IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
elmondva bonyolultabb.....
Annakidején a 4,04 -es il2 feltelepítése sokkal bonyolultabb volt, amíg a 3-asról 4.04 ig patchelted

Itruder:

A hsfx -modot kell aktiválni az egymagában is elég majd ha egyébb nyalánkságokra vágysz, akkor lehet tenni turbulenciát, propeller-örvénylést, fokozott motornyomatékhatást, stb külön

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

42nd Intruder
Most a HSFX moddal én is bajba vagyok, hogy akkor mit is kéne aktiválni és mit nem... :S

"hogy 4,09m, HSFX mod és zuti mds kell amit Itt kell letölteni majd a játék Mods mappájába kell kicsmagolni, és a JSGME progival aktiválni."
Na, ezért nem játszok mostanában az Il2-vel. Elment a kedvem kicsit attól, hogy ahhoz, hogy egy jót tudjak repülni, mindenféle eleddig ismeretlen modot, aktivátort, patchet kell feltelepíteni...

Ata, majd jövõ héten leszedem és ígérem megyek repülni is, de hétvégén lesz egy húzós vizsgám, aztán könyvekkel vagyok körülvéve..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Próbáljátok ki az Armed assaultot online-ban. Az OFP-re épül.
Offline elég gyík, szar a történet, de online lehet vele jókat hentelni 😊

én nem játszottam soha jobb "lövöldözõssel"

Nahát amirõl te beszélsz arról eddig nem is hallottam. Utána néztem a dolognak, de amit találtam az egyrészt túl drága, másrészt grafikailag (lehet hogy azóta felvanpecselve nem tudom)sem gyõzött meg. De nem vitatom, óriási játékélményt nyújthat hisz a grafika hiába über, ha maga a játék max 10 percig köt le. Mint pl engem a COD sorozatok...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én is a mai napig játszomaz ofp-t.
De a ww2 on-line is ilyen csak sajnos fizetõs...
Azt ismeri valaki?
Mondjuk a repülés jóval közelebb van egy szimulátorhoz a ww2 on-lineban mint az ofp-ben.

A Béna.

Scottt
A dinamikus frontvonal cuccot tudja a HSFX mod is nopara😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

42nd Intruder
Mi is ez az ULTRAPACK és ez a dinamikus frontvonal? Nagyon erõs bennem a vágyódás a HSFX modra, szóval ma, vagy holnap fel is rakom 😊

PhantomAss
srácok, a modváltást 408, 409 és 409b1 között meg lehet oldani valahogy?
mindhárom fajtából sok szerver van, de az aaa mod csak a 408 és a 409b között vált

GOOBY, pls

szekelyland
Ma este magyarországi idõ szerint 20:30 kor kezdõdik, ha valakit érdekel, szóljon. Megjegyzem, hogy 4,09m, HSFX mod és zuti mds kell amit Itt kell letölteni majd a játék Mods mappájába kell kicsmagolni, és a JSGME progival aktiválni.
Egyetlen gond, hogy egyelõre román századok vannak, de ha eltekintetek a felséjelzéstõl akkor mehet a buli. Akinek kell priviben megadom a szerver direkt ip-jét

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Süllyedt <#nyes>

Nálam örök etalon marad. Most is azzal játszottam <#email>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Operation flashpoint?

Amúgy izgi lenne Szepy, ha a sík mezõn iránytû nélkül kéne hazafele molyolnod mondjuk 60 kilométert, közben átúszva jópár folyót.. aztán belebotlanál egy könnyed gépkocsioszlopba 😄

ww2 on-line?

A Béna.

Hmm... ez mind jól hangzik, de én még mindíg azt várom, hogy mikor lesz már az, hogyha lelõnek és ernyõvel érsz földet, akkor a szimulátor egyszercsak átmegy fps-be és haza kell majd valahogy vergõdnöd <#idiota>

Hülyén hangzik mi? Pedig van egy játék ami kb. egy idõs az il2-vel és ez kvázi meg is valósult benne. Na, ki találja ki melyik játékról van szó?

