működik. Simán megér 8000-et. :) -
#85712 Ez akkor is átk*rás! Ez nem TrackIR, hanem egy kamera, plusz 3 led egy clip-en. Nyolcezerért. :D
-
Valka78 #85711 Gondolom, hogy tudja, meg azt is, hogy az emberek így jobban tudják mi ez, sőt ha megguglizzák a trackir kifejezést ezt is kidobhatja a kereső. Amúgy meg hungarocell, stihl fűrész, flex, stb.... -
#85710 Amikor már ilyeneket gyárt valaki, nem hiszem el, hogy annyira sötét legyen, hogy ne tudja mi az a TarckIR. -
#85709 Sztem , ahogy irod is , nem mint TrackIR-ként árulja , hanem mint bármilyen fejmozgás érzékelő gyűjtőnévként.
MErt itt is és a freetrack topicban is felajánlotta, már régebben, hogy készit akinek kell ledes clip.
-
Paladin #85708 Nekem is ez volt az első reakcióm.
De eszembe jutott, hogy sokan szerintem fel sem fogják, hogy a TrackIR egy adott márkanév, nem pedig a műfaj neve. (Itt a fórumokban is többször látom, hogy olyan csereszabatosan használják egyesek, hogy néha nem is tudom, hogy konkrétan TIR-ről, vagy valami házi headtrackerről beszélnek.)
Szóval el tudom képzelni, hogy nem átb*szás a célja. -
#85707 "Merész"? Fogalmazzunk úgy, hogy ordas nagy csalás. Qrva anyját az ilyennek, aki egy ismert termék nevével akarja balekokra sózni ezt a szart :/ -
#85706 Meg saját magad olcsobban is kihozod ugyan ezt a felállást.
A kamera 3k ért megvan a többi meg filléres mutatvány és egy sima párhuzamos kapcsolást csak meg tud mindenki oldani a ledekkel. a szoftver meg ingyen van. -
Paladin #85705 Azért ezt TrackIR-ként kiírni kicsit merész... :) -
#85704 nem olyan fejlett mint a TIR, de jobb a semminél. Én a múltkor egy tizesért vettem TIR 3-ast, persze nem valószínű hogy lesz hamarosan eladó ennyiért.
8k-t szerintem megér, bár azért azt vedd figyelembe hogy sokat kell szívni a beállítással.
Legalábbis ezt mondják, én nem használtam ilyet még. -
RepeszElek #85703 Persze hogy le lehet szedni őket, én gyengébbnek érzem az orosz gépeket a játékban, sőt vért izzadok velük mire megfelelő energiát gyűjtök a támadáshoz míg a messerrel pik pak 4-5 ezer méteren vagyok és lecsapok!
Persze nem találok el senkit sem de legalább marad energiám elmenekülni, csak nézik ki volt ez a barom aki túlrepült rajtunk és miért haragszik annyira a fákra :D
Fordulóharcról meg annyit hogy egyszer egy orosz garantált fakoporsóval azaz egy lagg-3-mal próbáltam egy messer után menni,
(miért ne? :D)
de nagyon lassan repült így én is lassítottam hogy ne repüljek túl rajta viszont ennek hatására az én gépem átfordult és lezuhantam de az messer megcsinálta a kört. :)
Ennek ellenére azért az orosz vadászok is folyton leszednek mint mondtam szóval nem kérdés hogy ügyesek, nagyon ügyesek, de egyszer egy yak-ból néztem ahogy egy messzer rárepül a társamra majd felkapja a gépet és szinte gyertyában emelkedett, rögtön az jutott eszembe hogy az orosz pilóták hogy belehettek szarva mikor először megláttak 1941 nyarán egy ilyen "ufot"
Régen sokat repültem , minden második nap legalább két három órát, mára csak havi két három órát repülök, és persze folyamatosan figyelem az események a játékkal kapcsolatban de csak a gépek szeretete miatt, de sokat dobna a dolgon ha letudnám cserélni a gépemet mert a gtx 660-as kártyám már rég nem a legjobbak közt van, és persze egy trackir az sokat dobna de sajnálom rá a pénzt....
De egy ilyet akarok venni. Mi a véleményetek?
http://hardverapro.hu/apro/trackir_fejmozgas_koveto_rendszer_elado
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.03. 12:45:54 -
sakkay #85702 Mondjuk azért le lehet szedni azokat a Jakokat, csak nem feltétlenül fordulózva. Habár fél éve nem játszottam vele...gyakran repülöd? Lehet valamikor megint nekidurálom magamat. Bocsi rossz helyre küldtem..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.02.02. 22:29:21 -
#85701 Ismerős élmények! -
RepeszElek #85700 A Bos-ban viszont továbbra is köszönöm minden tanácsot amit eddig tőletek kaptam mert ott tuti hogy valamit mindig rosszul csinálok [#zavart1
Ezt főleg akkor láttam be mikor a yak-al repültem és a messer úgy fordult utánam mint egy ufo, és sehogy sem tudtam lerázni, nah mondom átülök én is egy ilyenbe aztán az első yak ami szembe jött le is szedett :D :D
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.02. 17:48:29 -
RepeszElek #85699 Ezt nem értem most.
A távolság csökkentésével nő az átütés esélye egy régi T-34 -es 1941ből simán átvitte a Tiger péncélját a maga 76 mm-es ágyújával, és ezt nem én mondom hanem Otto Carius, könyvében leírja hogy milyen távolságról jelentettek veszélyt, oldalról, hátulról, előröl, minél közelebb mész annál nagyobbat üt az ágyú, azt a tankot szét kellett volna szednünk hármunknak így vagy úgy, és tudtam hol vannak a gyenge pontok (mindenki tudja hamar terjed a híre a játékban) de volt hogy mellé lőttem azt is beadta volt hogy a gyenge pontot akkor sem történt semmi, ezt sokan úgy hívták hogy random generátor...
Mikor a BOS-al játszom aminek a költségének a rám eső részét kifizettem azzal hogy játszom vele, ahányszor felmegyek online-ra repülni egyből le is szednek tök mind1 milyen nemzettel és géppel vagyok én tutira meghalok azért mert béna vagyok, de én ezt belátom és próbálkozom viszont sikerélmény.....az nulla!!! de a legtöbb ember nem olyan makacs mint én sokan csak egy kis könnyed szórakozásra vágynak és erre jó a wt és társai.
Viszont a WT csak egy játék,ráadásul árkád szóval nincs vele semmi gondom addig amíg valaki nem akarja megmagyarázni mit csinálok rosszul
Túlságosan érdekel a második VH hadtörténelme. és sokat olvastam és kutattam a témával kapcsolatban azért vagyok ilyen nagyon okos és beképzelt
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.02. 17:32:39 -
Kurfürst #85698 Sebzésmodell, átütési értékek nem változnak, teljesen ugyanolyanok az esélyek a prém és nem prém játékosok között. Nem kell összeesküvés elméletek szőni, egyszerűen nincs alapja.
A Jumbo mondjuk szívatás, de azon ne lepődj meg hogyha odaállsz mellé és rossz helyen lövöd meg, visszalőhet és te is megnyúvadhatsz. A Jumbo lassú és gyenge az ágyúja, azzal hogy odaálltál mellé, gyakorlatilag a saját előnyeidet (mozgékonyság, tűzerő) negáltad. A német pct. gránátokban pedig kevés a robbanóanyag, az USÁKoknál, oroszoknál jellemzően sok, a program sebzésmodelljében pedig (sajnos) a robbanóanyag a fajsúlyos, ez neked nem előnyös. Próbáld ki simben ott kicsit máshogy megy, majdnem minden lövés halálos.
Ha tudod hogy hova kell lőni hogy one shotold, lőj oda, ha nem vagy biztos, biztos ami biztos alapon lőjj a toronyra hogy mire megjavítja beragadt tornyot, helyet cserél a legénység a hullákkal még bevihetsz neki pár kokit, felgyújthatod a motortérre adott lövésekkel stb. Ha van poroltója (nem biztos), akkor is max. 2x tudja oltani, közben sebződik, a 3-ik pedig tuti halál.
Mivel matchmaking van (nagyjából egyforma erős harckocsik és gondolom a játékosok sikerrátája is számít, hogy kit sorsol össze rendszer), a rambózás ritkán sikeres. Jól kell helyezkedni, lesállásból, domb mögül kell lőni. A valóságban is így ment, a Tigrissel is pontosan ugyanolyan sunyin kell játszani, csak több esélyed van túlélni a hibákat. -
RepeszElek #85697 Egyébként egyszerű...
Te hogy érnéd el hogy minél többen játszanak az ingyenes játékoddal?
Vegyük alapul a wot-it,wt-t meg a többi iyen jellegű ingyenes játékot:
Attól ingyenes hogy minél többen jöjjenek ez gondolom egyértelmű, aztán majd azok költenek, okos rávezetés az egész.
Az emberek viszont csak azzal játszanak ami tetszik nekik és élvezik azt.
Nincs más hátra kell egy jó téma ami sokakat érdekel de ahhoz hogy élvezzék is ne csak tetsszen nekik sikerélmény is kell, mert ha folyton pofán lőnek akkor megsértődnek és otthagyják. Mit tennél?
Én azt hogy a játék törekedjen az egyensúlyra! Írnék egy olyan algoritmust vagy mit (nem értek hozzá) ami fenntartaná az emberek érdeklődését.
Én nem egyszer jártam úgy hogy Kv-1-el Tigriseket lőttem ki mert valamitől megtátosodott :D
Szó mint száz, mikor elkezdtem a játékot 300 méterre is pontatlanul céloztam, rá 3 hónappal mikor töröltem a játékot már 1000 méterről is legalább 50%-os pontossággal eltaláltam egy száguldó tankot, közben a győzelmi arányom alig alig változott.
Megnéztem mások adatlapját és láttam kb. mindenkinél hasonlóak az értékek, valahogy nagyon egyformák vagyunk.
Véletlen?
Kicsit úgy érzem mikor azt hallom hogy de a WT az nem olyan!!! mint mikor a piramis játékról akarnak meggyőzni hogy de ez nem piramis játék ez más!!
Nem a f....nem :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.02. 15:13:18 -
RepeszElek #85696 Ez meg az én történetem:
Egy sherman jumbot hárman próbáltunk szétlőni, én a párducommal megrohamoztam mert tudtam a másik két társammal el van foglalva és nem tud rám figyelni, nem emlékszem már pontosan milyen tankkal voltak a segítőim de ez most nem is fontos. Szóval odaszáguldok mellé, ráfordulok az ágyúval és az oldalába lövök, erre érkezik egy kis kép hogy repeszek repültek szét a legénysége között, mondom de jó megdöglesz, rálövök még egyszer amitől kigyullad amit egyből elolt, majd rálövök megint, de azt is túl éli, miközben a haverok is lövik illetve csak ideáig mert azokat közben one shottolta, és látom forog rám az ágyúval, áhh mondom ezzel az erő van jobb eltűnni de késő, az első találata lelassított és tönkre tette az ágyúmat, a másodiktól meg elszállt az egész torony.
Ekkor nevettem egy jó és töröltem a WT-t.
Egyébként hülyék mert bár megtehetném én sosem töltök le és török fel játékot hanem megveszem eredetiben, xbox-ra sem szégyenlek kiadni 20 rongyot egy játékért és folyamatosan veszem a DLC-ket de ezért a játékért soha egyetlen fillért sem voltam hajlandó fizetni, mert ilyen szemetek!
Tom, jól mondta:
"Ha valamiért nem kell fizetned, ott te vagy a termék". meguntam, hogy a ganjinosok lusták AI-t programozni, ezért free to play játékosokkal töltik fel a lőteret a fizetős játékosok elé
Tökéletesen egyetértek.
-
Kurfürst #85695 WT-ben nincs pay to win (a WoT-ban vannak ilyen elemek), minden kigrindelhető csak kb. 50%-al tovább tart (a premium csak research és della boostot ad). Pénzért ugyan megveheted a harckeszközöket és az upgradeket is, ezeket de teljesen mindegy, mert lehet hogy olyannal sorsol össze akinek már szintén megvan. Teljesen ugyanazokkal a cuccokkal mész mint a többi (free vagy premium) játékos, teljesen skill alapú, szóval max. azzal lehet szívni hogy összesorsol egy a másik oldalon klánban játszó, összedolgozó csapattal, a társaid meg balfaszok.
Az alapkoncepció az, hogy ha unlockolsz valami eszközt, az alapból egy lelakott példány (kopott a motor, nincs rendesen belőve az ágyú stb. - ahogy egyébként a valóságban a harctéren sem volt minden pöpec és zsír új, gyári szagú ülésekkel) és valamennyire rosszabb - de minnél többet használod, úgy rakod rendbe a cuccot (új lánctalpak jobban tapadnak, a fék jobban fog, az ágyú pontosabb, új erősebb lőszerek vannak hozzá) hogy hozza a "papír" értékeket. De ez a free és premium playernél ugyanaz. Nekem tetszik, nem az van mint a WoT-ban, hogy alapból minden úgy működik ahogy laboratóriumi körülmények között, a fejlődés pedig az hogy különféle irreális upgradeket lehet rakni az adott tankra, teszem azt Panther tornyot egy Pz IV-re. A harckocsilőszerek is teljesen máshogy működnek, németeknél, mivel jók az ágyúk gyakorlatilag az alap űrméretes lőszer mindig elég.
Alsóbb tierekben nincs még olyan nagy különbség ezen a téren sem. A matchmaking úgy működik, hogy kis szórással nagyjából azonos erejű harckocsikat/repcsiket rakjon össze - emiatt persze inkább a német ág szív, mert pl. a háború közepi/végi erős német harckocsik ezért kénytelenek szembemenni ritka/háború utána szövi/szovjet harckocsikkal, így nincs meg a történelmi fölény. A fizika pedig rohadt jó, nemrég óta be lehet rongyolni a házba, a lánctalp feltúrja a földet, havat, fel lehet borulni, korrekt model alapú sebzés van (egylövésezni lehet ha jól célzol) és nem hitpointos stb.
