IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyire tudom, elég régóta úgy tervezik a futómûveket, hogy ha úgy alakul, a (huzalos) vészrendszert használva a saját súlyuktól fogva nyílnak ki.
www.pcpilot.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De ezen a felvételen semmi sem bizonyítja, hogy a pilóta kieresztette, nem pedig kiesett.
Langot azért írtam, mert egy légiharcban megsérült az A8-as Fókájának a hidraulika-rendszere, a futók kiestek, a gépe lelassult, és a Thunderboltok lelõtték.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valahogy nem láttam a brit gépek "5mp alatt csomót kötök rád" manõverezõ-képességét, amivel a játékban nap mint nap szembesülünk...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én csak akkor engedem a spitet tovább amikor minim egy szárnya leesett, addig akár a f**át is kiengedheti, mert nem hagyom
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mocsok, mert csinált egy új JSGME mappát, és a régbõl át kellett pakolni a HSFX-es cuccokat, hogy az új modváltóval váltani lehessen köztük. Majd ma kipróbálom.. ha asszonynak fáj a feje 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vagy jó az Ukrán változat is, amim van?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Addig is, Szepynek dedikálom ezt: understanding Boom and zoom
40-ik másodperctõl <#mf1>#mf1>
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Feltelepítettem a HSFX modot és a repülõgéplistán van az utolsó gép 1 b-29 es radar központ!szóval hogy mûködik a radar ?
Amúgyis az Il2 Nvidia kari alá van optimalizálva
Azért csinálok direkt ip csatlakozást, mert én nem játszom hanem menetközben dolgozom és weboldalt készítek éppen, és szükségem van minden csepp sávszélességre meg erõforrásra
Bakker egy veterán játéknál csak ne kelljen vacakolni,hogy normálisan menjen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
radeon 4570-es kártya
esetleg a landscape lightning-al próbálj variálni
GOOBY, pls
Utálok küszködni.
örülök, hogy ment 😊
Én múltkor Lobbyról mentem Atával, de az nem ez az IP-s finomkodás volt. Laca vagy Gida ha erre téved biztos tud válaszolni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ati kártyád van véletlen?
lehet, hogy nálam van a hiba
Feltettem az U.I.1.2-t, és nincsen néhány hangom. Pl, a p-51 esnek, csak alapjáraton van hangja, fordulaton nincs. De a B-25/B-17-nek sincs. Az mg-151, és a mk108-nak meg olyan hangja van, mikor a gyerekem pukizik. Mitõl lehet?
- Elindítod az il2-t
- Belépsz a Multiplayer-ba
- Csatlakozni akarsz egy szerverhez
- BEírod az adatokat 😊
Willenbrock: Kell hozzá az il2-1946, plusz a 4.08m patch, a 4.09m patch, a HSFX Mod és a Zuti mod.
Ha visszaolvasol az elérhetõségeik is kint vannak valahol.
A mod maga hogy tetszik srácok? Nekem a kedvencem, hogy erõs G hatásra nyekereg a sárkányszerkezet 😊)