IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán majd ha az új Joystickot is megmutatja <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Amióta beírtam ide a szavazást, azóta folyamatosan jönnek!!!
Hihetetlen<#worship>#worship><#taps>#taps>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Isten áldja a pogányokat!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
#21146 nem kell a privi,te vártál véleményt,szerintem sz...r,ennyi
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
elkészült részlegesen a festésem retenthetetlen
vélemyényeket várok
Én annak idején a "repülõszimulátor.lap.hu" oldalon találtam meg az összes magyar virtuális századot. Ott bizton találsz kedvedre való csapatot.
Jaffa Kree!
2x. Otthon tegnap, munkahely ma.
Sok sikert. üdv : Togyo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ergo. LESZ PEDÁLOM!!!!!
Tényleg rendesek vagytok, hogy ilyen lelkesen szavaz mindenki. Látszik milyen jó kis közösség ez<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Azért ez se gyenge joy konfig
Gyenge 300€ 😊
Szóval Galiba, mennyit ér meg Neked 1 szavazat? 😄
Amúgy +1
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
meg az ára is....
az durva, hogy a joy fix és úgy mûködik mint a modern vadászoknál, a rá gyakorolt erõt érzékeli, ráadásul ez állítható minden tengelyen
majd jönnek a cougar fanok flémelni 😮)
<#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Holnap a suliban bemegyek a gépterembe és küldök mindeggyikrõl egy szavazatot. Az 48 gép. + lent az irodában még 5.
Tényleg nagyon köszönöm!!!
szavaztam a lányodra 47 szavazat
lenne 1 kérdésem h tom elnyomni az introt?? ja meg ha valakinek van kedve multizni akk szojon nyugodtan!!
nem kamu kép én csináltam joyal nyomom am nem nagykátára járok hanem BP re

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról