IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEnnyit kóstál most egy trackir?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PhantomAss
egyébként úgy tudom, hogy már a freetrack is olyan szinten van, hogy majdnem eléri a trackir szintjét
szal akinek sürgõs és nincs annyi pénze annak jó megoldás lehet

GOOBY, pls

galimatika
Én úgy gondoltam a Trackir beszerzést, hogy a barátom megvenné londonban a kért mennyiséget és mikor jöne haza, akkor elhozná magával szépen. Gondolkodjatok rajta. Ha van akit érdekel akkor jelezze felém.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Nekem van egy tartalék x52-m. A joy része mûködik, csak a gázkar nem.
Este TS-en majd el barteloljuk.

Na látod pont errõl van szó! Én legutóbb akkor vásároltam, amikor a HUF (érthetetlen módon), de nagyon magas volt, az USD meg a béka segge alatt. Még a posta ktsg + vámmal is megérte.

Most meg? Egy ideig biztos nem fogok külföldrõl hozatni semmit...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Ha esetleg van valakinek törött,hibás X52-je eladásra,vevõ lennék rá.Külön a gázkar és a joy is érdekel.

Isten áldja a pogányokat!

PhantomAss
én is angliából hozattam az enyémet tavaly,amikor a font árfolyama nagyon lement
postával együtt 26e volt 😄

GOOBY, pls

galimatika
Az x52-t elhoztam. Most már csak a TrackIr-t kell pótolnom. Jó lenne valami hasonlóan jutányos áron hozzájutni, mint a joy-hoz.
Arra is gondoltam, hogy angliából kellene behozni. Az is eszembe jutott, hogy esetleg ha mások is szeretnének egyet, akkor megbeszélhetnénk egy csoportos beszerzést. Erre mondjuk minden bizonnyal csak a jövõ év elején kerülne sor.

VO101Tom
Sziasztok. Nagyon jó volt a vasárnapi repülés, sajnos TS-re nem tudok bemenni (pumásra sem), az itthoni routerrel van gáz, a port megnyitások nem úgy mûködnek rajta, ahogy kellene. Ezért saját TS szerverem van (érdekes, hogy beengedni viszont beengedi a 8767 portot), amin összegyûltünk páran. (Ezért cseteltünk annyit a többiekkel)

A K-4 tényleg rossz volt, elsõ rácsapásra, szembõl, magasról végiglõttem a köteléket, aztán 10km-es körön fordult vissza. Jól emelkedik, erõs hajtómûve van, mégis nagyon lomha. Le is lõttek. Én szemeztem a D-9 fókával is, de aztán -márcsak hagyományõrzésbõl is 😊 - maradtunk a meszánál (G-10).

Lebowskyi. Vista és W7 alatt a lobby könyvtárában lévõ Skins/skinnév/skin.ini file-ban a skin "alkatrészeinek" hivatkozásaiban (vagyis mindenhol) a 3 ...-ot ki kell cserélni 2 ..-ra. A vista valamiért nem tudja értelmezni. Utána jó lesz a skin.

www.pumaszallas.hu

Nem lenne rossz szerver, csak idegesít, hogy nem vihetek magyar felségjelet...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
A Spit vs 109Mod szerver szerintem még mindíg jó-realisztikusak a beállítások.Csalások ott szerintem nincsenek,én csak szólóban szoktam ott repkedni gyér eredménnyel sajna,de azért próbálkozok.Múltkor egy igen nagy bakit csináltam:azt hittem vörös oldal felett vagyok és rácsaptam egy hazafelé cammogó messzerre,biztos voltam benne hogy egy hazasunnyogó ruszki az.Mire észbekaptam sajnos már szétlõttem,persze az iránytûre nem ártott volna ránézni elõtte,akkor láthattam volna hogy hazafelé megyünk.Kicsit nyugtatott csak meg hogy utána láttam hogy ez a Cseh pilóta egyszer már engem is leszedett tévedésbõl-így egálban vagyunk😊

Willenbrock
1.8 UI?Nem az 1-2 belõle a legújabb?<#confused>

Willenbrock
Jó magasra ment mindenki,Persze mindíg a bombázók kezdik😊Nem nagyon szeretek olyan magasban harcolni ahol már csíkot lehet húzni,nehezen mozog a gép-állandóan Overheat van ami az ellenségre látszólag nem is hat.Fél óra mire felér az ember,aztán ahogy elkezdõdik a manõverezõ harc mingyárt csökken is a magasság,kis mozdulatok-gyors sötétség.Jobban szeretem az 5 ezer körüli magasságot,de ezek a bombázók direkt felmennek a csillagos égig😊

Beletellik az 1 percbe is <#nyes>

Amúgy nekem tetszik, sokkal jobbak az effektek, meg a kabinok.

