IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez is csak simán a 4.08-ra telepítendõ-vagy mi kell elé?A korai messzerek kabintetejét belsõ nézetben is átalakították?Kicsit zavaró mikor az E-1 nél kívülrõl a régifajta gömbölyített tetõ van aminek oldalt lenn van a kerete,belsõnézetben meg ugyanaz a szögletes jobb kilátást adó keret mint az E-4 nél.Nem egy óriási hiba de Shitnél már biztos csináltak volna vele valamit.

Sanyo! Mennyiért tudsz szermányolni egy DVD-s '46-ot?
Vagy jó az Ukrán változat is, amim van?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szekelyland
bocsee, családi okokból kimaradt a tegnapi repkedés, amint tudok, elindítom a szerót.

Addig is, Szepynek dedikálom ezt: understanding Boom and zoom

40-ik másodperctõl <#mf1>

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Én még töltöm.. a HSFX modban is volt párféle mesza.. kipróbálni se tudtam még õket. Jobb a kilátás a fókából is :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Zpogi
Felraktam az UltraPack 1.8-at. 58 féle!!(igen,jól látjátok) Mesza van benne,köztük egy B szériás is 1937-bõl.

Nem akarom elkiabálni, de Ata aszonta h úgy hallotta h egy ismerõse mesélte aki látott olyat aki azt írta egy cetlire h lesz dedicated szeró.

TG Gida
Pedig mekkora jó lenne egy dedikált server ezzel a moddal.Legalább valahova fel tudnék menni.:)

Isten áldja a pogányokat!

Szedhetem le ezt is. Pedig az aktív magyar állomány fele itt dekkolt a slotban.. Na majd holnap asszem.

Ata, ez a srác au Ultra pack-al nyomja..

szekelyland
pontosabban D13-th_Zaelu

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Ma este 9 óra tájt ismét lesz akcióde a hyperlobbyról lesz indulás, D-13th_Zaelu a host

Her Laca
HÁLA:) Amen

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Negwar
Hála Twileknek ismét fut a TS.

\"This is a good day to die!\"

Ez hasonló lehet, mint az AWACS ma. Egy mozgó radarállomás. Neked nem sok hasznod van belõle, de ha a levegõben van egy ilyen akkor a többi human elvileg látja a gépeket a mapon. Csak azt nem, hogy melyik oldalé a gép, és milyen magasan van :)

Gab920926
üdv!
Feltelepítettem a HSFX modot és a repülõgéplistán van az utolsó gép 1 b-29 es radar központ!szóval hogy mûködik a radar ?

szekelyland
Az Ati jó kártyákat csinál, az biztos, de a driverei nem játékhoz valók, hanem inkább grafikai tervezéshez, ha 3D grafika, v Autocad v ilyemsmi akkor tuti h Ati-t választanék.
Amúgyis az Il2 Nvidia kari alá van optimalizálva

Azért csinálok direkt ip csatlakozást, mert én nem játszom hanem menetközben dolgozom és weboldalt készítek éppen, és szükségem van minden csepp sávszélességre meg erõforrásra

Her Laca
Én nem értek hozzá,de az a meglátásom,hogy az Ati remek kártyákat gyárt,de hogy drivert nem tudnak írni az már biztos.
Bakker egy veterán játéknál csak ne kelljen vacakolni,hogy normálisan menjen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
én mit szenvedtem mire laptopon normálisan beállítottam
radeon 4570-es kártya
esetleg a landscape lightning-al próbálj variálni

GOOBY, pls

Her Laca
Én ezekért vittem vissza pár hónapja a 4850 emet:)
Utálok küszködni.

Jólvan, reggel van még.. <#falbav>
örülök, hogy ment :)

Akkor nem tudom sajna <#nemtudom>

Én múltkor Lobbyról mentem Atával, de az nem ez az IP-s finomkodás volt. Laca vagy Gida ha erre téved biztos tud válaszolni.

acidrain
Igen, ATI 4850, lehet akkor felrakom az legújabb drivert, hátha megjavul

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland
Olyankor lagol amikor újraspawnol egy gépkötelék v tank csapat

szekelyland
Ez valami videókártya driver hiba.
Ati kártyád van véletlen?

acidrain
sikerült csatlakozni, csak valamiért skótkockás a táj

lehet, hogy nálam van a hiba

acidrain
én is így gondoltam, de semmi sem történik. viszont a zenét már kívülrõl fújom

Sziasztok !

