IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is dél Pesten lakom, megbeszélhetünk vmit. Írok privit.

Her Laca
Juhé😊) Balhé van😄DDDD
A gázkar az nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!! Aki ellenkezõt állít ,az nem tudja mit beszél.
Az FFB is nagyon jó ,nyilván hozzá kell szokni de nem hinném hogy gondot okozna utána a célzásban.
És ha megnyerem a lottó ötöst akkor biztosan veszek egy a Sanyó által használt készüléket,de jelen pillanatban nem hiszem ,hogy ki tudnám gazdálkodni😊 Bár azért szemezgetek vele😄 Az új saitek az ffb-s ?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

gratula 😊
w77d
nna megvettem az egész csomagot a steam-en 9.99 ojróért, most tölti 😊

Ne bénázzatok már, egyszerûen kiveszitek a FFB mappából a fegyverekre vonatkozó fájlokat...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Nekem van egy Saitek FFB-m eladó,mivel lecseréltem X52-re. Ha gondolod és eltudsz jönni érte/dél-Bp/ 3000Ft-ért oda adom.Ja és nekem is zavaró volt a rezgés,célzás közben,de amúgy sem lövök valami jól<#sir>.

hát nekem pont hogy van. A fókánál valahogy semmi gond, még akkor se, ha rajta van a két büntetõ, de példáúl a Messernél néha igencsak zavaró, hogy minden lövésnék kissé hasra húzza botot. És ugyan ez van az összes többi amerikai gépnél is, ahol a sok kis 50-es kaliber miatt elengedhetetlen a hosszú sorozat. Épp ezért valszeg a köv. evo-m nem ffb-s lesz. De ha azt vesszük, ennek is van egy jó oldala, mert megtanultam rövid sorozatokkal pontosan lõni<#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Ezt a "zavarhat a hosszú sorozatoknál" dolgot mindig olyanok mondják akiknek nincs ffb-s joy-uk.

Isten áldja a pogányokat!

Értem a kérdésed, de ennek csak akkor van értelme, ha offline kampányokat akarsz menni. De ennek sincs akadálya, mert ha mondjuk egy zero-t választasz ki akkor valószínûleg a csendes-óceáni hadjáratba kezdesz, míg ha mondjuk egy Messer-t akkor nagy valószínûséggel a FB-t. De egy spitivel is simán repülhetsz Manjuria felett. Szóval az egész attól függ, hogy melyik nemzet légi erejét választod ki. De ha igazán szeretnél fejlõdni és játszani, akkor felejtsd el az offline-t mert az online az igazán életszagú, de csak akkor, ha tisztességes beállítású szerverekre mész. Ja, és attól függõen, hogy melyik oldalt részesíted elõnyben akár egy online századhoz is csatlakozhatsz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ja, és nincsen külön kiemelve, hogy melyik származik a FB-bõl, melyik a többibõl.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Minden benne van. Vedd úgy, hogy az újabb verziók patch-ek, amik önmagukban is játszhatók. Ilyen volt a PAcific Fighters, amit magában is lehetett játszani, nem kellett hozzá az alap játék.
Folyamatosan bõvült a gépállomány, jöttek új térképek, javítottak (vagy rontottak) a repülhetõségen, fizikai modelleken.
Az 1946-ban benne van amit eddig az Ubisoft hivatalosan kiadott. Plusz erre még jön pár patch (4.08m, 4.09m) és teljesen uptodate leszel 😊

Nem, hanem a kérédésem az, hogy ha én a Forgotten Battles cuccaival szeretnék játszani (küldetések, gépek, stb), akkor honnan tudom meg ajátékból, hogy melyek ezek a temérdek dolog közül, szóval, hogy mi az ami a FB-bõl származik?

Az 1946 tartalmazza az összes eddigi IL2 küldetéseit is, szóval az elõzõ 4 játék teljesen 100%-osan benne van, vagy csak a gépek, megy ilyenek?

w77d
hát akkor nem tudom mi volt a hiba. Szétszedtem, a zsinórt megrángattam benne, összeraktam és tökéletes volt utána 😄D

Puff, Kv bocs elõször is ott a smile, szóval nem beszólásnak szánva ok? Másrészt meg mégegyszer bocs, de így a hajnali órákban összemosódnak nálam a betûk és az, hogy "jópár ember keze alatt szétment" részt úgy értettem, hogy az evo FFb-re érted, pedig nem. Csak bennem még az él, hogy múltkor azon vitáztam veled, hogy szerinted az ffb nemcsak a potikat kúrja szét, hanem a kezedet is stb. Szóval itt a félreértés, mert azt hittem folytatod a régi vitát.

