IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az a szép.. A Ratát még nappal is alig látni, nemhogy éjjel 😊
Ha meg már lõ az rég rossz..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A skies of valor szerveren volt egy olyan map, ahol sötétben/hajnalban indultál, és csak a nyomjelzõkbõl tudtad, ki hol harcol. De késõbb, már pirkadt, és jobban lehetett látni. a géppark emil, és I-16/tb-3 volt.
Van valami változás a Bob szerón? Új pályák? Sajna hétvégén nem tudtam repülni, jobb dolgom volt 😉

Esetleg megoldhatnák, hogy random napszakokban induljanak a küldetések (Mondjuk éjszaka érdekesebb lenne a vadászat..), hajnaltól estig. Nagyon nagy élmény, mikor a hajnalpítban meglátod a kontaktot 😊

acidrain
legyen úgy 😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Nálam pont az volt a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen

TG Gida
Inkább napfelkelte😊

Isten áldja a pogányokat!

Nekem 18-on olyan, mintha rángógörcs lenne a nyakamban.. esetleg hiper realisztikus beállításon a "Parkinson kór" opció be lenne pipálva..

acidrain
Naplemente (HD4850)

Sanyo
Notepad. 😊

www.pcpilot.hu

rudanjoe
megvan konkrétan:
a DGen könyvtárban a HU_MessageRu fájl tartalmát írd felül a HU_MessageEn fálj tartalmával. Jó szórakozást!
<#puszi>

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Nincs mit. 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Srácok.Nincs valami egyszerûsített küldetés szerkesztõ a játékhoz?
Ami gyárilag van benne az egy kicsit izé..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
nagyon jó lett, nekem 6-on volt, átírtam 18-ra, olyan lett mint az álom
köszönöm mégegyszer

acidrain
Köszönöm, kipróbálom

Azt hiszem, hogy ebben a szekcióban lehet állítani a hat switch sebességét (utolsó sor):

AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=18

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Saitek Cyborg evo. Nem Force feeback-es csak sima mezei.😊

A hat switch-en lehet gyorsítani. Este megnézem, hogy hol.

Her Laca
Gyorsíts rajta. Mijen a joy od?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy ki mit használ a fülkében való nézelõdéshez?
Gondolkodom a Trackir4en, mivel most hatswitch-el el nézelõdök, ami kissé lassú és szem elõl tévesztettem az ellent 1 párszor, ami elég bosszantó dogolás közben.

rudanjoe
ez a hibajelenség engem is a halálba kergetett már....
itt nézz körül
(regisztrálni kell)

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

42nd Intruder
Azt hol tudom beállítani, hogy a hadjárat ne oroszul legyen, hanem mondjuk magyar vagy angol? Nézegettem a Dgen mappáját, de hiába írtam át akármit is úgyan úgy orosz maradt... JAh a AAA fent van. Segítséget elõre is köszi!

kamaszaki
2 DVD van benne, véletlenül került bele az a papírtok.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Hali!

Egy elég hülye kérdésem lenne 😊

Ez a verzió hány DVD-s? Ugyanis pár éve megvettem, majd egy idõ után nem játszottam vele, kölcsönadtam. A minap elõvettem újra és ugye benne volt egy telepítõ lemez (Sturmovik:1946) és egy bónusz DVD. Plusz találtam benne egy üres papírtokot is. Na most arra nem emlékszem, hogy 2DVDs és véletlenül belekerült egy üres papírtok, vagy 3DVDs és valahol elkeveredett egy DVD. <#szomoru1>

Válasz köszi elõre is.

REAL MADRID

LeonSilver
Nekem úgy van fent, hogy 1946, 4.09b, AAA Community Mod 1.1, patch.Nekem így megy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szekelyland
Szerintem kompatibilitasi problema, altalban egyik modpackre nem lehet csak ugy rapakolni egy masikat

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Van vagy három... A Lybia N-E, az MTO, meg a Desert Online.

