IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
kb 3 óra hosszúságú az akció, a tankok útvonalpontjai kb ilyen hosszra vannak kidolgozva.
A többit meglássátok
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
1941. július Támadás szovjet repülõterek ellen
1941. december A csatorna felett
1941. december Német-angol légicsata
1942. január Légicsata Északafrikában
1942. március Légicsata Málta felett
1942. június A légierõknél
1942. július Honvéd légierõk az orosz hadszíntéren
1942. augusztus Magyar vadászrepülõk támadása szovjet harckocsik ellen
1943. január A magyar honvédek légfúvóval leolvasztják a jeget repülõgépeikrõl a dermesztõ orosz télben
Ki szeret? Had halljam! <#nyes>#nyes>
Van még több is, de bedöglött az oldal egy idõ után.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem már vagy négy IL2 van használatban,mert van ami csak így ,van ami csak úgy mûködik. Lehet letörlöm az egészet és nekiállok horgászni.
De kezd megtetszeni a pasziansz is.
Bakker ! kezd elegem lenni ebbõl😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Isten áldja a pogányokat!
Aztán meg a Zuti akármit letöltöttem .Azt csak be kell másolni ?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
Ebbõl a halom vacakból nem tudom kisilabizálni,hogy milyen a sorrend😊
Ja a hivatalos 4.09 az nem jó hozzá?
A tököm kivan már evvel a sok vacakkal.
4.08m -> 4.09m -> HSFX -> Zuti mod (ezt valahol belinkelte már Ata).
A JSGM-el tudod aktiválni a modokat. Meg deaktiválni, ha esetleg a modnélküli 4.09m kellene 😊
De találtam fix letöltést.
Milyen sorrendben kell felpakolni?
Jó torrentezést 😊
Amúgy 500kb/seccel jön, nekem pl 3 óra alatt lent volt. A 2 exe fájllal tudod feltenni majd. Nekem annyi komplikáció volt, hogy a második exe fájlt nem találta meg automatikusan, kézzel kellett rámennem, de aztán semmi gáz nem volt vele.
Ez mind kell?
HSFX_Version_4.exe -
HSFX_Version_4.W02 -
HSFX_Version_4.W03 -
HSFX_Version_4.W04 -
Part2_Ver_4.exe -
Part2_Ver_4.W02 -
Part2_Ver_4.W03 -
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bocs hogy újként beleszólok de így kb. reális a géparány .
Még van munka az útvonalak finomításában és a respawnoló Ai kat úgy állítom hogy sûrûbben spawnoljanak és kevesebben legyenek egyszerre, mert elég xar menet amikor egyszerre 16 Lagg-3 a nyakamba esik, még ha páran ütköznek is meg bedugóznak közbe...
Ez az il2 4.09m cikkjének a bevezetõje.
Vagy ez én lennék? Akkor viszont méltatlan az érdem, nekem semmi közöm hozzá, inkább Lacáéknak van 😊)
Hehhehee. Ezen röhögtem már magamban egyszer kétszer. Milyen JOGon formál bárki bármilyen JOGot egy szerzõi jog által védett, JOGTALANUL módosított játékkon mûködõ modra???
ProcessAffinityMask=1
0-tól 4-ig lehet az értéket adni neki.
www.mission4today.com és simhq.com/forum.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
De az Ubi oldaláról valami 3000 ért le lehet tölteni.Teljesen legális.
Valaki már linkelte itt a fórumon de Itten megrendelhetõ asszem.