IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A simhq-n elérhetõ a 4.09full readme.

i robot
Célzásgyakorlás megvolt, gond nem lehet!<#smile>

ecsém ne sajnáld már ennyire :D
acidrain
Hajrá!<#eplus2>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Most voltam fent Spits vs 109 szerón. Afrikai map, egy felszállásból elsüllyesztettem 2 hajót. Most meg megyek barátnõm elé a vonatra, hétvégén minden lesz, csak számítógép nem..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Hát igen. Ezt annak a csávónak találták ki, aki OSB lapokból megcsinálta a messzer kabint. Minden ablakba rak egy lapmonitort, aztán kész az élmény :)

Mondjuk a TrackIR olcsóbb <#nyes>

acidrain
Voltam fenn kb 10 percet, Togyo fenn volt, Laca akkor lépett ki, amikor én be :)

acidrain
Hát ezt a kártyát nem az én pénztárcámhoz mérték.
Plusz, a 6 monitor amit rá lehet kötni (kössön rá az ember csak 3-at hogy meglegyen a fíling) az se kevés zseton.
Egyébként biztosan jó.

Szerintem sablonokba lehetett képet feltölteni, és abból generált a szerver egy ilyen Garnier-es képet. Legalábbis eléggé egy sémára hajaznak, még ha különbözõ beállításúak is.

Nohab
Khm... most vagy én vagyok hülye vagy orrba-szájba megy a másolás? Vagy ez nem is fotóverseny?
Jönnek az elsõ PR cikkek a HD5870-rõl.

Nohab
OFF.:
Azért azt figyelitek, hogy egy ember lemásolta a támogatottunkat<#idiota> (alsó sor)
Szia!

2-3 oldallal odébb megtalálod.

Hali!
Nem tud valaki egy linket az alábbihoz?
AC_Installer_v3_8plus Halifax

Nagyon megköszönném.
Köszönöm :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

galimatika
http://tapasz-ok.freeblog.hu/
http://delutaniszunyokalas.freeblog.hu/

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Paintball, éjszakai erdei túra beszaratós feladatokkal, kötélpályás mászkálás.. aztán ennyi.. meg All inclusive szállás valami menõ panzióban <#nyes>

A blogod címét átdobhatnád :)

galimatika
Igen. Este a fekete démon beelõzte Noémit, így tennem kellett valanit.
Ami a repülést illeti, a héten céges csapatépítõ tréninget szerveztem ami eléggé elvette az idõm, meg a blogolással is elmaradtam egy kicsit. Hétvégén már vagyok erõsítésnek.

Valaki nagyon belehúzott az este :D

Jut eszembe merre jártok? Togyóval nyomultunk tegnap a szinte kihalt LW szerón.. Jöhetnétek többen is :)

Az én anutám is mindig mondja, hogy ne keveredjek rossz társaságba, ezért én is erõsen gondolkozom, hogy akarok e vadidegen emberekkel találkozni <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Nem tudod mit vesztettél<#dumcsi><#pias><#pias><#pias><#circling><#vomit><#smile>

Költözés megvolt net még nincs:( (csak a mühelyben) repülés sincs, mert melo van éjjelnappal:(
De talán a 17.e menni fog.

A Béna.

Nohab
Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de még nem nagyon ismerlek titeket.:) Még nem is voltam fent veletek Ts-en. Azért köszönöm a meghívást!<#wave><#pias>

Ha nem csesz le a tanárom, akkor kb. 10+ szavazatot fogok még csinálni.
Her Laca
Galiba kertjét kinevezzük parkolónak:)) szép õspark,a bokrok alatt el lehet lenni:DD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
"Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük."

Nah, az nem ártana, mivel én szegedi vagyok, és miután ittasan nem vagyok hajlandó kocsiba ülni, nekem még vmi panziót is kellene keresnem. (mivel gondolom BP-en lesz a banzáj)

galimatika
Postán nem tudom feladni a söröd!!!
Vagy mégis<#confused>
H1 N1-re kell hivatkozni<#eplus2>

ráeresztettem még hirtelen 31 voksot mert nagyon egalizálódott a helyzet. kortyolással kapcsolatban én még nem vagyok biztos!
galimatika
Ez egy határozott igennek hangzik.
Már öt szomjas emberünk van.
Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük.

Nohab
Csak azért, hogy ne kelljen mindig lapoznom.
galimatika
Ez a beszéd! Az már négy ember.
GYERÜNK EMBEREK!!!
KINEK VAN KEDVE MEGISMERNI AZ ARCOT A VÉLEMÉNY MÖGÖTT!!!!

Zpogi
Asszem én is ott leszek,bár nem tudom még hogyan dolgozom.Legfeljebb nem maradok sokáig.

galimatika
Ok. Akkor Október 17. Kérek mindenkit akit érdekel a fórumtalálkozón való részvétel, hogy jelezze!
Ketten már vagyunk. Laca szinte biztos jön. Így már három.
Én addig nézek valami megfelelõ helyet az alkalomhoz.
Ha van bármi ötlet, azt is kérem, hogy körmöljétek le bátran.
<#nezze>

Az az egy idõpont éppen nem jó (hazautazok). De az október 17 kiváló.

galimatika
Akkor szûkítsük a kört! Pl. Október 10. szombat este?

Ha elõtte lesz akkor mindenkinek a vendége vagyok! <#nyes>

Rohadt rendszergazdák.. megfúrták az ingyen sör témakört.. <#gonosz3>

Nekem mindegy mikor lesz, csak fizu után legyen :)

galimatika
Á szóval te vagy az! Nézem, csak úgy jönnek a szavazatok. Én is rajta vagyok. Na, ha jössz a fórumtalálkozóra akkor pár sörre a vendégem vagy:)

na nyomtam rá 30at :)
galimatika
Ó, az csak pillanatnyi megingás volt. Már orvosolva lett a probléma.

2vel vezetnek...
galimatika
Mégsem olyan meddõ ötlet ivásra biztatni az embereket. Akkor tegyük láthatóbbá a dolgokat. Elsõ körben válasszuk ki a helyet ahol majd tivornyázunk. Ebben a segítségetekre szorulok, mert én csak csepelen ismerek kocsmákat, de azokat nem ajánlanám jó szívvel.
Ha ezt kiokoskodjuk, akkor már csak az idõpont marad nyitva.
Mondjuk valamelyik szombat, ill, péntek este lenne a legalkalmasabb.
Esetleg a jövõhéten.

IL2 gyökérbe. grab000.tga, grab0001.tga és így tovább :)
bugajóska
Arra készülj, hogy ha sikerül is életre keltened, azzal a joyyal sok bosszúságod lesz. Nekem volt hasonló kaliberû anno (speedlink wasp), nem lehet normálisan bekalibrálni, kínszenvedés volt a célzás és a repülés (hangsúlyozom, nekem nem ilyen volt, de kb. ugyan az a "minõség").
Átalakító:usb gameport adapter, de inkább tegyél még hozzá 3000-et és vegyél egy cyborg evot.

Nem szép ember, de gavallér.

Ben007
hova menti a képeket amiket csinálok?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Chazz76
<#nyes><#pias>

Her Laca
Drága testvírem. Már mért ne férnél bele. A paramétereid:DD alapján tökéletes fórumtalálkozó tag vagy.:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Én benne lennék egy fórumtalálkozóban, igaz, hogy még nagyon friss vagyok köztetek, repülni sincs minden nap idõm, de autó van, üzemanyag van, inni is bírok úgyhogy a többi nem rajtam múlik. /persze csak ha beférek a brigádba/

Her Laca
<#taps>
Nagyon jóóóóó:)

Látod Laca.. a mai lányok ilyenek..
Tipikus ismerkedõ szöveg a "Szia, mutasd a személyid.. aha.. mit iszol?" <#nyes>
Könnyen liliomtiprásba keveredhet az ember, akaratán kívül.. mert ugye a látottak alapján ítél..
Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim :)

... mert a régi lányok úgy fõztek mint az annyuk, a maiak meg úgy isznak mint az apjuk..

adikakk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
ien joyom van nagyon rég vettem már
http://www.chipland.hu/chipland.php?f=9&termek=007427&rend=2&kat=19&tnev=&alp=&alkat=&lap=0

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...