Ben007
nem tudja valaki hol lehet sivatagi mapot letölteni single-hez?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

42nd Intruder
Üdv! Kéne egy kis segítség! 😞

Feltelepítettem az IL-2 1946-ot a következõ módon:

- 1946
- 4.08m
- 4.09b
- AAA Community Mod 1.1
- AAA Community Mod pach

Ekkor a játék indult rendesen, majd egy modpack-et is feltelepítettem, ekkor már nem hajlandó elindúlni, csak modok nélkül. Valakinek van valami ötlete? Másoknak megy rendesen modpack-el is....

AC Installert is felraktam de azzal se megy... 😞
, rá a 4.08m-et, majd a 4.09b-t. Ezután jött a AAA Community Mod

acidrain
Szerintem nagyon jó videó 😊

acidrain
http://blip.tv/file/1174752

Her Laca
Igen az elv roppant egyszerû. Magam is így gondolom.
Mondjuk egy kis odafigyeléssel akár profi kinézetõ valamit is össze lehet hozni. Mondom itt van egy cég ,és nincs olyan réz ,aluminium,stb amit náluk meg ne kaphatna az ember. És valami nevetséges áron,még le is szabják méretre,meg hegesztik ha kéri az ember.Most rajzolom éppen milyen is legyen ,a pedál formáját a CH ról veszem jó vastag recézett aluból.
Még azon törpölök,hogy egy tengelyen legyen és a pedál forduljon,vak két tengelyen csuklósan megoldva. A második egyszerûbben kivitelezhetõ azt hiszem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mérmint az alsó. A felsõt sajna nem jeleníti meg :/

Na ez az igazi Tesco gazdaságos pedál <#nyes><#nevetes1>

DummyBoy
Én egy régi Genius kormány pedáljait használtam 😊

Csak zavart, hogy túl közel vannak, ezért átépítettem ... sajna 64 bites oprendszer alatt nem megy a Gameport, úgyhogy most átalakítót várok hozzá, de ha lesz egy kis kedvem, akkor megcsinálom véglegesre, akkor úgy fog mködni mint az igazi xD

De itt a legegyszerûbb joyos Rudder :

http://www.flightsim.com/main/howto/ez-rudr.htm

(Itt van azért egy pár leírás a howto-k között ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Srácok.Keresek valami ilyesmit, hogy -modpackplus- de sehol sem lelem ( AAA-n kerestem ).Valaki esetleg megmondaná, hogy merre található?

Állítólag így kell rakosgatni a cuccot, hogy :

Install:
-408
-409
-AAA+Patch
-modpackplus
-AC installer

dankesün

galimatika
Igaz! Elõbb-utóbb úgyis legyilkol, viszont akkor már úgy halok meg, hogy van egy pedálom. Majd azzal temetnek<#wilting><#bdead>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Egy trackIR-ért nem sok, de a kezdõ béremhez képest igen 😊

A Freetrack-es cuccost meg ingyé odaadja a haverom, õ is öccázé csinálta 😊

Her Laca
Ja neked van😄DD De nem baj a kettõ több mint az egy😊

Her Laca
Vedd meg😊)) Elõbb utóbb asszony legyilkol😊)

Her Laca
Recézett aluminium 3-4mm es lemezbõl lesz a doboz meg a pedál.
Rém egyszerû,most hogy így megnéztem,hiszen a joy tekerõjére aplikálom rá a szerkezetet. Csak be kell dugnom , és mûködni fog.

galimatika
Dongó fórumon írta valaki, talán Vari, hogy van egy eladó TrackIR-je. 3-as ha jól emlékszem, viszont már 6Dof-os. 20 pénz. Nem sok érte.

Anno nálunk a srácok asszem 10 körüli összegbõl megépítették úgy, hogy elmentek a boltba, vettek potit, kábelt, dobozt, alumíniumot, aztán egy hétévége alatt összeberhelték. Egész pofás darabok lettek.

Elvileg ma kapok egy freelook cuccost. Mivel barátnõm hozza Sopronból ezért a hétvégén tuti nem próbálom még ki, majd vasárnap este 😊
Feltéve, ha sikerül a tranzakció, és tényleg el tudja hozni.

