IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Én szavazok és a kiccsaládot is mekkérem rá 😉

Itt is kirakom üzenõfalra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

galimatika
Ja igen! ha ráklikkeltek a linkre, akkor egybõl az õ fotója jön be é csak a szavazok gomra kéne rányomnotok.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
OFF! A lányom jelentkezett egy fotópájázatra és nagyon hálás lennék ha szavaznátok rá, mert akkor nyer egy fényképezõgépet, nekem meg maradna pénzem a pedálra. Itt szavazhattok.
Elõre is nagyon köszi.

acidrain
Voltam fenn én is pár napja, csatorna map ment.
Felszálltunk páran egymás után, három 109 es beállt kötelékbe, beálltam jobbra melléjük, kicsit távolabb, kíváncsi voltam merre mennek.
Két óránál alacsonyan nyomjelzõ lövedékek cikáztak, ezek rá se bagóztak.
Leborítottam gondoltam megnézem mi a helyzet, 5 spit üldözött 1 magányos messzert, de mire odaértem elszállt a netem.
Visszaléptem akkor meg úgy lelõttek felszállás után 2 perccel, hogy nem tudtam se köpni, se nyelni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

WoE-n volt talán egy ilyen térkép a Balaton fölött, én He-111-est vittem, és holdfényben sikerült halálpontosan szõnyegbombázni egy vonatot😄 Az utolsó pillanatban állítottam be a célzót, mert aztán megtalált a keresõfényszóró és onnantól diszkó volt az egész kabin, nem láttam semmit.

Dogolni tényleg rossz lehet, mert közben lelõttem három hurrit is<#idiota>

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

DonZorro
Ide (Csonka János Mûszaki Szakközépiskola és Szakiskola Nagykáta) jár suliba és még modellezik is? Szegényke, elég baja van már így is, ne bántsátok! Az a környék tele van ilyenekkel... <#idiota><#zavart2><#mf1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

acidrain
homályosítson már fel valaki, az se baj, ha pm ben

acidrain
elolvastam, de akkor sem vágom sajna

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
srácok valaki magyarázza már el, hogy mirõl van szó?
púzom sincs mirõl beszéltek <#conf>

Nohab
Lehet, hogy sértõnek találod a 21100. hozzászólásom, de csak nyersen fejeztem ki, hogy feleslegesen terhelnéd a trackert és a seedereket.
galimatika
Érdekes tényleg<#banplz>

Nohab
Igen, sok helyre beszúr egy képet, amit undorító módon átalakít, és beír valami ilyet "Röppenek egyet." Nézd meg az adatlapját!
Rossz tapasztalat?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Lehet, de neked nem fog tetszeni. Illetve nem kérünk hivatalos képeket HDR-rel ellátva. Köszi!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Persze, szinte csak úgy érdemes. 1-2 év offline játék után <#ravasz1>

Persze, de szerintem elég neki egy kosár is....

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

adikakk
hy all
ezt a gamet lehet multiba tolni??

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Laca, hogy áll a pedál projekt?

Most próbálgatom a szárnyaimat a Spits vs 109 szerón. Hát, elképesztõ..

Az elõbb Szlovákia map volt, igaz csak 5 percet repültem mert jött a mapváltás. Gépek: G2, G10 vs La5FN

Jelenleg: Csatorna map, Cr42, Fiat G50, E4 vs Hurri I és Spit I. A mapot az idõkorlát (3 óra) vagy a földi célok elsöprése után cserélik. Bomberek vannak, de a He111 pl loadout megkötéses. A B2 Stuka nem <#eplus2>

Ja, 4.09b1-el fut 😊)

Na megyek vissza hentelni <#violent>

galimatika
<#nyes><#nyes><#nyes> ez jó!!! Meg a mûrepülõ B29-es

sztem akkor sem kéne belerakni egy ilyen jelenetet ahol egyértelmûen látszik. ez olyan mint a gladiátorban a kondenzcsík...
... és egy Intel Core Quad sebességével számolják az elétartást és a ballisztikai adatokat <#violent>

Hát igen, lemodellezhetnék végre, hogy ütközés után mindkét vadász lezuhanjon..

A vulnerability off meg alap, mert egy ilyen köteléket kb 700m-re se tudsz megközelíteni, mert az elsõ lövés kinyírja a motorodat és/vagy a pilótádat. Sasszem Zajcevek ülnek mindenütt..

ja a véres kabin pedig odabasz 😊
egész jó, csak kár hogy a Sara nevû fóka átmegy egy p47esen és semmi baja nem lesz tõle, sõt még a gép is beleremeg. itt látszik a vulnerability off 😊 de amugy télleg fasza.
Frankó kis videó!

Mondjuk az elején csodálkozok.. azt a fókát már akkor PK-ra lõtte volna a B17-es hátsó lövésze, mikor még a felhõben repül és keresi a célt 😄

acidrain
B17 elfogás <#eljen>

http://www.youtube.com/watch?v=2tUsYJRzFWs
http://www.youtube.com/watch?v=6r-oRa_OxCE

Kép lemaradt:

KÉP

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Off : Ezen jót röhögtem. Pont olyan hülye, mint én...

Próbáld meg Galiba, hogy most próbálsz meg a régi neveddel fellépni, azaz visszaváltoztatot 102.VO__Galiba-t 102.VO_Galiba-ra.

Ha sikerül ezentúl én lépek fel Szepy nevével is 😄

Ezt az egészet nem értem. Bármire megváltoztathatom a nevem, akár pistike néven is bemehetek a lobbyra mindössze a jelszavamat kell újra megadnom megerõsítés gyanánt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A hyperfighter.sk-n kérdezd meg PM-ben...

galimatika
Biztos hogy nem telepítek windows-t! Inkább leszek Gal-Liba vagy akármi más, de én tuti nem nyúlok hozzá.

Winfos reinstall? Én már vagy 3x nyomattam újra a nevemet a Lobby újratelepítése után. Bár ehhez ugye a format is nagyban hozzájárult.

galimatika
Úgy tûnik tényleg marad a te verziód Glo. Az istenért sem jut az eszembe. Próbaltam törölni a lobbyt, de miután újratelepítettem, emlékezett a régi névre.

Hmm.. Galiba utalja, ez egyértelmû.. persze ha más is kedvet kapott <#rolleyes>

Jelzem, hogy a 102.VO__Galiba lett a nyertes pályázat.

A jogdíjat a következõ számlaszámra utalhatod: 117... <#eplus2>

Vagy 102.VO-Gal-LIBA

42nd Intruder
Köszi!

vagy lehetsz 102.VO__Galiba

Vagy közkiívánatra 102.VO_Gali-ba'

😊)

galimatika
Igen, ezt én is olvastam a fórumon. Mindenképp ragaszkodom a felhasználóhoz, hisz 102.VO_Galiba nincs még egy<#eljen>
Az lesz amit Glo ajánlott. Törlöm, és felrakom újra.

Azaz, az a pálya volt az😊 Ugye, hogy nem volt rossz pálya?
TG Gida
Ha elfelejtetted,akkor két lehetõség van:
1.Regisztrálsz egy új néven.
2.Ha ragaszkodsz a régihez,akkor írni kell a lobby fórumba és elküldi a jelszót.

Ez a második lehetõség éppen nem jön be,ugyanis nem mûködik a fórum.

Isten áldja a pogányokat!

Telepítsd újra a Lobby-t. Akkor elfelejti.

galimatika
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi módon lehet törölni egy felhasználót a Hyper lobby-n Este nálam lépett fel az egyik cimbora és mikor vissza akartam lépni, akkor jöttem rá, hogy elfelejtettem a jelszavam.

Erre emlékszem, téli pálya volt. Néhány hülye elkezdett 0m-en forgolódni a Raták ellen, mi meg fentrõl csapkodtunk. Igaz, ez régen volt, talán tavaly.

Volt már olyan is, hogy télen, éjszaka, viharban!!!
Na barátom, ott a turbulenciában ratát lõni.. az volt a kihívás 😊))

Mondjuk ez nem dogszerveren hanem valamelyik online war-ban volt.

Valamelyik serveren meg korom sötét éjszaka volt. Az volt a szerencse hogy téli map volt és fantasztikusan lehetett csapkodni az ellent, viszont ha elvétetted, akkor a horizont felett rögtön nyoma veszet. Ami a legjobb volt, hogy sokan A-20-ast hoztak mondván "dogolni lehetetlenség" és ha a gép a horizont fölé ért a lövésze mindíg elárulta merre van 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb