91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Mindegy , nem ragozom tovább, igy irásban nem lehet ugy elmagyarázni ahogy gondolja az ember.
  • VO101 tvr
    "Meg mi az amit ő gyárt szinte semmi, a kamerát készen veszi a Ledeket készen veszi, innentől a munkájára válal csak garit, "
    Ne vedd zokon, de félek fordítva ülsz a lovon. Tudom, ez Magyarország. De akkor is...
    Jó eséllyel számla nélkül lehet az alkatrész is. A munka is. Egyfajta DIY kategória, ami nem jövedelemforrás kellene legyen az én olvasatomban... Majd leócsároljuk a gyári tuti cuccot hogy számlával, 15 éves kutatás-fejlesztéssel drága és kidobott pénz.
    Kis odafigyeléssel pedig az USA-ból meghozza vmi ismerős és nem lesz 60e a 170 dodó, ha már okosba intézzük.
  • Rue East
    Előbb lett leírva, a TrackIR bejegyzett márkanév. Ő azt használja, pedig nem azt árul.
    Miért kellene bárkinek is ötleteket írnia az ő üzletének hatékonyabbá tételéhez? Le lett már írva, hogy például milyen névvel lehetne hirdetni.
    Hogy lehetne "béta hardware demo" az, ami nem is olyan hardware? Nem mellesleg te szerinted is két külön világ...
    És a számomra legérthetetlenebb az egészben, miért lenne mindegy minek nevezzük?
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.02.07. 15:39:58
  • VO101Tom
    Leon ilyet írt, hogy ennyiért megéri kipróbálni? Hol?
  • VO101Tom
    Hahaha. Milyen igaz. Reméljük a samsung kartondobozos megoldását még nem látta
  • GPx8
    Előre félek, hogy fog egy Oculus Rift-et is csinálni a gyerek...
  • repvez
    Persze azt senki sem vitatja, hogy két külön világ a kettő, sztem nem is ezen megy a társalgás.A technikai adatot csak azért irtam, hogy egy standard webkamhoz képest azért jobb a frissitése, tehát a 30FPS-nél bőven több.

Csak mindenki ugy védi a NP névhasználatát mintha személyes részvénytulajdona lenne benne vagy ezzel a hirdetéssel az Ő boltját rontaná valaki.Azt viszont senki nem irta le, ha ő lenne a helyében, ő hogy tenné hatékonyabbá a "terméke" megtalálását vagy eladását.
    MEg mi az amit ő gyárt szinte semmi, a kamerát készen veszi a LEdeket készen veszi, innentől a munkájára válal csak garit,

Egyébként LEon is pont ezt irta amit én is az elöbb, arra ,hogy valaki kipróbálja és megnézze, hogy megéri e neki 60k-t kifizetni arra tökéletesen megfelel.Amolyan béta hardwer demo.
    Mindegy minek nevezzük.
  • LeonSilver
    Két dolgot szeretnék csak hozzátenni.

Használtam freetrekket, sőt az elsők között használtam wii kontrollerrel.
    Még egy USB-s szar is lett hozzá csinálva, hogy ne elemről menjen. A freetrack fórumán még tuti fellelhető a leírás, kacsolási rajz és fotó.
    Nem volt rossz, de kurvára nem track ir! Kábé olyan messze van tőle, mint Makó Bivalybasznádtól. És nem azért hagytam a rákba és vettem Track IR-t, mert én olyan kőgazdag faszi vagyok, hanem azért, mert elegem lett a kúródásból. A hol működik, hol nem-ből. Ha kijött egy peccs a DCS-hez, akkor már nem is volt jó. FSX nem mindig "látta", etc.. nem ragozom.

A másik meg az, hogy tudtommal a TrackIr név a NaturalPoint, Inc.bejegyzett tulajdona.
    Meg lehet hirdetni, lehet árulni - freetrack-ként.
    Kábé olyan ez, mint a boltban kapható mindenféle szar, gagyi kóla. Színe, szaga és még az íze is lehet olyan, mint a Pepsi vagy a Coca de mégsem az.
    Lehet ezen rugózni meg vitatkozni, csak éppen felesleges.
  • VO101Tom
    "Egyébként nekem is van PS3EYE kamerám és buherálás nélkül simán viszi a 75hz-t 640x480as felbontáson 320x240-en meg a 120at. igy már csak a szoftver beállitásban és pontosságban térhet el."

