IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Elõre is nagyon köszi.
Felszálltunk páran egymás után, három 109 es beállt kötelékbe, beálltam jobbra melléjük, kicsit távolabb, kíváncsi voltam merre mennek.
Két óránál alacsonyan nyomjelzõ lövedékek cikáztak, ezek rá se bagóztak.
Leborítottam gondoltam megnézem mi a helyzet, 5 spit üldözött 1 magányos messzert, de mire odaértem elszállt a netem.
Visszaléptem akkor meg úgy lelõttek felszállás után 2 perccel, hogy nem tudtam se köpni, se nyelni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Dogolni tényleg rossz lehet, mert közben lelõttem három hurrit is<#idiota>#idiota>
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
púzom sincs mirõl beszéltek <#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
ezt a gamet lehet multiba tolni??
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Az elõbb Szlovákia map volt, igaz csak 5 percet repültem mert jött a mapváltás. Gépek: G2, G10 vs La5FN
Jelenleg: Csatorna map, Cr42, Fiat G50, E4 vs Hurri I és Spit I. A mapot az idõkorlát (3 óra) vagy a földi célok elsöprése után cserélik. Bomberek vannak, de a He111 pl loadout megkötéses. A B2 Stuka nem <#eplus2>#eplus2>
Ja, 4.09b1-el fut 😊)
Na megyek vissza hentelni <#violent>#violent>
A vulnerability off meg alap, mert egy ilyen köteléket kb 700m-re se tudsz megközelíteni, mert az elsõ lövés kinyírja a motorodat és/vagy a pilótádat. Sasszem Zajcevek ülnek mindenütt..
Mondjuk az elején csodálkozok.. azt a fókát már akkor PK-ra lõtte volna a B17-es hátsó lövésze, mikor még a felhõben repül és keresi a célt 😄
http://www.youtube.com/watch?v=2tUsYJRzFWs
http://www.youtube.com/watch?v=6r-oRa_OxCE
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha sikerül ezentúl én lépek fel Szepy nevével is 😄
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jogdíjat a következõ számlaszámra utalhatod: 117... <#eplus2>#eplus2>
Vagy közkiívánatra 102.VO_Gali-ba'
😊)
Az lesz amit Glo ajánlott. Törlöm, és felrakom újra.
1.Regisztrálsz egy új néven.
2.Ha ragaszkodsz a régihez,akkor írni kell a lobby fórumba és elküldi a jelszót.
Ez a második lehetõség éppen nem jön be,ugyanis nem mûködik a fórum.
Isten áldja a pogányokat!
Na barátom, ott a turbulenciában ratát lõni.. az volt a kihívás 😊))
Mondjuk ez nem dogszerveren hanem valamelyik online war-ban volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb