IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy légyszi linkeld be, hogy melyik Zuti moddal nyomjátok, mert nekem pl már van 4 féle zuti modom a gépen..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ata, melyik UI moddal megy a szeró? Most a Zaelu gyerek hosztol, de nem tudok belépni sehogyse. Feltettem az UI1.8-at (aminek a nyitóképernyõjén egy fóka meg egy spit keresztezi egymást), és nincs meg a kombó amivel fel tudok menni..

Csináljatok légyszi egy egységeset, mert meghülyülök a sok modverziótól

Help!! <#wilting>

Negwar
Jó hogy nem majd te mondod meg hogy miért indult az a TS server Szepy. A másik meg hogy neked áll feljebb, nem véletlenül van az a jelszó, legalább az egy kicsit megszûri azon személyek számát akik némileg zavaróak lehetnek a TS-en.(lásd nemrégiben banoltak listáját)
Már elnézést, de engem rohadtúl idegesít amikor csak így nyilvánosan dobálóznak egy privát server adataival.

\"This is a good day to die!\"

Sanyo
OFF: Nincs ubuntus gép a közelemben, de kb. ez kell neked.

www.pcpilot.hu

szekelyland
Nahat en mirol maradtam le...
Sanyo, hol a rakban kell angol ubuntunal (debian) magyar betuket tenni.. ????<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ja, bocs most nézem, hogy még csak a bétával megy. Egy ideje nem repültem rajta... Na de majd a magyar mapon!!! <#eplus2><#eplus2><#violent><#violent><#violent><#gun><#boxer><#bdead><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ki van kapcsolva a CheckRunTime, ezért elviekben moddal és mod nélkül is megy (4.09 bétáig biztos, az új 4.09m véglegessel nem próbáltam)

Én sima 4.09-el modok nélkül használom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Mi kell most a WC-hez? Melyik verzióval megy?
TG Gida
Pont az ilyenek miatt nem kap senki server admin jogokat.

Isten áldja a pogányokat!

Sziasztok !

Az ultrapack 1.8-al kapcsolatban kérdésem lenne. A 4.08m-re kell rakni a 4.09m-et, és utána az ultrapack 1.8-at? Lehet benne ugyanúgy modokat váltani benne mint az aaa-s cucokkal?
Olvasd el a #22098-as hozzászólás második felét is <#nezze>. Egyébként ez a ts eredetileg az il2-es közösség kiszolgálásra hivatott létrejönni. Ennek ellenére tele van olyan szobákkal és olyan emberekkel, akiknek közük nincs az il2-höz. Ezzel nem is lenne baj, de ugyan kitudná felmérni hogy miféle és milyen szándékú emberek látogatják??? De ha ez téged annyira nyugtalanít, akkor írattass alá velük adatvédelmi nyilatkozatot.

TG Gida
Nálad mit jelent a privát?

Hopsza, most látom: Ta-152??? <#finom>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Csak 7000? Majd adok nekik fentrõl a K4-gyel... <#violent>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszi szépen!

Hát az igazat megvallva, ezt privátban akartam, de így legalább az is feljöhet aki szeretett volna, csak nem volt protekciója. Viszont a szobák kódját ne kérje tõlem senki, mert abban már nem vagyok kompetens.

Server add:twilek.hu
Server pass:tspass

2*mk108 wing cannon +2*20mm esélyük sem lesz😄
Messzerek fedeznek Fókák bontják az alakzatot😄
Végre egy olyan gép amivel repülni is tudok.

A Béna.

Ha priviben (vagy nem priviben) tudnátok egy TS hozzáférést küldeni, megköszönném.

Esetleg szeretne valaki hostolni a héten gyakorló küldetést? Az alap mission letölthetõ.

"(Hogy lõni tudok-e még azt nem tudom)"
Jómagam is berozsdásodtam az elmúlt hónapokban, de megteszem amit megkövetel a haza. 😊

Az eddigi WC-s tapasztalatokra alapozva véres verejtékes küzdelmet, hogy ki tud elõbb 7000-re emelkedni <#ravasz1>.

És jó lesz Mk108-at csomagolni azok ellen a dögök ellen... 😊

Pontosan! Ülõkészültség a twilek-féle TS-en! Aki magyar velünk tart!!!

Melyik WC-n? A mod-osan? Tehát nov.29.-én?
Melyik TS-re gyûljünk? szokásos twilek?

Uraim azt hiszem ezen illene részt vennünk!
Lesz A9 ugyhogy csúnyán fognak hullani😄
Kezdjük meg a szervezést!
Én 100% jövök.

A Béna.

Ata ügye tudod, hogy mit jelent ez. <#eplus2>

Ha minden igaz pont hazaérek a yo-yo meccsre<#alien>
(Hogy lõni tudok-e még azt nem tudom<#idiota>)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

VO101Tom
Sziasztok. Olvasom, hogy az Il-2-ben lévõ FF erõvel gondja van néhányatoknak, erre már elég régen készült megoldás a pumaszállásról le is tölthetõ (benne vannak az eredeti file-ok is):

Blade's Force Feedback Effects for IL-2

Itt a redme.txt:
Blade's Force Feedback Effects for IL-2 V.1.0 6/27/02 Light and medium effects

To Install:
Backup your original "Forcefeedback" folder in your IL-2 directory, and replace with either the files in the "Light Force Feedback" folder or the "Medium Force Feedback" folder.

Description:
There are only 4 effects that have been modified for IL-2.