elmászott a poti? x52ben HAL-optika van kivéve a twistet.
Sanyo
Hát igen, kell neki egy stabil alap (asztal), különben az nem repülés, hanem kóválygás. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
A külön kiadások külön verziószámot kaptak, a mindenegybe 1946 v4.07m. Vagyis nem tudsz külön Forgotten Battles-t indítani ha ez a kérdés, de erre nincs is szükség.

www.pcpilot.hu

he? mivan? modnom, hogy kipróbáltam úgyhogy nemértelek. de lehet hogy ez nem ment át. és hogy jössz te ahhoz hogy egy ember véleményére te azt mondo, hogy nem kell foglalkozni vele? tiéddel miért kéne jobban?? szepy ez azért márt túl megy egy szinten.
Neked ilyen van? Amúgy nem férne az ölembe, szóval felejtõs 😊

Ja igen, és még egy gyors kérdés, nem teljesen tiszta nekem a 1946 kiadás felépítése. Ugye benne elvileg az összes többi tész is benne van, de vhogy nem látom át a dologot. Honna tudom azt, hogy mi az ami mondjuk Forgotten Battles részhez tartozik, vagy a Pacific Fighters-hez, vagy ezek a dolgok nem különülnek el egymástól egyáltalán?

Sanyo
A G940 nem ráz annyira lövés közben, hogy befolyásolná a pontosságot.

www.pcpilot.hu

Az a Saitek tökéletes választás pont ilyenem van már vagy 4 éve és még egyszer sem kellett hozzányúlni. A következõ is ilyen lesz, de az FFB-nek vannak elõnyei és hátrányai is. Egyrészt rohadt feelingessé teszi a repülést (érzed a kormány erõket, átesés jeleit stb) másrészrõl bezavarhat a hosszú sorozatoknál. Szóval hanyagolható.
Lebowski elvtárs véleménye meg a tipikus "láttam valakit akinek van egy ismerõse aki hallott valakirõl akinek..." kategória szóval nem kell foglalkozni vele (na itt fog belém kötni 😄 )
A másik kolléga fekete özvegy szerszámával meg minden bizonnyal elementális nagy szerencséje lehet, ami nem lehetetlen ahogy az 5-ös lottó sem. <#eplus2>

Hûû, hát azért ennyire komolyan nem gondolom! 😊

A Cbyorg Evo FFB ára a lélektani felsõ határ, meg ha jól nézem ebben az X52-ben nincs is FFB. Vagy az itt a repülõknél nem is olyan fontos, mint a kocsik esetében?

Egyébként én így laikusként ezt a gázkar dolgot nem érzem akkora problémának, az Evo-n lévõ nekem bõven jónak tûnik, úgysem kell azt annyira finoman kezelni, mint a kocsik esetében a fék és gázpedált...vagy nem?

w77d
nekem x52-õm van és eddig egyszer volt vele gond. flightsimezés alatt elmászott a poti és alig érzékelte a döntéseket meg rázkódott akkor is ha nem nyúltam hozzá. Szétszedtem, megigazgattam kézzel a potit és azóta megint jó....

elég sokan ajánlják kezdõknek az evot. én egyszer fogtam eddig repülés közben de akkor elég jónak tûnt. X-52-õt csak akkor érdemes venni, ha hosszabb távon gondolkozol,mivel ez drágább cucc, de tartósabb is. (na itt fognak belém kötni 😄 ) valakinek jópár szét ment a keze alatt, de pl nekem 4 éves asszem és eddig semmi baja. ismerem az elsõ x52õt az országban és annak sincs semmi baja. de mindenesetre az evo egy jó vétel. mondjuk én az ffb-t nem javaslom, mivel szétnyírja a potikat egy idõ után.
w77d
köszönöm. azt hittem hogy az 1946 csak egy kieg, de most utánanéztem a steam-en és ott írják hogy 5 game in 1 😄

TG Gida
Ezt a csomagot IL-2 Sturmovik 1946-nak hívják és kb. két éve van a piacon.
Legkönnyebben a Steam-en tudod megvenni,de régebben volt a cd galaxisnál is.

Isten áldja a pogányokat!