És a CCD vagy CMOS panel érzékenységével mi van? Ez akkor lenne igaz, ha a forgalomban kapható összes webkamera csak a frissítési frekvenciában és felbontásban térne el egymástól, látómezőben, fényérzékenységben, kontrasztban, minőségben nem.

@Tvr.
    Világos. Itt ami garanciát emleget, az nyilván csak "átadáskor működik" garancia lehet. Meg beüzemelés max. Majd biztos fizetné a postát, meg javítást ha háromnegyed év után elfárad valamelyik kábel vagy LED. Miért hinné ezt el bárki, ha már a típussal kamuzik?
  • VO101 tvr
    Így...
    Ez van. Ez nem Deutschland.
    Olyan 5-6 éve én is beleugrottam ilyen házi gyártású mókolásba. Mikor Lecsóval iRacing-eztünk. A G25 fékpedáljának load cell átalakításához Kiss Attila (Tilus) gyártott átalakítószettet hasonló figurában. Filléres cuccokból otthon összerakva. Kicsit savanyú, de a miénk (A tanú) Kicsit szarakodni kellett vele, aztán működött. Végügis olcsó volt. Aztán mikor fél év alatt a load cell második panelje is elfáradt, emberünk nem reagált Skype-on és a telefont sem vette fel... Persze ez nem jelenti azt hogy Nibi is így járna el. Csak hogy árnyaljuk a garancia témát.
  • VO101Tom
    Óbazdmeg, ne írjátok le huszadszor is, hogy a freetrack mennyire fasza alternatívája a tracIR-nek. I fucking get it. Ok? De leírom mégegyszer, mert látom szövegértelmezési gondja van itt jópár embernek (túl is van reagálva, azért fél oldalt még hozzáírtál ):

Nem érdekel, hogy valaki tarckir alternatívát készít, használ vagy árul. De TrackIR néven árulni más kamerát, az a VEVŐT VERI ÁT qrva gusztustalan módon. A 30 fps-es kamera meg konkrétan használhatatlan szar. Pont.

Ti meg tapsoltok ehhez, meg kifogásokat gyártotok rohadt erőltetett módon. Meg hogy a vevő hibája, ha nem olvas utána. Meg hogy úgyis tudja mindenki, hogy ez nem az. Hát lófaszt. Ez, amit csinál, ez színtiszta csalás. Nem a vevő feladata, hogy utána kutasson, hogy amit a hirdetésben állít, az igaz vagy sem. Nem a vevő feladata a technikai paraméterek alapján kiszűrni, hogy ez ugyanannyit tud-e, annyira megbízható, és azt a szoftvert használja-e mint a trackIR. Mi van akkor, ha valaki totál tájékozatlan mondjuk ajándékot akar venni, mert rokon állandóan trackIR-t emleget? Na, akkor mi van? Semmi, így járt?
  • repvez
    Tom, ugy gondolom egy kicsit tul van ez reagálva.
    Sok olyan dolog van amit ahhoz a dologhoz asszociálunk ami az első hires termékről ráragad.
    Gondolj bele szinte mindenki Jeep-nek hivja a terepjárókat , vagy sthill fürésznek a láncfürészt, függetlenül attól, hogy teljesen más a gyártó vagy milyen minőség.
    Egy gyűjtőnév lett egy fogalom lett belőle.

Valami ugyan ez van a TrackIR nél is.Mert máskülönben, hogy magyarázod el egy embernek ,hogy mit csinál ha nem nevezheted nevén azt amire hasonlit?

MEg ha azt vesszük akkor a Track IR is másolta valahonnan, mert a kiindulási alap az ez volt egy webkamera és pár led, csak épp a natural pointnak, volt meg hozzá a tökéje és eszköze ahhoz, hogy egy célhardvert készitsen belőle.

Ha ilyen elv alapján nem használhatták volna fel az eredeti ötletet akkor most ök sem lennének sehol.

De ha meg saját Név alatt hirdette volna mondjuk Trackled akkor meg az lett volna a baj, hogy hogyan meri saját márka alatt árulni mikor már ezer féle megoldásba létezik ugyan az amit ő készit.