szekelyland
Én próbáltam at ultrapack-et is, egészen az 1,7 -es verzióig, grafikailag/látványilag jóval az AAA felett van meg a HSFX felett is, de a gépigénye rettenetes volt és jó 5 -8 percet töltötte indításkor.
Elvileg az 1,8 valószínû hogy a hsfx-hez hasonló mechanizmussal fog rendelkezni.
A legkeményebb dolog az egészben a Zuti féle mozgó dogszerver, aminek avégsõ verziójával próbálkoztam a tegnap egy privát szerveren a D-13th -al. Hamarosan majd átküldöm a mapot, h aki rendekezik a Zuti mozgó dogszerver pack-el tesztelje le.
Röviden fantasztikus lehetõségek vannak benne. Mint modtam, tegnap egy folyamatosan mozgó, Krím - félsziget kampány volt, folyamatosan változó frontvonallal, korlátozott gép - és földi állománnyal. A frontvonal folyamatosan változik valósidõben, a földi csapatok dinamikája alapján .
Röviden egy szimpla dogszerverbe be lehet tenni egy komplett online war-t amibe akármikor beugorhatsz, azt tehetsz amit akarsz, rengeteg vonat, konvoj, hajó meg ellenséges gép portyázik. a Cert Ai mod miatt meg szinte humán módjára repülnek az AI-k, sõt a tegnap egy AI rata dugóba esett amikor rácsaptam nem pedig az örökös 500km/h-ás palástorsózást csinálja

Scottt
Én elvoltam vele tetszik,jobb mint az AAA pack,az Ultrát nem próbáltam még^,de ezek után nem akarom😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bombakonténerek a 2.vh-ban is voltak.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

bugajóska
<#wilting>
Szegény ember kazettás bombája. Azért a 2. vh-ban (is) voltak bõven érdekes elképzelések.

Nem szép ember, de gavallér.

Egyszerû. Addig ismétlik meg a mûveletet, míg nem sikerül <#idiota>

szekelyland
Jó, de hogy mondta volna el, hogy melyik géppisztoly nem megy utána:

hhhrrrghrrrrr öööö Iván testvér... hrrrghrhrrr .. a második sorban a.. a.. a hhhh. (EKG sípol......)

Az oroszoknál ez sosem okozott volna problémát...

szekelyland
ArrÓl nem is beszélve, hogy ki áll eléje megnézni hogy abbul a 8db géppityuból hány nem megy egy sorozat esetén....<#idiota>

Pontosan errõl van szó! Igen is, nagyon is sok fantázia van ebben az ötletben, de a gyakorlat teljesen más mint az elmélet. Csak gondoljunk bele az üzemeltetésbe és a karbantartásba és máris látszik az ötlet hosszútávon való életképtelensége. Pl: újratárazás egyenként(!), esetleges elakadások- üzemi hibák feltárása, kiküszöbölése stb. Arról nem is beszélve, hogy milyen bonyolult mechanizmus lehetett összerakni és egyszerre elsütni az összes fegyvert. Értelmetlenség idõt energiát pazarolni rá, ha sokkal egyszerûbb egy bombát felcsatolni töredék idõ alatt.

TG Gida
Lehet azért,hogy a napalm többet ér.

Isten áldja a pogányokat!

A szétszórõdásra meg elég sok idõ van, mert a gép relatív lassú, és a fegyverek csaknem függõlegesen lõnek. Lövés közben manõverezni nem lehet, mert a géptörzs elfodulásával a lövések félremennek.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

szekelyland
Ja bocsesz, rosszul olvastam az angol leírást, úgy értelmeztem h hátrafele lõtt, valamiért. Ha elõre lõ akkor már van értelme.

Érdekes módon én még nem hallottam és nem is lett elterjedve, valamilyen oknál kifolyólag, valószínû mert valami 8mp alatt a psh nak kiürül a tár, nomeg azért olyan nagy terítése nem lehetett, ha megfigyeled maga a bombavetõ ajtaja is sokat akadályoz ebben és nagyobb magasságból azért csak pontatlan lesz + egy légitámadás esetén egy menetoszlop elsõ dolga h fedezéket keresen vagy/és szétszóródjon, és így már nagy eredményt nem tud elérni a Tu-2 es pilótája

42nd Intruder
Valaki, aki már alaposabban letesztelte offline is írna róla valami értékelést? 😊

Ahogy elmézem, itt pps-ek vannak egymáshoz rögzítve. A tûzerõ tehát kicsi. A tûzsürüség ugyan nagy, de csak akkor, ha minden fegyver hibátlanúl mûködik. Valszeg ezt nem sikerült elérni, és ezért nem alkalmazták.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Szõnyegbombázásból szõnyeglövészet.

