IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Csináljatok légyszi egy egységeset, mert meghülyülök a sok modverziótól
Help!! <#wilting>#wilting>
Már elnézést, de engem rohadtúl idegesít amikor csak így nyilvánosan dobálóznak egy privát server adataival.
\"This is a good day to die!\"
www.pcpilot.hu
Sanyo, hol a rakban kell angol ubuntunal (debian) magyar betuket tenni.. ????<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az ultrapack 1.8-al kapcsolatban kérdésem lenne. A 4.08m-re kell rakni a 4.09m-et, és utána az ultrapack 1.8-at? Lehet benne ugyanúgy modokat váltani benne mint az aaa-s cucokkal?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Server pass:tspass
Messzerek fedeznek Fókák bontják az alakzatot😄
Végre egy olyan gép amivel repülni is tudok.
A Béna.
Esetleg szeretne valaki hostolni a héten gyakorló küldetést? Az alap mission letölthetõ.
Jómagam is berozsdásodtam az elmúlt hónapokban, de megteszem amit megkövetel a haza. 😊
És jó lesz Mk108-at csomagolni azok ellen a dögök ellen... 😊
Lesz A9 ugyhogy csúnyán fognak hullani😄
Kezdjük meg a szervezést!
Én 100% jövök.
A Béna.
(Hogy lõni tudok-e még azt nem tudom<#idiota>#idiota>)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Blade's Force Feedback Effects for IL-2
Itt a redme.txt:
To Install:
Backup your original "Forcefeedback" folder in your IL-2 directory, and replace with either the files in the "Light Force Feedback" folder or the "Medium Force Feedback" folder.
Description:
There are only 4 effects that have been modified for IL-2.
Machinegun:
From what I can tell, the machinegun effect is used for all guns smaller than 30mm. I think there is an exception with some applications of the MK108, due to its low recoil (lower muzzle velocity). I lowered this effect's strength, and re-worked it to operate on the X axis, so it doesn't conflict with the Cannon effect when firing all guns simultaneously.
Autocannon:
Changed the wave from a triangular wave to a sawtooth wave, which gives more of a punch. Lowered the velocity a bit to closely match the average velocity of the larger guns.
Shake:
Changed the wave from a single triangular wave to dual sine waves. One is large and light, which goes side to side, the other is fast and goes back and forth. The result is an unpredictable buffet, which shakes primarily from front to back, but varies slightly from other angles. It feels closer to my own experience with an aircraft stall.
Punch:
This effect seems to be used when your aircraft takes a hit, when you begin your takeoff roll, and when your gear touches the ground. The problem is many, like myself, do not like the effect in the beginning of the takeoff roll. I toned the effect down somewhat, but there is a compromise.
The light and medium effects only adjusts the strength of both the Shake and Punch. Microsoft users seem to prefer the medium effects, while Logitech users were satisfied with the light effects. I made two so each person can decide which one they prefer, and either can be used on any stick.
Many thanks to Maddox Games and UBI for bringing us IL-2.
Questions and comments are always welcome.
blade124(@)attbi(dot)com
Üdv.
Tom.
www.pumaszallas.hu
Ja, Magyarország felett. Melegítsétek a Messereket, olajozzátok a gépágyúkat! 😊
Számomra egyszerûen élvezhetetlen...
Egyébként pedig nagyon jó könyv!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mert Olegnek a nagytatája személyesen mesélte el, hogy a nagy háborúban hová rejtette a vodkásüveget a G-kosztüm zsebében, mielõtt beült volna a Ratába és 8000 m-rõl boom and zoom-al egyszerre 4 messzert lõtt le, lõtávolon túlról, majd helyben kanyarodva 6G mellett egy jót húzott a vodkásüvegbõl....
Tehát már 39-ben volt g-kosztüm a ruszkiknak. Ez ennyire világos....<#idiota>#idiota>
\"This is a good day to die!\"
Isten áldja a pogányokat!
De szerintem humán ellen érdekes csak, mert az Ai ha nem totál zéró akkor az Oleg féle csodás G-kosztümöt felveszi, 800 -al fordul egyet helyben és máris a hátad mögött vam amíg te totál befeketedve egyenesen továbbzúgsz
Vagy esetleg kiveszed a blackout-ot....
Szerintem ezzel majdnem mindenki egyetért... <#hehe>#hehe>
Lehetséges valahogy az iránypontok sorrendjét megváltoztatni ?
Azt tudom ha kötelék parancsnokként repülök akkor a rádióval léptethetem a navigációs pontokat, de mint mezzei pilota, erre van -e lehetõség?
Egyáltalán volt akkoriban ilyen mûszer azokon a gépeken ???
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."