IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gázkar az nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!! Aki ellenkezõt állít ,az nem tudja mit beszél.
Az FFB is nagyon jó ,nyilván hozzá kell szokni de nem hinném hogy gondot okozna utána a célzásban.
És ha megnyerem a lottó ötöst akkor biztosan veszek egy a Sanyó által használt készüléket,de jelen pillanatban nem hiszem ,hogy ki tudnám gazdálkodni😊 Bár azért szemezgetek vele😄 Az új saitek az ffb-s ?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Isten áldja a pogányokat!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Folyamatosan bõvült a gépállomány, jöttek új térképek, javítottak (vagy rontottak) a repülhetõségen, fizikai modelleken.
Az 1946-ban benne van amit eddig az Ubisoft hivatalosan kiadott. Plusz erre még jön pár patch (4.08m, 4.09m) és teljesen uptodate leszel 😊
Az 1946 tartalmazza az összes eddigi IL2 küldetéseit is, szóval az elõzõ 4 játék teljesen 100%-osan benne van, vagy csak a gépek, megy ilyenek?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Lebowski elvtárs véleménye meg a tipikus "láttam valakit akinek van egy ismerõse aki hallott valakirõl akinek..." kategória szóval nem kell foglalkozni vele (na itt fog belém kötni 😄 )
A másik kolléga fekete özvegy szerszámával meg minden bizonnyal elementális nagy szerencséje lehet, ami nem lehetetlen ahogy az 5-ös lottó sem. <#eplus2>#eplus2>
A Cbyorg Evo FFB ára a lélektani felsõ határ, meg ha jól nézem ebben az X52-ben nincs is FFB. Vagy az itt a repülõknél nem is olyan fontos, mint a kocsik esetében?
Egyébként én így laikusként ezt a gázkar dolgot nem érzem akkora problémának, az Evo-n lévõ nekem bõven jónak tûnik, úgysem kell azt annyira finoman kezelni, mint a kocsik esetében a fék és gázpedált...vagy nem?
Legkönnyebben a Steam-en tudod megvenni,de régebben volt a cd galaxisnál is.
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Black Widow
nem tudjátok, hogy igaz e a hír, miszerint nemsokára a boltokban lehet kapni egy csomagban az egész il-2 kollekciót? ha nem, akkor honnan tudnám megvenni egyenként a részeket, mert sehol sem találtam 😞
Én autó szimulátorozásba jeleskedem, de mindig vonzottak a repülõk is, és pár napja fölraktam magamnak kipróbálásra a IL2-õt (1946). Mondhatom nagyon bejött a dolog, billel kezdtem el játszani, fél nap után full real-ban már ment is vele az anyahajóra leszállás! 😄
Kipróbáltam a Logitech G25-ömmel is a dolgot, de vhogy nem volt az igazi, így szeretnék venni egy jó kis Joy-t hozzá!
Erre gondoltam: Saiteky Cyborg Evo FFB
Szerintetek jó vétel lenne, vagy inkább mást ajánlanátok?
Elõre is köszi
Amúgy indítok egy kisérleti projektet, a koreai hadszíntérrel, ultrapack 1.8 -ra alapozva, Amcsik vs komcsik, F86 sabre, F9F Phantom, F-84 shooting star, F4UC,B-29 vs mig-15, mig-9, Il-10, Ar-234(Il-28 szerepében)
Mozgó dogszerver, komplett lefedésû map (magyarán a tankok el tudják 100%-osan foglalni a mapot), humán beavatkozás nélkül statikus frontvonal,leszálláskor nem refly-t kell adni, hanem Repair/Rearm/Refuel (persze ha nem a fél szárny hiányzik) A béta a szabadidõm függvényében kb egy hét múlva lesz kész de adig még jelentkezem ha netalán hamarább meglesz
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...