Mondjuk ha egy ilyennel berepültek a lövészárok fölé, ott aki nem ért be a bunkerba annak reszeltek. De nem csak a menetoszlopot, egy teherautókból álló szállító konvojt is hamar miszlikbe apríthatott egy pontos rárepülés után..

Chazz76
Két dologban tévedsz szerintem:ez egy elõrefele tüzelõ fegyverzet,ahogy a képekbõl ki lehet venni,így azért már tudsz célozni is.A másik,hogyha mondjuk egy négygépes raj csap le a nyílt úton vagy mezõn,hova szaladsz?Plussz valószínûleg volt valamennyi széttartás is a csöveknek,így elég jó területet le tudott fedni.

szekelyland
Szerintem csak röhelyes, mert gyakorlatilag, ha egy ellenséges gép a menetoszlop közelébe kerül az elsõ dolog, hogy mindeki fedezékbe menekül, és azért egy hátrafele célzatlanul tüzelõ géppuskatömegnek pszichológiai hatáson kívül egyébb hatása nem lesz

@Szepy,a tegnapi napért elnézést, csak az asszonynak beszélgethetnékje támadt (konfliktus lépett fel az il2fb.exe és az asszony között) és amiatt léptem ki, remélem amint megoldom majd jövök

Chazz76
Huh,bazz...elõször röhögtem egy nagyot,mikor megláttam,de aztán jobban belegondolva,mit tudott volna mûvelni egy gyalogsági menetoszloppal elkomorodtam cseppet.

rudanjoe
orosz gyöngyszem a vh2-bõl
fire hedgehog

englishrussia.com

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

A repülõgép nagy nehezen leszáll, a pilóta alig bírja megállítani a
gépet a pálya végétõl egy méterre, és miután letörölte az izzadságot
a homlokáról, így szól:
- Ez meleg volt, ez a leszállópálya alig ötszáz méter hosszú!
- És három kilométer széles - néz ki a másodpilóta az ablakon.

szekelyland
Van 😊
Este leszel?

Épp most jöttem vissza. Még a cipõmet se vettem még le. Mikrofonod van-e már?

szekelyland
Hát igen, aki egész nap az ejtõernyõn lóg harcolás helyett annak van ideje megfigyelni a felségjelzéseket.

Bezzeg annak a pilótának nem pofáztak aki a múltkor német felségjelzésû spittel harcolt a Bob szerveren...

Her Laca
A sok gyökérrel ne is foglalkozz.
Minket már kitiltottak néhányszor onnan Gidával. Állandóan a felség jelzéseket lesik a szerencsétlenek,nem mintha nem lenne mindegy hogy magyar kereszt van e a gépeden ,vagy német például. Ja meg a Finn mapon ,ahogy mondod. Küld el õket melegebb éghajlatra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Kipróbáltam a Spit vs. 109 Mod szervert.Sok különbség nincs az UI1-1-hez képest.A Szlovénia térkép fölött repültem néha egy kicsit akadt futása,lehet hogy a 2gb RAM már kezd neki kevés lenni.USA/Pepper nevû csávó nagyon ugrik a német jelzésekre egyébként,mindíg figyelmeztetéseket ír a jelzésekkel kapcsolatban.Finn pályán a német jelzéseket egyenesen tiltani szokták pedig ott is repült a Luftwaffe.

szekelyland
Szepy mester, hová maradtál el??

Mikor lenne egy kis idõm rekpedni sehol se találom híredet

Köszi

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szekelyland
Van, Re2000 név alatt

acidrain
Igazán nincs mit.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Ha aktiválni akarod a kékkel jelölt MOD-okat, a kötõjelet vedd ki a könyvtár neve elõl.

Ebben a modban van repülhetõ Héja? A leírásában nem találtam.

A kékekkel jelöltek maradjanak úgy, ahogy vannak?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Willenbrock
Kösz!Erre sose jöttem volna rá<#eljen>

acidrain
lemaradt a kép