Machinegun:
From what I can tell, the machinegun effect is used for all guns smaller than 30mm. I think there is an exception with some applications of the MK108, due to its low recoil (lower muzzle velocity). I lowered this effect's strength, and re-worked it to operate on the X axis, so it doesn't conflict with the Cannon effect when firing all guns simultaneously.

Autocannon:
Changed the wave from a triangular wave to a sawtooth wave, which gives more of a punch. Lowered the velocity a bit to closely match the average velocity of the larger guns.

Shake:
Changed the wave from a single triangular wave to dual sine waves. One is large and light, which goes side to side, the other is fast and goes back and forth. The result is an unpredictable buffet, which shakes primarily from front to back, but varies slightly from other angles. It feels closer to my own experience with an aircraft stall.

Punch:
This effect seems to be used when your aircraft takes a hit, when you begin your takeoff roll, and when your gear touches the ground. The problem is many, like myself, do not like the effect in the beginning of the takeoff roll. I toned the effect down somewhat, but there is a compromise.

The light and medium effects only adjusts the strength of both the Shake and Punch. Microsoft users seem to prefer the medium effects, while Logitech users were satisfied with the light effects. I made two so each person can decide which one they prefer, and either can be used on any stick.

Many thanks to Maddox Games and UBI for bringing us IL-2.

Questions and comments are always welcome.
blade124(@)attbi(dot)com

Üdv.
Tom.

www.pumaszallas.hu

Bocs, nem 7-kor hanem 8-kor azt hiszem (19:00 GMT)

Vasárnap este 7-kor szervezett bombázóküldetés a War Clouds-on.
Ja, Magyarország felett. Melegítsétek a Messereket, olajozzátok a gépágyúkat! 😊

Istenem, de rossz videó. Miért kell faszinak a kamerát (egeret) állandóan mozgatni???
Számomra egyszerûen élvezhetetlen...

LeonSilver
Javaslom elolvasni ( ha megtudod szerezni ) J.D.Mihajlik A sólyom család címû mûvét!Ebben van némi infó arról, hogy miket ittak meg az orosz pilóták.
Egyébként pedig nagyon jó könyv!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szekelyland
ez a 22075hsz-nek szólt

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

w77d
XD

szekelyland
Az nem úgy van ám!!

Mert Olegnek a nagytatája személyesen mesélte el, hogy a nagy háborúban hová rejtette a vodkásüveget a G-kosztüm zsebében, mielõtt beült volna a Ratába és 8000 m-rõl boom and zoom-al egyszerre 4 messzert lõtt le, lõtávolon túlról, majd helyben kanyarodva 6G mellett egy jót húzott a vodkásüvegbõl....
Tehát már 39-ben volt g-kosztüm a ruszkiknak. Ez ennyire világos....<#idiota>

Negwar
Magyar volt a szentem, tudom, mert igen változatosan szidta a felmenõimet. 😊

\"This is a good day to die!\"

TG Gida
Ilyesmirõl Neghwar tudna mesélni.Csak õ Kecskeméten egy guruló Jaguar mögé settenkedett,aztán csodálkozott,hogy ordítoznak vele az angol mûszakiak.😊

TG Gida
😊

Willenbrock
Az igaz hogy a Mig pilóták Koreában még nem használtak G-ruhát,a yenkik viszont már igen.Lehet hogy ezt próbálták modellezni a blackouttal?

Willenbrock
Honnan lehet ezt a modot letölteni,AAA oldaláról?Linket tudnál adni hozzá?Látom a Lobbyn van már szerver hozzá,kedvet kaptam kipróbálni😊

szekelyland
Van már rendes Mig-15 is, a csávó le van maradva a moddolás terén..
De szerintem humán ellen érdekes csak, mert az Ai ha nem totál zéró akkor az Oleg féle csodás G-kosztümöt felveszi, 800 -al fordul egyet helyben és máris a hátad mögött vam amíg te totál befeketedve egyenesen továbbzúgsz
Vagy esetleg kiveszed a blackout-ot....

Fóka légcsavarszél

Pedig csak egy kis gázfröccsöt adott... <#nyes>
Willenbrock
Ezt a Koreásat azért talán kipróbálom-ránézésre nem lehet rossz.Igaz a Mig-15-ösök mehmaradtak Mig-9-nek ami a törzset illeti.Bezzeg az F-86-ot szépen pontosan megcsinálták...(cockpitja a Mignek is egészen szép és hiteles)Az igazi ebben a mûfajban is az lesz amit Olegék fognak(?) csinálni a SOW-sorozat keretében.Mondjuk addigra én biztos nyugdíjas leszek...😊

Nem érdemes ilyesmikkel foglalkozni pláne ha te vagy a kötelék parancsnok. Megnézzed a térképen hogy kb. milyen fokon kell oda menni, aztán toronyiránt oda mész, hentelsz, toronyiránt hazajössz ennyi.

"A pénz a legkevesebb :-)) XD"

Szerintem ezzel majdnem mindenki egyetért... <#hehe>

Sziasztok !
Lehetséges valahogy az iránypontok sorrendjét megváltoztatni ?
Azt tudom ha kötelék parancsnokként repülök akkor a rádióval léptethetem a navigációs pontokat, de mint mezzei pilota, erre van -e lehetõség?
Egyáltalán volt akkoriban ilyen mûszer azokon a gépeken ???
Ben007
ha ezt a volt magyar tanárom elolvasta volna te most olyan fülest kapnál 😊

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Nekem nincs ami romoljon XD ( a krumplin kívül a spejzban ha ha )

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ben007
"engem nem érint a világálság... csak pénzügyileg" <#bohoc>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D