IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg már lõ az rég rossz..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Esetleg megoldhatnák, hogy random napszakokban induljanak a küldetések (Mondjuk éjszaka érdekesebb lenne a vadászat..), hajnaltól estig. Nagyon nagy élmény, mikor a hajnalpítban meglátod a kontaktot 😊
a DGen könyvtárban a HU_MessageRu fájl tartalmát írd felül a HU_MessageEn fálj tartalmával. Jó szórakozást!
<#puszi>#puszi>
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ami gyárilag van benne az egy kicsit izé..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
köszönöm mégegyszer
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=18
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olyan kérdésem lenne, hogy ki mit használ a fülkében való nézelõdéshez?
Gondolkodom a Trackir4en, mivel most hatswitch-el el nézelõdök, ami kissé lassú és szem elõl tévesztettem az ellent 1 párszor, ami elég bosszantó dogolás közben.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Egy elég hülye kérdésem lenne 😊
Ez a verzió hány DVD-s? Ugyanis pár éve megvettem, majd egy idõ után nem játszottam vele, kölcsönadtam. A minap elõvettem újra és ugye benne volt egy telepítõ lemez (Sturmovik:1946) és egy bónusz DVD. Plusz találtam benne egy üres papírtokot is. Na most arra nem emlékszem, hogy 2DVDs és véletlenül belekerült egy üres papírtok, vagy 3DVDs és valahol elkeveredett egy DVD. <#szomoru1>#szomoru1>
Válasz köszi elõre is.
REAL MADRID
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Feltelepítettem az IL-2 1946-ot a következõ módon:
- 1946
- 4.08m
- 4.09b
- AAA Community Mod 1.1
- AAA Community Mod pach
Ekkor a játék indult rendesen, majd egy modpack-et is feltelepítettem, ekkor már nem hajlandó elindúlni, csak modok nélkül. Valakinek van valami ötlete? Másoknak megy rendesen modpack-el is....
AC Installert is felraktam de azzal se megy... 😞
, rá a 4.08m-et, majd a 4.09b-t. Ezután jött a AAA Community Mod
Mondjuk egy kis odafigyeléssel akár profi kinézetõ valamit is össze lehet hozni. Mondom itt van egy cég ,és nincs olyan réz ,aluminium,stb amit náluk meg ne kaphatna az ember. És valami nevetséges áron,még le is szabják méretre,meg hegesztik ha kéri az ember.Most rajzolom éppen milyen is legyen ,a pedál formáját a CH ról veszem jó vastag recézett aluból.
Még azon törpölök,hogy egy tengelyen legyen és a pedál forduljon,vak két tengelyen csuklósan megoldva. A második egyszerûbben kivitelezhetõ azt hiszem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak zavart, hogy túl közel vannak, ezért átépítettem ... sajna 64 bites oprendszer alatt nem megy a Gameport, úgyhogy most átalakítót várok hozzá, de ha lesz egy kis kedvem, akkor megcsinálom véglegesre, akkor úgy fog mködni mint az igazi xD
De itt a legegyszerûbb joyos Rudder :
http://www.flightsim.com/main/howto/ez-rudr.htm
(Itt van azért egy pár leírás a howto-k között ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Állítólag így kell rakosgatni a cuccot, hogy :
Install:
-408
-409
-AAA+Patch
-modpackplus
-AC installer
dankesün
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A Freetrack-es cuccost meg ingyé odaadja a haverom, õ is öccázé csinálta 😊
Rém egyszerû,most hogy így megnéztem,hiszen a joy tekerõjére aplikálom rá a szerkezetet. Csak be kell dugnom , és mûködni fog.
Feltéve, ha sikerül a tranzakció, és tényleg el tudja hozni.
Tud a Freelook 6DOF-ot? Mondjuk egyenlõre az is szokatlan lesz h nem HOTAS-on forgatom a fejem 😊 Láttam a Youtube-on videókat, de ott már elég spéci kamerákkal dolgoztak: 6 infra led a webkamerán, az infraszûrõ réteget leszedték, a sapkán csak tükrözõ foltok vannak.. nekem meg a laptopban van a kamera, szétszedni tuti nem fogom 😊
Tipikus példája vagyok a technikailag elbutított fogyasztónak.
Konzolos szar.
Fú srácok. kis off de muszáj mert tegnap este valami olyasmit tapasztaltam amitõl még aludni is nagyon nehezemre esett.. 😄
Kipróbáltam ezt a Heroes over Europe-t egy kis könnyed szórakozás reményében.
Kár volt ezt így több év IL-2 után..
Install után nézegettem a beállításokat, hmm van simulation, meg arcade mód.. na erre külön kiváncsi voltam, aztán mikor tudatosult bennem, hogy a simulation mód kb annyit tesz, hogy te irányíthatod a függõleges vezérsíkot, már kezdett kisülni az agyam... 😄 aztán egy kis repkedés után ami annyira unrealisztikus volt mintha egy müanyagdarabot terelgetnék a levegõben, konstatáltam h sz@r arcade-ban is meg simulationban is. a Mélypont akkor kezdõdött mikor ez az ace kill baromságos célzófeature is bejött, hogy csak akkor találod el, hogyha pont a gép törzsére célzol, de akkor mondjuk 1 golyóból pukkan, mint a többi ellen 😛 na ennek a próbálgatása közben... Pont összeütköztem a messerrel. Amit ekkor láttam azt csak másodpercekkel késõbb sikerült felfognom... A két gép mint valami makett összeakadt a levegõben, és tolt hátrafelé a messer, aztán pörögtünk a levegõben.. összeakadva... és tolt visszafelé tovább.. aztán szétakadtunk, én meg lepottyantam.. hosszú csend... hátam mögött nézett haver, hogy most akkor mivan? sokkot kaptam? aztán felocsúdva... UNINSTALL MOST AZONNAL 😄
A Hawx ot még nagy nehezen lenyeltem, mondjuk ott se volt szó átesésrõl meg hasonlókról, de ez valami katasztrófa.. és akkor még a "mágneses térrõl" nem is beszéltem. Ha közel repültem a földhöz, csak úgy fogta magát, és lerántott 3x 4x akkora gravitációval a földbe.
Véletlenül se próbáljátok ki, garantált fájdalom!
ON!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?