IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annakidején a 4,04 -es il2 feltelepítése sokkal bonyolultabb volt, amíg a 3-asról 4.04 ig patchelted
Itruder:
A hsfx -modot kell aktiválni az egymagában is elég majd ha egyébb nyalánkságokra vágysz, akkor lehet tenni turbulenciát, propeller-örvénylést, fokozott motornyomatékhatást, stb külön
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Na, ezért nem játszok mostanában az Il2-vel. Elment a kedvem kicsit attól, hogy ahhoz, hogy egy jót tudjak repülni, mindenféle eleddig ismeretlen modot, aktivátort, patchet kell feltelepíteni...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Offline elég gyík, szar a történet, de online lehet vele jókat hentelni 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De a ww2 on-line is ilyen csak sajnos fizetõs...
Azt ismeri valaki?
Mondjuk a repülés jóval közelebb van egy szimulátorhoz a ww2 on-lineban mint az ofp-ben.
A Béna.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mindhárom fajtából sok szerver van, de az aaa mod csak a 408 és a 409b között vált
GOOBY, pls
Egyetlen gond, hogy egyelõre román századok vannak, de ha eltekintetek a felséjelzéstõl akkor mehet a buli. Akinek kell priviben megadom a szerver direkt ip-jét
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nálam örök etalon marad. Most is azzal játszottam <#email>#email>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy izgi lenne Szepy, ha a sík mezõn iránytû nélkül kéne hazafele molyolnod mondjuk 60 kilométert, közben átúszva jópár folyót.. aztán belebotlanál egy könnyed gépkocsioszlopba 😄
A Béna.
Hülyén hangzik mi? Pedig van egy játék ami kb. egy idõs az il2-vel és ez kvázi meg is valósult benne. Na, ki találja ki melyik játékról van szó?
Elvileg az 1,8 valószínû hogy a hsfx-hez hasonló mechanizmussal fog rendelkezni.
A legkeményebb dolog az egészben a Zuti féle mozgó dogszerver, aminek avégsõ verziójával próbálkoztam a tegnap egy privát szerveren a D-13th -al. Hamarosan majd átküldöm a mapot, h aki rendekezik a Zuti mozgó dogszerver pack-el tesztelje le.
Röviden fantasztikus lehetõségek vannak benne. Mint modtam, tegnap egy folyamatosan mozgó, Krím - félsziget kampány volt, folyamatosan változó frontvonallal, korlátozott gép - és földi állománnyal. A frontvonal folyamatosan változik valósidõben, a földi csapatok dinamikája alapján .
Röviden egy szimpla dogszerverbe be lehet tenni egy komplett online war-t amibe akármikor beugorhatsz, azt tehetsz amit akarsz, rengeteg vonat, konvoj, hajó meg ellenséges gép portyázik. a Cert Ai mod miatt meg szinte humán módjára repülnek az AI-k, sõt a tegnap egy AI rata dugóba esett amikor rácsaptam nem pedig az örökös 500km/h-ás palástorsózást csinálja
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szegény ember kazettás bombája. Azért a 2. vh-ban (is) voltak bõven érdekes elképzelések.
Nem szép ember, de gavallér.
hhhrrrghrrrrr öööö Iván testvér... hrrrghrhrrr .. a második sorban a.. a.. a hhhh. (EKG sípol......)
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Érdekes módon én még nem hallottam és nem is lett elterjedve, valamilyen oknál kifolyólag, valószínû mert valami 8mp alatt a psh nak kiürül a tár, nomeg azért olyan nagy terítése nem lehetett, ha megfigyeled maga a bombavetõ ajtaja is sokat akadályoz ebben és nagyobb magasságból azért csak pontatlan lesz + egy légitámadás esetén egy menetoszlop elsõ dolga h fedezéket keresen vagy/és szétszóródjon, és így már nagy eredményt nem tud elérni a Tu-2 es pilótája
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mondjuk ha egy ilyennel berepültek a lövészárok fölé, ott aki nem ért be a bunkerba annak reszeltek. De nem csak a menetoszlopot, egy teherautókból álló szállító konvojt is hamar miszlikbe apríthatott egy pontos rárepülés után..
@Szepy,a tegnapi napért elnézést, csak az asszonynak beszélgethetnékje támadt (konfliktus lépett fel az il2fb.exe és az asszony között) és amiatt léptem ki, remélem amint megoldom majd jövök
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
gépet a pálya végétõl egy méterre, és miután letörölte az izzadságot
a homlokáról, így szól:
- Ez meleg volt, ez a leszállópálya alig ötszáz méter hosszú!
- És három kilométer széles - néz ki a másodpilóta az ablakon.
Este leszel?
Bezzeg annak a pilótának nem pofáztak aki a múltkor német felségjelzésû spittel harcolt a Bob szerveren...
Minket már kitiltottak néhányszor onnan Gidával. Állandóan a felség jelzéseket lesik a szerencsétlenek,nem mintha nem lenne mindegy hogy magyar kereszt van e a gépeden ,vagy német például. Ja meg a Finn mapon ,ahogy mondod. Küld el õket melegebb éghajlatra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mikor lenne egy kis idõm rekpedni sehol se találom híredet
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."