IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem nem😊 Két hét!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Ezért is várom már nagyon a Storm of War-t.Már csak 10 hónap😊

"Uraim! Itt már van minden mint a búcsúban, AAA, HSFX, UP, KGB, FBI, MÁV BKV 😊 Aki már kipróbálta õket adna némi felvilágosítást hogy melyik miért jobb mint a másik? Mit tekintünk etalonnak? 😊 "
"Pont ezért nem játszom mostanában online."
"Én is igy vagyok vele.lobbyn szinte nem is lehet semelyik szerverhez sem csatlakozni, mert van amelyik csak 4.08assal megy van ami 4.09beta-val és van ami moddal."
"Már én is meguntam ezt a kavarást. Pedig én igazán elhivatott vagyok, de hetente változnak a serverek és ez felba..ta az idegrendszeremet."

Ez a fõ oka, hogy ritkán játszom már. Egy idõben nagy szerelmem volt ez a játék, nagyon jó érzés visszagondolni rá. Az az 1-2 kedvenc szerver ahol régen szerettem repülni (nívó) elõször elnéptelenedett, aztán MOD-okra váltottak kényszerbõl, aztán mintha semmi sem lenne job mint régen... Még a CheckRuntime-ot se használják már szinte sehol, hogy az emberek bármivel be tudjanak lépni, ezért aztán van mindenféle fura anomália (levitáló gépek, mindenkit laggoltató hibák, stb), és szerintem több a csíter mint bármikor.

Ha jól belegondolok, a hangok és a 6DOF ami ér valamit az egész katyvaszból (számomra). Az összes többi mod mitsem ér a játékélmény szempontjából, és a nagy részük ráadásul silány minõségû. Szidhatjuk Maddoxékat, hogy némelyik gép ilyen meg olyan repmodellel rendelkezik, de nézzük már meg a közösség mire volt képes ezen a téren...
Tipikus példája "a több nem mindig jobb" szindrómának.

Plusz, a sok modváltozat megosztja a közösséget, az ember nem gyõzi a játékváltozatokat cserélgetni, aztán végül pont oda nem tudsz belépni ahova szeretnél.

Konklúzió: rosszabbul élünk, mint 4 éve...

Willenbrock
Shit vs.109mod szerveren az új Szlovén pálya úgy látom automatikusan kivág ha nem alapértelmezett skinnel megy az ember.2X robbant fel a gépem emiatt belépéskor mire rájöttem.Aztán kötelezõ a TS-et is használni már hozzá?Nem tudom miért de egyszercsak a pingjel felment pirosba rá 1 percre kivágtak.Ezt sem értem miért ment pirosba,5M/s-os a netem,más pályán sosem volt pirosban.Finn pályán meg valamiért kifagyott egyszer.Sok hülyeség meg lag miatt vagy 4X nyiffantam ki.Egyszer bekerült 1 sajátgép a sorozatomba miközben 1 shitre lõttem,egyszer tévedésbõl leszedtem 1 Ju-88-at mert A-20 nak néztem,aztán mehlepetésemben bele is repültem.Egy rakás -pontot csináltam ma magamnak.Lehet kevés már a 2Gb memória azért lagolt néhány pálya,igaz voltunk vagy 45-en fenn.<#duhos2>

Köszi chazz76
Gundark 1 1
Nekem megy. Az SD6ot használod? Mert az eredeti szerintem már nem bírja. Nézz fel a honlapjukra az újért. Valami 220 valahány mega
PhantomAss
srácok,
win7 alatt megy vkinek a saitek sst software?
ahogy felrakom lefagy az egér és csak a rendszervisszaállítás segít
(laptop)

GOOBY, pls

Chazz76
AAA U.I. 1.2-t telepítsd fel,aztán mehetsz.Flyonline-rõl le tudod húzni.

Sziasztok !

A spit vs 109 szerverre való belépéskor azt írjra ki, hogy:4.09b1m+MDSv0.8RC3.5 kellene neki. A 4.09bm1 megvan, de a "MDSv0.8RC3.5" nem tudom mit takar, vagy honnan kéne letölteni.
PhantomAss
töröld a mappát, aztán regedit...

GOOBY, pls

Most tervezem kitépni a maradék hajamat...<#violent>

Le akarom törölni az Il-2 1946-ot, hogy tegyek fel egy tisztát helyette.
A kis huncut uninstaller nem talál valami sz@rt, emiatt "fatal error"-ral kilép.
Próbáltam átnevezni az Il-2 mappát, de akkor is ez van.
Ha beteszem a lemezt (természetesen eredeti), akkor van "Install" lehetõség, de az uninstaller indul el.
Most jön a fõ szopás: nem találok rendszer-visszaállítási idõpontot, egyet sem ad a rohadék.

Mi a t@kömet csináljak???<#conf><#conf><#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Találtam,ne fáradjatok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha valaki konkrét linket tudna adni errõl az Ultra pack 1.8 ról megköszönném. Már ahonnan le lehet tölteni.

Her Laca
Már én is meguntam ezt a kavarást. Pedig én igazán elhivatott vagyok ,de hetente változnak a serverek és ez felba..ta az idegrendszeremet.

repvez
Én is igy vagyok vele.lobbyn szinte nem is lehet semelyik szerverhez sem csatlakozni, mert van amelyik csak 4.08assal megy van ami 4.09beta-val és van ami moddal.
Pont ezért nem játszom mostanában online.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Gundark 1 1
Uraim! Itt már van minden mint a búcsúban, AAA, HSFX, UP, KGB, FBI, MÁV BKV 😊 Aki már kipróbálta õket adna némi felvilágosítást hogy melyik miért jobb mint a másik? Mit tekintünk etalonnak? 😊
acidrain
Üdv közöttünk! <#wave>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland
Egyetlen elõrelépés a zuti MDS 1.0 végleges verzió, ami megéri az egészet, odaáát a dák kollégákkal jelenleg egy komplett függtlen dedikált szerveren fáradozunk, ami UP 1.8-al megy és egy komplett II VH lezajlását teszi lehetõvé, akár beavatkozunk akár nem.
A jövõ héten HL-n leszünk, de adig még kismillió mûszaki gondot kell áthidalni

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Üdvözlet!

Elsõ hozzászólósom itt, úgyhogy egy rövid bemutatkozás: több mint hat éve nyúzom az IL2 különbözõ verzióit, de szigorúan hobbiszinten, még mindig offline, mert nincs elég repidõm, és elszántságom online kipróbálni magam. A fórumon is nagyon régi olvasó olvasó vagyok.

A lényeges információk:

Reggel leszedtem az Ultrapack 1.8-at, azóta elvagyok vele, szép és jó, de a magam gyengécske szintjén nem látok érdemi elõrelépést az 1.7-hez, vagy a hsfx-hez képest, sõt engem rendkívüli módon zavar a QMB+ hiánya. Az tény, hogy az eddigi UP-hez képest sokkal gyorsabban betölt, bár a hsfx gyorsabb. Csak és kizárólag a QMB+ hiánya miatt nem töröltem még le az UP 1.7-et, és úgy tûnik, hogy emiatt nem is fogom.

Sokat olvastam a TrackIR-rõl, illetve ennek olcsó alternatívájáról, tegnap én is összeraktam a magamét. A három sima piros LED összesen 120, a hozzájuk szükséges 120 Ohmos elõtét ellenállás 11 pénzbe került.
Elem, drót, szigszalag, webkamera (MS VX1000, 4-5 rugó), baseball sapka volt otthon, így a teljes mûködõ projekt 130.-Ft-ba fájt. A szobaajtóra felszögeltem egy régi függönyt, hogy a háttérfények ne zavarjanak, így tökéletesen mûködik a Free Track programmal. A biztonsági okból megvett 3 db IR LED-re (218.-Ft), a hozzá tartozó ellenállásra és a kamera IR szûrõjének eltávolítására így nem is volt szükség. Sokkal kellemesebb így a nézelõdés, ajánlom mindenkinek!

Jó leszállást!

Zzoli
Köszi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Sanyo

www.pcpilot.hu

Nohab
VIP tagoknak lehet négy percen belül.
szekelyland
Végül itt lesz?
188.26.156.104:21000

Mikor fedezik fel az Sg fórumon a szerkesztés gombot???

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
kis változás, szerver ip: 92.81.38.90:21000

szekelyland
Ma este megint mozgó dogszerveres kampány Krím félsziget

szerver : garuda.thruhere.net:21000

4.09 + HSFX + Zuti dog optimalizált

109F4/b, 109F2/B 110 C4b Iar81A

szekelyland

Sanyo
Hali! Dobjon már vki egy linket a HSFX Mod pack-hoz. Köszi

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Scottt
Igen

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sajna most nekem csak a jövõ héttöl van idõm repülni.

A Béna.

Her Laca
Mire kell felrakni ezt a mod ot? Sima 4.09 re?

szekelyland
En ebben benne vagyok, sajnos nem tudom elore megmondani melyik nap fogok egyet hostolni, valoszinu holnap este, elore megmondom

Olyan mozgas van hogy arrol erdemes irni..... Es a krim felsziget nem annyira gepigenyes, foleg hogy a hsfx mod nagyjabol olyan konnyen megy mint a gyari il2

Ata dogszerója alkalmasnak tûnik a dologra, ha tényleg ilyen komplex.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nos ha leírom a valós történéseket az eléggé száraz irományt szülne...
Ebben benne van az ütközet teljes leírása csak próbáltam kissé színesebbé tenni,és persze ha részt vettél volna benne akkor már rögtön másképp fekszik az a bizonyos leányzó...
Meg mint mondtad ilyen a stílusom😄
A nevem alatt folytatódnak Fürtös köcsögimovics és jóképességû orosz bakáinak története bár az idõrendi sorrend kissé összekuszálódott egy server leállás után.

Szívesen irnék ilyen kis szösszeneteket il-2 bõl is de ahhoz össze kellene hozni valami komolyabb csapatos reppenést...
De sajnos az itt jelenlévõk nagy többsége a bob serveren repül azt meg nem nagyon bírja a gépem😞

De azért valamelyik hétvégén összehozhatnánk egy kissebb magyar gárdát valamelyik serveren ahol szervezetten tolnánk végig egy mapot bombázókkal vadászfedezettel kötelékrepüléssel.

A Béna.

Van egy szokatlan, talán nem annyira szépirodalmi stílusod. 😄D

Én ilyet sztorit Il2-rõl írtam:

http://thundersquad.uw.hu/mur.html

szekelyland
Ha már szimullátorról van szó, egy kis vidámság:
Szovjet motorszimulátor<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Van aki élõben is hisz a respawn-ban, csak az újból a fogantatással kezdõdik <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

<#fejvakaras>Hát te sem vagy százas az már biztos <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Off:
Bátorkodom idézni egy szösszenetet a magyar OFP server diadalmas csatáiból:Hentnapló

Jó szórakozást!

A Béna.

szekelyland
Ja és ez a mod

szekelyland
a szerver neve garuda.thruhere.net:21000
angolul mondjátok h aTa küldött, kb 20:30 kor indul
kell a 4.09 és a hsfx mod.

Minél többen annál jobb jut mindenkinek gép és ellenség bõven
Géppark : luftwaffe: 109F4, F2 Iar 81A, SM-79 és Fi-176

szekelyland
Itt van az dogfight kampány mapja
Kell melléje a hsfx mod egyébb semmi

Ata te annyira hüje gyerek vagy mondták már neked ???<#idiota><#idiota><#idiota><#worship>

Egyébként én egybõl a helikopterhez sonfordáltam és egybõl sikerült elszökni. De tényleg izgalmasabb, ha hagyod magad elvezetni az örzõhelyedre, majd megvárva a sötétséget csórni egy AK-47-est és azzal kijutni a táborból és bele a nagybüdös éjszakába 😊))

Meg még az is a kedvencem, amikor egy SCUD rakétát kellett elpusztítani persze gyalog. Igazi mission imposible, amit sok haverom nem is tudott teljesíteni, de nekem egy kis kreativitással persze sikerült <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
És közbe beleszerettél égy szovjet parasztlányba aki a végén veled akart átszökni a határon....

PhantomAss
ja az jó küldi volt
egy papírfecnin volt egy mórickaábra hogy néz ki a sarkcsillag, ez alapján tájold be merre van dél oszt' keresd meg a pajtásaidat 😄
gyaloholtam vagy fél órát a vaksötétben

GOOBY, pls

Volt is ilyen az offline hadjáratban, mikor A-10-essel lezuhanva kellett a csillagok alapján tájékozódni, meg kilométereket gyalogolni...😄 még fogságba is estél és meg kellett szökni valami konzervdobozzal/helikopterrel.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

szekelyland
A JSGME aktivátor meg benne van a modpackben, segítségével tudsz egyébb más modot aktiválni