ÉS aki ilyen eszköz vásárlásán töri a fejét az tudja mit keres és tudja, hogy milyen verziók léteznek belőle.Akinek nincs 60Kja az biztos ,hogy alternativ megoldások felé nyul, akinek nincs kézügyessége vagy eszköze, az fizessen amolyan lusták adóját , amivel többe kerül mintha saját maga csinálná meg .

ÉS hamár az árnál tartunk: Vegyük például az EDtrackert, a hozzá való komponenseket max5k-ért meg lehet vásásrolni a softvert ingyen letölteni hozzá, de ha készen akarod megvenni az oldalról akkor több mint 14k-ba kerül +posta+vám+áfa. Akkor neki miért nem ir senki ,hogy menynire pofátlan az árazása? vagy csak a Clipet 8k-ért árulja ebayen valaki.

A lényeg, legalább van aki felválalta, hogy aki akar annak egy kész Track IR alternativát készit és igy akár szélesebb körben elterjedhet a használata és aki emiatt rákap az érzésre, lehet később rászánja az eredeti vételre is magát.

Egyébként nekem is van PS3EYE kamerám és buherálás nélkül simán viszi a 75hz-t 640x480as felbontáson 320x240-en meg a 120at. igy már csak a szoftver beállitásban és pontosságban térhet el.

Ugyhogy aki akarja vegyen eredetit aki nem az vegye ezt az alternativát vagy készitse el maga, felesleges rugózni a nevén .
  • VO101Tom
    "Miért? Trabant-Mercedes. Mind a kettő német márka. Akkor mi a baj?"
    Ha neked mindegy, akkor mindegy is. :)

"Az a baj, hogy látatlanban lett leócsárolva a gyerek. Itt most a névhasználatba lett belekötve."
    Nem látatlanban. Pontosan látszik, hogy a névhasználat átverés.

"Ez olyan, mint amikor egy PC-s játékot virágboltit és egy boltit hasonlitunk össze. Mind a kettővel lehet játszani, de nem minden szerveren. Vagy esetleg xar a virágbolti, annak ellenére letöltik. ( néhol még fizetbnek, fizettek is érte.)"
    Nem, nem olyan.

"Én respektálom a gyerek szándékát. Legalább megpróbálja."
    Hát, ha ez neked respekt, akkor mi nagyon különbözően látjuk a dolgokat.

"A név, meg le van xarva. Úgy hívja ahogy akarja."
    Nem, nincs leszarva. Pont a név a lényeg. Azért, ami a név jelent a köztudatban.

"Aki utána jár az nem látatalanban veszi meg. Tudja, hogy nem egy eredeti Track-IR-t kap a pénzéért. Le írta tisztán és világosan."
    SEHOL nincs leírva a hirdetésben, hogy ennek nincs köze a trackIR-hez. Aki utánaolvas, az TALÁN rájön, hogy átverés, de mint látod RepeszElek kolléga is ezen gondolkozott, hogy jó-e neki, mert még ő sem tudta, hogy jót vesz vagy nem. Aki nem jár sg-re, az még ennyi plusz infót sem kap.

"Segítsük a fáradozásait. Találjun k ki valami oda illő elnevezést."
    Monjduk: PC-s Freetrack fejmozgás követő, csomagban, összeépítve, beüzemelési garanciával.
    Ugye nem is nehéz?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.06. 21:25:31
  • lala42
    Végül is köszönet a srácnak. Megint van valami téma, amiről lehet csevegni.
  • lala42
    Miért? Trabant-Mercedes. Mind a kettő német márka. Akkor mi a baj?
    Az a baj, hogy látatlanban lett leócsárolva a gyerek. Itt most a névhasználatba lett belekötve. Ez olyan, mint amikor egy PC-s játékot virágboltit és egy boltit hasonlitunk össze. Mind a kettővel lehet játszani, de nem minden szerveren. Vagy esetleg xar a virágbolti, annak ellenére letöltik. ( néhol még fizetbnek, fizettek is érte.) Én respektálom a gyerek szándékát. Legalább megpróbálja. A név, meg le van xarva. Úgy hívja ahogy akarja. Aki utána jár az nem látatalanban veszi meg. Tudja, hogy nem egy eredeti Track-IR-t kap a pénzéért. Le írta tisztán és világosan.
    Segítsük a fáradozásait. Találjun k ki valami oda illő elnevezést.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.02.06. 21:06:06
  • acidrain
    Látom nem érted a lényeget . TrackIR néven árulod nyolcezer hufnágelért. Ennyi.
    Én elhiszem, hogy sok munkád, időd, és pénzed van benne. Én a márkanév használatával nem értek egyet, amint azt le is írtam a
    #85714 -es hozzászólásban.
    További szép napot!
  • VO101Tom
    "Azért abban igazat adok a srácnak, hogy ha azt írja, hogy fejmozgásérzékelő eladó, akkor háááát valészeg a kutya sem fogja megvennei. "
    Lehet, hogy így van. És? Erre az a megoldás, hogy ráírunk valami jól hangzó nevet, amihez egyébként köze sincs?

"Én olvastam a hírdetését, nem kertel a srác, leírja,hogy mit ad és mennyiért. Az, hogy hogy nevezzük, már más kérdés. "
    Nem más kérdés. A trackIR-nek jól hangzó neve van, sikeres és megbízható. Egy házibarkcs akármiről nem mondható el.

"Az, hogy hogy fog működni, véleményem szerint az a vevő gondja, ..."
    Ne haragudj, de ez nagy marhaság. Mi lenne a vevő gondja? Hogy átverik egy jól hangzó névvel, és egy zagyva technikai infóval, amiben az sincs leírva, hogy a 8000 Ft-nak hírdetett 30Hz-es kamera ALKALMATLAN folyamatos fejmozgás követésre. Szaggatni fog mint az állat. A 60 Hz-es kamera meg mindjárt drágább, de az csak az apróbetűsben van leírva?

"...annál is inkább, hogy a srác még garit is ad a termékre. (már boltoknál is ritka lassan)."
    Ritka? Hol? Mondj már egy boltot az EU-ban, ahol garancia nélkül árulnak neked bármit? Ami a srácot illeti, szeretném én látni azt a garancialevelet, amit ő ad, amivel mondjuk egy év után is visszamehetnél, ha valami elromlott. Ne nevettess már, hogy el is hiszed ezt? Garancia itt max arra lehet, hogy "átadáskor működik, innentől jónapot".

"Tett fel vidit is, a hirdetéséhetz, úgy-hogy szerintem korrekt a gyerek. Nem azt mondta,hogy gyári terméket ad, hanem azt,hogy csinál egy ahhoz hasonlót. Szerintem a hírdetés címe lehetne az, hogy Track-IR-hez hasonlóan működő házilag készített kisipari fejmozgásérzékelö."
    SEHOL nem írja, hogy ez nem TrackIR, ahogy a hirdetés címében írva van. És a TrackIR-hez hasonlót sem írhatná bele, hiszen a technikai paramétereiben, szoftverben teljesen más, sokkal rosszabb mint a trackIR.

Mintha daewoot árulnád Mclaren név alatt, és nem értenéd mi a a gond vele, mindkettőnek négy kereke van, és elvisz A-ból B-be. Tehát ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.06. 20:23:32
  • Valka78
    Hát az még megtörténhet, hogy megjelenik egy csapat ügyvéd és jogtalan névhasználat miatt kérnek egy vagon kártérítést...
  • VO101Tom
    Pontosan.
  • Paladin
    Én örülök, hogy van aki csinál ilyet, és ha egy haver nem dobott volna össze nekem egyet, vevő is lennék rá rögtön.

De egyetértek Tommal, hogy nem látja a srác a problémát. Egy védett márkanevet használ, és nem azt a terméket árulja, ennyi.

A kereshetőséggel takarózás erre nem mentség. Akkor írja úgy, hogy "TrackIR alternatíva", vagy nagyon-nagyon esetleg még a "Házi TrackIR" is oké lehet. Ugyanúgy megtalálják.
  • lala42
    Tom!
    Azért abban igazat adok a srácnak, hogy ha azt írja, hogy fejmozgásérzékelő eladó, akkor háááát valészeg a kutya sem fogja megvennei. Én olvastam a hírdetését, nem kertel a srác, leírja,hogy mit ad és mennyiért. Az, hogy hogy nevezzük, már más kérdés. Az, hogy hogy fog működni, véleményem szerint az a vevő gondja, annál is inkább, hogy a srác még garit is ad a termékre. (már boltoknál is ritka lassan).
    Tett fel vidit is, a hirdetéséhetz, úgy-hogy szerintem korrekt a gyerek. Nem azt mondta,hogy gyári terméket ad, hanem azt,hogy csinál egy ahhoz hasonlót. Szerintem a hírdetés címe lehetne az, hogy Track-IR-hez hasonlóan működő házilag készített kisipari fejmozgásérzékelö.
  • VO101Tom
    Igen, megy Win10 alatt is.
  • VO101Tom
    Látom nem érted. A trackIR nem "csak egy kamera ledekkel", nem is gyűjtőnév a fejmozgás követésre, hanem a naturalpoint speciális hardware, ami paramétereiben sokkal többet tud mint egy átlagos webkamera. A szoftveréről nem is beszélve. És nem mellesleg rohadt drága. Senkit nem érdekel, hogy te barkácsolsz otthon valamit, és azt eladod a neten. Az sem izgat, hogy mennyi pénzt kérsz el érte. Viszont TrackIR-név alatt árulni pofátlan átverés. Akkor is, ha szerinted ez a barkácsolt izé is tud annyit mint a trackIR (egyébként nem tud). Úgyhogy légyszíves a hirdetésed címét átfogalmazni sziveskedj, mert ez így nem okés.
  • Lysandus
    Kéne neki...
  • nike02156
    Ez win 10 Alatt is münködik?
  • VO101Tom
    Win 7 és afölött a cliffs of doverhez vannak a Team Fusion patchek, azokat mindenképp fel kell tenni. Win8-on azok nélkül el sem indul, viszont a Win XP már nem lesz támogatott!

Innen letölthető, installálni -értelemszerűen- emelkedő sorrendben kell, mind az ötöt.
    http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
  • NIBI
    A gyári TrackIR is csak egy kamera LED-ekkel. ;)
    Látom téma lettem ami jó. :)
    Egy hozzászólás erejéig engedjétek meg hogy reagáljak. :)
    Ezzel kicsit offolok ez ügyben, aztán hallgatok róla.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi átverés nincs benne: Ajánlom a termékem annak: aki nem akar pénzt kidobni TIR-re át nem alakítható kamerára, vagy a jót nem akarja átalakítani, valamint nem akar pepecselni a kialakítással, összerakással, teszteléssel, dizájnnal.
    Csak ez a Hardveraprón már nem fért ki. :D

Tehát mint mindenben, az anyagárat, a szállítást, a garanciát, a tapasztalatot/munkadíjat kell megfizetni. Tapasztalat hidd el kell, a megfelelő alkatrészek beszerzéséhez (és összerakásához) (pl PS3 kamból sem mindegyik alakítható TIR kamerává), na én ezt a macerát és olykor fölösleges kiadást vállaltam magamra egy kis munkadíj fejében. ;)

A vevő ezért mit kap? Egy kész, kiforrott, biztosan működő terméket, garanciával!
    Az ár pedig több részből tevődik össze, ami szerintem reális:
    1.: A riválisok termékeinek az árához lőttem be az árat (és hát egyes dolgokban még így is el vannak maradva tőlem...)

2.:PS3 kamot, monitor tartóval együtt 5500 alatt nem tudsz beszerezni belföldön, és akkor még könnyen lehet, hogy olyat veszel ami TIR-re nem átalakítható (már ha infra LED-el használnád), és ez esetben csak sötétben és látható fényt kiadó LED-ekkel tudod használni... Én nyilván olcsóbban szerzem, hiszen nagyobb tételben veszem. A különbözet pedig had legyen az enyém, elvégre én jártam utána hol lehet jobb áron beszerezni, illetve én fektettem bele pénzt... Ha te veszed, akkor meg a futárnak fizeted azt a pénzt... szóval ugyanott vagy.

Tehát tiéd a kockázat hogy te magad veszed meg az alkatrészeket aztán sokat melózhatsz vele, és ha sikerül akkor működik... Pl ha egy "rossz" lencsés PS3-as kamot veszel elsőre, akkor vehetsz újat, amivel máris kb annyit dobtál ki amennyiért én a szettet adom. És akkor még a második kamera sem biztos hogy jó lesz... Vagy veszel hozzá lencsét, ami drágább, mint az egész szettem ára... Vagy megveszed pl tőlem, a garantáltan jól működő terméket amire garanciát is vállalok. ;) Azt már ugye említenem sem kell hogy a Vaterás, stb oldalon vett kamerára nincs gari... :D

Te döntesz én nem erőltetek rád semmit. És igen, nem kell űrtudomány egy ilyen rendszer összerakásához, hiszen nekem is ment sok utánajárással és próbálkozással. :) De sokak nem akarnak szerelni, és megvenni a talán jó alkatrészeket... Inkább fizetnek érte és csak használniuk kell. ;)

Ha ezen az áron megkaptam volna 1 évvel ezelőtt ezt a rendszert, simán megvettem volna! És akkor nem vágtam volna bele a bizniszbe, cserébe sok ember nem élvezhetné ezt a technológiát, ÉS én pedig nem görcsölnék, hogy megjönnek-e a kamerák/alkatrészek, amikre egy csomó zsét áldoztam (vagy kidobtam?...), nem kellene nehézkesen ügyeket intéznem, hogy a meg nem jött alkatrészeket megkapjam, vagy visszakapjam a zsémet, hogy aztán újra vehessek belőle azt amit akartam... miközben a leendő vevők már nyaggatnak hogy mikor kapják meg
    a terméket, én meg szívok, mert önhibámon kívül kerülök ilyen szar helyzetbe... :S

Szóval hidd el nagyon olcsón adom! Több százezret beleöltem már, és hasznom még nincs rajta, csak mert mindig jobbat és jobbat akartam összerakni, valamint a riválisoknál jóval olcsóbban adni... A fejlesztés és tapasztalatszerzés nem kis pénzbe került... :(

Nem panaszkodom, bevállaltam, tudtam (nagyjából :D) mit vállalok! Arról nem is beszélve hogy a riválishoz képest így is féláron adom szállítással együtt értve. Tehát a lelkiismeretem teljesen tiszta, mert tudom, hogy amit adok, ennyi pénzért megéri, a vevőnél is garantáltan működni fog, és élvezni fogja a használatát! Ez pedig sokaknak megér ennyi pénzt. ;) Tehát mindkét fél jól jár. :)

Aki eddig is drágának tartotta, az ez után is annak fogja, aki pedig kicsit is gondolkozott a megvételén (valamint a sok macera és meló elkerülésén), az most tudja, hogy jóval több pénzt kidobhat rá, ha nincs meg a tapasztalata hozzá, és ő maga szeretné megépíteni.
    Ahhoz képest pedig, bomba áron adom. ;)
    Eddig minden vevőm elégedett volt!

Köszi annak aki végigolvasta, és bocs az egyes szám első személyért, igazából mindenkinek szólt, de már nincs kedvem átírni. :)

És hogy mitől TrackIR a TrackIR?, hát mert az a neve. Magyarul fejmozgást követő rendszer... :) A nagyobb keresési találat miatt én is így írom ki, de igazából mindenki, aki ilyet árul... Szóval én lennék a "genya" mert olcsóbban adom bárkinél és merem ugyanazt a nevet használni mint mások? De hát ilyen a magyar, a saját bajtársát szidja... aki volt olyan bátor, hogy bevállalt egy bizniszt, csak hogy olcsóbban eljuttassa ezt a technológiát a vevőkhöz, és jé ezért még hasznot is kér!... Bezzeg a dupla áron adó angol srácot nem szapulja senki...
    Szóval kérek mindenkit, aki drágának tartja a termékem, hogy legyen benne annyi tisztelet, hogy nem szapul engem. ;) Egy kis összetartás miért olyan nehéz?! Inkább segítsen eljuttatni azokhoz a hírt, akik hajlandók fizetni érte ennyit! Aztán mindenki döntse el maga, hogy mennyit ér meg neki. ;)