Tud a Freelook 6DOF-ot? Mondjuk egyenlõre az is szokatlan lesz h nem HOTAS-on forgatom a fejem 😊 Láttam a Youtube-on videókat, de ott már elég spéci kamerákkal dolgoztak: 6 infra led a webkamerán, az infraszûrõ réteget leszedték, a sapkán csak tükrözõ foltok vannak.. nekem meg a laptopban van a kamera, szétszedni tuti nem fogom 😊

Her Laca
Na én lehoztam a joy-t a padlásról. Egyszerû lesz. Eldöntöttem megépítem azt a pedált. Mit lehet tudni😊 lehet sikerül csinálni fillérekbõl egy használható darabot. Annyi a szépséghibája,már ha ezt annak lehet venni hogy egy jó húsz huszonöt centis dobozba kell beépíteni. Bár ez talán jó is ,mert mint olvastam jobb ha magasabban van ,legalábbis Maggi azt írta.

galimatika
Én meg a pedál építés!!! Az izzócsere is komoly kihívás számomra. Annyira hülye vagyok a mûszaki dolgokhoz amennyire csak lehet.
Tipikus példája vagyok a technikailag elbutított fogyasztónak.

LeonSilver
Én is megnéztem ill. kipróbáltam.Többet nemfogom ...
Konzolos szar.

ranGer2
OFF!

Fú srácok. kis off de muszáj mert tegnap este valami olyasmit tapasztaltam amitõl még aludni is nagyon nehezemre esett.. 😄

Kipróbáltam ezt a Heroes over Europe-t egy kis könnyed szórakozás reményében.
Kár volt ezt így több év IL-2 után..
Install után nézegettem a beállításokat, hmm van simulation, meg arcade mód.. na erre külön kiváncsi voltam, aztán mikor tudatosult bennem, hogy a simulation mód kb annyit tesz, hogy te irányíthatod a függõleges vezérsíkot, már kezdett kisülni az agyam... 😄 aztán egy kis repkedés után ami annyira unrealisztikus volt mintha egy müanyagdarabot terelgetnék a levegõben, konstatáltam h sz@r arcade-ban is meg simulationban is. a Mélypont akkor kezdõdött mikor ez az ace kill baromságos célzófeature is bejött, hogy csak akkor találod el, hogyha pont a gép törzsére célzol, de akkor mondjuk 1 golyóból pukkan, mint a többi ellen 😛 na ennek a próbálgatása közben... Pont összeütköztem a messerrel. Amit ekkor láttam azt csak másodpercekkel késõbb sikerült felfognom... A két gép mint valami makett összeakadt a levegõben, és tolt hátrafelé a messer, aztán pörögtünk a levegõben.. összeakadva... és tolt visszafelé tovább.. aztán szétakadtunk, én meg lepottyantam.. hosszú csend... hátam mögött nézett haver, hogy most akkor mivan? sokkot kaptam? aztán felocsúdva... UNINSTALL MOST AZONNAL 😄

A Hawx ot még nagy nehezen lenyeltem, mondjuk ott se volt szó átesésrõl meg hasonlókról, de ez valami katasztrófa.. és akkor még a "mágneses térrõl" nem is beszéltem. Ha közel repültem a földhöz, csak úgy fogta magát, és lerántott 3x 4x akkora gravitációval a földbe.

Véletlenül se próbáljátok ki, garantált fájdalom!

ON!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Her Laca
Pedál !!!! Régen lehetett kapni azt az állítható görkorcsolyát amit cipõre kellett felcsatolni. Az pont úgy (majdnem ) néz ki mint a messer pedálja.

LeonSilver
Itt 27800,- btto a Saitek.Ugyan itt 25500,- az x52 pro 😉

Her Laca
Van itt a közelünkbe egy telephely. Bármilyen profilt ,táblát ami aluminiumból van meg lehet kapni,fillérekért. Sokat mondok ha 10 ezerbõl nem lehet összerakni egy jó kis pedált.