A Bob szervert nem ismertem annyira, de pl a WOE sokáig nagy kedvenc volt, most az is döglõdik. Nem is értem miért, hiszen régen óriási nagy sláger volt. Igaz, a társasága nem volt olyan kúltúrált mint a WC-é (vulching, kill steal, chute kill, shoulder shooting szinte mindennapos volt) de a statja messzemenõen részletes és igényes, aminél jobb azóta sem született.

Egyébként ha nem vagy mod párti, akkor a sima hivatalos 4.09-el nagyon sok helyen elrepkedhetsz. Én pl sokadik unszolásra leszedtem az UI1.8-at ami félnapomba került, de van egy érzésem, hogy fél perc lesz a letörlése...

azt sajnos nem.
PhantomAss
lehet váltani 4.08 és 4.09 közööt is vele?

GOOBY, pls

Nicns mit.

Ha látsz 10K körül trackIR-t akkor elõvásárlás jogom van rá <#nyes>

galimatika
Köszönöm Glo. Elkezdtem letölteni már. Tényleg elég nagy.

Az UI-t én torrentrõl szedtem le. Elég nagy fájl.

pedig az up1.8al ki tudod választani a sima 4.09-et is 😊
A BoB szeró érdeklõdés hiányában..

Zpogi
Nekem három IL-2 mappám van,egy U.I.1.1.1-es,egy ultrapack 1.8-as és a sima 4.09m.

Jaja, a vasárnapi a WarClouds-on volt.
De pl AW-t meg az UI-val repültünk tegnap. Remélem hamarosan átáll rá a WC szeró is, akkor nem lesz ekkora küzdés.

A legközelebbi WC-s bevetésre összehozzuk NEked is, hogy tudj rajta reppenni 😊

galimatika
Értem. Köszönöm. BoB szerver megdöglött?
1.8-as UI-t gondolom az AAA-ról lehet leszedni.
Amit meg a végén írtál, hát az nekem kínai.
Pedig ha jól olvastam, akkor a Warclouds-on vannak ezek a bevetések ami pl vasárnap is volt.
Na akkor nekiállok modolni. lesz ami lesz

Tedd fel az 1.8-as UI-t, abban benne van minden mod amit mostanában használni kell. Egy szimpla másolással az is megoldható, hogy a Warclouds 4.09b1m-jén is tudj majd repülni (csak a mods mappába kell bemásolni a 4.09b1m mods mappájából a könyvtárskat, meg az sfs és il2fb fájlokat kicserélni).

Zpogi
Ja és megvettem a Rise of Flight-ot,azzal is repkedek.

Zpogi
Én a Skies of Valor-on,a UKdedicated2-n és a CZ_AH dedicated-en.

galimatika
Este próbáltam repülni, de egy szerverre sem tudtam felmenni. Valaki tudna tájékoztatni arról, hogy hol szoktatok mostanában repülni?

Érdekes küldi volt, az biztos. Engem is lekent a felhõben kergetõzés közben a La5, pedig 2x is lõpozícióban voltam, csak elbénáztam a dolgot. Aztán persze 0m-en nem tudtam tájékozódni h merre van a reptér.. mögém került a la5, dobtam egy palástorsót, de ellõtte a csûrõt.. katapult.

Szerintem a human Sum nagyon korán jött be.. le bírtuk volna szorítani a vadászokat alájuk, hogy nyugodtan elmehessenek leszállni. 15 perc nagyon sok idõ..

Ez van..

Bakker Glo! Nem hiszed el mi történt!!! Meglõtték a Fókám motorját, így vissza vánszorogtam Vyazmába mert Yuknovoba nem mertem lerakni. Vyazma elött 2 km-re kifogyott a benya 1000m-en. Mondom nem baj, majd besiklok. Falps landing, nyitom a futót és nagy reccs. Azt hittem leszakadt a bal szárnyam. Bepánikolok, felrántom a gép orrát és nyomok egy katapultot. Ekkor látom csak, hogy nem a szárny, hanem a bal kerék esett csak le. Nem bántam meg hogy ugrottam, mert erõs szél van, rossz az idõ, egy átstartolás lehet hogy az átvágódással = motor nélkül.

És akkor csak most jön a java. Egyszerûen nem hittem a szememnek!! Látom, amint a gépem 0, mondom NULLA méteren repül és magától kényszer leszáll ahelyett, hogy már rég becsapódott volna. Persze miután odanyalta magát a földhöz és gurul vagy 50m-t fél futóval (!!!!) átvágódik és szétesik, de nem robban fel! <#wow1><#wow1><#wow1>

Óó hogy mit nem adnék egy trac-kért!! <#szomoru1>

Nekem is ilyen van, arra meg Genius. 1200 pénz volt <#nyes>

Nahát, ehhez szinte megtévesztésig hasonló az enyém is, csak az enyémre Gembird van írva. Az enyém is kb. 3-3,5 éve van meg és kb. ez is 2500Huf volt. Hát, eddig bírta. Remélem a Tiéd tovább fogja.

Viszont van egy mikrofon nélküli Philips-em, ami nem tudom hány éves, de hogy több mint 5 éves és semmi baja az biztos. Ezt használom most. Ja és kényelmes is, mert nem izzadok bele mert szivacsos, nem pedig (mû)bõr.

szekelyland
Mint rendszergizda, gémelni én is XP -t ajánlok (32 biccsest) utána jöhet a 7 -es ( ha esik ki a fölösleges ram memória a gépbõl, és abban az esetben ha nemcsak ZIL 2 -t akarsz játszani hanem valami újabbat is)
ha nem játék akkor ajánlanám az ubuntut továbbra is (aki tudja, érti miért...)
64 bitesben még most sem tökéletes a legtöbb driver, van amelyik nem is gyárt drivert (lásd D-link wireless cuccok,stb... )

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

én win7et használok. torrenten megvásároltam az ultimatet és nagyon jól mûkszik. és eddig nem volt problema a 64bittel. max a hyperlobby nem olyan szép. 😊
Köszi!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Speedlink Thebe2 kb.2500Ft

2.5 éve nyúzom, naponta. Hibátlan.

LINK

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én headsetben Logitech-et és Sennheiser-t használok. Egyébként alig van két bolt ahol ugyanazokat lehet kapni, annyi márka van. Az 5000,- alatti árkategóriát hanyagolnám mindenképp (idõ elõtti drótszakadás, recsegés, stb), de lehetnek kivételek.

Her Laca
Én ezekért a dolgokért nem szeretek jó pár szervert.
De már megszoktam😊 Német gép elfogy,nem vihet fegyvert stb😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vistát semmiképp. Ha a Win7 nem követelemény, akkor én is XP-t javaslok.
Én a játékgépemre biztos nem fogok mást rakni amíg mûködnek rajta a gémek.

Te amúgy milyet ajánlasz? Nem baj ha kicsit több mint 500 forint.

TG Gida
Szerintem Galiba hozzászólása nagyobb érdeklõdésre tarthat számot,mint az ötszáz forintos mikrofon problémád!

TG Gida
Inkább egy XP pro-t javasolnék.Ja és persze 32bit.

Új oprendszert kell feltennem. Melyiket érdemes?

XP Home
Vista Home
Win7 Home

Továbbá: a 64bites oprendszerek már elég stabilak?

(A Winfos szinte kizárólag játszani kell, egyébként Ubuntut használok)

Na bakker egyik napról a másikra elromlott a fülesem mikrofonjai is. Elõbb kezdte azzal, hogy csak az egyik oldalra nem hallottam, de most már a miki is kaki.<#rinya>

S!

Nyugodjék békében!

Azért kedvesek, azt is csak utólag mondták meg, hogy 5500 méternél magasabbra nem lõ a flak(persze játék közben a pirosakat instruálta BlueLion, hogy maradjanak 5500 felett)... Így aztán a bombázóknak csak a célzással kellett törõdni.

Na mindegy, remélem lesz egy fordított küldetés is. Persze akkor a Bf-110-esek csak Empty konfigurációval mehetnek, a Junkersek nem vihetnek bombát, a fókák meg csak parittyát kapnak 😉

KÉPEK a vasárnapi akcióról.

Én majdnem egy héttel elõtte kértem légtérhasználatot, és igényeltem rádiócsendet... 😉

w77d
14 kerben laksz te is? Melyik rész? én a Vezér-Egressy saroknál XD