IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
szal akinek sürgõs és nincs annyi pénze annak jó megoldás lehet
GOOBY, pls
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Este TS-en majd el barteloljuk.
Most meg? Egy ideig biztos nem fogok külföldrõl hozatni semmit...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Isten áldja a pogányokat!
postával együtt 26e volt 😄
GOOBY, pls
Arra is gondoltam, hogy angliából kellene behozni. Az is eszembe jutott, hogy esetleg ha mások is szeretnének egyet, akkor megbeszélhetnénk egy csoportos beszerzést. Erre mondjuk minden bizonnyal csak a jövõ év elején kerülne sor.
A K-4 tényleg rossz volt, elsõ rácsapásra, szembõl, magasról végiglõttem a köteléket, aztán 10km-es körön fordult vissza. Jól emelkedik, erõs hajtómûve van, mégis nagyon lomha. Le is lõttek. Én szemeztem a D-9 fókával is, de aztán -márcsak hagyományõrzésbõl is 😊 - maradtunk a meszánál (G-10).
Lebowskyi. Vista és W7 alatt a lobby könyvtárában lévõ Skins/skinnév/skin.ini file-ban a skin "alkatrészeinek" hivatkozásaiban (vagyis mindenhol) a 3 ...-ot ki kell cserélni 2 ..-ra. A vista valamiért nem tudja értelmezni. Utána jó lesz a skin.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy nekem tetszik, sokkal jobbak az effektek, meg a kabinok.
Egyébként ha nem vagy mod párti, akkor a sima hivatalos 4.09-el nagyon sok helyen elrepkedhetsz. Én pl sokadik unszolásra leszedtem az UI1.8-at ami félnapomba került, de van egy érzésem, hogy fél perc lesz a letörlése...
Ha látsz 10K körül trackIR-t akkor elõvásárlás jogom van rá <#nyes>#nyes>
De pl AW-t meg az UI-val repültünk tegnap. Remélem hamarosan átáll rá a WC szeró is, akkor nem lesz ekkora küzdés.
A legközelebbi WC-s bevetésre összehozzuk NEked is, hogy tudj rajta reppenni 😊
1.8-as UI-t gondolom az AAA-ról lehet leszedni.
Amit meg a végén írtál, hát az nekem kínai.
Pedig ha jól olvastam, akkor a Warclouds-on vannak ezek a bevetések ami pl vasárnap is volt.
Na akkor nekiállok modolni. lesz ami lesz
Szerintem a human Sum nagyon korán jött be.. le bírtuk volna szorítani a vadászokat alájuk, hogy nyugodtan elmehessenek leszállni. 15 perc nagyon sok idõ..
Ez van..
És akkor csak most jön a java. Egyszerûen nem hittem a szememnek!! Látom, amint a gépem 0, mondom NULLA méteren repül és magától kényszer leszáll ahelyett, hogy már rég becsapódott volna. Persze miután odanyalta magát a földhöz és gurul vagy 50m-t fél futóval (!!!!) átvágódik és szétesik, de nem robban fel! <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Óó hogy mit nem adnék egy trac-kért!! <#szomoru1>#szomoru1>
Viszont van egy mikrofon nélküli Philips-em, ami nem tudom hány éves, de hogy több mint 5 éves és semmi baja az biztos. Ezt használom most. Ja és kényelmes is, mert nem izzadok bele mert szivacsos, nem pedig (mû)bõr.
ha nem játék akkor ajánlanám az ubuntut továbbra is (aki tudja, érti miért...)
64 bitesben még most sem tökéletes a legtöbb driver, van amelyik nem is gyárt drivert (lásd D-link wireless cuccok,stb... )
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De már megszoktam😊 Német gép elfogy,nem vihet fegyvert stb😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én a játékgépemre biztos nem fogok mást rakni amíg mûködnek rajta a gémek.
Isten áldja a pogányokat!
XP Home
Vista Home
Win7 Home
Továbbá: a 64bites oprendszerek már elég stabilak?
(A Winfos szinte kizárólag játszani kell, egyébként Ubuntut használok)
Nyugodjék békében!
Na mindegy, remélem lesz egy fordított küldetés is. Persze akkor a Bf-110-esek csak Empty konfigurációval mehetnek, a Junkersek nem vihetnek bombát, a fókák meg csak parittyát kapnak 😉