IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor marad a 8800GT-m... (ha nem döglik meg)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
laca! ne mondj ilyeneket. Tudod én kérés nélkül is<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

DonZorro
Meg lesz!!! <#violent>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Na szedelõzködök oszt irány a bolt.
Elegem lett . Ha még egyszer ATI kártyán kezdenék el gondolkodni lõjetek le.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Mondjuk nekem a Core2Duo 3,3 procin a 4Gb rammal és a GTX295el nincs semmi baj. Sõt, ennek egyik ati sem ér még az árnyékába sem!!! <#nezze><#duhos2>

galimatika
Én úgy dontöttem el anno, hogy milyen kártya legyen a vasban, hogy kiírtam egy szavazást az AAA oldalán. Az eredményt nézzétek meg magatok.

Her Laca
Most próbálgatom.
Mindenki ,már a ""hozzáértõ fórumokon"" bizonygatta,hogy az ATI hú mennyivel jobb,meg majd meglátom. Hát most megláttam. Banyek a 8800GT-m
simábban futtatta ezeken a beállításokon a dolgot. Bementem a spit vs BF seróra és akadozik. Asszem most lett elegem. Szedem szét oszt megy vissza.
Soha többet ATIT akármit is mondjanak róla. Nincs nekem kedvem küszködni egy nyüves videó kártyával.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Igen Laca, ez jó ötlet! Egy igazi videókártya mindig is zöld színû volt és lesz... <#awink>

galimatika
Szokásos. Se szerver se veboldal<#wow3>

Her Laca
Nekem volt egy 9800prom anno. Na az tényleg egy bitang kártya volt.
Mondjuk avval nem volt gondom,valószínû még a programozók catalistot is tudtak írni. Még most is töprengek,hogy visszaviszem,és veszek egy gts2500 at.
24 órán belül kötelesek visszaadni a pénzt ha jól tudom.

PhantomAss
pontosan ezért váltottam 4 év ati-s szenvedés után nvidiára, és 2 éve semmi (!) problémám sincs, semmilyen játékkal

GOOBY, pls

Her Laca
Mi a baja a BOB nak?

Her Laca
Hát az biztos,hogy egy erõs géppel nagyon szép és élvezetes lett az Il2 .
De van egy határ,és véleményem szerint ennek a játéknak tök mindegy már milyen modern videó kártyát teszel alá különbséget nem fog látni az ember.
Az majd a BOB ra lesz jó.
Asszem most várok egy fél évet ,de lehet lesz az egy év is és majd ha kijön (két hét múlva ) a BOB akkor nézek valami után.
Addig is bõven elég ez a gépem.
De egy biztos.
Mindenki agyon dicséri az ATI-t ,de programozónak kell lenni ahhoz lassan,hogy beállíts mindent a jó mûködéshez.
NV -nél csak betettem a kártyát fel a meghajtó progit,rászúrtam az élsimítást egyebeket,oszt hasított.
Kicsit keserû a szám íze,mert igazság szerint többre vártam,semmivel sem lett gyorsabb meg szebb az IL2 õm,mint a 8800GT vel.
Meg is értem az NV-t. Minek csináljon újabb dolgokat,ha három éves cuccaik ,még mindig hozzák a teljesítményt.
Tegnap este már azon is gondolkodtam,hogy visszaviszem adják vissza a pénzemet. Három ,négy órám ment rá,hogy mindent beállítsak. Ez nonszensz.

galimatika
In Memoriam BoB szerver<#falbav>

galimatika
Én néha még rácsodálkozok mennyivel jobb lett az IL2 a gépcsere után. A régi gépen pl a BoB map-nél be kellett repülni a csatorna közepéig, hogy lássam a brit partokat<#zavart2> Legalább kétszer hamarabb kiszúrom az enemy-t. minõségi ugrás volt minden szempontból. El se tudom képzelni mit tudhat egy olyan kártya mint amit Laca akar majd venni. Az pl a régi alaplapba be lehet majdan tenni?

DonZorro
Nvidia 7950GT esetleg? Picit használt, de csúcs egy kártya... Occsóé megszámítom Szepy Tesó... <#papakacsint>

Ez most vicc? Erõsen agyalok hogy veszek egy jobb vidkarit a jelenlegi ati X300-nál (nem röhög!!!)de használtan. Csak most meg kell nézni mire költök mert totál lakásfelújítás közepén állok...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Na elkészültem. Mit össze nem kell ezzel babrálni ,de be kell vallanom,hogy tényleg jó. Vaj simán szépen fut . Lehet csak meg kell ismerni a catalistot.

Her Laca
Köszönöm.
A fûrészfogazást megoldottam. De mi a ménkûnek szopatják az embert ,az nvidiával soha semmi gondom nem volt.

acidrain
Laca 9.2-es Catalyst-al próbáld ki, nekem az IL2 höz az vált be.
+ a conf.ini beállításait is át kell nézni

Próbált ki ezzel

TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Rég volt ATI kártyám (9800pro), de esetleg nem lehet, hogy a Catalystban külön be kell állítani az élsimítás engedélyezését?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Most raktam fel a legutóbbi modot. Nektek is 1.1 verziószámot ír ki betöltõdéskor?

Más. Tetszik a Me-410D, 4db MG213-mal orrában. 920-930-nál kezd el szakadni, és nagyon jól gyorsul meg emelkedik... (Na jó, nem a Shitfire elleni közelharc az erõssége)

Her Laca
Srácok!!
Lehet elkövettem életem egyik nagy ballépését ,hogy ATIT engedtem a házamba. Mi a retket kell csinálnom,hogy amikor nézelõdök ne legyenek szép nagy fûrészfogak a kereteken például. 8X élsimítás,de ha nem forgatom a fejem nincs baj. Meg már három órája küzdök vele ,de vannak még problémáim. Lehet holnap visszaviszem és veszek egy Nvidiát.

Heh.. behalt a Lobby..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

rudanjoe

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Nesu
😄

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Bakker, elkapkodtad...
Most jutott szembe, hogy tudtam volna ingyen adni egy ATI9250-est...<#vigyor>

Her Laca
ÉÉÉÉÉÉÉSSSSS megvan😊
Újra repképes vagyok😊

acidrain
lehet hogy én is benézek este, legalább lesz kirelõni a pirosaknak<#gun>

Azért voltak a hurris bevetésnek árnyoldalai is 😊

Csapatban sokkal jobb repülni, ez egyértelmû. Tegnap is kb 3 perc azzal telt el, hogy az 5 Hawk egymást leste, hátha elbújt köztünk egy mesza.. Szinte éreztem a tûzgombon az ujjaikat mikor folyton szembe repültek velünk, meg beálltak a 6 óránkba..

Gyere csak gyere, aztán lekenjük õket mint a vajat 😊

azta**** asszem felreszelem a mühelygépre az il2-öt...
3 hétig nem birom ki repülés nélkül,pláne ha ilyenek vannak😄

A Béna.

galimatika
Imádom az ilyen sztorikat. Én tuti leszek este!!! Én akkor élvezem a legjobban a repülést mikor van cél, van egy csapat kötelékben, vannak védõk akik a bombereket fedezik stb, stb. Mikor valóságszagú a dolog.
Nekem alegutóbbi ilyen lményem pont valed volt Glo, meg Pogival, mikor a kötelékben támadó Swordfish hordát szétszórtuk Dunqerk parjainál. Vagy amikor azt a kóbor Hurrit megcsaptuk valahola csati közepén<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

EL kell mesélnem, mert ilyet nem minden nap lát az ember.

Tegnap este felmentem BoB szeróra olyan 8 felé. Szinte csak németek voltak, az a map ment ahol Dunkirk német oldalon áll. A németek célja a Le HAvre-i kikötõ bombázása. Mivel nem volt kedvem a 2 vörösre vadászni inkább dezertáltam Pogihoz, és elkezdtük hentelni Hawk-kal a németeket. Hát, ez egy über arcade gép. 2 szemberepülésbõl 2pk-t osztottam ki, egyszer Togyót üldöztük.. de ez lényegtelen. Összeállt 4-5 Hawk, és elkezdtünk LeHavre-bõl északnak repülni a part mellett, mert onnan jöttek a bomberek, egyesével kettesével.. de ami 9 tájban történt..
MEgláttam egy nagyobb köteléket messzire, kb 2km magasan. 4 gép.. aztán 6.. felettük még 2.. mögöttük még 1 és még 1..
Összesen 9 Ju88 alkotott köteléket, mögöttük nyomult egy Stuka, és felettük egy 110-essel Togyo, meg mögöttük 2 Messzer adta a fedezetet. Bevallom, irigykedtem, hogy nem német odlalon állok. A 88-asokat esélyünk nem volt utólérni, mert ahogy közeledtünk a 2 messzer egybõl felvette a harcot, a 88-asok meg szoros kötelékben távolodtak. Bevallom merszem se lett volna odamenni, inkább a Stukát gyepáltam, de az arcade Hawk-nak nem nagy a páncélzata, kiemelés közben kaptam PK-t.

Mindenesetre nagyon jó volt látni a köteléket, remélem valamelyikük csinált tracket és felteszi valahova.

Este gyertek játszani 😄

11000 rúpia + a szállítási költség. Az asszony már így is Kinai:-) (ferde szemmel néz rám) Elõbb megnézem a próbaváltozatot.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Eddig én csak kipróbáltam. Nagyon bejön. A demóval nem lehet a neten játszani de azt mondom próbáld ki. Én biztos megveszem ,csak elõbb ugye a videó kártya a fontosabb😊)
itt a link a fórumjának Link

Milyen a Rise of Flight? NET-en megy és van sok szeró? Érdemes beruházni? A próbaváltozat müxik-e a NET-en? Thx a válaszért.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

acidrain
laca PM

Her Laca
Gyerek nem játszik. Hangmérnöknek tanul,😊) ahhoz nem kell fullos kártya.
Annyi kell neki ,hogy most veszünk neki egy nagy full HD -s tv és azon akar netezni.
Én mint mondtam ötezrest akarok de amig nem lehet kapni csak kell valami amivel IL2 zök 😊 A lényeg ,hogy az IL2 õ meg a Rise of Flight jól elmenjen rajta. Na meg a Lock On.Más játék nincs is a gépemen.
Nem a pénz a probléma ,de pár hónapra nem szeretnék kétszer sokat kiadni ugyanarra a dologra. Ha beválik akkor még tudok várni is amíg mérséklõdnek az újj kártyák árai.

Attól függ, hogy a Fiad gépe milyen. Véleményem szerint már nem érdemes 4850-et venni.(szerintem) Egy '70-es idõtállóbb. De ha nem akarsz nagyobb játékokat futtatni rajta, akkor elég lesz.(annak ellenére, hogy nekem Gainward 4850 Golden Sampre-m volt a 90-es elõtt. Meg voltam vele elégedve, de hát az a fránya ArmA II, No meg az Operation Fleshpoint 2 Battlefield Bad Company csak kicsikarták a zsebembõl a LÉT. Igaz el jóárasítottam az 50-es karit.Volt vagy 4 hónapos. Nos ez sem éri meg az egyéves szülinapját.:-))

Her Laca
A tesztekben majdnem másfélszeres a különbség.
De nem is ez a lényeg . Pontosan az általad leírtak miatt nem akarok beinvesztálni egy 40-50 ezres kártyába. De mire kapható lesz nálunk az 5000-es széria addig azért hónapok fognak eltelni.(és a magyar árak alakulásáról ne is beszéljünk)
Feltett szándékom egy 5000 -es kártyát venni de addig is kell valami.
A használt kártyákat meg jó magyar szokás szerint majdnem az ujj áráért adják ,így ezért gondoltam hogy ez a legjobb választás.
Ha nem jönnének az ujj ati kártyák akkor 4890 est vennék.
Még gondolkoztam a gts2500 on is de talán az ATI kártyája idõtállóbb,és a fiam gépében majd ell lesz.

Kezdõnek beállított bootok ellen nem is olyan rosz:-))<#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>

DX9 OpenGL-es játékokban (pl. Il-2) szerintem sem egetverõ a különbség.

PhantomAss
azzal azért vitatkoznék hogy jóval több a 4850 mint a 8800gt
kb egykutya a kettõ (lehet h az ati korszerûbb, de nem sokkal erõsebb)
bocs hogy beleugatok, én most a lehetõ legolcsóbb, de még elfogadható teljesítményû kártyát venném
az ati 5xxx-es sorozat elképesztõ lesz, néztem róla teszteket, ez jól átrendezi a piacot most
persze te tudod hogy mire van pénz stb

GOOBY, pls

Aki ezzel viccel?<#confused>

Jaj Laca könyörgöm <#szomoru1> Hát nem azt mondom, hogy te csak viccbõl jelentesz ki ilyet, míg egyesek meg meggyõzõdésbõl?? Szerinted melyik a nagyobb gáz?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Most össze vagyok hasonlítva????<#help>

"Én vagyok a legjobb ,és ha mégis lelõnek akkor biztos alávaló csaló az illetõ😊)) Ez szent meggyõzõdésem😄D"

Mint ha csak levidzsúniort hallanám 😊)) Annyi külömbséggel, hogy õ nem tenne smile-t a mondat végére mint te 😊)

acidrain

Szerintem az F4 ,G2 volt az igazán eltalált vadászgép.

Ebben úgy tûnik egyetértünk 😊)

Her Laca
Jól van Szepy😊 Örök érvényû igazságokra most mit lehet mondani?
Az én hozzáállásom a következõ. Én vagyok a legjobb ,és ha mégis lelõnek akkor biztos alávaló csaló az illetõ😊)) Ez szent meggyõzõdésem😄D

Ez így ebben a formában nem igaz. Ugyanis G2-t elég ritkán adnak a komolyabb szervereken, Shitet meg dögivel.