Feltettem az U.I.1.2-t, és nincsen néhány hangom. Pl, a p-51 esnek, csak alapjáraton van hangja, fordulaton nincs. De a B-25/B-17-nek sincs. Az mg-151, és a mk108-nak meg olyan hangja van, mikor a gyerekem pukizik. Mitõl lehet?
Azám, hentel a német légvédelem is, nem az a párnacsata feeling, ahol nálunk az üres huzat, náluk meg a stílusos sarló-kalapács van :))

Ezt az IP-t úgy kell beírni, hogy:
- Elindítod az il2-t
- Belépsz a Multiplayer-ba
- Csatlakozni akarsz egy szerverhez
- BEírod az adatokat :)

Willenbrock: Kell hozzá az il2-1946, plusz a 4.08m patch, a 4.09m patch, a HSFX Mod és a Zuti mod.

Ha visszaolvasol az elérhetõségeik is kint vannak valahol.

Willenbrock
Pontosan hogy is kell a HSFX szerverhez csatlakozni,és mi kell hozzá?TS-et ritkán használok,Lobbyhoz vagyok szokva,de azért van TS-is.

Willenbrock
576 Kbyte boltokban még szoktam látni IL-2'46-ot,vagy rendeltetni ott biztos lehet.

acidrain
hová is kellene ezt az IP címet beírni, hogy csatlakozni tudjak?

HA rendes szeróról fog futni remélem lag mentes lesz. Bár csak elvétve lagol.

A mod maga hogy tetszik srácok? Nekem a kedvencem, hogy erõs G hatásra nyekereg a sárkányszerkezet :))

Her Laca
Azért óvatosan azzal a halom ai val. Néha laggolt ám jó nagyot:)

szekelyland
Szívesen, a szervert futni hagyom még 23 óra magasságáig, holnap ha lesz idõm továbbfejlesztem a mapot és kicsit emelek az AI-k szintjén <#boxer>

Her Laca
Nagyon jó!! kösz.

TG Gida
Jó a server:)Az engem üldözõ hat LaGG-3-ast úgy leszedte a légvédelem,hogy csak úgy nyekkentek:)

szekelyland
Szerver elindult. Jó mulatást!

Her Laca
Nincs ts ünk:) Valamiért vacakol. A Vitéz Máté lászló ts én vagyunk.

szekelyland
A családi békét megõrzendõ, nem tudok ma este aktívan kapcsolódni, de pontosan 20 órakor indítom a szerót, ip cím : 92.81.40.248:21000
kb 3 óra hosszúságú az akció, a tankok útvonalpontjai kb ilyen hosszra vannak kidolgozva.
A többit meglássátok

Írd meg Atának a TS-etek elérhetõségét PAgerben, aztán majd Rád szól ha indít.

TG Gida
Elküldtem privátban.

Her Laca
Gidám. Nincs ts . Hova menjünk?

TG Gida
Na ja.Viszont a legtöbb server bétával megy.Addig is,amíg átállnak az újra van egy másik installom.

Her Laca
Repültök ma azon a csodaszerveren?

Her Laca
Várjá mán:)) Az a négy kb 8 mûködõ IL2 õt takar:DDDD

szekelyland
Nekem csak 2 van, egy sima 4.08-as amit forrásként használok és egy moddolt, az aktuális modsláger fügvényében, ha nem teccik akor nyissz le, 4.08 as helyére másol, 4.09 rá majd más mod. Jelenleg a HSFX az etalon, miután az 1.8 -as zuti modpackjét köcsönvettem

Csak 4? Azt hiszem, hogy nekem 6 vagy 7...<#wow3>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Nem.
Nekem már vagy négy IL2 van használatban,mert van ami csak így ,van ami csak úgy mûködik. Lehet letörlöm az egészet és nekiállok horgászni.
De kezd megtetszeni a pasziansz is.