IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Elegem lett . Ha még egyszer ATI kártyán kezdenék el gondolkodni lõjetek le.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Mindenki ,már a ""hozzáértõ fórumokon"" bizonygatta,hogy az ATI hú mennyivel jobb,meg majd meglátom. Hát most megláttam. Banyek a 8800GT-m
simábban futtatta ezeken a beállításokon a dolgot. Bementem a spit vs BF seróra és akadozik. Asszem most lett elegem. Szedem szét oszt megy vissza.
Soha többet ATIT akármit is mondjanak róla. Nincs nekem kedvem küszködni egy nyüves videó kártyával.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk avval nem volt gondom,valószínû még a programozók catalistot is tudtak írni. Még most is töprengek,hogy visszaviszem,és veszek egy gts2500 at.
24 órán belül kötelesek visszaadni a pénzt ha jól tudom.
GOOBY, pls
De van egy határ,és véleményem szerint ennek a játéknak tök mindegy már milyen modern videó kártyát teszel alá különbséget nem fog látni az ember.
Az majd a BOB ra lesz jó.
Asszem most várok egy fél évet ,de lehet lesz az egy év is és majd ha kijön (két hét múlva ) a BOB akkor nézek valami után.
Addig is bõven elég ez a gépem.
De egy biztos.
Mindenki agyon dicséri az ATI-t ,de programozónak kell lenni ahhoz lassan,hogy beállíts mindent a jó mûködéshez.
NV -nél csak betettem a kártyát fel a meghajtó progit,rászúrtam az élsimítást egyebeket,oszt hasított.
Kicsit keserû a szám íze,mert igazság szerint többre vártam,semmivel sem lett gyorsabb meg szebb az IL2 õm,mint a 8800GT vel.
Meg is értem az NV-t. Minek csináljon újabb dolgokat,ha három éves cuccaik ,még mindig hozzák a teljesítményt.
Tegnap este már azon is gondolkodtam,hogy visszaviszem adják vissza a pénzemet. Három ,négy órám ment rá,hogy mindent beállítsak. Ez nonszensz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A fûrészfogazást megoldottam. De mi a ménkûnek szopatják az embert ,az nvidiával soha semmi gondom nem volt.
+ a conf.ini beállításait is át kell nézni
Próbált ki ezzel
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Más. Tetszik a Me-410D, 4db MG213-mal orrában. 920-930-nál kezd el szakadni, és nagyon jól gyorsul meg emelkedik... (Na jó, nem a Shitfire elleni közelharc az erõssége)
Lehet elkövettem életem egyik nagy ballépését ,hogy ATIT engedtem a házamba. Mi a retket kell csinálnom,hogy amikor nézelõdök ne legyenek szép nagy fûrészfogak a kereteken például. 8X élsimítás,de ha nem forgatom a fejem nincs baj. Meg már három órája küzdök vele ,de vannak még problémáim. Lehet holnap visszaviszem és veszek egy Nvidiát.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A luftwaffe ászai
A Bf109-es története
A JG 26 hadmûveleti naplója
A Focke-Wulf 190-es
Fegyvertársak
stb....
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Most jutott szembe, hogy tudtam volna ingyen adni egy ATI9250-est...<#vigyor>#vigyor>
Újra repképes vagyok😊
Csapatban sokkal jobb repülni, ez egyértelmû. Tegnap is kb 3 perc azzal telt el, hogy az 5 Hawk egymást leste, hátha elbújt köztünk egy mesza.. Szinte éreztem a tûzgombon az ujjaikat mikor folyton szembe repültek velünk, meg beálltak a 6 óránkba..
Gyere csak gyere, aztán lekenjük õket mint a vajat 😊
3 hétig nem birom ki repülés nélkül,pláne ha ilyenek vannak😄
A Béna.
Nekem alegutóbbi ilyen lményem pont valed volt Glo, meg Pogival, mikor a kötelékben támadó Swordfish hordát szétszórtuk Dunqerk parjainál. Vagy amikor azt a kóbor Hurrit megcsaptuk valahola csati közepén<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Tegnap este felmentem BoB szeróra olyan 8 felé. Szinte csak németek voltak, az a map ment ahol Dunkirk német oldalon áll. A németek célja a Le HAvre-i kikötõ bombázása. Mivel nem volt kedvem a 2 vörösre vadászni inkább dezertáltam Pogihoz, és elkezdtük hentelni Hawk-kal a németeket. Hát, ez egy über arcade gép. 2 szemberepülésbõl 2pk-t osztottam ki, egyszer Togyót üldöztük.. de ez lényegtelen. Összeállt 4-5 Hawk, és elkezdtünk LeHavre-bõl északnak repülni a part mellett, mert onnan jöttek a bomberek, egyesével kettesével.. de ami 9 tájban történt..
MEgláttam egy nagyobb köteléket messzire, kb 2km magasan. 4 gép.. aztán 6.. felettük még 2.. mögöttük még 1 és még 1..
Összesen 9 Ju88 alkotott köteléket, mögöttük nyomult egy Stuka, és felettük egy 110-essel Togyo, meg mögöttük 2 Messzer adta a fedezetet. Bevallom, irigykedtem, hogy nem német odlalon állok. A 88-asokat esélyünk nem volt utólérni, mert ahogy közeledtünk a 2 messzer egybõl felvette a harcot, a 88-asok meg szoros kötelékben távolodtak. Bevallom merszem se lett volna odamenni, inkább a Stukát gyepáltam, de az arcade Hawk-nak nem nagy a páncélzata, kiemelés közben kaptam PK-t.
Mindenesetre nagyon jó volt látni a köteléket, remélem valamelyikük csinált tracket és felteszi valahova.
Este gyertek játszani 😄
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
itt a link a fórumjának Link
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Annyi kell neki ,hogy most veszünk neki egy nagy full HD -s tv és azon akar netezni.
Én mint mondtam ötezrest akarok de amig nem lehet kapni csak kell valami amivel IL2 zök 😊 A lényeg ,hogy az IL2 õ meg a Rise of Flight jól elmenjen rajta. Na meg a Lock On.Más játék nincs is a gépemen.
Nem a pénz a probléma ,de pár hónapra nem szeretnék kétszer sokat kiadni ugyanarra a dologra. Ha beválik akkor még tudok várni is amíg mérséklõdnek az újj kártyák árai.
De nem is ez a lényeg . Pontosan az általad leírtak miatt nem akarok beinvesztálni egy 40-50 ezres kártyába. De mire kapható lesz nálunk az 5000-es széria addig azért hónapok fognak eltelni.(és a magyar árak alakulásáról ne is beszéljünk)
Feltett szándékom egy 5000 -es kártyát venni de addig is kell valami.
A használt kártyákat meg jó magyar szokás szerint majdnem az ujj áráért adják ,így ezért gondoltam hogy ez a legjobb választás.
Ha nem jönnének az ujj ati kártyák akkor 4890 est vennék.
Még gondolkoztam a gts2500 on is de talán az ATI kártyája idõtállóbb,és a fiam gépében majd ell lesz.
kb egykutya a kettõ (lehet h az ati korszerûbb, de nem sokkal erõsebb)
bocs hogy beleugatok, én most a lehetõ legolcsóbb, de még elfogadható teljesítményû kártyát venném
az ati 5xxx-es sorozat elképesztõ lesz, néztem róla teszteket, ez jól átrendezi a piacot most
persze te tudod hogy mire van pénz stb
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mint ha csak levidzsúniort hallanám 😊)) Annyi külömbséggel, hogy õ nem tenne smile-t a mondat végére mint te 😊)
Szerintem az F4 ,G2 volt az igazán eltalált vadászgép.
Ebben úgy tûnik egyetértünk 😊)
Az én hozzáállásom a következõ. Én vagyok a legjobb ,és ha mégis lelõnek akkor biztos alávaló csaló az illetõ😊)) Ez szent meggyõzõdésem😄D