IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galiba, ha így néz ki a lányod már értem, hogy miért jár hozzátok annyit Isti "szimulátoros kérdésekkel" <#hehe>

Aztán majd ha az új Joystickot is megmutatja <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
jaja. de mint minden ez is megkerülhetõ<#eplus2><#hehe>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Zpogi
Ma megpróbáltam újra szavazni...és sikerült!Tehát,lehet újra gyarapítani a szavazatokat😊

galimatika
Egyébként Október 26. éjfélig lehet szavazni.

acidrain
+1

Húzzunk bele srácok! 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

galimatika
Bizony meg!!! Magam sem gondoltam volna, hogy ekkorát ugrunk<#nyes>
Amióta beírtam ide a szavazást, azóta folyamatosan jönnek!!!
Hihetetlen<#worship><#taps>

adikakk
sry +1

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
+1

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

i robot
Most már látszik hogy mindenképp megérte az a szavazat!<#buck>

TG Gida
Ha skint csinálsz ittnézz körül!

Isten áldja a pogányokat!

Küld el nekem. Nekem még jó lesz.<#mf1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

LeonSilver
Tudom.Most is pedállal repülök csak ez már kiszolgált 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kamaszaki

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

adikakk
VALAKI AKAR MULTIZNI AZ IRJOM PM T VAGY IRJON IDE A FÓRUMBA!!!!!!

Chazz76
Azt jól tetted,nem fogod megbánni,ég és föld a különbség,sok sikert hozzá.
#21146 nem kell a privi,te vártál véleményt,szerintem sz...r,ennyi

LeonSilver
Arra én már lecsaptam. 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Chazz76
Az Fs2004 fórumban valaki hírdet egy Saitek pedált,20 guriga.

Chazz76
Broááfff...

adikakk
hy all
elkészült részlegesen a festésem retenthetetlen

vélemyényeket várok

galimatika
Akad egy pár tömörülés, mindkét oldalon. Vannak akik szövetséges gépeket repülnek és vannak akik a "kék" oldalt erõsítik.
Én annak idején a "repülõszimulátor.lap.hu" oldalon találtam meg az összes magyar virtuális századot. Ott bizton találsz kedvedre való csapatot.

Goaulds
Ismét elõ veszem az IL2 õt de most már csak multiban játszanélók vele...így kérdésem hogy van e még magyar század, kikkel együtt repülhetnék? Vagy hol találok ilyet ?

Jaffa Kree!

szétküldtem sulis ismerõsöknek. (kb50-60 ember) 😊
mikor jár le a szavazás?😊
+1
Megtörtént.
2x. Otthon tegnap, munkahely ma.

Sok sikert. üdv : Togyo

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

galimatika
Rá szavaztatok!!!!!

galimatika
[/img]

galimatika
Jó reggelt Kedves Kollégák! Köszi mindenkinek aki szavazott. Az elsõ helyen van már a gyermek<#mf1><#mf1><#mf1>
Ergo. LESZ PEDÁLOM!!!!!
Tényleg rendesek vagytok, hogy ilyen lelkesen szavaz mindenki. Látszik milyen jó kis közösség ez<#worship><#worship><#worship>

A pumák fórumán találtam.

Azért ez se gyenge joy konfig

Gyenge 300€ 😊

Szóval Galiba, mennyit ér meg Neked 1 szavazat? 😄

Amúgy +1

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PhantomAss
azér ez durva
meg az ára is....
az durva, hogy a joy fix és úgy mûködik mint a modern vadászoknál, a rá gyakorolt erõt érzékeli, ráadásul ez állítható minden tengelyen
majd jönnek a cougar fanok flémelni 😮)

<#integet2>

GOOBY, pls

Gundark 1 1
+1
LeonSilver
Én már szavaztam reggel is 😉 Hajrá emberek!Nyerjük meg!!

ranGer2
+1

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Galiba: 30-cal vezettek... 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

rudanjoe
+1

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Zpogi
+1,Sok sikert!!

esetleg helyes írás...?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

megvolt

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Megtörtént, a pízt meg csak gyüjtögesd, mert a pedál itt nagyon útban van. 😄

www.pcpilot.hu

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

galimatika
KÖSZÖNÖM Mindenkinek<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>már 50 felett járunk<#nyes>
Holnap a suliban bemegyek a gépterembe és küldök mindeggyikrõl egy szavazatot. Az 48 gép. + lent az irodában még 5.
Tényleg nagyon köszönöm!!!

adikakk
köszönöm a segítséget leon silver

LeonSilver
Kiveszed a pipát innen.

adikakk
hy all
szavaztam a lányodra 47 szavazat
lenne 1 kérdésem h tom elnyomni az introt?? ja meg ha valakinek van kedve multizni akk szojon nyugodtan!!
nem kamu kép én csináltam joyal nyomom am nem nagykátára járok hanem BP re

LeonSilver
De holnap megint lehet!

Husimoto
+1

A genyó... nem engedett kétszer szavazni...<#violent><#boxer><#mf1><#mf1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Reméljük összejön az a pedál! Szavazat ment.

Nohab
+1
acidrain
+1

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."