IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bakker ! kezd elegem lenni ebbõl😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Isten áldja a pogányokat!
Aztán meg a Zuti akármit letöltöttem .Azt csak be kell másolni ?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
Ebbõl a halom vacakból nem tudom kisilabizálni,hogy milyen a sorrend😊
Ja a hivatalos 4.09 az nem jó hozzá?
A tököm kivan már evvel a sok vacakkal.
4.08m -> 4.09m -> HSFX -> Zuti mod (ezt valahol belinkelte már Ata).
A JSGM-el tudod aktiválni a modokat. Meg deaktiválni, ha esetleg a modnélküli 4.09m kellene 😊
De találtam fix letöltést.
Milyen sorrendben kell felpakolni?
Jó torrentezést 😊
Amúgy 500kb/seccel jön, nekem pl 3 óra alatt lent volt. A 2 exe fájllal tudod feltenni majd. Nekem annyi komplikáció volt, hogy a második exe fájlt nem találta meg automatikusan, kézzel kellett rámennem, de aztán semmi gáz nem volt vele.
Ez mind kell?
HSFX_Version_4.exe -
HSFX_Version_4.W02 -
HSFX_Version_4.W03 -
HSFX_Version_4.W04 -
Part2_Ver_4.exe -
Part2_Ver_4.W02 -
Part2_Ver_4.W03 -
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bocs hogy újként beleszólok de így kb. reális a géparány .
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Még van munka az útvonalak finomításában és a respawnoló Ai kat úgy állítom hogy sûrûbben spawnoljanak és kevesebben legyenek egyszerre, mert elég xar menet amikor egyszerre 16 Lagg-3 a nyakamba esik, még ha páran ütköznek is meg bedugóznak közbe...
Ez az il2 4.09m cikkjének a bevezetõje.
Vagy ez én lennék? Akkor viszont méltatlan az érdem, nekem semmi közöm hozzá, inkább Lacáéknak van 😊)
Hehhehee. Ezen röhögtem már magamban egyszer kétszer. Milyen JOGon formál bárki bármilyen JOGot egy szerzõi jog által védett, JOGTALANUL módosított játékkon mûködõ modra???
ProcessAffinityMask=1
0-tól 4-ig lehet az értéket adni neki.
www.mission4today.com és simhq.com/forum.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
De az Ubi oldaláról valami 3000 ért le lehet tölteni.Teljesen legális.
Valaki már linkelte itt a fórumon de Itten megrendelhetõ asszem.
Viszont hol tudnám ezt az 1946-ot beszerezni? (lehetõleg boltban), és mennyiért kb?
A modokról meg annyit, hogy én hiszek abban hogy végül csak fuzionál az AAA és a Luft46, vagyis az unified installer és az ultrapack, igaz hogy Jolly és tsa. elég idióta politikát kezdett vinni kb egy másfél éve (azért léptem ki tõlük), de pár taggal tartom a mai napig a kapcsolatot, és õk is benne lennének a kibékülésben, ugyebár több mint egy éve az AAA team összebalhézott a Luft46-osokkal, mert szerzõi jogokat követeltek az AAA oldalon levõ modok iránt, jogtalanul.
Végülis nincs olyan sok mod, van két modpack vonal, ULtrapack és unified installer és ezeknek folyamatosan jönnek ki az új verziói, AAA-nak az unified 1.2, a Luft46 nak az ultrapack 1.8, mindkettõ 4.09 alá van írva, 4.09b és 4.08 hoz ott az unified installer 1.1 és 1.11, vmint az ultrapack 1.7.
A PF et ugyan árulják ,de van az IL2 1946 ami tartalmazza az eddig megjelent összes Il2 kiegészítõt benne a PF-et is. Sajnos avval csak önmagad tudsz játszani ,nem hinném ,hogy élõ ember foglalkozik vele a neten.
Tanácsolom,hogy vedd meg a 46 -ot ,majd töltsd le hozzá a megfelelõ patc -eket .
És azért annyira nem súlyos a helyzet ,csak szeretünk panaszkodni. Jó magyar szokás😄D
de amugy is ha jól gondolom, a sturmovik 4 évvel idõsebb...de laikus vagyok<#pardon1>#pardon1>
Ha segítenétek, akkor köszike<#szomoru1>#szomoru1>
Bocs, de ilyen helyekre elvbõl nem megyek. Olyanra sem ahol van külsõ nézet mert, a sok májom az F6-ra van tapadva. Bár ha jól meggondolom, ha nagyon hentelhetnékem van és a kedvenc szeróim kihaltak, egy évben egyszer felnézek a Skies~of~valorra. Itt van külsõ nézet, padlock és ikon, de a cockpit ON. 5 perc múlva én is átveszem a vezetést, de aztán ott hagyom, mert egy idõ után olyan mintha egy lánykoliba mennék verekedni <#nyes>#nyes>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
pc-n nekem is megy...
csakugye laptopon nem egér van, hanem tapipad, sztem ez kever be valamit
GOOBY, pls
a lényeg hogy ezek szerint nálad mûködik laptopon, akkor én is kitalálok majd valamit 😊
köszi
GOOBY, pls