És annak ellenére, hogy nem kötelességem, így is vásároltam már vissza terméket, csak azért, mert nagyobb monitort vett és már nem használta a fejkövetőt, vagy közben rájött, hogy nincs is elég ideje rá... Szóval ennél nagyobb kedvezményeket már nem tudok adni. :)
    Mindezt azért írtam le, mert olykor bánom, hogy belevágtam a bizniszbe (mivel eddig minden hasznot a fejlesztésbe öltem, sőt jócskán mínuszba vagyok...), annak ellenére hogy mindig örömmel tölt el, mikor egy vásárló elégedett :), valamint hogy kicsit átlássátok, hogy házilag, egyedül megépítve sokkal több lóvé rámehet (az "apró bökkenők" miatt), mint amennyiért árulom. Örülnék ha sok ilyen becsületes eladó lenne az ilyen oldalakon! Mert ez azt hiszem igen ritka... Sok eladóval beszéltem már, akik a saját termékükről nem képesek, vagy nem tudnak felvilágosítást adni! Hát hol élünk?!?!?! És ezek még adhatnak el?! :(
    Én meg garancia, visszavásárlás, regény leírása a hirdetésben, csak hogy tuti képben legyen a vevő mit is vesz... Ezt is el lehet dönteni melyik a jobb...

Tényleg köszi ha időt áldoztál a regényemre. :)

Utoljára szerkesztette: NIBI, 2016.02.06. 17:58:22
  • Lysandus
    Patcheket jól raktad fel? Tűzfalon be van jelölve (a Steammel együtt) mint kivételt? Hirtelen ennyi jut eszembe...
  • nike02156
    Helosztok
    Nekem meg van a il-2 cliffs of dover és amikor el inditanám akkor gondolkozik egy picit a gép és azután nem csinál semmit.Ezt hogyan tudom megoldani?
  • Solt
    50 FPS esetén "normális", fix 60 FPS esetén nem. Állítsd be úgy, hogy mindig fixen meglegyen a 60 FPS. London környékének kivételével szinte mindenhol megoldható egy átlagos gépen is.
  • Indi69
    üdv. nekem a clod csinál ilyet random. fps: 50-60
  • Solt
    Az még rosszabb... :) 60 FPS-re rögzítsd... (állítsd be úgy, hogy az fixen mindig meglegyen)
  • Pordycus
    Próbáltam 30fps-re rögzíteni, de lópikula nem történt. :D
  • Solt
    Nem bunkó vagy, hanem boldog ember ha nem tudod, hogy mit jelent! :D Egyébként akadozás "magyarul".

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.02.05. 21:15:56
  • Pordycus
    Tudom bunkó vagyok de ez mit jelent: "stuttering"?
  • Zpogi
    Hosszú éveken keresztül használtam freetrack-et. Eleinte sokat kellett baszakodnom vele, de aztán rájöttem a bajára, onnantól már tudtam mihez nyúljak, pl néha elfelejtette, hogy milyen kamera típus van beállítva neki, visszaállt valami Windowscam-re és ha elindítottam így, akkor lefagyott, vagy a fényérzékenységet állította el.
    Ja, meg a zoomolás felejtős volt rajta és a fejbillentés oldalra, de ezeket leszámítva teljesen jól működött.
    Sőt már annyira megszoktam, hogy ezek nélkül repülök, hogy a tr-en is lebutítom ezeknek a tengelyeknek az érzékenységét.

Én 27-ért vettem a TR 4-esem használtan, így azt mondom megérte váltani, de ha 60 ezret adtam volna érte akkor tökön szurkáltnám magamat.

Szép, meg könnyű beállítani a Trackir-t, de nem ér tízszer annyit az biztos.
  • Solt
    Ha folyamatos fix(!) 60 FPS esetén is akadozik, akkor belefutottál abba a nyűgbe ami nálam is jelentkezik, vagyis a stutteringbe. Ha 50 FPS esetén érzed úgy, hogy akadozik, az "természetes".
  • Solt
    Egyrészt monopol helyzetben vannak, másrészt ez nem egy nagy darabszámban fogyó termék, így a gyártási költségét sem lehet nagyon leszorítani, de ami ennél jóval drágább, az a szoftveres rész.
  • Pordycus
    Sziasztok!
    Végre megszereztem a Battle of Stalingrad-ot, de van egy olyan problémám, hogy mikor játszom, 3 féle FPS kijelző program is 50-60 FPS-t mutat állandóan, még is úgy érzem mintha 20 körül lenne csak.

Bennem van a hiba, vagy tényleg a játék szemétkedik velem.
  • Valka78
    Fent vagyok az aces over europe szerveren, valszeg éjjelig. Ha esetleg csatlakozna valaki, a pc pilot ts csatornáján megtalál Tapsihapsi néven.