EZT vedd meg, ha komolyan akarsz foglalkozni vele...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Magyar link.

Willenbrock
Cyborg Evo szépen néz ki de szerintem a gázkar kényelmetlen helyen van és csak egy billenõs gombból áll nemis igazi kar.FF-en kívül nem látom semmi elõnyét,az ára meg túl magas.

Willenbrock
Nekem a Black Widow jól bevált,nem túl drága,bal kézre esõ gázkarja van,oldalkormánytengely is van a gázkaron,sok programozható gombja van és stabilan fekszik ölben.Én nem szeretem az asztalra tenni a botot mert magas asztalom van,ölben pont jó.
Black Widow

w77d
Sziasztok!
nem tudjátok, hogy igaz e a hír, miszerint nemsokára a boltokban lehet kapni egy csomagban az egész il-2 kollekciót? ha nem, akkor honnan tudnám megvenni egyenként a részeket, mert sehol sem találtam 😞

Sziasztok!

Én autó szimulátorozásba jeleskedem, de mindig vonzottak a repülõk is, és pár napja fölraktam magamnak kipróbálásra a IL2-õt (1946). Mondhatom nagyon bejött a dolog, billel kezdtem el játszani, fél nap után full real-ban már ment is vele az anyahajóra leszállás! 😄

Kipróbáltam a Logitech G25-ömmel is a dolgot, de vhogy nem volt az igazi, így szeretnék venni egy jó kis Joy-t hozzá!

Erre gondoltam: Saiteky Cyborg Evo FFB

Szerintetek jó vétel lenne, vagy inkább mást ajánlanátok?

Elõre is köszi

basszus bagy=nagy

szekelyland
Nincs, csak a hsfx-ben vagy az up 1.8 -ban van.
Amúgy indítok egy kisérleti projektet, a koreai hadszíntérrel, ultrapack 1.8 -ra alapozva, Amcsik vs komcsik, F86 sabre, F9F Phantom, F-84 shooting star, F4UC,B-29 vs mig-15, mig-9, Il-10, Ar-234(Il-28 szerepében)
Mozgó dogszerver, komplett lefedésû map (magyarán a tankok el tudják 100%-osan foglalni a mapot), humán beavatkozás nélkül statikus frontvonal,leszálláskor nem refly-t kell adni, hanem Repair/Rearm/Refuel (persze ha nem a fél szárny hiányzik) A béta a szabadidõm függvényében kb egy hét múlva lesz kész de adig még jelentkezem ha netalán hamarább meglesz

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

amúgy letöltöttem a HSFX_Version_4-et. ezen kívül kell még valami ehhez a modhoz?
van valakinek selytése arról hogy 4.09ben simán van-e repülhetõ héja, vagy csk a hsfx modban van benne?
Hát ez sûrûn elõfordult. Sõt a földön is lõtték a kiugrott pilótákat, vagy egyszerûen a parasztokat is.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

kösz a képet
aham... egyszer majd csak meglesz...
Sanyo
Az egyszeri lövöldözõs fel sem fogja ismerni a különbséget, szerintem annyira nem gáz ez a kompromisszumos megoldás. Sejtésem szerint a a P-51 és egyéb típusok alváltozatai sem kapnak egyedi pilótafülkét.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
A Bf 109 különféle verzióihoz egyféle kabinbelsõ-mert "nem nagy" a különbség?Csak annyira hogy az E fülkéje egész másképp néz ki mint egy K-é.Szerinte ez nem zavaró-engem meg olyan szinten zavar hogy felejtõs az egész):

Sanyo
Azt hiszem most beteg, de van helyette Wings of Prey SimHQ interjú.

www.pcpilot.hu

acidrain
bocs

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
IMG]http://i36.tinypic.com/2a97be8.jpg[/img]

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az amcsik a magyar pilótákat ernyõn is agyonlõtték. Pedig a megadásnak kevés egyértelmûbb jele van.. Innentõl magyarázhat mindenki amit akar.

szekelyland
D13-th_Zaeluval megyünk a lobbyíról hamarosan, csak egy ultrapack 1.8 kell, koreai pálya, nincs refly hanem rearm/refuel/repair a reptéren + a mozgó dogfight finomságai

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock
2 hét múlva biztos rak majd😊

Zpogi
Eddig tartott Oleg ígérete,hogy minden pénteken friss képekkel szolgál a BoB-ról?