Valamikor majd jön a hajós része, amit a tankos rész alapján (modul alapú sebzés, részletes páncélmodell stb.) már nagyon várok. -
#85694 Vedd fel valahogy a taxizást, azonnal meg lehet mondani, hogy mit rontasz el... -
#85693 Igen, mondtad, hogy jó, már egyszer le is töltöttem, hogy megnézzem, aztán nem lett belőle semmi. A WT sem jött be, a Warshipset is meguntam 2 nap után. Ehhez sem fűznék sok reményt, mondjuk szabadidőm sincs sok, ráadásul akárhányszor játszottam ilyesmi játékstílussal, tuti, hogy mindig olyan csatákba sorsolt be, ahol szívsz a sok jobb, erősebb tank miatt. "Ha valamiért nem kell fizetned, ott te vagy a termék". meguntam, hogy a ganjinosok lusták AI-t programozni, ezért free to play játékosokkal töltik fel a lőteret a fizetős játékosok elé :)
Arcade ugrálós vacak, de a titanfall-ban például az a megoldás nagyon tetszett, hogy alapvetően kevés emberes pvp pályák vannak, viszont rengeteg AI bot is a pályán harcol. Ha a humanok ellen többnyire vesztesz is, akkor sem frusztrál, mert közben te is lősz 20-30 "enemy"-t. Érdekes, hogy máshol még nem vették ezt át. Battlefieldre mondjuk ráférne :)
Ami a pilótát illeti, teljesen egyetértek. Condorban alapból van, BMS-ben is bekapcsolható, nagyon sokat ad a hangulathoz, akkor is, ha kicsit kitakar a kabinból. CloD-nál nicns napirenden, mert egyenlőre a kabinokat kellene befejeznünk. -
#85692 Pedállal nyomod?
Szerintem BOS-ban könnyedén lehet taxizni. A legnehezebb DCS-ben. Clod-ban se egyszerű, főleg a He 111, elég gyorsan orra lehet fékezni. -
RepeszElek #85691 jó hát ez kamu már bocsánat! :)
Tudjátok hogy szerintem túl nehéz a taxizás a Bos-ban és folyamatosan hisztizek miatta ezért a youtubon kerestem videókat és semmi extra az emberek olyan könnyen gurulnak ide oda mintha csak autóban ülnének tuti a játék a szar...
Többet nem hisztizek ígérem ez volt az utolsó de az életben olyan könnyűnek tűnik!!! -
RepeszElek #85690 "tankos része nagyon jó"
csak azt nem tudom minek tették hozzá azt a sok körítést, mint pl. valósághű modellezés, játszd újra a csatákat, és a többi butuska reklám szlogent mert az egészhez még csak hardcore simesnek sem kell lenni, hogy észrevegyünk ennek a játéknak bizony semmi köze a történelemhez, magyarul nem azokat a játékosokat célozza a játék amikről vakerál itt nekik, nálam sem volt hosszú életű, ráadásul tök manipulatív akár egy játék gép a kaszinóban szóval csak óvatosan mert hallottam hogy ezek függőséget okozhatnak!
De amúgy igazad van, szerintem is a piacon a legjobb ami nem hard core!
Nah lazuljunk egy kicsit
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.01. 18:54:13 -
Kurfürst #85689 OFF. A WT azért grafikailag ott van a szeren és a tankos része nagyon jó (szvsz hibái ellenére a legjobb per pillanat azok között ami nem hard core), csak az MMO jellegű pályák csapják agyon.
A repcsis rész tényleg egy ökörködés és sok köze nincs a valósághoz, de ha egy kicsit tolod beviheted a repcsit a tankos részbe is, oda meg elég az árkád, de persze van többféle játékmód (arcade-realistic-simulation - a simulation nagyjából hozza a régi Il-2 szintjét).
Ami viszont jó benne hogy nagyon gyorsan fejlődik, és a gyűlölt mikrotranzakcióknak hála van miből fejleszteni, olyan featureok jelennek meg benne ami a komoly repszimekben akármennyi rinyálás meg várakozás ellenére sem akarnak megjelenni, pl. látható a pilóta teste. Tudom nem nagy dolog, de ezt az istennek sem akarják belerakni sok helyen, helyette van az illúzióromboló szellempilóta az üres cocpitban. -
Valka78 #85688 Nah, tényleg nem jött senki...
Majd legközelebb.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.02.01. 11:13:57