IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Hát igen a piros led az gáz,nekem nagy teljesítményû infra-ledek vannak beépítve,azzal teljesen jól mûködik. Csak annyi,hogy nappal is be kell sötétínenem. Ha gondolod megadom a cikkszámát + a cég elérhetõségét,telefonon meglehet rendelni és elküldik postán!! Olyan 1500 Ft körül lehet a 3db.

Köszi 😊

Közben kipróbáltam, és nem valami nagy ász. Egyrészt a laptopom integrált webcamja se egy ultra minõség, másrészt piros ledekkel oldotta meg a haverom a dolgot, az meg tükrözõdik mint az állat.

Letettem róla. Majd ha egyszer kapok Karácsonyra egy Track IR-t 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Glo,ezt ajánlom figyelmedbe,freelook helyett...esetleg:http://www.flyonline.hu/hardware/freetrack.html
Én is ezt használom.

Zpogi
<#zavart1>Jogos.

Nem is vadászfegyverrõl volt szó 😉

(Galiba, ha gondolod a gyanúsabb napokon elmehetek hozzátok megpucolni a vadász fegyveremet)

Más: Megszûnt a freelook progi oldala (Hiszen ma kaptam meg a cuccot hozzá, szal ez evidens volt). Valaki át tudná küldeni a legfrissebb verziót? A címem a profilomban.

Ben007
nem autómata fegyver vadászpuska<#felkialtas><#idiota>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

acidrain
De igen, csakhogy október 26-ig. Most még csak szeptember van<#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Nem csak 26-a éjfélig lehetett szavazni?<#nezze>#21161

adikakk
hy all
+1

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

LeonSilver
Már "csak" 56-al vezetünk.Húzzunk bele emberek 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

galimatika
Köszönöm a dícsérõ szavakat! Már beszereztem egy pár gumicsizmát, ásót és néhány automatafegyvert, hogy méltó fogadtatásban részesíthessem az udvarlókat.<#bdead><#bdead><#bdead>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

hiba volt bemásolni a képét 😄
midnenesetre én gratulálok hozzá! 😊

Zpogi
<#taps><#taps><#nevetes2><#nevetes2>

Galiba, ha így néz ki a lányod már értem, hogy miért jár hozzátok annyit Isti "szimulátoros kérdésekkel" <#hehe>

Aztán majd ha az új Joystickot is megmutatja <#nyes>

galimatika
jaja. de mint minden ez is megkerülhetõ<#eplus2><#hehe>

Zpogi
Ma megpróbáltam újra szavazni...és sikerült!Tehát,lehet újra gyarapítani a szavazatokat😊

galimatika
Egyébként Október 26. éjfélig lehet szavazni.

acidrain
+1

Húzzunk bele srácok! 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

galimatika
Bizony meg!!! Magam sem gondoltam volna, hogy ekkorát ugrunk<#nyes>
Amióta beírtam ide a szavazást, azóta folyamatosan jönnek!!!
Hihetetlen<#worship><#taps>

adikakk
sry +1

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
+1

i robot
Most már látszik hogy mindenképp megérte az a szavazat!<#buck>

TG Gida
Ha skint csinálsz ittnézz körül!

Isten áldja a pogányokat!

Küld el nekem. Nekem még jó lesz.<#mf1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

LeonSilver
Tudom.Most is pedállal repülök csak ez már kiszolgált 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kamaszaki

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

adikakk
VALAKI AKAR MULTIZNI AZ IRJOM PM T VAGY IRJON IDE A FÓRUMBA!!!!!!

Chazz76
Azt jól tetted,nem fogod megbánni,ég és föld a különbség,sok sikert hozzá.
#21146 nem kell a privi,te vártál véleményt,szerintem sz...r,ennyi

LeonSilver
Arra én már lecsaptam. 😛

Chazz76
Az Fs2004 fórumban valaki hírdet egy Saitek pedált,20 guriga.

Chazz76
Broááfff...

adikakk
hy all
elkészült részlegesen a festésem retenthetetlen

vélemyényeket várok

galimatika
Akad egy pár tömörülés, mindkét oldalon. Vannak akik szövetséges gépeket repülnek és vannak akik a "kék" oldalt erõsítik.
Én annak idején a "repülõszimulátor.lap.hu" oldalon találtam meg az összes magyar virtuális századot. Ott bizton találsz kedvedre való csapatot.

Goaulds
Ismét elõ veszem az IL2 õt de most már csak multiban játszanélók vele...így kérdésem hogy van e még magyar század, kikkel együtt repülhetnék? Vagy hol találok ilyet ?

Jaffa Kree!

szétküldtem sulis ismerõsöknek. (kb50-60 ember) 😊
mikor jár le a szavazás?😊
+1
Megtörtént.
2x. Otthon tegnap, munkahely ma.

Sok sikert. üdv : Togyo

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

galimatika
Rá szavaztatok!!!!!

galimatika
[/img]

galimatika
Jó reggelt Kedves Kollégák! Köszi mindenkinek aki szavazott. Az elsõ helyen van már a gyermek<#mf1><#mf1><#mf1>
Ergo. LESZ PEDÁLOM!!!!!
Tényleg rendesek vagytok, hogy ilyen lelkesen szavaz mindenki. Látszik milyen jó kis közösség ez<#worship><#worship><#worship>

A pumák fórumán találtam.

Azért ez se gyenge joy konfig

Gyenge 300€ 😊

Szóval Galiba, mennyit ér meg Neked 1 szavazat? 😄

Amúgy +1

PhantomAss
azér ez durva
meg az ára is....
az durva, hogy a joy fix és úgy mûködik mint a modern vadászoknál, a rá gyakorolt erõt érzékeli, ráadásul ez állítható minden tengelyen
majd jönnek a cougar fanok flémelni 😮)

<#integet2>

GOOBY, pls

Gundark 1 1
+1
LeonSilver
Én már szavaztam reggel is 😉 Hajrá emberek!Nyerjük meg!!

ranGer2
+1

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Galiba: 30-cal vezettek... 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

rudanjoe
+1

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Zpogi
+1,Sok sikert!!

esetleg helyes írás...?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb