IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

A legutóbbi csapatépítõt én is nagyon élveztem. különösen a levezetõ buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklõ csajok kezébõl és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"

<#mf1><#mf1><#mf1><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Az én taktikám:

Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következõ (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelõnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielõtt visszaérnék a bázisra.<#wink><#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

galimatika
Nem tud valaki egy tuti oldalt, ahova gyorsan és egyszerûen felrakhatnám a képeket?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Már töltögetem töltögetem. Amit elõre elárulhatok, hogy messze nekem van a legkevesebb eszem ránézésre.

acidrain
lássuk! lássuk!
Retro party! király!<#wink>

nem, hanem csinaltam 1 uj telepitest egy 10. il 2 konyvtarba.
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)

koszi, probalom

galimatika
Végre túl vagyok a céges, "csapatépítõ" tréningen. Ez egy retro party volt aminek én voltam a házigazdája és még számomra is hozott meglepõ fordulatokat.
A kolléganõim egytõl-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról.

Ez valamilyen videókártya driver probléma lesz. Próbáld meg az il2setup-ban átállítani a videó drivert DirectX-re.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ja és a 4.09-et mod-os változatra raktad e?

Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az egy olyan exe fájl, amit ha használsz, akkor nem kéri a lemezt.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szia!

Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom.

Her Laca
Tudod mit csinál jól? Ahogy Sepy mondta annó ,nem túrja a levegõt.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manõvereket. Míg az ellenfelek igen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Igen😊 Mondtam hogy jól repül,de továbbra is fent tartom a véleményem.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerûen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manõverezhetõ,flaps használata kötelezõ,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfõs összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerûen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lõnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az elsõ lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Masik videoban mar nem tempest ellen repul:

http://www.dailymotion.com/video/x6lkgo_fw190a-defence_shortfilms

#ofp.hu@irknet

Uraim, az a helyzet, hogy a héten nem fogok repülni. A tegnapelõtti és tegnap esti repüléstõl annyira beállt a vállam, hogy azt hittem éjjel lerohad. Sajna magasan van a joy, és úgy tûnik nem elõnyös ez a kéztartás hosszú távon. Most pihentetem csöppet, a héten úgyis van más dolgom amit eddig halogattam 😊

Jó leszállást mindenkinek!

LeonSilver
Minden segítséget megköszönünk! 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ja.Reggel amikor szavaztam el is dobtam az agyamat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha fix.exe van,akkor elõbb a 4.09, utána a fix.exe

Ben007
mondjad mondjad!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Falcon87
Ha akarjátok, megpróbálhatok egy igen merészet az ügyetek érdekében...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Könyörgöm! Akasszuk fel!<#ravasz1><#violent><#vigyor>

Ja és tovább nézve ezt
Details for IP Address: 94.21.11.229
General Information

Hostname: 94-21-11-229.pool.digikabel.hu
ISP: Egyesult Magyar Kabeltelevizio Ltd
Organization: Kispest Fiber
Proxy: None detected
Type: Cable/DSL

Ben007
<#wow2><#szomoru1><#wilting>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Amikor az elõbb beírtam a google-ba ezt, 94.21.9.91 94-21-9-91.pool.digikabel.hu
ezt hozta ki
http://extremetracking.com/open?login=rob23

Annyira nem értek ezekhez a hekkeres dolgokhoz ( némi fix.exe meg ilyesmi elmegy :-) ), de itt minden zászló magyarra utal.

acidrain
édes istenem nézzéket már ki vezeti a szavazást

Her Laca
Bakker! Derítsük ki ki az ,majd lokalizáljuk,ezután szóljunk Popelynek a pumáktól ,hogy dobjon rá egy bombát jártában ,keltében.

Sanyo
OFF: Szerintem sem, mert általában nem magyarok ügyeskednek, hanem dél koreaiak, törökök, brazilok, amerikaiak próbálkoznak töréssel, sql inject, és hasonlókkal. Mindegyik szolgáltatójának írtam már, érdekes módon egy magyar cég írt vissza, hogy figyelmeztették a felhasználójukat. 😊

Elnézést az offért, befejeztem. Ha valakit érdekel, a flyu weboldal topicjában folytathatjuk.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nemhiszem, higy innen lenne valaki.Ez valami kis surmó lehet aki most azt gondolja magáról, hogy mekkora qrvanagy hekker.

Sanyo
Éjjel sem volt nyugton az illetõ, csak azt nem értem, hogy ezzel mit szeretne elérni:

2009-10-04 00:03:38 Flooding 94.21.9.91 94-21-9-91.pool.digikabel.hu Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98) GET /component/option,com_phocadownload/Itemid,108/download,154/id,27/view,category/ 48 requests in less than 10 seconds (max = 10)

Email címem kint van az oldalon, számtalan módon el lehet érni, ha gondod van, mond mi a baj, szerintem tudok segíteni. 😊 Jah, már beszéltem a cég ügyvédjével.

www.pcpilot.hu

Falcon87
Csak nekem nem indul el 4.09 felrakása után a játék?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

i robot
Aha, Londonban az Imperial War Museum-ban. Csak most néztem be ebbe a museum-ba, eddig azt hittem nincs itt semmi látnivaló. De a RAF museum az jobban tetszik!

Vitorlázásnál a prop pitch-et 0%-ra kell tenni, akkor van "szélben" a lapát, azaz akkor a legkisebb a közegellenállása.

Ilyen vészleszállós sztorim nekem is volt, pont tegnap is egy az észak afrika mapon. Tobrukba próbáltam leszállni egy Ju88-assal, és mint tudjuk a Tobruki reptér nem a hosszúságáról híres. 2x-i átstartolás után kifogyott a benya a motorból, így az lett az utolsó próbálkozásom. Sikeresen leszálltam. A kényszer nagy Úr! <#nyes>
Amúgy 25% benyát vittem, és vagy 200km-t repültem vele.

Scottt
Csúnya 1 madár ilyen szögbõl ez a Shitfire<#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Merre jártál? Angliában?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Bocsi nem neked szántam.

Igen. Az üzemanyaghiány messzában gyakran elõfordul. Én is szálltam már le az utólsó fél decivel (nem pálinka). Sõt volt már h bevitorláztam álló motorral. Egyébbként a fogyasztás drasztikusan visszaesik, ha lefolytjuk a motort. Égõ lámpánál irány haza, enyhe sülyedéssel 300 km/h -val 30-50% gázzal. Persze ha üldözik az embert, az más tészta.

i robot

Engedjétek meg hogy veletek is megosszam mai élényemet!

Ben007
ennyi üzemanyaggal letettem ide

Ben007
nem egészen mert én még nem mentem koton nélkül kuplerájba <#whatever>

Her Laca
Ugyan😊 Láttam én már karón varnyút😊

acidrain
Idézhetõ idézet:

"Vírusírtó nélkül internetezni olyan, mint koton nélkül menni a kuplerájba" <#idiota>

acidrain
Azon csodálkoznék, ha akadna<#smile>

Her Laca
Valószínû nem akarattal csinálta akárki legyen is,inkább valami féreg vagy mi .Azok szoktak ilyet.

Hát lehet hogy rosszindulatu volt. Vagy tán vmi vírus csinálta?<#nemtudom>

Valéakinek müxik a mod váltó? És ha igen, hogy bírta müködésre?

LeonSilver
Remélem rálépnek a pöcsére és hanyattlökik .. <#zavart1>

szekelyland
Lehet leragadt az F5 -je???<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sanyo
Másodpercenként indított új letöltést, majd amikor levettem a patchet, a skint kezdte el letölteni, ugyanilyen hevességgel. Ez nem türelmetlenség. 😊

www.pcpilot.hu

Lehet,hogy türelmetlen volt? Nekem is több mint 9 óra alatt jött le, 15 Mb-es net-nél. Azért erre felkészülhettek volna a szerverek, és lehetett volna több letöltõhely is.

Giga P-45T DS3R, Q9550@3825 (24/7-ben) 2x2 G Kingston 6-6-6-20 HD4890. Jelenleg. Nem akad játék.