IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pénz a legkevesebb :-)) XD
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
A küldetésnek úgy van vége, hogy leszállsz. Vagy lezuhansz <#nyes>#nyes>
Akkor repülheted a következõt, ha teljesítetted a küldetést (kilõtted a gépeket/földi célokat) és nem lették KIA/MIA.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Bár a küldetéseket sokszor nem igen értem még, hogy mit is kéne csinálni (mást mond a pacák a rádióban, meg másik checkpoint-hoz mutat a térképen a "odaorientáló"vonal) és hogy hogyan van vége a küldetésnek még az sem esett le... na majd apránként! :D
ultrapack 1.8, kuban map 21:00 oratol, jó sok tank, meg jó dinamikus front...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Elképzelem,ahogy a levéltár mélyén olvassgatják a megsárgult lapokat,és nem megy a fejükbe,hogyhogy nem õk nyertek...
Egyelõre szünetel ez a projekt, ez helyett egy komplett Kuban-i map van majdnem teljesen elkészülõben, a 101/9 -esek elmodnhatják, milyen izgi amikor v 8 tank megtámadja a repteret és a gépet a kifutón lövi ki alólad...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
2. Állítsd át magyar nyelvûrõl angolra (FAQ 22.)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kér kérdésem lenne:
melyik az utolsó hivatalos verzió a 4.08, vagy a 4.09, melyiket tegyem fel?
Vmiért nem tudok pilóta karriert indítani (pedig egyszer már pár napja sikerült) a generálás gombra kattintva nem történik semmi, miután kiválasztottam a konkrét hadmûveletet.., mit lehet ilyenkor tenni?
elõre is köszi a helpet!
Fontos: ha játék közben ctrl-alt-del kombóval lépsz ki, hiába törlöd. A játék újraindításáig használni fogja az effekteket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
(persze ez csak az én véleményem, sokan használják így ahogy mondod)
másrészt a célzásnál rossz ha nem pontos a középállás, emlékszem amikor váltottam x52-re egyszerre volt értelme a gunsight viewnek
azelõtt kb 1cm-t lötyögött a joy középen
amúgy akárhány "profi" játékost kérdeztem eddig (ultima, krasnaja, grauadler, hátha emlékszik még valaki rájuk), mindegyik azt mondta, hogy nem használnak ffb-t, inkább hátrány mint elõny
régebben el sem tudtam képzelni, hogy lehet enélkül játszani, most én is azt mondom, hogy igazuk van
persze mondjuk a condor nagyon élvezetes ff-el, de ott nem kell lõni, ott tényleg jó ha érzed a gépet
szal nemtom...tetszik ez a logi joy, de hosszú távra sajna még nincs tapasztalat
az pedig nem megoldás hogy kikapcsolom a ffb-t, mert ugye a középállás..
GOOBY, pls
Az új Saitek meg tényleg pofás, viszont ez az erõérzékelõs kar az IL-2-nél hátrány lehet, nem is ajánlott hozzá, mivel itt egyes esetekben téped a joyt nem finomkodsz, aztán ha a 100ezres joy meg nyekken az nem túl szép :D
én még mindíg félek a ffb-s logitech joyoktól
kb 4-5 éven keresztül nyúztam többet is, de egy idõ után az összes kikopott, és középen pontatlan volt
én igazából az új saitekkel szemezek, az viszont erõérzékelõs, nem is mozog
furcsa lehet
szal akárki akármit mond, a ffb nekem inkább hátrány volt mint elõny
ha megtanulod a gépet akkor ffb nélkül is érzed mikor esik át
GOOBY, pls
Véleményemet arra alapoztam, hogy amikor joy vásárlás elõtt áltam annó, akkor nekem a BW, Genius, egyes Thrust márkák már tudatlanul is nagyon gyenge benyomást keltettek, míg egy Logitech és a Saitek EVO és x52 pedig igazi mûszernek hatottak. És úgy érzem jól döntöttem annak idején és nem felejtem el hogy mennyit szenvedet egy srác a maga BW-val már nem emléxem ki volt de mind1 is. Miután lecserélte, látványosan megtáltosodott. Szóval tényleg örülök hogy elégedett vagy a joyoddal és nem is akarlak meggyõzni másról mint arról, hogy azt használd ami bevált.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
A gázkar az nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!! Aki ellenkezõt állít ,az nem tudja mit beszél.
Az FFB is nagyon jó ,nyilván hozzá kell szokni de nem hinném hogy gondot okozna utána a célzásban.
És ha megnyerem a lottó ötöst akkor biztosan veszek egy a Sanyó által használt készüléket,de jelen pillanatban nem hiszem ,hogy ki tudnám gazdálkodni:) Bár azért szemezgetek vele:D Az új saitek az ffb-s ?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten áldja a pogányokat!
Folyamatosan bõvült a gépállomány, jöttek új térképek, javítottak (vagy rontottak) a repülhetõségen, fizikai modelleken.
Az 1946-ban benne van amit eddig az Ubisoft hivatalosan kiadott. Plusz erre még jön pár patch (4.08m, 4.09m) és teljesen uptodate leszel :)
Az 1946 tartalmazza az összes eddigi IL2 küldetéseit is, szóval az elõzõ 4 játék teljesen 100%-osan benne van, vagy csak a gépek, megy ilyenek?