IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

© tothgyorgy

Megoszthatná velünk is. Szájbarágósan ha kérhetem.

Osztom a véleményed<#wave>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Én azt hiszem, hogy az AAA modból és a 4.09 bõl csinálok egy hibrid 4.09-et. Kiszedem a skíneket és a hangokat az AAA-ból, bele a telepített 4.09-be.
Mert sajna az AAA-modos verzió egy idõ után kidobál a szerverekrõl. Kérdeztem másokat is és õk sem járnak jobban. Tehát marad a házi barkácsolás.
Egy próbát minden esetre megér.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Megoszthatná velünk is. Szájbarágósan ha kérhetem.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Gida már megoldotta. Tud is váltogatni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha most azonnal nem is, elõbb-utóbb csak ezek a szerverek lesznek, meg a moddoltak.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Meg kellene próbálni az AAA modra telepíteni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
Szepy, ma este lesz valami repkedés?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

És mit szólnak hozzá a szerverek? Egyáltalán beengednek vele?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Gida kartárs reménykedik ,hogy majd hozzányúlnak a mod készítõk,és akkor jóóóóóóóóóó lesz 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tényleg így van. Nagyon szegényes az AAA-hoz képest.

Her Laca
Kipróbáltam,de semmi extra. Asszem maradok a mod oknál. Legalábbis egyelõre. Sem a hangoknál sem a tájnál nem láttam változást.

Felnyomtam 1250-ig.. Lassan jöhet az októberi fizu 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

acidrain
Jól jön<#eljen> Téháiksz!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

TG Gida
Nagy vagy Sanyó!Köszi!

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo

www.pcpilot.hu

Nohab
Meg is van, de még vagy 30-at ráteszek.
Kipróbáltam az új 4.09m-et egy rövid QM erejéig.
Hát lesz picsogás vörcsi oldalon: nagyobb távolságból a IX-es Shiteket fehér glória(?) veszi körül. Jól látszanak sötét háttérben...<#eplus2>

Nohab
Roxy rádió be és 1200-ig meg se állok.
LeonSilver
Belekellene húzni emberek!!!!

Szavazzzzzzzzatok!!! 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Megnéztem a Fókás videót. Röviden és tárgyilagosan annyit,hogyaszongya a srác jó ,de azért az ellenfelek akik hat órából egy Lavorrar,ne adj isten egy spittel palást után elé keverednek mindennek nevezhetõk csak nem ellenfeleknek. Megnézem én azt a Fókát vezesse bárki is hogy mit csinálna ha mögötte lennék egy Lavorral. Kb meghalna. De szerintem közülünk sokaknak nem lenne probléma .

Sanyo
Kiteszem flyhura, amint leért. Kösz a linket.

www.pcpilot.hu

acidrain
Az AAA-n is írják, úgy néz ki, hogy igen.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Úgy néz ki. kb 560 mega + 260 a skinek.

TG Gida
Kijött a 4.09?

Isten áldja a pogányokat!

Ez nemcsak a leírás, hanem a hivatalos patch is...

"legyen nekik emeletes házuk lift nélkül..." úgy is 150-200m-rõl szoktam lõni. Azt hogy ilyen messze lõ a rata meg a s(t)urmók nekem csak direkt jó. Messzebbrõl kiszúrom <#violent><#violent><#eplus2><#hehe>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
itt a fotok forrasa, sajnos románul van de a képek magukért beszélnek...
link
kb a topik közepén

Ata, nekem nem jeleníti meg a képeket.

Fent van a 4.09 leírása.

Itt a link hozzá.

szekelyland
Nofene, kepek :
Il2:
I16:
F4:

szekelyland
Amúgy Szepy, igértem neked valamit belinkelem a képeket ide, az ûûber i16 meg il2 vel
Il2 lövésének hatósugara :
i16 lövésének hatósugara:

109 F4 lövésének hatósugara, ahogy Oleg elképzelte:

a betonos reptér kb 2km... Az il2 ágyúja ezek szerint vagy 2 km-t lõ egyenesen, i 16 úgyszintén

Biztos az 1C csapat valamely tagjának nagyapja mesélte az unokáknak, hogyan lõtt le egy sorozattal 5 messzert 10 km távolságról.....<#idiota>

szekelyland

Krisztusom! Ez a srác úgy repüli a fókát, mint egy zseni.

szepy: a másik fókás videó sem rossz. de ebben mindig hátrányból kezd és azt fordítja át.
Nem AI. Az egyik részben a Yak-3 is átesik egy pillanatra. AI nem esik át.
szekelyland
Nem valószínû h Ai az ellenfél, mert onlineból van felvéve, sokhelyütt látszik a csapattárs neve (habár lehet hogy a haverokkal megjátszották egy kicsit a dicsõ Fóka javára..)

sztem baromira AI...
szekelyland
Jó, van egy jópár elég meredek folduló, megy egy pár átesés is, de azért meleg helyzetekbõl kovácsolt killeket. A te videód meg szinte unalmas,<#awink> spit célkereszt elõtt el, durr, nincs spit. És meg vagy 30 szor.....

Volt fenn régen egy video a youtubeon, egy lengyel(azt hiszem) srác repült vele. Ide is be volt linkelve, de nem találom már. Na, az szépen nyomta.
szekelyland
joparszor en is csodalkozom, hogy kerul 6 orabol csoe ele a la5 -os, vagy a fokas gyerek (Rakinroll, torok csavo) nagyon jo vagy a lavocskin nagyon bena...

Zpogi
BAKKER! Ez nem egyszerû amit ez a fazon a Fókával produkál...<#wow1>legalábbis számomra<#smile>.

Van egy olyan film is, amiben szintén halomra lövik az ellent, de már szinte unalomig, és alatta a Rammstein - Keine lust megy <#nyes>

Chazz76
BANG-BANG,haha,qrva jó zenét raktak alá.

szekelyland
de ez inkabb arrol szol hogy a palastorso hasznalataval milyen hamar fordulhat a kocka, azelejen a 3 felvonas ami nagyon jo

Szóval a Fóka rendeltetés szerû használata

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hát, Ata testvér, azért mi ezt egy kicsit jobban csináljuk ketten. Pl: nem megyünk le és bele mindenféle két esélyes forgolódásba lõszert pazarolni, inkább fentrõl kupán vágjuk a ficeket egy rácsapással hogy ne legyen annyira mozgékony, míg ha a két büntetõ is fel van csatolva akkor aztán lehet nagy csodálkozás a részükrõl, "hogy hova lett hirtelen a gépem??? <#wilting>"

szekelyland
Ja s egy kis finomsag, Fokaval fuszerezve..Itt

szekelyland
Na a ma esti kuldi vege nagy volt!!!
Szokasos esti buli Szepyvel a CZ_AH dedicateden. A vege fele az egyik La5 felet lelottem, a masik felevel javaban haladt a fold fele, amikor egy csavo jo hosszu sorozatot lott bele. Erre kisse felmergelodtem, kovetem a csavot es latom h szisztematikusan lopja a killeket, kb v 3 -at meg leszedett ami mase lett volna. fejcsovalva megyek a bazisra vissza, gonosz bosszuallasi terveket szovogetve, amikor latom h a "baratunk " eppen landolni keszul.Szorosan mogeje alltam kilebegtettem, amikor foldet ert, kis gazfroccs, atemeltem folotte, es elotte lecsaptam a gepet a foldre, futo reccs, keresztbe megallok a kifuton. A csavo persze belemrohan, a pilotam voros neki meg durr a gepe. Gyors refly, latom h -260 pontja van, hehe. erre beirja hogy aTa, you *****. (itt egy sor angol csunya szo jon,..) Erre meg kirepul a szerverrol autokickkel.....<#vigyor5> hiaba, az Ur nem hagyja buntetlenul a vetkeseket, a rosszakat el kell itelni
Lehet nem tunik viccesnek de ket sort is megittam utana azota is ezen vihogok magamban....

Na, asszonypajti bevonult a mosdóba az új netbookjával..

Igaz ami igaz, a célzással nicns baj, a torpedóm mindig célba talál <#nyes>

szekelyland
egyelore meg mirror utan maszkalnak...

Mi a csodaert nem teszik fel torrentre?? Elfer a 46 -os torija mellett....<#idiota>