IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Értem. Olyan nincs ,hogy usb re alakítja át? Nem tudom csak kérdezem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

adikakk
van joystikom és nem tom benyomni a gépbe kell átalakito és azt hívják gameportnak

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Her Laca
Mi az a gameport? Meg minek az?
De a prohardver aprón biztos találsz,bár a fülem sem érti minek az.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Keresgess a hangkártyák között, némelyiken van.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

adikakk
hy all
ki tud nekem linkelni egy olcsó gameportot v kinek van eladó??

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Her Laca
Na na. Volt szerencsém személyesen találkozni Galiba kislányával ,és kissé megrökönyödtem mikor mondták ,hogy hány éves. Szóval Isti még bõven rá ér!!!!!!! Lányomhoz szoktak fiúkák becsöngetni ,de már nem teszik.
Mit ne mondjak morcos voltam😊)
Ellenben itt az õsz,és mivel Galiba állandóan kapacitálja a századot egy kis összejövetelre de mérhetetlen lustaságunkban még egy idõpontban sem tudtunk megegyezni,így aszondom nyugodtan összejöhetnénk egy kis vagy nagyobb sörözésre (vagy bármely alkoholos folyadék kortyolgatására)
akár az itt megfordulókkal is. Legalább megismernénk egymást,mert mint tudjuk semmi sem hozza jobban össze az embereket mint a közösen megivott sör😄

+6
Mikor indulunk? <#vigyor1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

galimatika
Mirõl beszélsz??? Jössz hozzánk, ott folytatjuk páran azokkal akik bevállalósak, azt másnap kiviszlek a Délibe.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Míg Isti nem szól, hogy elindult tõletek haza <#nyes>

Én benne vagyok, csak majd támogassatok ki a Délibe a vonatra 😊

galimatika
Ha a lefoglalásom eszköze némi alkohol, akkor állok elébe. Szervezhetnénk egy IL2 fórum találkozót.
Miért is ne!
Elmennénk valami olcsó kis söntésbe és addig innánk míg........nem is tudom, de sokat és sokáig.

galimatika
Igen, ez igaz. Voltam már pár fórumon, voltam már adminisztrátor és voltam kitiltott tag is, de tényleg példás az az összetartás ami az itt jelenlévõket jellemzi.
Érdekesség: azokon a fórumokon vettek észre komolyabb összefonódásokat, ahol a tagok kisseb nagyobb hányada, valamely kommunikációs eszközt (Teamspeak, skype, stb) is használtak. A másik összetevõ a téma specifikussága. Egy téma minél kevesebb embert érint, annál nagyobb az összetartás a résztvevõ tagok közt.

😄😄😄
Na majd ha jön Isti, hogy Galibát foglaljuk le a hétvégére.. <#eplus2>
Lesz ám összefogás<#pias><#pias><#pias>

A Noémi Fan Club létrahozását meghagyjuk Istinek. Még a végén féltékeny lesz ránk.. <#nyes>

Én inkább úgy jellemezném, mint a bajtársi összefogás egy szép példája, mely a repülõket jellemzi...

galimatika
Igen, jogos. Kezd hasonlítani egy "Noémi fanok" fórumára, mint egy IL2 Topic-hoz.

Sajna a cégnél nem tudok ilyennel machinálni a rendszergizdáknak hála..

Az lenne a jó, ha a fizunk is így jönne.. elõrébb állítom a naptárt egy hónappal, aztán már jön is az sms <#hawaii>

jól elvagytok... +1

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na ja, csak így holnap már nem tudsz szavazni. Én inkább visszaállítottam egy nappal, meg még egy nappal, meg még egy nappal... Nyomtam pár szavazatot, így áldásos tevékenységemnek hála, nõtt a fölényünk. 😊

galimatika
Én egyszerûbben oldottam meg. Szavazok, majd egy nappal elõrébb állítom a rendszer óráját, majd megint szavazok<#eplus2>

Szavaz, Router restart, szavaz, Router restart, szavaz <#email>

+1

+1 a cégtõl is.

Hát igen, ilyenek ezek. Biztos õk is kitették az i és w oldalra, aztán sokan rányomtak.. egyszer 😊

kiraktam egy i-bõl és w-bõl álló közösségi oldalra is 😊 remélem segít majd. egyébként vicces hogy egyes személyek egy nap alatt több száz szavazatot ugranak majd megint stagnálnak 😊
galimatika
Már dolgozok a problémán.

JoeDestroy
+1 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Visszaestünk.

+1

Husimoto
+1

+1

Holnap a cégtõl is rányomok.

Ben007
+1

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

acidrain
emberek szavazzunk már csak 26-tal vezetünk

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

DonZorro
SAITEK PEDÁL itt már csak 22.240+áfa...<#nezze>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Na majd este rálesek, hogy mit is tud a cucc.

Zpogi
Nem biztos,hogy kell másaik vebkam.A freetrack programját kell jól beállítani,ha a vebkamerád tud 30 fps-t,akkor sztem az is jó.Én is sokat kísérleteztem meg olvastam róla mire jó lett.

Gondolok itt arra, hogy új webkamot is vennem kéne..

Most amúgy is másra gyûjtök 😉

Köszi, ne fáradj vele..

Ingyen lelövetem magam, nemhogy még fizessek is érte 😊

Zpogi
Hát igen a piros led az gáz,nekem nagy teljesítményû infra-ledek vannak beépítve,azzal teljesen jól mûködik. Csak annyi,hogy nappal is be kell sötétínenem. Ha gondolod megadom a cikkszámát + a cég elérhetõségét,telefonon meglehet rendelni és elküldik postán!! Olyan 1500 Ft körül lehet a 3db.

Köszi 😊

Közben kipróbáltam, és nem valami nagy ász. Egyrészt a laptopom integrált webcamja se egy ultra minõség, másrészt piros ledekkel oldotta meg a haverom a dolgot, az meg tükrözõdik mint az állat.

Letettem róla. Majd ha egyszer kapok Karácsonyra egy Track IR-t 😄

Zpogi
Glo,ezt ajánlom figyelmedbe,freelook helyett...esetleg:http://www.flyonline.hu/hardware/freetrack.html
Én is ezt használom.

Zpogi
<#zavart1>Jogos.

Nem is vadászfegyverrõl volt szó 😉

(Galiba, ha gondolod a gyanúsabb napokon elmehetek hozzátok megpucolni a vadász fegyveremet)

Más: Megszûnt a freelook progi oldala (Hiszen ma kaptam meg a cuccot hozzá, szal ez evidens volt). Valaki át tudná küldeni a legfrissebb verziót? A címem a profilomban.

Ben007
nem autómata fegyver vadászpuska<#felkialtas><#idiota>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

acidrain
De igen, csakhogy október 26-ig. Most még csak szeptember van<#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Nem csak 26-a éjfélig lehetett szavazni?<#nezze>#21161

adikakk
hy all
+1

LeonSilver
Már "csak" 56-al vezetünk.Húzzunk bele emberek 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

galimatika
Köszönöm a dícsérõ szavakat! Már beszereztem egy pár gumicsizmát, ásót és néhány automatafegyvert, hogy méltó fogadtatásban részesíthessem az udvarlókat.<#bdead><#bdead><#bdead>

hiba volt bemásolni a képét 😄
midnenesetre én gratulálok hozzá! 😊

Zpogi
<#taps><#taps><#nevetes2><#nevetes2>