IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán bevallom, nem lõttem le semmit. Egyszer sikerült keringõbe vinni egy pónit, már halálsoron volt, mikor egyszer csak megfagyott a játék.......
De legalább minden felszállásból hazakerültem😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Elõször elqrtam a Ta motorját.
Utána K4-gyel üldözni kezdtem egy B17-est, amikor lõni akartam, képregény lett a játékból. Persze le is lõtt.
Aztán Ta-val 9k-ról lementem 6k-ra bombázókat keresni (hallottam, hogy fû alatt jönnek), amikor 8k-n megjelent a Napból egy P47...
Fordulóharc hátrányos helyzetbõl, majd menekülés 0m-en.
Hazafelé elkaptam egy Liberátort, le is esett. Pont akkor támadták alacsonyan a B17-esek Pápát, döglõdõ motorral várakoztam a közelben.
Aztán döglött motorral, sebesült pilótával "leszálltam". (Gondolom Togyo jót röhögött...)
A következõ bevetésen végleg lefagyott a gépem, aztán nem is erõltettem...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Boccs,ha hosszúra sikeredett.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kemény volt a mai nap, de megérte! 😊 Ennyi magyart még sosem láttam egy helyen, de a pirosak is beleadtak mindent<#buck>#buck> Nagyon cselesek voltak, mert elõbb 7-8K-n jöttek nagy bombázó kötelékkel és kísérõkkel. Aztán meg elaltattak minket azzal, hogy a második hullám is magasan jön, holott nem, hanem fû alatt surrantak be. Szép taktika volt tõlük. Nagyon feelinges és impozáns volt, ahogy a rengeteg gép összefirkálta az eget a sok kondenzzel.
Ja és külön köszönet Neghwar-nak amiért összeszedte az embereket a jobb csapatmunka érdekében! <#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem voltunk túl szervezettek sem, a pirosakhoz képest.
Jó volt ez a bomberes mission, csak gáz hogy messzirõl jöttek, mi meg repkedtünk a térképen jobbra balra. Sokakat kidobált a szeró is. A végére már csak pár fõs kötelékekben támadtak. Pofonlõttem egy p51-et, az meg disconnectelt.. Érdekes egy este volt 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Meg nemigen van idõm se, egy komoly megrendelõm van egy weboldalra meg egy sofõrsuli progira, felváltva dolgozok ezen a kettõn majd ha megleszek velük (és persze kifizetnek...) akor veszek egy saitek cyborgot (többre nem futja mert kell pelust is vegyek meg az A4 esem is le akar robbanni (sajna nem Kurt Tank tervezte, ez sima Ingolstadti...) na és utána majd jövök.
Ja és persze ha még élek, (és az asszony se végez ki nyílméreggel bekent joystickvéggel..) akkor össze kéne hozzak egy dedikált szerót + ts szerót is csak ki kell kunyeráljak a havernél egy kis helyet a vason.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Isten áldja a pogányokat!
de valamit kitalálok neki...
Akkor Copy indul.
Mûködnie kell. Nekem van egy "alap" Il2 mappám, ha ki akarok próbálni egy újabb modot, ezt másolom, moddolom, kipróbálom. Ha tetszik marad, ha nem tetszik, megy a levesbe. Néha három-négy verzió is van, bár mióta az UltraPack 1.8-hoz sikerült hozzápárosítani egy rendes QMB-t, már csak az van üzemben.
(Alapállásban nem engedi installálni)
Talán 7-re fent is lesz.
Én is most nézegettem a missiont.
A bombázóik 2000m-en spawnolnak, de ha a megszokott dörzsölt vörösök lesznek (PFS_, 79_, stb), akkor szervezetten fognak szintbombázni 5-7k-ról, vadászkísérettel.
Szivatós a mission. Túl sok a célpontjuk, egymástól jó messze. Mire reagálunk az egyik gridben, már egy másik bombzáókötelék úton van a másik, távolabbi célhoz.
Szóval esélyünk nem lesz megfogni a bombázókat, ha nem támadunk nagy csoportokban. Remélem jó sokan leszünk, és nem 1:5 arányban.
A vörös repterek a következõek:
Shit VIII-asok indulnak a P9 és M17 repterekrõl. (Siófok, Gyõr)
Minden más vadász a P4, H4 repterekrõl. (Dombóvár, Donja Dubrava)
Bombázók (B17, B24, B25) az N3, O3, P3 szektorokban légi starttal indulnak. (Kaposvártól délre)
VIGYÁZAT: erõs flak a bombázók indulásától É-ra, 90-270 irányban!!!
A mi reptereink távol vannak a fronttól, kivéve a veszprémit, ahol csak Fóka A5-ösök vannak, és nincs flak!
Kõszegen és Pápán települt az összes többi vadász, erõs flak.
A szombathelyi reptérrõl nem lehet indulni, álló gépekkel van tele, és elsõdleges célpontként szerepel.
A vörösök célpontja elsõsorban a hidak, ezeket kell megvédenünk. Erõs légvédelem védi a hidakat, ha bajban van valaki, érdemes becsalni az ellenfelet...
pénteken Ai b17ek ellen kicsit gyászosan ment, de jug-csalinak félálomban is jo leszek😄
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
- a description-ben eddig nem volt beírva, hogy a kékeknek védeni kell a hidakat.
- a mission fájlban hozzáadták a légvédelmet (jó sok flak-ünk lesz), néhányszáz teherautót és néhány statikus repülõgépet.
Ezt a képet is ott találtam:http://www.preservingfidelitysquad.nl/_div/WC_BombingMission_800-500.jpg
Én speciel majd összeállok valakivel aki nem bánja, vagy szólózok.
Úgy érzem elég sokan leszünk és nem szeretem ha káosz van😄
Elég lenne 2 tapasztaltabb emberke 1 a vadászvédelemre egy meg a bombázóritkításhoz.
A Béna.
Az AAA UI 1.2-ben miért xar a legtöbb 109-es célzója? (a fülke bal oldali 'A' oszlopán lóg). Valamelyik modot kell deaktiválni, hogy jó legyen?
A kidobálást nem tudom megnézni, Linuxban vagyok.