IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legutóbbi csapatépítõt én is nagyon élveztem. különösen a levezetõ buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklõ csajok kezébõl és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következõ (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelõnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielõtt visszaérnék a bázisra.<#wink>#wink><#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)
koszi, probalom
A kolléganõim egytõl-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manõvereket. Míg az ellenfelek igen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerûen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manõverezhetõ,flaps használata kötelezõ,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfõs összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerûen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lõnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az elsõ lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.dailymotion.com/video/x6lkgo_fw190a-defence_shortfilms
#ofp.hu@irknet
Jó leszállást mindenkinek!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Details for IP Address: 94.21.11.229
General Information
Hostname: 94-21-11-229.pool.digikabel.hu
ISP: Egyesult Magyar Kabeltelevizio Ltd
Organization: Kispest Fiber
Proxy: None detected
Type: Cable/DSL
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
ezt hozta ki
http://extremetracking.com/open?login=rob23
Annyira nem értek ezekhez a hekkeres dolgokhoz ( némi fix.exe meg ilyesmi elmegy :-) ), de itt minden zászló magyarra utal.
Elnézést az offért, befejeztem. Ha valakit érdekel, a flyu weboldal topicjában folytathatjuk.
www.pcpilot.hu
2009-10-04 00:03:38 Flooding 94.21.9.91 94-21-9-91.pool.digikabel.hu Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98) GET /component/option,com_phocadownload/Itemid,108/download,154/id,27/view,category/ 48 requests in less than 10 seconds (max = 10)
Email címem kint van az oldalon, számtalan módon el lehet érni, ha gondod van, mond mi a baj, szerintem tudok segíteni. 😊 Jah, már beszéltem a cég ügyvédjével.
www.pcpilot.hu
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ilyen vészleszállós sztorim nekem is volt, pont tegnap is egy az észak afrika mapon. Tobrukba próbáltam leszállni egy Ju88-assal, és mint tudjuk a Tobruki reptér nem a hosszúságáról híres. 2x-i átstartolás után kifogyott a benya a motorból, így az lett az utolsó próbálkozásom. Sikeresen leszálltam. A kényszer nagy Úr! <#nyes>#nyes>
Amúgy 25% benyát vittem, és vagy 200km-t repültem vele.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
ennyi üzemanyaggal letettem ide 
"Vírusírtó nélkül internetezni olyan, mint koton nélkül menni a kuplerájba" <#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu