IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Pont ezért nem játszom mostanában online."
"Én is igy vagyok vele.lobbyn szinte nem is lehet semelyik szerverhez sem csatlakozni, mert van amelyik csak 4.08assal megy van ami 4.09beta-val és van ami moddal."
"Már én is meguntam ezt a kavarást. Pedig én igazán elhivatott vagyok, de hetente változnak a serverek és ez felba..ta az idegrendszeremet."
Ez a fõ oka, hogy ritkán játszom már. Egy idõben nagy szerelmem volt ez a játék, nagyon jó érzés visszagondolni rá. Az az 1-2 kedvenc szerver ahol régen szerettem repülni (nívó) elõször elnéptelenedett, aztán MOD-okra váltottak kényszerbõl, aztán mintha semmi sem lenne job mint régen... Még a CheckRuntime-ot se használják már szinte sehol, hogy az emberek bármivel be tudjanak lépni, ezért aztán van mindenféle fura anomália (levitáló gépek, mindenkit laggoltató hibák, stb), és szerintem több a csíter mint bármikor.
Ha jól belegondolok, a hangok és a 6DOF ami ér valamit az egész katyvaszból (számomra). Az összes többi mod mitsem ér a játékélmény szempontjából, és a nagy részük ráadásul silány minõségû. Szidhatjuk Maddoxékat, hogy némelyik gép ilyen meg olyan repmodellel rendelkezik, de nézzük már meg a közösség mire volt képes ezen a téren...
Tipikus példája "a több nem mindig jobb" szindrómának.
Plusz, a sok modváltozat megosztja a közösséget, az ember nem gyõzi a játékváltozatokat cserélgetni, aztán végül pont oda nem tudsz belépni ahova szeretnél.
Konklúzió: rosszabbul élünk, mint 4 éve...
win7 alatt megy vkinek a saitek sst software?
ahogy felrakom lefagy az egér és csak a rendszervisszaállítás segít
(laptop)
GOOBY, pls
A spit vs 109 szerverre való belépéskor azt írjra ki, hogy:4.09b1m+MDSv0.8RC3.5 kellene neki. A 4.09bm1 megvan, de a "MDSv0.8RC3.5" nem tudom mit takar, vagy honnan kéne letölteni.
Le akarom törölni az Il-2 1946-ot, hogy tegyek fel egy tisztát helyette.
A kis huncut uninstaller nem talál valami sz@rt, emiatt "fatal error"-ral kilép.
Próbáltam átnevezni az Il-2 mappát, de akkor is ez van.
Ha beteszem a lemezt (természetesen eredeti), akkor van "Install" lehetõség, de az uninstaller indul el.
Most jön a fõ szopás: nem találok rendszer-visszaállítási idõpontot, egyet sem ad a rohadék.
Mi a t@kömet csináljak???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jövõ héten HL-n leszünk, de adig még kismillió mûszaki gondot kell áthidalni
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Elsõ hozzászólósom itt, úgyhogy egy rövid bemutatkozás: több mint hat éve nyúzom az IL2 különbözõ verzióit, de szigorúan hobbiszinten, még mindig offline, mert nincs elég repidõm, és elszántságom online kipróbálni magam. A fórumon is nagyon régi olvasó olvasó vagyok.
A lényeges információk:
Reggel leszedtem az Ultrapack 1.8-at, azóta elvagyok vele, szép és jó, de a magam gyengécske szintjén nem látok érdemi elõrelépést az 1.7-hez, vagy a hsfx-hez képest, sõt engem rendkívüli módon zavar a QMB+ hiánya. Az tény, hogy az eddigi UP-hez képest sokkal gyorsabban betölt, bár a hsfx gyorsabb. Csak és kizárólag a QMB+ hiánya miatt nem töröltem még le az UP 1.7-et, és úgy tûnik, hogy emiatt nem is fogom.
Sokat olvastam a TrackIR-rõl, illetve ennek olcsó alternatívájáról, tegnap én is összeraktam a magamét. A három sima piros LED összesen 120, a hozzájuk szükséges 120 Ohmos elõtét ellenállás 11 pénzbe került.
Elem, drót, szigszalag, webkamera (MS VX1000, 4-5 rugó), baseball sapka volt otthon, így a teljes mûködõ projekt 130.-Ft-ba fájt. A szobaajtóra felszögeltem egy régi függönyt, hogy a háttérfények ne zavarjanak, így tökéletesen mûködik a Free Track programmal. A biztonsági okból megvett 3 db IR LED-re (218.-Ft), a hozzá tartozó ellenállásra és a kamera IR szûrõjének eltávolítására így nem is volt szükség. Sokkal kellemesebb így a nézelõdés, ajánlom mindenkinek!
Jó leszállást!
Zzoli
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pcpilot.hu
188.26.156.104:21000
Mikor fedezik fel az Sg fórumon a szerkesztés gombot???
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
szerver : garuda.thruhere.net:21000
4.09 + HSFX + Zuti dog optimalizált
109F4/b, 109F2/B 110 C4b Iar81A
www.pcpilot.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A Béna.
Olyan mozgas van hogy arrol erdemes irni..... Es a krim felsziget nem annyira gepigenyes, foleg hogy a hsfx mod nagyjabol olyan konnyen megy mint a gyari il2
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ebben benne van az ütközet teljes leírása csak próbáltam kissé színesebbé tenni,és persze ha részt vettél volna benne akkor már rögtön másképp fekszik az a bizonyos leányzó...
Meg mint mondtad ilyen a stílusom😄
A nevem alatt folytatódnak Fürtös köcsögimovics és jóképességû orosz bakáinak története bár az idõrendi sorrend kissé összekuszálódott egy server leállás után.
Szívesen irnék ilyen kis szösszeneteket il-2 bõl is de ahhoz össze kellene hozni valami komolyabb csapatos reppenést...
De sajnos az itt jelenlévõk nagy többsége a bob serveren repül azt meg nem nagyon bírja a gépem😞
De azért valamelyik hétvégén összehozhatnánk egy kissebb magyar gárdát valamelyik serveren ahol szervezetten tolnánk végig egy mapot bombázókkal vadászfedezettel kötelékrepüléssel.
A Béna.
Én ilyet sztorit Il2-rõl írtam:
http://thundersquad.uw.hu/mur.html
Szovjet motorszimulátor<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Bátorkodom idézni egy szösszenetet a magyar OFP server diadalmas csatáiból:Hentnapló
Jó szórakozást!
A Béna.
angolul mondjátok h aTa küldött, kb 20:30 kor indul
kell a 4.09 és a hsfx mod.
Minél többen annál jobb jut mindenkinek gép és ellenség bõven
Géppark : luftwaffe: 109F4, F2 Iar 81A, SM-79 és Fi-176
Kell melléje a hsfx mod egyébb semmi
Egyébként én egybõl a helikopterhez sonfordáltam és egybõl sikerült elszökni. De tényleg izgalmasabb, ha hagyod magad elvezetni az örzõhelyedre, majd megvárva a sötétséget csórni egy AK-47-est és azzal kijutni a táborból és bele a nagybüdös éjszakába 😊))
Meg még az is a kedvencem, amikor egy SCUD rakétát kellett elpusztítani persze gyalog. Igazi mission imposible, amit sok haverom nem is tudott teljesíteni, de nekem egy kis kreativitással persze sikerült <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
egy papírfecnin volt egy mórickaábra hogy néz ki a sarkcsillag, ez alapján tájold be merre van dél oszt' keresd meg a pajtásaidat 😄
gyaloholtam vagy fél órát a vaksötétben
GOOBY, pls
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F